Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Második utca - Page 3 296245150474wildcat..........Második utca - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Második utca - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Második utca - Page 3 39843828 Második utca - Page 3 79830643

Második utca

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126

Második utca - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Második utca   Második utca - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 19, 2010 1:28 pm

Megállt az idő... Először vért akartam inni, aztán menekülni, most meg... mozogni akarok! Érzem ez is démoni mágia, de akkor mért ártja bele magát a dologba? És hogy tudja megfagyasztani az időt???

-Takarodj belőle ördögi teremtmény!!!

Ez a fickó meg honnan került ide? És a hangja olyan elviselhetetlen, de az érintése még rosszabb! Mozogni akartam, erre megkaptam a lehetőséget... Amikor hozzám ér és elkiáltja magát hátrarepülök és érzem a gerincem (van nekem olyanom?) eltörik.

Aztán megint elmúlt minden, újra pörög az idő, már nem hallom az autók zúgását, nem érzem a vér szagát, és a látásom is egy normális ember látása lett. Letekintek a testemre és látom, hogy ismét ember vagyok, viszont a mellkasomon egy pentagrama díszeleg és valamiféle ábra is, amit még soha életemben nem láttam.

Egy férfi, vagy démon, előtt üldögélek, valószínűleg törött gerinccel és anyaszült meztelenül, egy kicsit kínos nekem ez a dolog, de azért megpróbálok normális lenni.

- Te ki vagy??? - Hangom egy kicsit hörgés-szerű, megviselte ez a két átváltozás. - Mit tettél velem?

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

Második utca - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Második utca   Második utca - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Dec. 20, 2010 10:41 am

A férfi pár pillanatig csak hallgat, majd végül megindul, és Antidote elé lép, majd lehajol hozzá és kezét nyújtja, hogy felsegítse a férfit.

-A nevem Jason Blood... ...és csak megtisztítottalak. Azok a démonok megfertőztek vérükkel, de a pecsét és a pentagramma bezárta a pokolbéli lényt. Már nem kell aggódnod.

Mondja a férfi, majd a még távolba elmenekülő két fenevad után tekint, akik néhány másodperc múlva már végleg a város mocskának rengetegébe rejtőztek. Tekintete vissza siklik Antidotera ezután, majd pedig az elhunytra, és lassan oda sétál, hogy megvizsgálja azt. E közben az utca ismét megtelik élettel, és már nem uralja a környéket a különös vészjósló csönd, az utcai lámpák fénye is megtelik "élettel" ahogy pedig pár ember is fel-fel tűnik elförmedve néznek az elhunyt Annabethre és rendőrért kiáltanak. Jason ebben a pillanatban tekint vissza a megmentettjére.

-Menny innen. A többit már én elintézem. -mondja, és pár szót elsuttog maga elé, mire Antidote sokkalta jobban kezdi magát érezni, és mintha kipihenten ébredt volna, olyan állapotba kerül.

Rajta áll hogy menekül-e, vagy jobban mondva inkább arrébb áll, esetleg Jason mellett marad. De annyi biztos, hogy ha marad, akkor a hamarosan kiérkező rendőrök nem lesznek hozzá valószínűleg túl kegyesek. Bár hogy is dönt, egy valami biztos. Jason által a mellkasába égetett pentagramma nyoma már csak halványan látszik, ahogy a mágikus pecsété is, míg nem alig láthatóvá válik a minta.

~Még nincs vége....

Hallhatja a suttogást Antidote saját fejében, ami a démoni szavakra emlékezteti őt, ahogyan a korábbi két ellensége is beszélt.

-Mi lesz már! Menny innen! -szól rá ismét Jason Antidotera.

//A magánkaland lényegében véget ért, a démon szikrája még a karakter elméjébe maradt, de semmi más képességét, vagy elváltozását nem uralja. Mind össze annyit, hogy a gonoszság felütötte fejét Antiban, és ez már csak rajtad áll, hogy mennyire hagyod, hogy a karaktereden el uralkodjon mind az az ördögi természet ami a démonokban tombol. //
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net

Második utca
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Erbston utca, és lakóépületei

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Régi Gotham-
Ugrás: