Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Knights Stadion - Page 2 296245150474wildcat..........Knights Stadion - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Knights Stadion - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Knights Stadion - Page 2 39843828 Knights Stadion - Page 2 79830643

 

 Knights Stadion

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 8:03 pm

A fekete fazon egy kis fáziskéséssel ugyan, de udvariasan válaszol, és még meg is kínál a cigijéből. Bár nem vagyok szakértő, de érzem, hogy ez nem egy átlagos bagó, sokkal inkább fű. Sosem élek ilyesmivel, így elutasítom a slukkot.

- Nem kösz, nem dohányzok.

Aztán a pasas nekiáll velem haverkodni, bár sosem láttuk egymást ezelőtt. Kérdezget a kocsikról, a bokszról, ilyesmiről. Szerintem igencsak a fű beszél belőle, attól lett kedves. De mindegy, amíg ilyen haverkodós, addig én is az vagyok.

- Hát, a bokszot szeretem, bár nem ástam bele a témába magam túlzottan. Viszont azt tudom, hogy ez nem mindennapi meccs, ezért is jöttem el. Amúgy nem szoktam meccsre járni, elég nekem a TV-ből is nézni, ez viszont túl izgalmasnak ígérkezik ahhoz, hogy az ágyból, félig elaludva nézzem. Ami pedig a kocsikat illeti, nem vagyok fanatikus, de szeretem a szép autókat, sokszor játszok a gondolattal, hogy egy ilyennel száguldok a városban, de még nem szántam rá magam soha, hogy vegyek is. Te mit hajtasz?

Tudom, hogy kell várjak pár másodpercet a válaszra, de mindegy, nem baj, ráérek. Eközben ahogy látom, kezdenek elfogyni a bejövő emberek, a helyek kezdenek megtelni, mostmár kezdődhetne a meccs.

Nemsokkal azután, hogy ezt kigondoltam, a bíró köszönti is a tömeget, és kezdi felkonferálni a harcosokat. Elsőnek Vadmacska lép a ringbe. A tömeg majd' megőrül, eközben én szolid tapssal "üdvözlöm" a remek sportolót, és várom, hogy jöjjön elő a másik is, és kezdődjön el a bunyó. Odaszólok a színes tesónak:

-Szerinted ki nyer ma este?

Ismét lassú válaszra számítok, de ez nem zavar. Mint mondtam, amíg nem csinál semmi rosszat, addig kedves leszek.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 05, 2011 11:38 am

Siker koronázza tettemet, a két őrt "mozgásképtelenné tettem". Bár az egyik megpróbál a rádiójához nyúlni, Szikla remélem leintézi őket. Ha nem, még mindig használhatom a fegyveremet, és rászólhatok az őrre, hogy a következő golyót a fejébe kapja.
El kell tűntetni a nyomokat, ha az emberekkel végeztünk, akkor valamivel megkötözzük őket, és elrejtjük a folyósón lévő ajtók egyike mögé. Szerencsés lenne egy kisebb takarítószertár.
Ha Szikla odajön hozzám, megmondom neki, hogy már találkoztunk. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 12:53 pm

Bár oda bent már elkezdődött a mérkőzés, még is vannak, kik kint tartózkodnak. Adam, és Teo lábai körül 6 ájult őr fekszik, köztük az is, aki a rádióján keresztűl akart szólni társainak, De Adam jóvoltából már hiába, hisz nem csak a lába az ami "léket kapott", de orrából is szivárogni kezd a vér. A párosnak egyértelmű, hogy el kell tüntetni a nyomokat. Nem messze látni egy ajtót, amin az ,,Őrszoba" felirat van felvésve. Nincs közelebb semmilyen más bejárat, és ha újabbat keresne a duó, talán biztosra vehetik, hogy észre vennék ahogy kómás őröket cipel két alak. Bár lehet a szerencse mellettük áll, és sikerül más helységet találniuk. Minden esetre az őrszobából csak a televízió hangja az ami kiszűrődik. Nem valószínű, hogy üresen áll a szoba, így Teo és Adam döntése, hogy mit tesznek.
A két férfi időközben hallhatja Vadmacska felkonferálását.

Kurt könnyedén hajtja végbe a tervét. Túl könnyen is, ráadásul még kollégáihoz is csatlakozhat, és helyet foglalhat, ezzel pedig leláthat a ringben folyóeseményekre, illetve a VIP részlegre is, ahol nem kevés színész, zenész, és üzletember foglal helyet, illetve sokak közülük teljesen ismeretlen lehet Kurt számára.

Duncan elfordítja figyelmét a maffiózókról, és bár Vadmacska ringbelépésért követi figyelemmel, még is láthatja fél-szemmel, ahogy Salorio feláll és távozik, mit sem törődve minden bizonnyal az év mérkőzésével. Mario kissé zavartan nézi, ahogy távozik az alak és látszik arcán, hogy cseppet sem tetszik neki az a tény, hogy szó nélkül távozott az embere. Int az egyik őrnek, aki az ajtóban áll, majd az Salorio után ered...

-Tudja a család bő kezű a barátokkal, és azokkal, kik segítenek nekik. Nem kevés pénzzel támogatnánk önt, és kedves szeretteit, ha hajlandó olykor apró szívességeket megtenni nekünk. Egy olyan kaliberű férfi, mint maga sokra vihetné közöttünk, és higgye el, az anyagiakkal soha nem lenne gondja. Mi többet kínálunk, mint amennyit elvárunk.

Mondja mind ezt Mario, miközben csak egy kósza pillantást vet Hatred felé, majd Morino folytatja.

-Ha viszont a családunk tagjává válsz, nem felejtheted el, hogy nincsennek titkaid. Ellenkező esetben viszont soha nem lesznek---

-Ugyan már Morino! Ne ijessz rá barátunkra. Kérlek...

Vág közbe Mario, majd feláll és társai felé néz.

-Elnézést, de szólít a szükség. -Mondja, ezzel pedig távozik abba az irányba, amerre a Salorio és az utána küldött őr is. Ezt az apró jelenetet Kurt és Genzo is láthatta, ha épp oda figyeltek. Bár Genzonak talán máshol jár a figyelme.

A rengeteg szavak, csak még inkább lelassítják a fekete férfi válaszát, mert felkel dolgoznia mind azt, ami hall. Talán jó részét fel sem képes fogni. és ez mind abból szűrhető le, ahogy vissza néz Genzora.

-... nem mindennapi meccs...

Ismétli meg a bűnüldöző szavait, bár azt is eléggé nehezen, és látszik, hogy a figyelme ezen a résznél leakadt. Majd hirtelen, mintha kicserélték volna őt. Felcsillan a szeme, és mind ezt egyetlen apró résznél lehet tapasztalni. A legutolsó kérdésnél.

-1960-as Impala! 4600 cm3-s motor, egy rochester karburátor 185 lóerővel, és elképesztő dögös külsővel. Ő Lulubell.. és nem mi, hanem ki! A világ leggyönyörűbb idomai az övé, minden nőt kenterbe ver ez a kis csibe, lealázza még akár a legnagyobb pornó macákat is.

Ebben a pillanatban az alak egy fényképet kap elő a semmiből, amin az impalája látható kifogástalan állapotban. Majd egy újabb képet mutat Genzonak, ami ő és a kocsija szerepel. Majd egy újabbat, ahol az Imapal egy kendermező mellett parkol. Ezek után meg még vagy 5 kép van a kezében, és a kocsija mindegyiken máshol parkol. Láthatóan az alak megőrül az autójáért. Teljesen belemélyed a fényképek mutogatásába, és nem is reagál azon kérdésre, mi szerint ki nyer az este. Már egyértelműen nem tompa az agya a fekete férfinek, mind ezt azóta lehet tapasztalni, mióta Lulubellről beszél.

Viszont a felkonferálás tovább zajlik oda lent a ringben. Vadmacska az egyik sarokban üt párat a levegőbe, míg edzője mögötte állva vállát, és csuklya izmait masszírozza.

-A kék sarokban pedig nem más teszi tiszteletét, mint az kinek ökle olyan kemény, hogy a betont is át üti. Kinek testalkata mindenki vágyálma lehet. A hatalmas monstrum, a 192 cm magas, 99 kilós félelmeteeees... Curtiiiis Holyfieeeeeld Jaaacksoooon! Az-az KALAPÁCS!!

Ezzel megjelenik az ellenfél is, aki nem kevesebb tapsviharban részesül, mint riválisa, és látni, hogy ez a mérkőzés tényleg nem arról fog szólni, hogy a szurkolók egymást próbálják leordítani. Itt minden néző egyaránt szurkol mind a két küzdő félnek, és azért vannak itt, hogy egy remek meccset lássanak.Knights Stadion - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 4:30 pm

Mit sem törődve az előttem lezajló jelenettel, figyelem mi történik a küzdőtéren. Mit érdekel engem a nézőtér, amikor a ringben van a legnagyobb bokszolók két ilyen mintapéldánya.
Hihetetlen ez az egyetlen hely ahol a férfiak inkább az a két izomhegyet akarják nézni, mint azt a lengén öltözött csinibabát a táblával. Fura a világ.


Játékos szín: Crimson
Knights Stadion - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 4:37 pm

Eh, "remek", Salorio elindult valamerre. Valszeg, hogy intézkedjen a likvidálásom ügyében. Az egyik őr is csatlakozik hozzá. Hát ez nagyszerű. Itt ülök fegyvertelenül, miközben maffia bérgyilkosok ólálkodnak körülöttem. Közben a bérgyilkos fickót még mindig próbálják rávenni a csatlakozásra. Majd Falcone is elindul Salorio után. Csodás, már minimum hárman vadásznak rám. Tőlük biztos nem szedték el a fegyvert a biztonságiak. Ebből már nem lesz meccsnézés. Kár, pedig igazán érdekelt a mérkőzés. A belépő árát majd bevasalom a szemfüles Salorion. Felállok a helyemről, majd elindulok a kijárat felé. Megkeresem valamelyik öltözőt. Ha csak egy őr áll az ajtó előtt, akkor megtámadom, és megpróbálom kiütni, hogy elvehessem a fegyverét. Ha többen vannak, akkor megállok egy percre gondolkodni, úgyhogy ne lássanak. Ha nincs őr, akkor megpróbálok bemenni az öltözőbe.
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 5:32 pm

Emberek fekszenek körülöttünk, a takarítás nem lesz könnyű. Egy Őrszoba feliratú ajtó az egyetlen megoldás, bár szimpatikusabb lenne egy kevésbé rizikósabb helyet sejtető felirat. Sziklához fordulok:
- Nem késlekedhetünk Szikla, a többi őrnek valószínüleg feltűnik 6 tag hiánya! - Időt nem hagyva a reagálásra benyúlok a táskámba, feltépem a rejtek-zsebet, és kiveszem a fegyvereket, a kést, és a maszkot. Utóbbit a fejemre húzom, miközben tovább lököm a rizsát- Mondtam már, hogy találkoztunk? Gyere, takarítsuk fel ezt a sz@rt! - nem láthatja a maszkom alatt, de a hangomból kinyerheti, hogy vigyorgok.
A fegyvert a kezembe veszem, és közben imádkozom, hogy ne legyen odabent senki. Majd egy talpaló rúgással berúgom az ajtót, remélem sikerül. Ha vannak odabent, fegyvereimmel célba veszem a bentlévők fejét:
-Jó estét, jó szurkolást! Remélem jó a meccs, és nem gondolkodnak semmi meggondolatlanon!
Ha nincs bent senki, jelzek Sziklának, hogy ráncigáljuk be az embereket, kötözzük meg őket, csitítsuk el őket, és zárjuk be őket! Smile
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 7:12 pm

Bakker! Ez a Messiás! Nemrég találkoztunk a színházban, ahol ha sokat segített, ha ő nincs, én már börtönben lennék. Reméltem, hogy még találkozunk, nem vagyok nagy csapatjátékos, de az ilyen fickókra van nekem szükségem!

- Szevasz, örülök hogy újra látlak! Legutóbb nem volt lehetőségem megköszönni a segítséget, mert ugyebár én megszöktem.

Aztán amikor Messiás betör, én előkapom a kardom, és ha van ott valaki, akkor rá szegezem.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 9:02 pm

Azt hiszem, kicsit sokat szövegeltem a beszívott komámnak itt mellettem, nem úgy néz ki, mint aki minden szavamat felfogta. Egy kérdésnél azonban felcsillant a szeme, és mintha elmúlt volna a fű hatása, elkezdett szövegelni a kocsijáról. Tényleg fanatikusan rajong azért az autóért, ha még befüvezve is elmond róla minden adatot, még a legapróbbakat is, amikből én már nem sokat értek, de nem akarom megbántani, így, mintha tudnám, miről beszél, elismerően bólintok miközben sorolja a sok számomra kínai adatot.

- Az már valami tesó.

Egész véletlenül egy portfóliónyi kép is van nála az Impaláról, amiket sorba mutogat meg nekem. Minden szögből mindenféle háttér előtt készültek képek. Egy idő után kezdem unni a dolgot, de ezt nem mutatom ki, csak reménykedek, hogy nincs még 200 képe a kocsiról. Miközben mutogatja a képeket, én csak a "szép", "ez igen", "azta", "na ez jól sikerült" és hasonló szavakat ismételgetek.

Hamarosan a második résztvevőt is felkonferálja a bíró, Kalapácsot. Mostmár tényleg bármikor kezdődhet a mérkőzés, izgatottan várom.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 09, 2011 1:06 pm

A felkonferálások közben Mario folytatja a szövegelését, bár nagy hatalmú ember, illetve egy majdani maffia vezér, mégis néha úgy érzem mintha "csontig akarna nyalni", ahogy a köznyelv mondja. Fel is merül bennem, hogy a kisgyerek is valami imposztor volt, mert eltudtam vele bánni és még is olyan nagyra tartják azt a kis srácot, hogy könnyedén elbánhat a macskanők szövetségével, bárcsak két kést használt ha jól láttam, ellenben meg egy bárnyi fegyveres maffiózó nem tudott párukkal elbánni.
- Megfontolandó Mario, majd elgondolkozom rajta... - Kicsit felé fordulok, amíg elmondom a semleges választ, még Morino beszól egy fenyegetőt, de a szerepen azt súgja ezt nem kéne komolyan vegyem. Miután távozik az örökös a szakállas nyomában, még meg is jegyzem Morinonak:
- Nekem úgy tűnt pár macska elég ahhoz, hogy kezelhetőbbek legyenek... - Pimasz vagyok, de remélem nem túlságosan. Nem akarom magamat e miatt lelövetni, de ha kiesek a szerepből annak is lehetnek következményei. A válasz után fél szemmel inkább azt figyelem merre mehetnek az imént távozott "társaim".
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 2:24 pm

A kinti folyosón Szikla és Messiás némi ismerkedés/ felismerés után akcióba lépnek, és az őrszoba ajtaján keresztül törve, debütálnak a bentieknek... mivel van bent valaki. Egy a többinél súlyosabb, és kevésbé sportos őr, aki elterebélyesedve ül a monitorok előtt, és a kamerákon keresztül a vészkijáratokat, a ringet, és a nézőtér több pontját is figyelemmel követi, illetve fél-szemmel a televíziót is nézi, amin a hírek mennek. Ideje sincs nagyon tiltakozni, vagy menekülni a két vendége elől, akik közül az egyik fegyverrel, míg a másik karddal tartja sakkban a kiválasztott szerencsést. Nem jelenthet gondot elintézni a bent lévő férfit, és ezek után a kinti kómában fekvő kollégáit elrejteni. Míg az egyikük őrköd, a másik cselekedhet. De a megtisztítás után Szikla, és/vagy Messiás a kamerákon keresztül különös dolgot láthatnak, ahogy több férfi dulakodik a stadion egyik távolabbi folyosóján, és lassan a fegyverek is elő kerülnek...

Miután Duncan távozik, nem kell sok idő, hogy megtalálja Vadmacska öltözőjét, ahol mind össze egyetlen egy őr van, akit talán a nem várt meglepetés jóvoltából sikerül a földre küldenie a férfinak, és ezzel behúzódhat a boksz bajnok fészkébe.
Oda bent csak egy pad, egy boksz-zsák, illetve egy öltöző szekrény pihen, egy kisebb asztallal együtt, ami különféle ételekkel van megterítve. Nem túlzottan sugallja azt, hogy ez egy profi bajnok öltözője. Mivel egymaga van, feltűnés nélkül tehet bármit.

Közben oda bent zajlik az élet, és a lenge öltözetű hölgy táblát mutogatva jelzi, hogy kezdődik az első menet, amit egy kisebb csengő szó is bizonyít. Vadmacska, és Kalapács egymásnak esnek, és már az első percben látszik a profizmus a vérükben. Igaz, egyenlőre csak kóstolgatják egymást, de hamarosan érkeznek a komolyabb ütések is. Mind a közben Morino szó nélkül hagyja Hatred megjegyzését, helyette elmosolyodik, és témát vált.

-Akarsz fogadni? 1000$, hogy Kalapács nyer.

Mondja elégedett, és magabiztos mosollyal az arcán. Igaz, a bokszoló remek múlttal teljesít,de néhány pillanat múlva látni, hogy Ted Grant több erős ütést is bevisz a ellenfelének, aki kicsit megtorpan, és látszik rajta, hogy megviselték a találatok.

Néhány sorral feljebb, és távolabb pedig Genzo az, aki a székszomszédjával élvezheti a mérkőzést, ki széles mosollyal nyugtázza mind azt, mikor végre elkezdődik a meccs, és egy utolsó mély slukkal kivégzi a cigarettáját, majd a ring felé pöcköli, és az egyik néző kalapjába esik a csikk. Mikor kifújja a füstöt, mintha a civil énjét élvező bűnüldöző egy bokszoló alakját venné ki aki öklével többször előre csap. Talán csak túl sokat szívott a marihuánás füstből, de tény, hogy eléggé valóságosnak tűnt a jelenség. Ez után a fekete férfi szemei mintha lassan kezdenének lecsukódni, és a meccs zaja ellenére lassan elaludna az alak, talán Genzo legnagyobb örömére...

A meccs pedig pörög. Vége az első menetnek, mire kezdődik a második. Mind két fél erős, de látszólag Vadmacska áll a nyertes poszícióban. Még... egy erősebb ütéssel Kalapács a ring köteleihez esik, és a bíró elválasztja a viaskodókat. Rászámol, de a Kalapács jelzi, még folytatja...


Knights Stadion - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 11:32 pm

A nagy izgalmakban már nem bírok megülni a helyemen. Felpattanok és teli torokból buzdítom a Vadmacskát.
- Huj Huj Huj! Ez az csak így tovább. Még egy ilyen menet és KO lesz.!
A gong megszólalása szinte szíven ütött, egy ilyen mérkőzést félbeszakítani olyanok miatt mint a pihenő, pazarlás. Csak pár perc az egész, de azt is alig tudom kivárni, kezdődjön már a második menet.


Játékos szín: Crimson
Knights Stadion - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 14, 2011 11:52 am

Ez könnyebben ment, mint gondoltam, a benti zabagépnek esélye sem volt. Szolgálati bilincsét elkobozva keresek valami erős dolgot, amihez odaerősíthetném. Eközben mondom Sziklának, hogy hozza a következő tápost, és ha elkezdi megbilincselni, én megyek a következőért.
Huhh, egy kicsit leizzadtam. Meló közben náha odatekintek a képrenyőre. Kalapácsra pont akkor számolnak rá.
- Állj fel Holyfield, állj már fel!- A következőt bosszúsan magam elé mondom, de úgy, hogy a magánál lévő őr is meghallja- Ha nincsenek ezek a mindenlében-két-kanál biztonságiak, már rég a tömegben tombolnék.
Miközben újra odafordítanám tekintetemet a tévére, megakad a szemem az egyik kamera felvételein.
- Szikla, ezt nézd! - mondom, és fegyvereimet már készítem is elő.
Ha Szikla akar mondani valamit, akkor meghallgatom, majd jelzem neki, hogy számomra egy emberi élet többet ér, mint az évszázad meccse. Leolvasom a kamera helyzetét, és elindulok. Ha Szikla úgy dönt,hogy velem tart, örömmel fogadnám, ellenkező esetben :
- Akkor adios amigo, remélem még látjuk egymást! ( Remélem az utóbbira nem kerül sor. Very Happy )
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 3:24 pm

A meccs nagyon izgalmas eddig, és szerintem ez nemigazán fog változni. Mindkét fél nagyon erős, és jó formában, jóformán lehetetlen megjósolni, hogy ki kerül padlóra, és kinek emelik fel a kezét a mérkőzés végén. Miközben élvezem a meccset, újonnan szerzett haverom az utolsót szívja a cigiből, amit aztán előrepöcköl egy néző kalapjába. Elég felelőtlen a csóka, azt meg kell hagyni. Én azonban most elememben vagyok, érzem, hogy képes lennék kiütni mindkét bokszolót akkor is, ha egyszerre jönnének nekem. Csak úgy osztanám nekik, megemlegetnék. (közben előrecsapok az ökleimmel). Asszem kicsit sok füstöt kaptam az arcomba, de nem hiszem, hogy megártott nekem. Viszont a fejem kicsit kezd fájni, nem vagyok a legjobban. A tag mellettem úgy nézem elaludt, aminek én kifejezetten örülök, legalább nem zavar be egy ideig. Mostmár nyugodtan élvezném a meccset, ha nem lennék ilyen rosszul. De sebaj, voltam már rosszabbul is, békésen ülök, nézem a meccset, és várom, hogy elmúljon a fű hatása. Ez nem tarthat sokáig, mivel csak épp a füstből lélegeztem be egy keveset. Na reménykedek, közben nézem a bunyót, mostmár zavartalanul.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 4:28 pm

Sikerül megtalálnom Vadmacska öltözőjét. Szerencsére csak egy őr áll az ajtónál, így kihasználva a meglepés adta előnyt, kifektetem a fickót. Bevonszolom az ájult őrt az öltözőbe, majd összekötözöm a kezeit a nadrágszíjával, majd Vadmacska ruháival a lábait is gúzsba kötöm, betömöm a száját egy gombócba gyúrt zoknival, még a szemét is bekötöm egy alsónadrággal. Ezután elveszem az őr cuccait, elsősorban a fegyvereire van szükségem, remélem van pisztolya. Miután kifosztottam a szerencsétlent, leülök egy kicsit gondolkozni. Talán lesz esélyem elkapni Mario Falconet. Ki kell találnom, hogy csípjem el. Közben az egyik fülemben még mindig ott van a lehallgató fülese, így valószínűleg még mindig hallom, miről beszél a bérgyilkos és Morino.
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 12:48 pm

Nem látom merre mentem Marioék. Nyakamon hagyták viszont Morinot. Ő az az ember aki nem csak lebuktathatna, de minden lépésével érzékelteti az ellenszenvét és, hogy céljává tűzte ki a leleplezésem. Vagy csak én vagyok paranoiás. Azt nem tagadom, de soha nem volt még hátrányomra a túlzott óvatosság. Így is mostanság sokat engedtem belőle a szerep kedvéért. Apropó a szerep. A gondolataimból visszatérek a meccsre, amit üveges szemekkel néztem ugyan, de minden lépés a fejemben van. Most is tanulok, bár beszélgető partnerem egy szinte baráti mondatot vág hozzám. De nem feledem a múltat, mert itt nem a megbocsájtás a téma. Még tudom, hogy ő az ellenfelem. A vad akit le kell terítenem, de azt is tudom, hogy falkával vadásznak. Nem engedhetek a kísértésnek, hogy elkezdjem máris a lényegi munkámat. Rosszul járnék, amellett, hogy a siker is biztosan elkerülne. De a fiatal énem lázad a tespedés ellen. Türelmetlen, kordában kell tartanom. Kordában a saját démonomat.
- Biztos vagyok benne, hogy bundázott meccs a mai, barátom... - Miközben még mindig a ringet nézek egy kis mosolyt engedek meg magamnak. A rövid mondattal remélem mindent elmondtam neki. A véleményemet a módszeréről és közben különösebb feszültség keltés nélkül utasítottam vissza az ajánlatát. De a mosoly után ismét változik az arcom. Figyelek, tanulok és ez sajnos látszik rajtam. Nem tanultam még meg teljesen elrejteni az érzelmeket. Ezért hiányolom annyira a maszkom. Szinte meztelennek érzem magam nélküle, így mindenki látja ki vagyok. A családból mindenkit el kell intéznem aki látott. Ahhoz, hogy ezek után nyugodtan dolgozhassak. Kellemetlen.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 24, 2011 4:20 pm

Nem volt semmi probléma, Messiással elkaptuk az őrt, aztán behurcoltuk a többit is. Aztán a társam figyelmeztet:

-Szikla, ezt nézd!

A képerníőre pillantok, ahol látom, hogy nem messze innen verekedés van, már fegyvereket is látok. Azonnal futni kezdek Messiás után, útközben előkapom a kardom és a kést, de egyenlőre nem akarom használni. Ha oda értünk, akkor hangosan odaszólok a tömegnek:

- Mi folyik itt?!
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Feb. 07, 2011 5:02 pm

//No akkor én mesélek itten mindenkinek, kivéve Teodor Blacknek és Adam Stamfordnak, nekik Joker mesél! //

Genzo már nyugodtan nézhette volna a meccset, fekete 'haverja' egy jó nagy rezdülés után kinyitja szemeit, és meglepődötten néz Genzora:

-Tesó! Há' mé' nem keltetté' fő'?! Vazz' kértelek, hogy ha elalszom keccséé' fő'!

Mondja, majd durcásan nézni kezdi a meccset.

Kurt lelkesen szurkol Vadmacskának, aki az ellenfele sérülése miatt történő szünetben az edzője társaságában elindul az öltözője felé. Kalapács is így tesz, ám ő a másik oldal felé indul el. Griff mellé hirtelen odasétál egy férfi, arcfestéséből egyből látható, hogy kinek szurkol ma: a homlokára nagybetűkkel ki van írva: "Vadmacska" , a szája fölé pedig macskabajusz van rajzolva. Odasúgja Kurt fülébe:

-Szevasz! Látom te is nagy Vadmacska fan vagy! Elárulok valamit: meccs előtt elhaladtunk az öltözőjük bejárata előtt, és láttuk, hogy egy kalapos fickó valami tablettát adott Kalapácsnak. Titkos forrásoktól tudom, hogy Kalapács fog nyerni, csalással! Én megyek, elintézem, hogy ne nyerhessen. Van nálam egy játékstukker, megfenyegetem, hogy adja fel a meccset. Ha gondolod, gyere segíteni, hátha többen lesznek!

Mondja, majd elindul az öltöző felé. A fal mellett elkezd osonni, nem valószínű, hogy átjut az őrökön, főleg, hogy rendkívül gyenge fizikuma van. Azonban többet Kurt már nem láthat, ugyanis a többi néző eltakarja.

Morino Hatred válaszán mosolyog, majd így szól:

- Nincs szükség bundára, Kalapács így is szétveri a cicát. Remélem hogy ön is hasonlóképpen fog cselekedni!

Mondja.

Mindezt Duncan is hallhatta, aki Vadmacska öltözőjében ül, ahonnan nem hallhatta, hogy szünet következik, éppen ezért lehet számára meglepő, hogy Vadmacska és az edzője lépnek be az öltözőbe:

- Ki maga, és mit akar?! A maffia küldte?

Kérdi Vadmacska edzője idegesen.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile


A hozzászólást Rébusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 08, 2011 1:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Feb. 07, 2011 9:28 pm

Én tartom a saját színem több okból, de akkor a két jómadár része:

A két hiperszuper hős hamar átrendezte a jól szétcsapott bandát. Sokra képesek ezek a srácok egy jó meccsre való bejutáshoz. Mivel közben az őrök a környékről mind elmentem pihenni az őrszobára nem igazán állja most útját a srácoknak. Hiszen ki gondolta volna, hogy két tag szétver két csapat biztonságit, hogy bejusson egy meccsre. Szóval a bejáraton bejutnak. Itt Adam akárhogy várja tömeg nincs. Se verekedés és a tömegverekedés kombó is várat magára. Most egyenlőre ki kéne találniuk, hogy hol is van a fekete vvarázsdobozban látott szoba, illetve a látott ajtó és a hozzá tartozó folyosó.


Mesélő, Joker
Harley
Knights Stadion - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Feb. 07, 2011 11:55 pm

A bokszmeccsen a szünet kifejezés úgy arcon csapott, mint Vadmacska legtalálóbb jobb horga. Hogy lehet hogy Kalapács lesérült, és nem léptették le? És ha már el kell hagynia a ringet, miért nem a kedvencem nyer? A fejem zsongását egy könnyed gondolatfoszlánnyal hessegetem el.
~ Miért pont a boksz lenne azaz egyetlen sport amihez az amcsik tényleg értenének. ~ A legnagyobb segítség mégsem a kicsit rasszistára sikeredett belső megnyilvánulásom volt, hanem a felém közeledő kicsit tévelygőnek tűnő fickó. Bemutatkozás, vagy mindennemű efféle megnyilvánulás nélkül elkezd összefüggéstelenül beszélni. Legalábbis nekem úgy tűnik! Hála istennek az egyoldalú beszélgetés gyorsan félbeszakadt, és a távozás mezejére is lépett. De legalább annyi előnyöm származott belőle, hogy egy igen csak produktív ötlet fogalmazódott meg bennem.
A hirtelen ötlet gyorsaságával felállok, és már menni is készülnék mikor felismerem azt a tényt, hogy nem vagyok egyedül. Egy gyors elnézést kérést követően, elsietek a dolgomra.
A sétám végcélja nem a javasolt öltöző lesz, hanem pont az ellenfeléjéé. Vasmacska öltözőjét veszem célba, nem törődök senkivel, és fölényes viselkedéssel minden megállítási szándékot megpróbálok elhárítani. Ha nem sikerül akkor a leghatalmasabb erőt vetem be, amit csak hatalmamban áll. A pénzt.
Ha a biztonsági őrök megállítanak az öltöző előtt, akkor a következővel próbálom leszerelni őket.
- A nevem Kurt Bozek a Frost vállalat megbízásából jöttem, és egy előnyös üzleti ajánlatom lenne a bajnok számára. - Erélyesen válaszolok, ámde mégsem éreztetem a megvetésemet az alantas munkájuk iránt. Ha beengednek akkor minden rendben ha nem akkor megpróbálok mindent megtenni hogy mégis így tegyenek, de semmilyen erőszakos cselekedetet nem teszek. Nem vagyok én őrült, hogy csak egy ajtón való beengedés miatt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozzak ártatlan embereknek.


Játékos szín: Crimson
Knights Stadion - Page 2 343hr7o


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 08, 2011 5:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 4:01 pm

Gondolkodásomat az ajtó nyílása szakítja meg. Vadmacska és az edzője lép be az öltözőbe. Mi a fene, már véget ért volna a mérkőzés?

-Miért gondolja, hogy a maffia küldött? Tán gondjuk akadt velük? Ha igen, én tudok segíteni. Fogalmazhatunk úgy is, hogy előszeretettel teszek keresztbe nekik? Nos mit szól hozzá? Persze ha nem akarnak élni a szolgáltatásaimmal, akkor lelépek.

Felkészülök a védekezésre, ha esetleg rám támadnának. Igaz hogy Vadmacska kemény fickó, de azért mégiscsak egy ex-Ranger vagyok, szerintem eltudok bánni vele, ha szükséges.
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 4:17 pm

Miközben sietek a kamerában látott helyszín felé, ruhám preparált belső zsebeiben elsüllyesztem a maszkot, és a fegyókat. Remélem Szikla is így csinál, ugyanis feltűnő lenne egy kardos csávó a kihaltnak vélt folyósókon. Mivel leolvastam a kamera helyzetét, próbálok célirányosan haladni. De hirtelen...
Belépünk a helységbe, de nincs ott senki. Ez furcsa. Eléggé nagy kalamajkának tűnt a TV-ben, nem hiszem, hogy így eltűnt minden nyomtalanul. Talán a harc a folyósó valamelyik ajtaja mögött folytatódik.
Ha beért Szikla, akkor szólok neki, meg nem állva, de tempómból kicsit visszavéve:- -Enyém a bal oldali ajtó, tiéd a jobb!-, és már készülök is feltépni a bal oldalon lévő ajtókat. Addigra már a maszk visszakerül a fejemre.
Ha még nincs sehol Szikla (ami kizárt, hisz gyorsnak vélem a tagot), elkezdem egyedül a felderítést.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 10, 2011 4:30 pm

Hát igen, jellemző! Nem jó helyre jöttünk, nem itt van a bunyó. Azonnal Messiás után megyek, aki elmondja a tervét: ő megy balra, és jobbra! Király ötlet, bírom a csávót, bólintok, és amikor elkezdek körbenézni, utánaszólok:

- Ha látsz valamit szólj!

Mondom, és megnézem hogy merre is mehetek. Ha lesznek ajtók, akkor sorba kezdem őket nyitogatni, míg nem találok valamit. A kardom végig nálam marad, túl kockázatos lenne anélkül mozognom, még akkor is, ha angyal vagyok. A szárnyaim rejtve vannak a kabátom alatt, de "készenlétbe" helyezem, verekedésben hasznát veszem.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimePént. Feb. 11, 2011 7:58 pm

Zavartalanul nézem a meccset egy ideig, ám ez nem tart sokáig, ugyanis újdonsült barátom felébredt lassan, és szemrehányásokat tesz nekem, hogy nem költöttem fel.

Nem reagálok túlzottan ezekre a szemrehányásokra, csak ránézek, vágok egy értetlen arcot, és nézem tovább a meccset, mert valahogy jobban érdekel, mint ez a ház itt mellettem. Ha eldurvulnak a dolgok, nem én járok rosszul, úgyhogy nem foglalkozok vele addig, amíg csak szája van. De talán most leköti a meccs, nincs kedve bunyózni. Néha támad egy-egy olyan gondolatom, hogy miért pont ő került mellém, sokkal nyugodtabban nézhetném a meccset, ha nem zavarna be állandóan. De mindegy, most már ez van, elviselem valahogy, aztán remélhetőleg úgyse látom többet.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 2:34 pm

Mikor a bíró szüntet jelez meglepődve dőlök előre a székemben. Ez most meglepett. Milyen meccs ez? Lehet valami gond van. A kezeimmel támasztom meg magam miközben előre dőlök, de közben Morino is válaszol.
- Ma nagyon vérszomjas, Morino! - Dőlök végül hátra, elégedettséget játszva. De közben a szemem a kivonuló sport embereken tartom. Nem jó ez. A legrosszabb meg a tétlenség,, rögtön azután, hogy nem tudok semmit. Csak, hogy már órák óta táncolok azon a bizonyos penge élen. Ráadásul el kell intéznem egy nőt akit egy bárnyi maffia tag se tudott elintézni... Jól hangzik. Valahogy meg kell oldanom, hogy ez a még ki se talált terv szerint menjen...
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 2:53 pm

Duncan beszéde után Vadmacska ránéz a földön fekvő őrre, akinek szája a bokszoló alsógatyájával van tömve. Szúrós szemmel néz az ex-rangerre:

- Mit ártott magának ez a férfi! Magyarázatot követelek! A maffiával elég sok bajom van, utálom őket, és az is "kissé" zavaró, hogy egy maffiának tűnő alak az öltőzömben van, és kiütötte a testőrömet!

Kurt amikor odaáll Vadmacska testőreihez, azok csúnyán néznek rá, de amikor Kurt a pénzt odanyújtja nekik, egyből arrébb állnak. A férfi bejutott, ám hirtelen egy orvosnak öltözött nő rohan vele szembe, mellette két férfi, aki hordágyat tol:

-Megsérült egy civil Kalapács öltözőjében! Mentőket kérünk helyszínre!

Mondja, majd odasietnek az ellenfél öltözőjéhez, ahonnan egy embert segítenek ki. Kurt számára ismerős lehet a fazon: ő sétált oda hozzá nemrégiben, és elmondta, hogy mit tervez Kalapáccsal.
A szenvedő férfit láthatja Genzo és Hatred is. Előbbi még azt is láthatja, hogy az egyik mentős zsebében egy pisztoly hever, míg a másiknál egy kés. Gyanús külsejük is van, nem olyan, mint egy "átlagos" mentősek, sőt, még a mentőautó szirénáját sem hallhatták. A férfi talán kihasználhatná, hogy az őrök most Kalapáccsal vannak elfoglalva, és utánukmehetne... feltéve ha akar!

Hatred ha felnéz, láthatja, hogy a tetőnél lévő gerendáknál egy sötét alak mászkál...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Knights Stadion - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Knights Stadion
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Otisburg-
Ugrás: