Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A Robinson park 296245150474wildcat..........A Robinson park Teenansrobindccomicssup..........A Robinson park Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A Robinson park 39843828 A Robinson park 79830643

 

 A Robinson park

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Nov. 21, 2010 11:41 am

Mint Gotham többi pontja, a park is rejt magában veszélyeket. Hiába nyújt sok párnak romantikus találkozó pontot, vagy a kikapcsolódásra vágyóak számára nyugalmat, még itt is felüti fejét az éjszakai bűnözés.


A Robinson park Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Nov. 21, 2010 11:45 am

//Előzmény: Gotham város :: Divat kerület :: Erbston utca, és lakóépületei//

Virtuóz, és Pókerarc útja nem éri el a célt. A park felől kiáltások, és ordítások hangját hallják, ami a megszokottól eltérő. Ez nem csak egy egyszerű zsebtolvajlás hangja, hanem több annál. A fák recsegnek, mintha dühösen förmednének rá a két férfira, és mintha azoknak ágai feléjük nyúlna. Vészjósló a látvány, de Pókerarc, valami mást is érezhet. Méregcsók csodálatos illatát, ami magához csalogatja a férfit. A nő elképesztő illata nem csak a kártyabűvészt, de annak társát is kezdi bekebelezni, és így Virtuóz is rabjává válhat. Valami azt súgja mind a két félnek, hogy menjenek a park mélyére.


A Robinson park Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Nov. 21, 2010 12:16 pm

A hullát Virtuóz cipeli, nem akarom, hogy az én ruhámat összevérezze. Ez a gusztustalan park a legutálatosabb hely Gothamben, itt mindig megbámul a sok tirpák. Amikor megérzem szívem egyetlen királynőjének a szagát, azonnal odarohanok, nem is érdekel az, hogy a Virtuóz is beleszeretett, én öltem meg Elsont és én fogok összeházasodni Méregcsókkal! Ha mégsem így lenne, hát ez van, az ilyen az élet, Virtuóz a halál fia lesz. A sikoly kissé megijeszt, remélem nem Méregcsók az, akit bántalmaznak, hanem fordítva. Biztos ami biztos megragadok három kártyát.

A hulla nyomja a vállamat, kissé elzsibbadt, ez nem túl jó, ha harcra kerül a sor, hiszen nem tudom elég gyorsan pengetni a gitárt. Nem vagyok túl boldog, hogy eljöttem erre a kalandra Mr. P arccal, már a tököm tele van ezzel az éjszakával. De várjunk csak! Mi ez az illat? Mi ez a gyönyörű illat? Ilyesmit éreztem Arc kabátján. Ez nyílván a gyönyörűség lehet, akiről mesélt... Nem, nem! A barát nőjét nem lopjuk el! De csak megnézem, abból nem lehet baj!
Elindulok hát Pókerarc után, kezemet a húrokra rakom, a hullát pedig a nyakamba veszem, hogy ha harc lesz, akkor fedezhessem Arcot... vagy azt a szépséget!
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeCsüt. Dec. 02, 2010 7:23 pm

Osborn ma egy érdekes fülset kapott, ha megbízás nem is járt mellé, de úgy halotta, hogy a Robinson park környékén a csatornákon esténként furcsa emberszabásúak szoktak ki kászálódni és a hírek alapján furcsak képeségekkel bírnak ezek a lények. Viszont mindig csak párat látnak belőlük egyszerre garázdálkodni. Most a park csendes épp csak beesteledett és kellemes szellő fujdogál. A lámpák a távolban pislákolnak és most egy lelket sem látni erre.


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeCsüt. Dec. 02, 2010 8:44 pm

Hideg téli délután volt, az égen nem látszottak felhők, a nap zavartalanul sütött, ami tovább erősítette a fagyos hőmérsékletet. Éppen befejeztem ebéd utáni szunyókálásomat, így hát kimentem a balkonra levegőzni. Hűvös volt, látszott a leheletem is, de nem fáztam. Pár percig némán néztem az alattam elterülő nyüzsgő várost, majd, mikor karom már kezdett libabőrös lenni, visszamentem a szobába. Épp jókor, mert Samson pont abban a pillanatban lépett be egy csésze gőzölgő forró csokoládéval. Az öreg, ki apám helyett apám volt, mindig tudta mire van szükségem. Mosolyogva megköszöntem neki, majd leültem az íróasztalomhoz, s a meleg italt lassan szürcsölgetve bekapcsoltam a számítógépet. Végigfutottam a híreket, s az egyik cikken megakadt a tekintetem. Azt írta, a Robinson parkban különös teremtmények járkálnak éjjelenként. Állítólag a csatornákból másznak elő.
Egyből tudtam mit kell tennem. Ezek a férgek beszennyezik a világot, amit nekem meg kell tisztítanom tőlük. Mielőtt kikapcsoltam a komputert, tekintetem elidőzött a háttérképen. Esther mosolygott rám, csodálatos, aranybarna fürtjeivel, pozsgás, kerekded arcával, s ragyogó szemeivel, melyek életveszélyesek voltak, hiszen akárhányszor belenéztem eme földöntúli tekintetben, a lélegzetem is elállt. Megérintettem a haját, de csak a monitor meleg képernyőjét tapintottam. Kezem akaratlanul is szívem fölé csúszott, s szememben egy apró könnycsepp jelent meg. Dühösen letöröltem, majd kinyomtam a számítógépet és határozott léptekkel elindultam a titkos szobába. Kényelmes tempóban magamra öltöttem a páncélt, a hát részre csatoltam a kardot. Ezután már reflex- szerűen ugrottam is fel a siklóra, s egy pillanatra még el is csodálkoztam, miért nem emelkedik fel alattam, de aztán eszembe jutott, a Carllal vívott csata óta nem működik. Nem is próbáltam megjavítani, bár most kényelmesebb lett volna ezzel a parkba menni. Egyéb közlekedési eszköz híján a ház tűzlépcsőjén sétáltam le, ahonnan átugrottam egy éppen arra járó busz tetejére. Ily módon, buszról- buszra ugrálva, kapaszkodva, mint valami majom jutottam el a parkba. Mikor oda értem, már sötét volt, de ennek külön örültem, hiszen így könnyebb volt álcáznom magam. Először tettem pár kört a parkban, fáról fára ugrálva. Néhányan megláttak, de gyanakodó pillantásokon kívül semmit nem kaptam. Végül megállapodtam egy magas fán, ahonnan viszonylag nagy területét beláttam a parknak. Nem volt kellemes itt az ágak között guggolni, ugyanis a ruhába nem volt hőmérsékletszabályozó beépítve. Bár a biomechanikus motorok és maga a rugalmas szövet inkább volt meleg, mint lenge, mégis fáztam kicsit. Rossz volt így várni, a türelem sosem volt erősségem. Mikor teljesen besötétedet, aktiváltam a sisak hő érzékelő látásmódját, mellyel feltételezésem szerint könnyebb észrevenni a csatorna lakó mocskokat, mint puszta szemmel.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimePént. Dec. 03, 2010 7:31 pm

// Az egyetlen kivetni valómat, már elmondtam chaten...Smile//

Az idő különöseben nem zavart és semmi egyéb se, ahogy nem is tűnhetett fel. Amíg nem, hirtelen erőre kaptak a parkban a lámpák, kezdtek úgy világítani ahogy este el volt várva tőlük, még párat pislákoltak, majd beálltak normálisra és fémes dörzsölődést hallgattál. Ahogy a pofátlan népsége pont egy melletted lévő nyíláson dugta ki a fejét. Bár úgy tűnt ez a nyílás rejtve volt, ez most nem nyom sokat a latba. Ahogy kilép az első, magas, izmos, kopasz férfi, talán kicsit furcsán tömörnek tűnik. A férfi visszanyúl a cstaornába és két vékony alakot emel ki, egy zőld hajú srácot és egy fehér hajú lányt. Puhán teszi le őket, körülnéznek, de nem túl alaposan és egyszerűen meg akarnak indulni.


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimePént. Dec. 03, 2010 9:57 pm

Várakozás közben testem lassan megszokta a hideget. Egy televízióból tanult légzéstechnikát alkalmaztam, mely be is vált, a testhőmérsékletem nem esett le. Időközben a közvilágítás is bekapcsolt. Ahogy a lámpák égői felmelegedtek, úgy lett egyre kevésbé használható a hő kamera, ezért ki is kapcsoltam, úgyis volt már elég fény.
Hirtelen neszt hallottam, egész közel a fához, amin rejtőzködtem, majd hamarosan felnyílt egy csatornafedő. Észre se vettem, hogy ott volt, a hó betakarta, s így utólag belegondolva, talán direkt álcázva is volt. Hárman jöttek elő a lyukból, egy nagy darab, kopasz férfi, egy vékonyabb fiú, zöld hajjal és egy még vékonyabb lány, fehér fürtökkel. Körülnéztek, de nem elég alaposan, s elindultak. Felületes óvatosságukat akartam kihasználni, így hát kihúztam a kardot a tokból, majd elrugaszkodtam úgy, hogy egyenesen közöttük érjek földet. Először a nagy kopaszt támadom meg, megpróbálom egyenesen belé döfni a kardot, de miközben szúrok, bal lábammal egy csípőforgatásos rúgással (yoko gueri kekomi karate rúgás) belerúgok a zöld hajú ifjúba, pontosabban a gyomrába. A lánnyal csak később foglalkozom, jelenleg őt ítélem a legkevésbé veszélyes ellenfélnek.
A Robinson park Yokogeri1 [rúgás]
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimePént. Dec. 03, 2010 10:56 pm

Mr. Osborn gyorsan beveti magát a kis csapat közé, mikor beviszi az első támadást az elindul a cél felé, de furcsán nehhezen hatol át a penge a nagy kopasz bőrén, de áthatol és mérgesen felmordul, utána rögtön lendül is a keze és az fültövön találja hősünket, miközben a zöld hajú srác a rugás elől a fején és nevetve eltakarja Osborn szemét, ahogy a fején guggol. Lassan elkezd piszkosul fájni a nyaka, amelett, hogy elkezdett kiscsit szédülni.


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 6:33 pm

Végrehajtottam a támadás sorozatot, azonban az eredmény nem volt kielégítő. Nehezen, de sikerült átdöfnöm a kopaszt, aki viszont hatalmas erővel arcon ütött, pont a fülem alatt. A yoko gueri sem járt sikerrel, luftot rúgtam, a zöldség egyenes a nyakamba ugrott. Ráadásul, mindezt betézendő, az ütés helye iszonyúan fájni kezdett, s meg is szédültem. Egyértelművé vált, hogy alábecsültem ellenfeleimet, ezért taktikát kellet váltanom. A terv a következő képen nézett ki: Először is megpróbálom elkapni a nyakamban vigyorgó ganajtúrót, majd ha megcsíptem, egyenesen a kopaszra hajítom. Ezután hátrafele lépve megpördülök, s közben a lány nyaka felé csapok a karddal. Ha lefejezem, ha nem, a pördülést befejezve még hátrálok néhány lépést. Mivel a meglepés erejét már elvesztettem, fel kell mérnem ellenfeleim képességeit, így visszavonulás közben keresek egy hosszú, közepesen vastag botot, mivel közepes hatótávolságú fegyverre van szükségem, hogy megismerjem ellenfeleimet. Amíg nincs a kezemben a megfelelő husáng, igyekszem tartani tőlük a távolságot.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 9:04 pm

Egyből a zöld hajúért nyúlsz, érzed, hogy rád nehezedik, de elcsíped és lendületből a kopasznak vághatod, de ő egyszerűen elkapja a srácot, miközben te má fordulsz a csajszi felé, aki kétségbe esetten ereszkedik a csapásod előtt guggolásba, de mielőtt lereagálhatnád derék tájt beléd rúg a nagy, amitől át esel a kis csajon. Erre bepipul a srác és egy villanással később, amint felkelhetnél mellkason rúg két talppal. A tüdődből önkéntelenül szökik a levegő, de egynelőre többet nem támadnak. A srác is vissza teleportál, morcosan néz rád, amíg a lány az óriás sebéhez siet, aki ezek utén összenéz a zöld hajúval.


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 9:52 pm

Ez a három semmirekellő veszélyesebb volt, mint hittem, Elkövettem azt a hatalmas hibát, hogy alábecsültem őket, s erre most csúnyán rá is fizettem. Elhatároztam több ilyet nem vétek. A lány kitért a kardcsapás elől, s megrúgott, majd a zöld fejű pondró is hasba rúgott. De öröm volt az ürömben, hogy legalább az egyikről információt szereztem. A zöld hajú kisember teleportálni tud. A sisak computerét utasítottam, hogy tárolja el a fiút, s harc közben kövesse a mozgását. Ha szerencsém van, egy idő után a számítógép ki tudja számítani a potenciális felbukkanási pontjait, s ezen számítások, nomeg reflexeim segítségével már én is csapást mérhetek rá.
De egyenlőre a biztonság kedvéért még mindig egy bot után kutatok. A kard közelharci fegyver, s amíg nem vagyok teljes mértékben tisztában a trió képességeivel, ajánlott tartani a megfelelő távolságot. Miközben szemem fahusáng után kutatott, hasizmaimat végig befeszítve tartottam, hogy egy esetleges támadás esetén a levegőt kifújva minimálisra csökkentsem a fájdalmat.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 10:08 pm

Nincs szerencséd, a parkban nincsenek husángok, talán ha neki esnél egy vastag faágnak leszedhetnéd egy szimpatikus részét, de abban lenne munkád ezek még élet erős fák, hisz kirakatbavannak itt a parkba. Viszont itt a való világban a nagy neked indul, de mielőtt felkészülhetnéd előtted terem, ha van időd nézelődni csak a csajz látod hátul és egy ököl jobb szem tájékra közelít...


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 10:33 pm

Sehol sem találtam faágat, s időközben a trió újra támadott. A kopasz is közeledett, s a leányzó is mögém került. Csak egy öklöt láttam a szemem sarkából, hogy melyiküké volt, nem tudtam eldönteni, de megvárni sem akartam. Azonnal leguggoltam, remélve hogy az ököl nem talál el. Amint elég mélyen vagyok, megpróbálok elgurulni arra amerre nem látok lábakat. A gurulásból kifele jövet előhúzom a kardomat, s a legközelebbi csülök felé hasítok, hátha megsebesíthetek valakit. Függetlenül az eredménytől, miután átfordultam, egyből talpra állok. Ezúttal nem nézelődöm, szemeimet végig az ellenfeleimen tartom, s kivont karddal várom a támadást. Jobb lábammal elöl, behajlítva, bal hátul, majdnem teljesen kinyújtva, csípőm elfordítva jó mélyen, jobb kezemben a kard, bal ökölbe szorítva, a csípőmnél vese tájékon. Ebben a pozícióba próbálok meg majd elhelyezkedni, mert így kicsi a támadható felület, ugyanakkor bármelyik irányba gyorsan és lendületesen elmozoghatok. Az alacsony súlypont miatt felrúgni is sokkal nehezebb. Koncentrálnom kell, nem hagyhatom, hogy az irántuk érzett düh kitérítsen. Elmém mint a víztükör, sima és tiszta.

Kép az állásról:

A Robinson park Zenkutsudachi2
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 10:44 pm

[/color]Az ököl csapás szele még elér, mikor kitérsz és a vágás is sikerül a nagy lábára, aki ez után végleg elveszti egynesúlyát és térdre rogy, miközben te felveszed az állást. A végére körülnézve csak az épp feltápászkodó kopaszt látod, a két fiatalt csak jobban körülnézve hátul látja meg, ahogy épp távoznának oda ahová jöttek, a nagy viszont előtted és támadni készül, bár már elég ramaty állapotban van.[/color]


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 10:59 pm

Az ütés nem talált el, s a nagy tuskót is sikerült térde kényszerítenem. Egy pillanat alatt alapállásban voltam, ám csak a súlyosan sérült kopasz tirpák támadott, a másik kettő menekülőre fogta. Nem akartam elszalasztani őket, így hát egy kicsit előreszökkentem, tartva az állást, majd felugrottam, s közben megpördültem a levegőben, majd csípővel rásegítve talpal próbáltam arcon rúgni az illetőt, beleadva minden erőmet, s gyűlöletemet. Ha a támadás sikeres, mellette érek földet, s egy gyors de precíz mozdulattal nyakon döfhetem. Ha elkap a levegőben, akkor úgyis mindegy, legfeljebb megpróbálom lerúgni magamról, és utána ugyanazzal próbálkozom, mint akkor, ha kitér, vagyis a tengelyem körül megpördülve vízszintes csapást mérek a nyakára. Ezután üldözőbe vehetem a másik kettőt. Nem akarom őket elszalasztani, de elhamarkodottan sem cselekednék, ezért mielőtt utánuk ugranék, hő érzékelő, majd éjjellátó üzemmódban letekintek, hogy lássam a viszonyokat.

A Robinson park Tobiushiromawashigeri
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 11:10 pm

A nagy már belassult az előző támadásoktól, mert bár nehezen viszi a penge a bőrét, azok sebezték, főleg az első, így most könnyedén beviszed a rúgást, de a következő támadást nem sikerül, mert elkap egy alúlról indított lendített öklös és magasabbra taszít, épp csak sikerül könnyebb sérülések nélkül földet érned, de ez még ksőbb igazán fájhat. Azonban az óriás most sem támad csak a rúgásod helyét dörzsölgeti és fújtatva néz rád. Bár a szemei már kicsit üvegesek...


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 04, 2010 11:21 pm

Pofán talpaltam a hitvány gazfickót, ám levágni nem tudtam, mert elkapott és megütött, de olyan erősen, mint valami gép. Ilyet utoljára a Carllal vívott harcban kaptam. Ám most nem volt itt Esther, akiért küzdhettem volna, így a fájdalmat is jobban éreztem. Sikerült viszonylag könnyen talajt fognom, s azonnal támadó állást vettem fel, de ellenfelem már nem támadott. A rúgásom kellemetlenül érintette, ez látszott rajta. Maszkom alatt elégedetten elmosolyodtam, majd tettem pár lépést felé. A fickó felkelltette az érdeklődésemet, nem akartam só nélkül megölni. Még közelebb léptem hozzá, de a távolságot azért tartottam.
-Ki vagy mi vagy te? És a kis barátaid? Felelj, és akkor talán…talán gyors és kíméletes leszek velük, mikor kivégzem őket.
Miközben beszéltem, igyekeztem a háta mögé kerülni, hogy ha támadna, előnyösebb helyzetben legyek. A kardot végig magam előtt tartottam, s szememet is csak néha- néha vettem le róla, hogy meggyőződjek afelől, hogy társai nem próbálnak újra támadni valahonnan.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Dec. 05, 2010 8:47 pm

Az óriás kivár, de tartja veled a szemkontaktus és nem hagyja, hogy a háta mögé kerülj, csak közben válaszol fáradtan.
- Csak éljük az életünket, amit te és a fasiszta barátaid nem hajlandóak hagyni... Mi rosszat tettünk nektek, miattatok kell csatornában élnünk és lopni, nem fogadják el a kevés pénzünk se... - A monstrum látszólag várja már a következő csapárt, miközben fáradtan válaszol.


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Dec. 05, 2010 9:31 pm

Godzilla állta a pillantásomat, amit jelenleg az egyetlen tiszteletre méltó tulajdonságának tartottam. Örömmel fogadtam, hogy vette a fáradtságot, hogy válaszoljon.
„Csak éljük az életünket, amit te és a fasiszta barátaid nem hajlandóak hagyni... Mi rosszat tettünk nektek, miattatok kell csatornában élnünk és lopni, nem fogadják el a kevés pénzünk se...”
Szavaiban volt némi igazság, s leges legbelül, egy icipicit, de tényleg minimálisan még meg is érintett. Ha csak egy pillanatra is, de megsajnáltam ezt a mulya hízósertést. Hogy tiszteletem kifejezzem, abbahagytam a körözést, s szemben állva vele válaszoltam.
-A ti fajtátok majdnem megölte a szerelmemet, s egyikőtök még el is vette tőlem. Nem számít, hogy gonosztevők, szuperhősök, vagy megélhetést kereső csatorna patkányok vagytok-e, mindannyian az emberiség mocskai vagytok és beszennyezitek a társadalmat. Férgek vagytok, s a férgeket irtani szokták. Én magamra vállaltam ezt a kevésbé üdvös feladatot, vállalva az ezzel járó közutálatot és egyéb kockázatokat. Most pedig –kicsi hatás szünetet tartottam –elárulod a másik két barátod képességeit, s azt is, hogy vagytok-e többen. Amennyiben őszintén felelsz, szavamat adom, hogy megkímélem a családod életét, már ha a két ifjú a rokonod.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeKedd Dec. 07, 2010 9:44 pm

Az óriás meghallgat, végi figyeli mondandód, miközben ő is megáll a körözésben.
- Most nem fogom neked elmondani a sablon szöveget a bosszúról és a következményeiről, de szavamat adom, hogy társaimat nem fogom neked kiszolgáltatni, legyen akármid ellenem. Egyszer lehet, majd a fajtám lesz az uralkodó, de tudom most mik a lehetőségeim. Gyere! Töltsd ki rajtam a bosszúd! - Fél oldalasan beáll feléd és kezével hivóan int, hogy támadj.
- És a végén talán, majd rájösz mit ért ez az egész... bosszú hadjáratosdi... -


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeKedd Dec. 07, 2010 10:42 pm

Nagydarab barátom figyelmes hallgatóságnak bizonyult, ki tudja, talán érdekelte amit mondtam neki. Sajnos a válasza már nem volt ilyen pozitív. Előadott egy szentbeszédet arról, hogy nem adja fel a társait, meg hogy a bosszúhadjárat nem vezet sehova. Ezek sajnos értéktelen információk voltak, így nem is igazán figyeltem rá, a szavak többségét elengedtem a fülem mellett. Miután befejezte mondanivalóját, kihívóan maga felé intett. Ezt az arcátlan viselkedést nem hagyhattam szó nélkül.
-Rossz válasz!- hangomból düh és csalódottság egyaránt érződött. – sajnos mivel megtagadtad a feleletet, a kis barátaidat egyenként fogom apró darabokra szedni, szépen, lassan. – miközben beszéltem, lassan egyre közelebb sétáltam hozzá. Célom a folyamatos becsmérlő beszéddel az volt, hogy feldühítsem, s így kizökkentsem a harci ritmusból. –Te pedig, te nagydarab zsíros hízósertés, abban a tudatban fogsz meghalni, hogy te okoztad kegyetlen szenvedéseiket. Még a síron túl is hallani fogod halálsikolyaikat és könyörgésüket.
Az utolsó szavakat már ordítottam, s közben jobb lábbal előreléptem s föntről lefelé és jobbról balra egy csapást mértem a kopaszra. A vágás iránya gondosan ki volt számítva, ugyanis ezt a legnehezebb hárítani, de a biztonság kedvéért a lábamtól kiindulva az energiát egy csípőforgatással megerősítve egyenesen a pengébe vezettem. Az Úr irgalmazzon eme korcs bűnös lelkének.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeCsüt. Dec. 09, 2010 8:09 pm

A nagyot nem zavarod, meg kivárja a beszédetdet az állásban amit felvett, mikor felugrasz és támadt a karjait teszi eléd és a vágással ellentétesen csap velük. Így a kardod a bal kezében hatol csontig kb, de lehet tovább. Ezt most nem tudod megálapítan, mert fegyvered nélkül repülsz jó pár métert, hogy aztán keményen landolj a fűben. A kopasz a szájába harap és vissza fojtja az ordítást, hogy ismét hozzád szólhasson, miközben kiszedi egy tééssel a akrot a kezéből.
- Enélkül is olyan kemény legény vagy, mondcsak? -


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeCsüt. Dec. 09, 2010 10:53 pm

Kardom elakadt a dagadék karjában, amitől igencsak meglepődtem. Ez a fegyver egy átlag ember kezében is átvág két egész disznót csontostul, az én kezemben pedig még ennél is többre volna képes. De ez a féreg elég masszív volt, ráadásul miatta még szeretett pengémet is elveszítettem. Ettől természetesen egyből kinyílt a csipája, és ismét szemtelenül beszólt. Vennem kellett néhány mély levegőt, hogy lehiggadjak, mivel nem akartam forró fejjel, meggondolatlanul rátámadni. Ezután egy szaltóval eléugrottam, majd megpróbáltam úgy állcsúcson rúgni, hogy ezúttal hátra szaltóztam, de az ugrás lendületét felhasználva jobb lábamat kinyújtva rúgtam, a balt pedig közben lendítettem tovább, hogy még nagyobb lendületet adjon ennek az amúgy is gyors és szinte kivédhetetlen rúgásnak. Az álcsúcs rúgás általában kiüti az embert, de ha ezt a mutáns nem is veszti el az eszméletét, biztos ő is megzavarodik, így jobb lábbal fürgén előreugorva jobb kézzel, csípő forgatással torkon üthetem. Ettől akár meg is halhat, de ha még ezt is túl éli, folytatom a támadást közelről. Bal lábammal belépek a jobb lába mögé, s magam felé húzom az achilles inat, közben két kézzel elfele lököm a felső testét. Ez remélhetőleg még ezt a nagydarab patkányt is feldönti, és egy erőteljes lefele irányuló rúgással talán végre megölhetem.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 2:54 am

Fáradtan várja a támadásod az óriás, de védeni nem tudja, a rúgástól megtántorodik és az ember feletti ürésed átszakítja a torkát. Akkor, ott meghalt. Végeztél vele, de ahogy az adrenalin elkezd távozni a testedből egyre inkább érzed a fájdalmat és a fáradtságot is.


Mesélő, Joker
Harley
A Robinson park 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 3:36 pm

Ellenfelemet, ezt a dagadt rusnya torzszülöttet, már a torokcsapás megölte. Nem is hittem volna, hogy átszakítja a torkát, de elégedetten nyugtáztam, hogy meg tudtam tenni azt is, amire eddig egy kung fu mester sem volt képes, holott nem is tudtam kung fuzni, csak a televízióban láttam ezt az úgynevezett tigris csapást. De száz szónak is egy a vége, ez a semmirekellő mocsok végre elpusztult. Sajnos a természetellenesen masszív fickó kifárasztott kicsit. Erősebb volt mint hittem, ezért társai levadászásához új taktikát kellett kidolgoznom. Felvettem a földről kardomat, majd a hasára fordítottam ezt a túlsúlyos förtelmet, s a kardot beledöftem a hátába, a gerincoszlopa mentén végighúztam a kardot a nyakától a derekáig, majd ugyanezt megismételtem a másik oldalon is. Ezután egy finom mozdulattal körbevágtam a nyakát, s egy óvatos rántással kitéptem a levágott fejet s a vértől csöpögő gerincoszlopot a torzóból. Az undort leküzdve a véres szerzeményt az övemen rögzítettem egy használaton kívüli csat segítségével, majd odaléptem a csatornanyíláshoz, melyen át a többi patkány elmenekült. Hő érzékelő látásmódban lenéztem, majd leugrottam a sötétbe, s kardomat készenlétben tartva minden irányban körbenéztem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Robinson park Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Robinson park   A Robinson park I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Robinson park
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Robinson park-
Ugrás: