Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
NOIR- Gotham Keleti oldal 296245150474wildcat..........NOIR- Gotham Keleti oldal Teenansrobindccomicssup..........NOIR- Gotham Keleti oldal Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
NOIR- Gotham Keleti oldal 39843828 NOIR- Gotham Keleti oldal 79830643

 

 NOIR- Gotham Keleti oldal

Go down 
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 10:57 am

A szovjetek központja, innen indulnak portyázni, és itt tárolnak minden egyes értéket...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 11:26 am

Batman: az éj lassan leszáll, és ideje elindulni nyomozgatni. Úgy döntesz, hogy ma a Szovjet bázisra mész, a Keleti oldalon. Az idióták észre sem vesznek, ma nem látni egyet sem belőlük, kivéve egyet, az éjszakai őrt, akinek remeg a keze, nyílván fél. Aztán az árnyékból egy kéz nyúlik ki, ami az amerikai zászlót tartja. Az őr odakiállt:

-Té mocsok! Miijattad szénvedétt széjretett Szovjetuniom ööötven éjvig! Most mégdöglöessz tétü!

Kiálltja, és tüzelni kezd.

Mani: Ma este te vagy beosztva a kapu őrzésére. Kint néha beszél hozzád az őr, amikor odaér, de ezen kívül nem történik semmi körülbelül három óráig. Azonban egyszer csak meghallod az őr hangját, majd a fegyverét, amivel vadul tüzeni kezd. Nincs senki a környéken, aki hallaná, neked kell megnézni, hogy mi van ott!

Antidote: Kaptál egy telefont, és egy idegen szólalt meg. Azt mondta, hogy hajlandó rengeteget fizetni azért, ha megölsz neki egy bizonyos zsarut, Trant Hardwint, aki este a Keleti oldalon fog ügyködni. Felkeltette az érdeklődésed, és odamentél. Nem láttál ott senkit, csak az őrt, ám hirtelen valaki egy amerikai zászlót lenget az orosz előtt, ő pedig tüzelni kezd...

Kurt: A rendőrfőnök a lehető legrosszabb helyre, a szovjet központhoz osztott be éjjelre. sötét éjszaka van, így nem olyan veszélyes, lehet osonni. Bebújsz egy sikátorba, mivel az őr nem sokkal mögötted lépked. Aztán egy árny suhan el melletted, amerikai zászlóval a kezében. Kilógatja a sikátorban, aztán golyók zúgása töri meg a csendet...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 2:07 pm

Egy hét telt azóta, hogy megöltem azokat a vadászokat. Egy hete gyakorlatilag csak bujkálok, mivel megnövekedett a katonák száma az otthonom körül, legközelebb nem vadászok ennyire közel a lakhelyemhez.

A mai napon úgy döntöttem, hogy vadászatra megyek. Az oroszok egyre jobban zavarják a köreimet és az Álarcról sem tudtam meg semmit. Éppen elkészültem az öltözködéssel, mikor megszólalt a telefon és egy ismeretlen férfi hangja szólalt meg belőle.

-Ajánlatom van a maga számára. Egy rendőrt kéne megölni...
- Hallgatom
- A neve Trant Hardwin. A keleti oldalra fogják ma küldeni, a Szovjet bázishoz. Keresse meg és ölje meg. Nem érdekel hogyan, csak dögöljön meg az a rendőr!
- Előbb az árat mondja.
- Hmmmm, miután megölte, annyit kér amennyit csak akar! Csak hozzon valami kis bizonyítékot!

A férfi letette, néma csend ereszkedett a szobámra. Az ajánlatot már elfogadtam nincs mit tenni. Lelkiismeretemnek nem okozott problémát az ölés, hiszen csak emberekről van szó és nem varázslókról, habár fajtámat is hajlandó vagyok kiirtani, ha az utamban állnak. Másrészről jól jön most a pénz, hiszen valamiből meg kell élnem, mióta az oroszok bejöttek az országba a megbízatásaim száma megcsökkent. Hírhedt voltam régen, most meg üldözött. Változott a világ... és én is változtam.

Késő van mikor megérkezek a szovjet bázishoz. Nem repülhettem, túl sokan figyelik az eget, így feltűnést kelthettem volna. Teleportálni viszont még nem voltam képes, így hát maradt a gyaloglás és a lopakodás. Mikor megérkezek a bázis közelébe felmásztam az egyik ház tetejére. Úgy döntöttem, hogy először csak felmérem a terepet. Látszólag csak egy őr figyeli a bejáratot. Minden nyugodt, bár furcsa érzésem van, mintha lenne itt egy másik varázsló, de lehet, hogy csak paranoiás vagyok.

Hirtelen egy kéz nyúlik ki az egyik sötét sikátorból és egy amerikai zászlót kezd el lengetni, az őr ezt észreveszi elordítja magát majd tüzelni kezd.

-Té mocsok! Miijattad szénvedétt széjretett Szovjetuniom ööötven éjvig! Most mégdöglöessz tétü!

A lövések hangjára biztosan az egész bázis felfigyel, így fedezékbe húzódok és csak néha vetek egy pillantást az őrre. Ki volt olyan idióta, hogy ezt megcsinálja? És mért pont ma este? Lehet, hogy a munka csak egy csapda volt?.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeVas. Nov. 21, 2010 11:59 am

Az éjszaka ismét rám köszöntött. Úgy érzem véget nem érő harcot folytatok, aminek most az egyik állomása a Keleti oldal. A szovijetek bázisának titkai hívtak ide. Nem tudom mit keresek, de olykor jó itt is körbe nézni, hogy minden úgy történik-e, ahogy annak kell. Tehát nincs lázadás, vagy ördögi terv fűzése a sötétben. Meglapulva mérem fel a terepet, és csak hallgatok némán. Nem látok mozgást, egyetlen őrön kívül, akinek remegve nyugszik a fegyver a kezébe. Vagy fázik, vagy a félelem költözött a szívébe. Remélem inkább a félelem az ami kerülgeti. Pár pillanatig figyelem, mikor tovább indulnék, ám valami úgy dönt, maradásra sarkal, és cselekvésre. Egy önjelölt személy roppant bátor, és ostoba egyben. Na meg most kivételesen nem a szovijetek keresték a bajt, úgy látom. De akkor sem engedhetem, hogy halál pecsételje ezt az éjszakát. Közbe kell lépnem. Levetem magamat a méjbe, éls egyenesen az őrre próbálok ugrani, egy ütés kíséretében, amit a fegyvert tartó vállára mérnék. Talán a földre rogy, és nem sérül meg senki sem... halálosan...


NOIR- Gotham Keleti oldal Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeVas. Nov. 21, 2010 1:06 pm

Nem várom meg az események végét, egy társamat akarják kivégezni.
~ Mocskos amerikaiak, nem tudják felfogni hogy csak az ő érdekükben cselekszünk. Felvirágoztattuk ezt a romhalmazt, amit ők szabadság országának neveztek , és ezért mi a hála orvtámadás. ~ köpök ki a maszkom alól, hogy valami fizikai útra tereljem a gondolataimat.
Előveszem a világ legmegbízhatóbb fegyverét a tokjából, és szép nyugodtan betárazom a robbanólövedékeket. minden célzó tudásomat összeszedve a zászlót tartó idegenre fogom a fegyveremet. Rövid sorozatokat eresztek meg felé, 3-3 golyó tökéletes arra hogy előcsalja a fedezékéből, és könnyedén leszedhessem.


Játékos szín: Crimson
NOIR- Gotham Keleti oldal 343hr7o
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeVas. Nov. 21, 2010 1:06 pm

Gondtalanul telik az éjszaka. Nincs feladatom azon kívül, hogy itt állok. Vlagyimir néha-néha elsétál mellettem, de pár szót mond csak nem állunk le társalogni. Kezd unalmas is lenni az, hogy nem történik semmi. Már éjfél is elmúlt, de sajnos a váltás csak reggel érkezik, addig nekem kell tartanom a frontot. Néha előveszem a pisztolyom és megnézem, hogy rendben van-e. Három fele jár az idő, amikor lövéseket hallok kintről. Senki sincs aki jöhetne segíteni ezért muszáj lesz én menyek. Kisietek a kapun és gyorsan megkeresem Vlagyimirt. Eközben előveszem a pisztolyom, hogy tudjam használni ha kell. Ha megtalálom a katonát megpróbálok rájönni, hogy mi is történik.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeCsüt. Nov. 25, 2010 5:36 pm

Trant golyóit a férfi a zászlójával hárítja, úgy néz ki, hogy kemény fémből van az anyag. A katona töltényei kifogynak, ezért egy baltát kap elő. A fények lassan rávilágítanak a hapsira, így mindenki láthatja, hogy hogy is néz ki:

NOIR- Gotham Keleti oldal Batman_gaslight_low

Hosszú ballonkabát, a maszkja egyszerű vászon, mintha harisnya lenne a fején, a kezében viszont egy denevér formájú, éles tárgy. Morcosan odamondja az őrnek:

-Mondd szépen el, hogy hol van a maszkom, te Szovjet kutya!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 5:20 pm

Egy szempillantás alatt újratöltök, és gyorstüzelőre állítom a pisztolyomat. Kirohanok az árnyékokból az út közepére, és:
- Itt a rendőrség, azonnal álljon meg! Ne mozdulj, és add meg magad álarcos, semmi esélyed ellenünk. Ha most megadod magad nem kapsz kötelet. - ráfogom a fegyverem. Ha egy gyanús mozdulatot tesz, beleeresztem az egész tárat.

Ha megadja magát előveszem a bilincsemet, és hátrabilincselem a kezeit. Ha nem akkor megpróbálok minden eshetőségre felkészülni.


Játékos szín: Crimson
NOIR- Gotham Keleti oldal 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeVas. Nov. 28, 2010 1:02 pm
Lövéseket hallok, és mintha a varázsló is közelebb jött volna, de ebben nem vagyok biztos. Egy ismerős és némileg retteget hang üti meg a fülemet.

-Mondd szépen el, hogy hol van a maszkom, te Szovjet kutya!

Ez Batman lesz! A helyzet kezd egy kicsit eldurvulni, de most, hogy van még egy amerikai a helyszínen... lehet, hogy érdemes lenne beszállni a játékba.
Kiugrok a fedezékem mögül felrepülök az égbe.

Tényleg Batman van ott lent! De hol van a maszkja? Két oroszt látok ott lent, az egyikük pisztolyt fog az álarcosra, a másik egy baltával készül neki rontani. A pisztolyos több fenyegetést jelent a denevérre, mint a baltás, ezért inkább őt teperem le. Hátha ebből is lesz egy kis előnyöm a hős ellen.

- Itt a rendőrség, azonnal álljon meg! Ne mozdulj, és add meg magad álarcos, semmi esélyed ellenünk. Ha most megadod magad nem kapsz kötelet.

Szóval még rendőr is a pisztolyos! Hátha tudja, hogy hol van Trant! Megpróbálom a rendőrt egy széllökéssel leteríteni a lábáról, majd megidézek egy kardot és a torkának nyomom azt, ha ezek összejönnek, akkor megpróbálok egyezkedni Batmannel.

Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzer. Dec. 01, 2010 11:57 am

Mikor odaérek Vlagyimirhoz észre veszem, hogy tulajdonképp a semmit lövi. Eközben feltűnik még egy álarcos fickó, aki nem tűnik barátságosnak. Szerencsére jön némi erősítés is egy rendőr személyében. A rendőr lefoglalja a Batman nevű fickót, tehát rá már nem is kell annyira figyeljek. Most Vlagyimir ellenfelét kéne megtaláljam. Nem keresgélek sokáig, mivel hirtelen egy reneszánsz ruhás figura ugrik elő és indul meg a rendőr felé. Muszáj lesz elkapjam azt a nyavalyást, hm... csak most veszem észre, hogy ez az a nyavalyás varázsló, hogy is hívják... Antidote azt hiszem. Tök mindegy úgy is elintézem.
- Állj meg te nyávályás amcsi kutya! -ordítok utána- Kítáposom az összes beledet!

Ekkor megpróbálom a pokol csápjai varázslattal elkapni a fickót és valahogy lehozni a földre. Ha nem tudom elkapni, akkor legalább magamra vonom vele a figyelmét. Ha le tudom rántani a földre, akkor izzó parazsak megidézésével próbálok neki égési sérülést okozni, ha nem tudom leszedni, akkor a csápokkal tovább támadom.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2011 5:01 pm

Trant fenyegetése után az álarcos odahajít a rendőr felé egyet a denevér-formájú pengéből, ami épphogy nem találja el őt. Ezután visszavonul a sikátorba. "Vlagyimir" követi őt.

Manipulator mellett elsuhannak a csápok, a férfi kikerülte őket. Ekkor veheti észre a mellette lévő tetőn futkározó Batmant.

Michelle Sinistreasang pont annak a háznak a tetején ül, kijött ide levegőzni, nyugalmát azonban egy maszkos férfi szakítja meg:

- Kérem! Segítsen! Üldöznek a Szovjetek!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2011 5:13 pm

A felém dobott különös tárgy elől balra vetődök, így sértetlenül úszom meg a, mondjuk ki, elég béna vissza támadást. Amilyen gyorsan csak tudok célzásra emelem a fegyverem, de addigra már elszelet a sötét idegen.
- Bljágy! - Ejtem ki önkénytelenül is a megszokott kijelentésemet, majd feltápászkodok, egyes lövésre állítom a fegyverem, hogy biztosabban találjak, és utánaeredek. Ha meglátom és tiszta a célpont akkor lövök, de úgy hogy senkit se találhassak el helyette.


Játékos szín: Crimson
NOIR- Gotham Keleti oldal 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2011 5:27 pm

Nyugodtan ülök, hagyom, hogy a sötétség átmosson. Mintha hallanám az árnyak suttogását. Tintafekete karok simítanak végig a bőrömön, a testetlen éjszaka köröttem cikázik, megcirógat és ölelésébe von... Szükségem van rá, egyedül ő ad nyugalmat, csak vele érzem magam teljesnek.
Azonban érzem, hogy az érszaka megkavarodik, úgy tudom ezt lehunyt szemmel is, ahogy a hal érzi, ha az áramlatok megváltoznak körülötte a vízben.
A kezemre ráolvadt a sötétség, az ujjaimból hosszú pengeéles karmok lettek, de nem mozdultam még, csak felpillantottam a közeledő alakra. Kíváncsian végigmértem, tudtam, hogy a szemem a szokott lila színével világít.
- Már megbocsásson, de mégis miért kéne segítenem önnek? A Szovjetekkel miért szálljak szembe? Mégis mit ajánl nekem, ha segítek? Ugyanis ne haragudjon, de nem vesztem meg, van elég dolgom így is, és ingyen nem viszem vásárra a bőröm. - mondtam hűvös nyugalommal, a hosszú fekete karmokkal játszadozva, de a szemem sarkából a férfit figyeltem.
Igazából volt kedvem vele tartani, mostanában úgysem volt elég munkám, az emberek valamiért tartottak a Fekete Pillangótól... De akkor mégis mivel játsszak?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
NOIR- Gotham Keleti oldal Empty
TémanyitásTárgy: Re: NOIR- Gotham Keleti oldal   NOIR- Gotham Keleti oldal I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
NOIR- Gotham Keleti oldal
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Egyéb alternatív világok helyszínei :: Harc az álarcért kalandok helyszínei-
Ugrás: