| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Szomb. Dec. 11, 2010 1:56 pm | |
| Kérnék minden játékost, hogy szavazzanak a meghirdetett versenyek mindegyikében, az általuk leginkább méltó nyertesre, és indokolja is a választását mindenki. Csak egyetlen egy nevet kérnék minden ághoz, akit a legjobbnak ítéltél! Természetesen senki ne szavazzon önmagára.
Rajz verseny nevezettjei: -Scott Darren -Genzo -Kurt Bozek / Griff
1. helyezett jutalma - 2 kredit 2. helyezett jutalma - 1 kredit
Hős ferdítő: -Kurt Bozek / Griff -Antidote
1. helyezett jutalma - Ingyen NJK (1 kredites)
Reklám és Banner készítő verseny: -Genzo -Michelle Sinistresang -Kurt Bozek / Griff
1. helyezett jutalma - 2 kredit 2. helyezett jutalma - 1 kredit
Író verseny: -Kurt Bozek / Griff -The Manipulator -Michelle Sinistresang -Duncan MacFarlane
1. helyezett jutalma - 3 kredit 2. helyezett jutalma - 2 kredit 3. helyezett jutalma - 1 kredit | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Szomb. Dec. 11, 2010 2:07 pm | |
| Akkor kezdeném is! Rajz verseny - Itt én Genzora adnám le a voksomat, még pedig azért, mert Rébusz ábrázolása nagyon elnyerte a tetszésemet. Jobban tetszik, mint az összes többi feltüntetett karakter a rajzon. Szóval Rébusz ! Hős ferdítő - A választásom Kurtre esett. Leginkább azzal fogott meg, hogy Parker meghalt, és nem Happy End lett a történet vége, és egy más szemszögből mutatta be a kölyköt. Egy fajta Mi lett volna ha... ? sorozat módon. Reklám és Banner készítő verseny - Itt számomra egyértelműen Kurt az, akire leadom a voksomat. Hogy mért? Szerintem ezt nem is szükséges indokolni. A látvány magáért beszél! Író verseny - Michelle! Imádom az ilyen jellegű műfajt. A horrorét oda, meg vissza vagyok, és engem már az első pár mondat megragadott. Igaz, nem szeretem ha pont bele a közepébe módon indul valami, de ide ez kellett szerintem. | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Szomb. Dec. 11, 2010 4:45 pm | |
| Akkor én is szavazok:
Bannerkészítő verseny:
Itt én is Kurt animált bannerére szavaznék, szerintem nem kell sokat indokolni rajta.
Rajzverseny:
Itt módosítanék a szavazatomon, Kurt rajza mellett voksolnék, és nem csak azért, mert rajta vagyok, hanem mert tényleg jó.
Hősferdítés: Itt nem volt túl nagy választék, de legalább senki nem lesz utolsó, csak második. A két mű közül én Kurt alter-pókemberére szavazok, van benne fantázia, tényleg olyan What If-sorozat hangulatú. Szuper.
Íróverseny: Itt viszont Mani törileckés jövőképe a befutó, bár sokat vaciláltam Michelle írásán is. De aztán a sötét jövő felülkerekedett az amúgy hihetetlen jól megírt horrorsztorin. Tetszett, hogy volt prológus is, ami felvázolta az egészet, aztán pedig belecsapott a lecsóba. Gratula.
A hozzászólást Genzo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 12, 2010 6:09 pm-kor. | |
| | | Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Szomb. Dec. 11, 2010 5:11 pm | |
| Banner készítő:Kurt övé a legjobb, mozog feliratos felkelti az ember figyelmét Rajz verseny:Genzora adom voksomat. Nekem az ő rajza remek hangulatot kell tett. Igaz Scott képe is nagyon jó, de nekem Genzoé jobban tetszett Hősferdítés:Kurt, rég óta néztem Spiderman rajzfilmeket (minimax 4ever ) és már kíváncsi voltam egy jó kis ferdítésre. És végre nem az van, hogy pókember mindíg mindent mindíg túlél és minden mindíg tökéletesen rendbe jön Író verseny:Michelle horror története nálam a nyerő. Szerintem ha elképzeli az ember... bírom az ilyen töriket | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Vas. Dec. 12, 2010 12:23 pm | |
| Kurt újonnan érkezett rajza még elfogadásra került, ezért ennek mértékében változtassatok szavazataitokon, ha úgy gondoljátok!
Ezúton is elnézést kérek az érintettektől, és főként Kurttől! | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Vas. Dec. 12, 2010 5:58 pm | |
| Rajz verseny: Kurtra adom a voksomat, az övé a legjobban kidolgozott rajz. De Genzo alakjai is nagyon szépek. Hős ferdítő: Antitode, mi van veled? A f@szláma majdnem engem is kinyírt. 1-0 oda. Banner- készítő verseny: Itt megkell mondjam, bajban vagyok. Kurt, jó a mozgó kép, de engem kifejezetten zavar. ha valami mozog a képernyőn. Genzo cucca nem mozog, de atól még nem rossz. Sőt! Kurt, ne haragudj, de most nem te nyertél.
Holnap ha lehet, elolvasom a 4. versenyszámot is, és majd azután nyilatkozom!
| |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Hétf. Dec. 13, 2010 5:11 pm | |
| Nos a kis egyedüllétemben el sikerült olvasnom az összes remekművet.
Írói pályázat:
Duncan törénete tetszett a legjobban, attól függetlenül, hogy a többi is jó volt.
A Banner-készítőben Kurt volt a legjobb az én véleményem szerint.
A Rajz-verseny királyának Genzot javasolom, annak ellenére, hogy a többiek munkája is jó.
A Ferdítőben nehéz volt dönteni, de én inkább Antidotéra szavazok. | |
| | | Antidote Gaztevő
Hozzászólások száma : 126 Join date : 2010. Nov. 01.
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Hétf. Dec. 13, 2010 11:25 pm | |
| Rajzverseny: Nehezen tudtam dönteni, mivel két rajz is megtetszett, az egyik Holdfény rajza, míg a másik Kurt-é. Hogy Keresztes Ildikót idézzem: "Most melyik kezembe harapjak?" Legyen: *dobpergés* Kurt Bozek / Griff
Ferdítő: Hogy őszinte legyek itt két különböző művet lehet olvasni, hiszen az egyik realista volt, míg másik inkább humoros. Ezért nem találom jobb szó híján "fair"-nek a két mű novella összehasonlítását, hiszen ez olyan mintha egy horror filmet hasonlítanánk össze egy vígjátékkal. (Pl.:Fűrész vs Terhes társaság) Kurt irománya mindenesetre megtetszett nekem, ezért... Kurt Bozek / Griff
Banner-készítő verseny: Sok alkotás született itt, megint kettő tetszett meg a legjobban, az egyik Genzo-é, a másik Kurt-é. (Észrevettétek, hogy eddig Kurt mindig feltűnt?) Próbáltam külsősként szemlélni a bannereket, hiszen itt ez ő a fő, és mindkettő megnyert volna engem. Viszont Kurt láthatóan több munkát fektetett bele, ezért őrá esett a választásom. Tehát... Kurt Bozek / Griff
Író verseny Már megint belefutottunk a Ferdítőben említett problémámba. Más műfajok, más stílus, viszont mindegyik kiváló volt. Ezért a döntés nehéz. (Mért érzem magamat úgy, mint egy X Faktoros zsűritag? Talán túl sokat néztem azt a vackot...) Viszont dönteni kell (Már megint...), ezért Michelle Sinistresang szavazok.
A hozzászólást Antidote összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 16, 2010 6:10 pm-kor. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Csüt. Dec. 16, 2010 2:46 pm | |
| Még kérném akik nem szavaztak, hogy tegyék meg, mert hétfőn eredményhirdetés történik! | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Pént. Dec. 17, 2010 10:51 pm | |
| Rajzverseny: Kurt összecsapásos rajza. Valahogy ennek tetszett a legjobban a stílusa. Hősferdítő: Kurt-é tetszett jobban. Banner: Itt is Kurt. Marha jó lett az a mozgó reklám. Íróverseny: Michelle. K*******t jó volt, nagyon tetszett. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! Pént. Dec. 24, 2010 12:29 pm | |
| A szavazás lezárult! Köszönöm mindenkinek aki leadta voksait! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! | |
| |
| | | | 2010/ 1. Verseny sorozat - szavazás! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |