Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
N öröksége - Page 3 296245150474wildcat..........N öröksége - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........N öröksége - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
N öröksége - Page 3 39843828 N öröksége - Page 3 79830643

N öröksége

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126

N öröksége - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 13, 2011 5:10 pm

Előveszem a mobilomat és felhívom a CSI-os kollégákat.

- Jó estét mindenkinek! - Konferencia hívásra kapcsolok - Minden elérhető embernek! Gyertek a ... - megadom a címet. - gyilkosság történt. Az FBI laborosai már átvizsgálták a környéket, a fényképeket már elintéztem. Mindenkinek köszönöm a segítséget! - lerakom a mobilt és egy másik számot tárcsázok, méghozzá a rendőrségi hullaházét.

- Kérem küldjenek ki egy csapatot a... - lediktálom a szálloda címét - Egy holttest van itt, amit meg kéne vizsgálni. Köszönöm. - bontom a vonalat.

A kollégákat megvárom a szobában.

// Héten már csak holnap tudok írni, a hétvégén elutazok.//
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 4:39 pm

Figyelem a pasas reakcióit. A mondókája első fele igaznak tűnik, talán tényleg nem ő ölte meg Mrs. Diggort. Viszont a lelőtt rendőr ügyében már mintha nem mondana igazat. Valamit rejteget. De vajon mit? Talán szándékosan lőtte le a társát? De vajon miért? És vajon van köze ehhez az ügyhöz? Talán Mrs. Diggor talált valamit, aminek Tully járőr nem örült?

-Talán tényleg nem ön ölte meg a hölgyet. De talán ön gyilkoltatta meg. Ugyanis volt rá indítéka. Ugyanis a hölgy az ön ügyében nyomozott. Mivel kiváló nyomozó volt, biztos talált valami terhelőt bizonyítékot ön ellen. Ön pedig elhallgattatta. Vagy nem igaz? Mondja el őszintén, mi történt azon a bizonyos estén. Így talán elkerülheti, hogy megvádolják, hogy ön gyilkolta meg Mrs. Diggort.

Figyelem a reakcióját, ha megtámad, próbálok védekezni.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 15, 2011 11:40 pm

Antidote

Csak plusz munkát adsz az "embereidnek" mert, eddig kint voltak a rendőrség nyomolvasói az FBI-os helyszínelők, és most jön a különleges csoportos CSI is. Very Happy Majd csak elfértek valahogy, de nem ők fogják elvégezni helyetted a munkát.
Csak egy 20 perc kell és máris csatlakoznak a munkához. Ellepik az egész házat, de nem tudnak új bizonyítékkal előállni, mint amit az eddigi csapatok meg nem találtak.

Duncan

A szeme először kitágul, utána hirtelen összeszűkül. Majd el kezd cikázni a szoba berendezésén. Nem tudod mire vélni, amíg el nem kezd rohanni az ablak felé. A legnagyobb őrültségnek hangzik az ablak, mint menekülő útvonal de ő ezt választja. Teljes testtel kivetődik rajta, és már csak a cipője kopogását hallod valamilyen fémen.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 12:24 pm

Meglepő a fickó reakciója: kiugrik az ablakon. Ez se normális. Felpattanok, majd utána loholok. Teljes erőmből futni kezdek. Remélem bírom tartani Tully tempóját. Futás közben előveszem a pisztolyom. Nem akarom lelőni, csak ha nincs más választásom. Először megpróbálom utolérni. Ha sikerül közel érnem, megpróbálok ráugrani, amolyan Michael Knight-os mozdulattal. Ha nem nagyon akar csökkenni a távolság köztünk, akkor leadok egy figyelmeztető lövést.

-Álljon meg, vagy lövök!-kiáltok utána. Ha nem marad más választásom, akkor rálövök.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 1:33 pm

Duncan

A fémes csattanások a tűzlépcsőről jöttek, mikor kiérsz az ablakba már alattad lohol az utcán. A rendőri kiképzés igen csak jót tett neki, hát még az élet Gotham utcáin. Gyorsan fut, nagyon gyorsan. Nem fogod tudni utolérni gyalog, hamarabb ki fog kerülni az utcából mielőtt még megcélozhatnád.
A figyelmeztető lövésre összerezzen, és a földre veti magát. Biztos azt hitte ő a célpont. Lassan hátrafordítja a fejét, és megpillantja hogy csak egy két méterre vagy lemeredve. Az arcán a feladás látszik, a betonon marad míg utol nem éred.
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 2:00 pm

Megvárom, míg az kollégák végeznek, majd elindulok a hullaszállítókkal. A hulllaházba érve, végignézem a boncolást. A boncolás után meghallgatom a kórboncnok jelentését.

Felhívom Wallace ügynököt, hogy jelentsek neki. Ha nem veszi fel, akkor egy e-mailt küldök a mobilomról.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 3:47 pm

Szerencsére megijed a figyelmeztető lövéstől, és hasra veti magát. Ráfogom a fegyverem, majd óvatosan közelebb megyek hozzá.

-Maradjon a földön! Karokat oldalra, tenyér fölfelé, arc oldalra fordul!

Ha mindent megcsinál, megpróbálom megbilincselni. Ha sikerül, hívok telefonon egy rabszállítót, és bevitetem az FBI központba.

Ha megpróbál ellenállni, Tae-kwon-do tudásomat bevetve megpróbálom ártalmatlanná tenni.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 5:19 pm

Antidote

Semmi újdonságot nem találnak a többi helyszínelőcsapathoz képest. A hullaszállítók pontosan érkeznek, és már robogtok is a hullaházba.
A boncolás nem jár eredménnyel, nincs semmilyen külsérelmi nyom, sem dulakodásra utaló, sem külső behatásra utaló jel. Nem találtak semmilyen mérget, vagy idegen vegyszert a testében. A szervei nem deformálódtak el, az agya ép. Úgy tűnik mintha csak úgy hirtelen meghalt volna, de nem szívproblémák miatt mint ahogy feltételezhető lett volna.

Duncan

Mindent megtesz, amit mondasz neki. A bilincselésnek nem áll ellen, akkor sem próbál szökni mikor bepakoljátok a rabszállítóba. Egy kihallgató szobába rakják be a járőrt, és ott vár téged.
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 6:12 pm

- A halálának látszólagosan semmi oka nincsen. Mintha egyszer csak elhagyta volna a lelke. Élt, aztán puff meghalt... Jobb lesz, ha vissza megyek a szobába és alaposabban átnézem, hátha találok valamit... - mormogom magamban, majd felállok és az autómmal elhajtok a szállodához.

Felmegyek a szobába és elkezdem módszeresen átnézni a helyszínt. Először a falat kopogtatom végig, hátha találok valami rejtett üreget, ha találok, akkor megnézem valahogy. Másodjára a szekrényeket és a fiókokat pakolom ki, átvizsgálom az bennük talált tárgyakat, majd azokat is átnézem rejtett üreg után. Benézek az ágy, a szekrény, és mind más dolog alá, aminek lábai vannak, hátha a gyilkos hagyott valami nyomot. A matracot feltépem és átnézem, ha találok valamit benne elrejtve, akkor lefotózom, majd tüzetesen megvizsgálom.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jan. 19, 2011 3:36 pm

Tully feladja, átszállítjuk az FBI központba, ahol bevisszük egy kihallgató szobába. Intek ügynöktársaimnak, hogy szeretnék egyedül maradni a gyanúsítottal. Majd leülök Tully-val szemben.

-Ejnye, Mr.Adria. Mire volt jó ez az ugrálás? Nos mielőtt félbehagytuk a beszélgetést, ott tartottunk, hogy szerintem Mrs.Diggor talált valami terhelőt ön ellen. És mivel úgy reagált, ahogy... Úgy sejtem jó helyen járok. Miért nem mond el inkább mindent őszintén, ahelyett, hogy nehezíti a saját dolgát, meg az enyémet is?
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jan. 19, 2011 4:37 pm

Antidote

A falak végigkopogtatása nem járt eredménnyel, semmilyen beépített, vagy titkos rekeszt nem találsz, még egy festmény mögötti széfet sem, kivéve persze a TV-t. A szekrények és a fiókok tartalmát már átvizsgálták a helyszínelő csapatok, és a bennük talált tárgyakat rendszerezték, és iktatták is, de nem találtak semmilyen kirívó tárgyat a mindennapi irodai felszerelésen kívül. A szekrényekben nem találsz semmilyen rejtett dolgot, de az íróasztal legnagyobb fiókján megakad a szemed.
Az alja túl vastagnak tűnik elsőre, sőt második pillantásra még inkább annak. Egy ügyes mozdulattal ki tudod nyitni, a szerkezet olyan jól van megépítve, hogy ha nem direkt akarod kinyitni akkor nem is sikerült volna. Benne csak egy egyszerű levélre bukkansz. A boríték rózsaszín és szagos. Mint ahogy már a boríték állapotából is feltételezni lehet, benne egy szerelmes levelet találsz.
A címzett: "Egyetlenemnek" A feladó csak négy betűt írt oda, igen csak csúnyán, de még kivehető "DRLC". Az író betűi, és szavai tanultságról árulkodnak, az írásából nyugodtságot lehet kiolvasni. Nem sietett a levéllel, ráérősen írta.
A levél tartalma mint minden szerelmeslevélé, a szerelem tárgyának felmagasztalásáról szól, a fogai szépségéről, a lágy hajának eséséről, az egymás nélkül töltött idő hiábavalóságáról, és az együtt töltött idő nélkülözhetetlenségéről. Csupa maszlag, és szerelmes ömlengés, főleg amikor az múlt szerdai együtt töltött vacsoráról ír a Bullseye étteremben, ahol a pekingi kacsa mennyei, és a hangulat olyan meghitt, majd az együtt töltött éjszaka isteni mivoltát ecseteli.
A levél tartalma nem meglepő inkább a hossza tizennyolc oldal két oldalasan a hossz amin át taglalja a szerelmük felbecsülhetetlenségét.
A bútorok alatt nem találsz sem érdekeset, sem titkos járatot, sem plusz nyomokat, itt legalább rendes munkát végeztek a nyomkeresők. Az ágy szétszabdalása sem vezetett eredményre.

Duncan

A szemeit zavarosan forgatja össze-vissza, semmin sem állapodik meg. Látszik rajta, hogy retteg valamitől. Talán a lebukástól, vagy hogy rendőr létére börtön vár rá.
- Oké, oké, mindent elmondok, miről is beszéltünk. Először leültetett, és kérdezett pár halandzsa kérdést, hogy "Jól vagyok-e?", meg hogy "Hogy viselem a társam halálát, mert tudja hogy csak baleset volt, de akkor is én lőttem le?" Én erre elmondtam neki hogy megvagyok, és fel fogok mondani a rendőrségnél, mert nem bírom tovább ezt az életet. Erre megkérdezte a jövőbeli terveimet, én meg azt feleltem, hogy mindig is szakács akartam lenni, de a szüleim nem engedték, de már nem bírom ezt az életet, ezért mindenképp váltani fogok, és beállok egy étterembe.
Kérdezett még pár dolgot az esetről. Hogy pontosan hol is álltam, meg ő hol állt, a felszólításomra mit reagált, és hogy elmozdítottam-e a holtestet, vagy sem. Én erre ugyanazt feleltem mint a jegyzőkönyvbe, hogy sötét volt és nem láttam, csak a kirajzolódó fegyvert, nem szólt vissza, ezért meghúztam a ravaszt, és hogy nem mozdítottam meg a holtestet. -
Reménykedően néz rád, talán nem teszel fel neki több kérdést, és kielégítő volt ennyi válasz is neked.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jan. 19, 2011 11:12 pm

Valami még mindig nem stimmel ezzel a fickóval. De vajon mi? Talán tényleg nincs köze Mrs.Diggor halálához. De ha ártatlan, miért menekült el előlem? Még mindig elég idegesnek látszik.

-Mondja Mr.Adria, mitől fél ennyire? Ha csak ennyi történt, miért próbált meg elfutni előlem? Nézze, én segíteni akarok magának. Ön tud valami fontosat, csak nem akarja elmondani. Tán megfenyegették? A tanúvédelmi program meg tudja védeni. Ha beszél.
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 6:52 pm

A levelet végig olvasom, majd egy bizonyítékos zacskóba süllyesztem. Jobb lesz ezt a bizonyítékot a laborba vinni és elemezni. Kimegyek a szobából és a lift felé veszem az irányt. A lifttel lemegyek a földszintre, majd ki a szállodából és be a kocsimba, amivel egyenesen a laborba hajtok.

A laborba érkezve azonnal digitalizálom a levelet és átfuttatom a kézírás adatbázison, hátha lesz egy találat, illetve rákeresek a "DRLC" rövidítésre. Míg az eredményre várok előkeresem a Bullseye étterem telefonszámát, ha megtalálom felhívom őket.

- Jó napot kívánok! A CSI-tól hívom önöket, egy üggyel kapcsolatban. A múlt szerda esti foglalások után szeretnék érdeklődni, főleg a két személyre szólókról. Nem láttak, aznap este valami furcsát? Esetlegesen, ha emlékeznek rá, egy párról lenne szó, akik pekingi kacsát ettek.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 7:47 pm

Duncan

Végighallgatja, mit mondasz majd idegesen felnevet.
- Hahahhaa. Én mitől félnék, nincs semmi, amitől félnem kellene. Hát tudja azért futottam, mert maga elég rémítő látvány, tudja? Ööö, és a kérdéseitől meg még jobban beparáztatott. Elég régóta zsaru vagyok már, próbáltak már megölni, hogy ne tudjak tanúskodni. Hát tudja jobb félni mint megijedni, az embernek csak egy élete van. Hehe he he. - Végén ugyanazzal a nevetéssel zárja.

Antidote

Az adatbázisokban nem találsz egyezést, és a DRLC rövidítésre sem találtál megfelelő választ. Az étterem telefonszáma benne van a városi telefonkönyvben, két csengés után fel is veszik. Egy búgó női hang szólal meg.
- Bullseye étterem miben segíthetek?
- A megadott napon több mint 12 kétszemélyes asztalfoglalás volt, de ez nem az összes aznapi. Lehetőség van az étteremben foglalás nélkül is étkezni. Ha kívánja a foglalások névsorát elküldhetem önnek.
- Furcsát? Várjon egy pillanatot. - Ezzel félre rakja a kagylót. Nem kell sokat várnod, és újra beleszólnak. - Senki nem vett észre semmi furcsát, átlagosnak mondható este volt.
- Khm uram, híresek vagyunk a pekingi kacsánkról. Sokan rendelnek azt. Így nem tudnám megmondani.

Pár percen belül meg is érkezik az email.
A foglalások:
Andrey Lajos 16:30
Rikárd Marvyn 16:30
Herakleios Arash 17:00
Yair Leuthar 17:20
Merrill Elbert 17:30
Adolf Osmund 17:50
Jindřich Vincenc 18:00
Jernej Reinhard 18:00
Luka 'Uriyah 18:30
Raffael Césaire 18:40
Kudret Thaddeus 19:00
Wigmar Gabriel 19:20
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 21, 2011 9:50 pm

Hát ezzel most zátonyra futottam, itt az ideje, hogy találkozzak ezzel az FBI-os fickóval. A listát feltöltöm a mobilba, hogy később megtudjam mutatni Wallacenak. Előveszem a mobilomat és tárcsázom Wallace ügynök számát.

- Jó estét Wallace ügynök! Sikerült találnom egy újabb nyomot, ami segíthet az ügy megoldásában! Jobb lenne találkoznunk személyesen. Mit szólna, ha elmennék az FBI-hoz? - szólok bele a telefonba, ha sikerül elérnem Wallacet.

Ha nem sikerül elérnem őt, akkor tárcsázom a helyi FBI számát, és érdeklődök a "kolléga után".

- Jó estét! Egy ügynököt keresek, név szerint Wallace ügynököt. Jelenleg a Near Diggor gyilkosságon dolgozik. Megtudná mondani, hogy hol tartózkodik?

Ha megmondják, akkor elmegyek a megadott helyre.

// Szerintem ideje lenne egyesíteni erőnket! Very Happy A karakter képes a gondolatolvasásra, szóval segítségedre lehetne. //
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jan. 24, 2011 5:02 pm

Nem hinném, hogy több mindent kitudnék szedni belőle. Utána kell néznem a többi nyomnak. Szólok, hogy zárják be a járőrt egy zárkába. Határozatlan ideig még bent tartom a fickót, hát ha szükséges lesz még kihallgatni. Közben csörögni kezd a telefonom. A CSI-s fickó telefonált, azt mondja van valami újabb nyom.

-Rendben, várom az irodámban.

Azzal bemegyek az irodámba, és pihenek egy kicsit, meg eszem pár falatot.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jan. 24, 2011 6:45 pm

Mindenki

Megtörtént a várva várt találkozás, egy bő órás megbeszélés után sikerül minden információt, és ötletet megosztani egymással.

//Tessék megosztani minden ötletet egymással. Két fej többre megy mint egy.//
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 4:51 pm

Mindenki

Na akkor az ötletelésnek vége Very Happy folytatódhat a nyomok kutatása. Bárminek nekikezdhettek, aminek csak akartok.
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 5:06 pm

Miután Duncan elmondta, hogy eddig mikre jutott, úgy döntöttem, hogy jobb lesz kihallgatni Adriát. Pár perccel később benyitottam a kihallgató szobába.

- Jó napot, Mr. Adria! Kariel nyomozó vagyok, a gothami CSI-nak dolgozok. Kérem meséljen a kapcsolatáról Mrs. Digorral! Azután mesélhetne, hogy mi is történt a nő halálának napján!

Miközben a férfi beszél bekapcsolom a képességemet, így a gondolatait is hallom.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 5:24 pm

Antidote

Szinte teljesen ugyanazt mondja, mint amit elmondott neked az újdonsült társad. Semmi változtatást nem veszel észre a vallomásában, de a képességednek köszönhetően a gondolataiban meglátsz valamit, a társa holteste lebeg a lelki szemei előtt, mindig, egyfolytában. Mintha valami lüktető rémálom kerítette volna hatalmában amitől nem tud szabadulni. És még mélyebben egy tűzorkán rejtezik mely mindent elpusztít, és rettegéssel tölt el.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 5:34 pm

Miután mindent átnéztem Mr.Kariel anyagai közül, az egyik különösen szemet szúr. A levél DRLC monogrammal. Lehet hogy ez Dr. Luka Cináed-et takarja? Elég sűrűn találkozott vele N a naplója szerint. Egy próbát megérhet. Utána nézek a különböző adattárakban Dr. Cináed-nek.
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 5:43 pm

- Nyugodjon meg! Mi történt a társával? - kérdezem Adriától - Azt akarom, hogy lazítson egy kicsit. Idézzük fel szépen azokat az emlékeket. Ne törődjön azzal, hogy honnan tudok a társáról. Szépen nyugodjon meg és lépésről, lépésre mesélje el, hogy mi történt a társa halálának az éjszakáján! - hangom nyugodt, próbálom a fickót is lenyugtatni és valamilyen hipnózishoz hasonló állapotba juttatni.

A képességem még mindig aktív.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 6:00 pm

Duncan

Dr. Luka Cináed
40-es éveiben járó, jól szituált úriember. Pszichológus. Nagyon gazdag, csak magán prakszisai vannak. Egyedül a felsőbb tízezernek dolgozik, és csak kifejezetten pénzes ügyfelei vannak.
Az elhunyt gyakran találkozott vele a fóbiája miatt. Már több, mint 10 éve kezeli sajnos eddig nem sok sikerrel. A halála napján nem találkozott Near-rel.

Antidote

Elmondja a történetét újra, hogyan lőtte le a társát, és hogy milyen rossz volt megtudni mit tett. A legrosszabb az volt számára az egészben, hogy még 3 nap és egy éve lettek volna együtt társak.
Antidote
Gaztevő
Antidote

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 6:14 pm

- Az FBI-osnak említette, hogy megpróbálták már megölni. Mire gondolt? Hány ilyen eset történt? Hogyan próbálták megölni? Milyen ügyekkel álltak kapcsolatban ezek a kísérletek? Gyanúsnak találom, hogy megpróbált elszökni egy FBI nyomozó elől, és azt is, hogy itt nevetgél, amikor az életéről van szó! Beszéljen! - próbálok egy leheletnyivel agresszívabb taktikát alkalmazni.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 6:23 pm

Antidote

Alig mer a szemedbe nézni, és a válasza sem az a kifejezetten nyugodt.
- Öhmmm, igen vettem részt pár drog lefoglalásba, és szerencsejáték barlang felkutatásában. És hát tudja hogy van ez, a legkönnyebben a járőröket találják meg a bosszúszomjas idióták, akik be akarnak vágódni a főnökeiknél. Ez Gotham, itt mindennapos ha eltüntetnek egy valaki számára nemkívánatos elemet. A FBI-os kollégának megláttam a fegyverét, és azt hittem hogy egy régebbi ügyemből kifolyólag akar eltenni láb alól. Hát nem vicces? Hah haha hahha ha - A mondókáját egy igencsak erőltetett nevetéssel zárja le.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 3 I_icon_minitime

N öröksége
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó :: Szabad játék-
Ugrás: