Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
N öröksége - Page 2 296245150474wildcat..........N öröksége - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........N öröksége - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
N öröksége - Page 2 39843828 N öröksége - Page 2 79830643

 

 N öröksége

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 12:24 pm

A nyomokat begyűjtöd, de az elemzéshez már laboratóriumi felszerelés kellene. Jó ideig eltartott míg mindenhonnan mintát vettél, már hallatszik az utcáról a rendőrautók szirénája.
Az iratszekrényhez lépsz, és kinyitod az összes fiókot. Elsőnek feltűnik, hogy két nagy csoportra vannak osztva a papírok. Jól láthatóan el vannak különítve, a lezárt, amiből több, mint ezer karton is lehet, és a folyamatban lévő ügyek. A lezáratlan ügyekből csak 3 darab van. Ha átfutod (nincsenek látnoki képességeim, de gondolom hogy át akarod fogod nézni) kiderül, hogy rendőrségi akták, a háromból kettő a rendőrség által már lezárt ügy, de van rajtuk egy vörös cetli ami jelzi, hogy az elhunyt nem így vélekedett felőle.

1. Akta: A lezáratlan. Egy bűnös kerületben lévő sorozat gyilkosról szól, akinek az áldozatai hajléktalanok. Eddig 9 áldozatot ejtett, minden áldozatnak a fején voltak külsérelmi nyomok, amit egy nehéz tárgyal okoztak, ez okozta feltételezhetően a halálukat. Az sorozatgyilkosságra az utal, hogy a gyilkosságok után, mint egy rituálisan kivágták a elhunytak különféle belsőségeit. Májat, szívet, epét, tüdőt, stb. Az akta nem teljes.

2. Akta: A rendőrség által lezárt. 6 nappal ezelőtt történt az eset. Egy szolgálat közben elhunyt, rendőrjárőrről szól. Az aktában az áll, hogy a Mairtín Lieber nevű járőrt, társával, név szerint Tully Adrià-val egy betöréses rabláshoz hívták az éjszaka közepén a Kínai Negyedben. Kiérkezés után ,betörésre utaló nyomokat találtak, így behatoltak az épületbe. Az épület nagysága miatt, szétváltak. Tully rendőrjárőr hangokat halott az első emeletről, mivel a társával a földszinten váltak el, azt gondolta hogy a betörő(ke)t találja fenn. Hogy meg ne zavarja a beszédével a feltételezett elkövetőket, nem értesítette a társát a beavatkozásáról. A hangok forrását az egyik szobába találta meg, a sötétség miatt csak egy fegyvert tartó alakot látott. Felszólítás után sem dobta el a fegyvert, hanem félreérthetőnek nevezhető mozdulatot tett, így a járőr a legbiztonságosabb módon hatástalanította a veszélyforrást. (3 golyó a mellbe, 1 a fejbe). A kapitányság megfelelő nyomozás után, balesetnek nyilvánította és lezárta az ügyet. Az akta nem teljes.

3. Akta: A rendőrség által lezárt. 3 nappal ezelőtti eset. Egy étterem tűzről van benne szó a kínai negyedben. A szemtanúk elmondása szerint, a Sárkánykígyó nevezetű étteremből este 10 óra fele füst szállt fel. Rá egy fél órára lángokat is felfedeztek, amik az ablakokon csaptak ki. Ekkor hívták ki a tűzoltóságot a szomszédok. 20 perc alatt a helyszínen voltak, de a tűz természetét nem ismervén az oltás nehézkesnek bizonyult. Reggel 5 órakor sikerült elfojtani a lángokat, de az épületnek csak a kiégett váza maradt meg. A feltárást követően, egy összeégett holtestet találtak, azonosítás után (a fogtérképéből) kiderült, hogy egy hírhedt Triád tag az illető, Jian Shui. Ismeretlen tettes ellen indult eljárás, végül maffia leszámolásnak titulálták és lezárták az ügyet.

Végül az íróasztalban, felületes átvizsgálás után a halott feltételezett naplójára bukkansz. Benne elég sok bejegyzés, a legtöbb csak kuncsaftnak van titulálva, és semmi több. Megtalálod még benne Dr. Luka Cináed nevét, akinek minden második nap szerepel a neve. Mai napon 3 kuncsaft volt beiktatva a korábbi órákba. Több a napló szerint már nem várható.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 1:22 pm

A naplót elrakom, majd később tüzetesen átolvasom. Amíg a hatóságokra várok, átlapozom a három aktát. Mi köze lehet egymáshoz a három ügynek? Talán semmi, csupán ezek voltak az utolsó esetei. Ki lehetett az idős asszony? Valszeg Diggor felesége. Vajon ő dolgozott ezeken az ügyeken vagy a férje. Tovább kutakodom, igazolványt keresek vagy magánnyomozói engedélyt, hogy kiderítsem miért nyomozott a hölgy vagy a férje. Megpróbálom megtalálni a férj telefonszámát, hogy értesíthessem a történtekről.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 2:00 pm

Megtalálod a keresett tárgyakat, amik alapján már könnyen azonosítani tudod. A halott hölgy a másik szobában, Near Diggor, egy ex-nyomozó, az igazolványai szerint. Mire végig olvasod, egy csapat rendőr, helyszínelők, gyilkossági nyomozók lepik el a helyszínedet.
Azonosítod magad, így semmi problémád nincs. Felvázolod a helyzetet, majd elmondják az ők szemszögükből is. A nő egy rendőrségi tanácsadó volt, sok ügyben segített nekik. Az iratok nagy részét megtarthatta, hogy dolgozhasson belőlük, de a titkosított anyagok a rendőrségen maradtak. Most a legjobb tudomásuk szerint egy ügyön dolgozott, a sorozatgyilkosságon.
Gyorsan átkutatják a szobát, mindent megtalálnak, amit könnyű. Egy beépített tévén találnak egy lemezt, amire legnagyobb meglepetésedre a te és társaid neve van írva, még 7 személyével egyetemben. Mikor berakjátok a lejátszóba, egy nő képe jelenik meg a képernyőn, és elkezd beszélni:

N öröksége - Page 2 2316624515_4dfbb7990e_o

- Jó napot kívánok mindannyiuknak, vagy reggelt, estét, nem is tudom milyen napszak van pontosan. Az okot szerintem már tudják. Önök a város 10 legjobb nyomozója, azért vannak itt, hogy kinyomozzák mi is okozta a halálomat. Önök különböző helyről, időből kerültek ide, eddig nem álltak egy oldalon, ha álltak egyáltalán valami mellé is, de most egy halott nő kéri a segítségüket. Talán ez nem mozgat meg magukban semmit, de talán az egy milliós jutalom, amit az ügyvédem fog adni maguknak ha megoldják az ügyet, segít az oldalamra billenteni a mérleg nyelvét.
A feladat adott, ki ölt meg engem, már csak a válaszokat kell megtalálni. Talán egy-kettőben tudok segíteni, a nevem Near Diggor. Nyomozó vagyok, mint maguk. Jól van talán nem olyan, mint maguk mivel én vagyok a világ legjobb nyomozója. Van egy férjem, egy nagy házam a külvárosban, egypár fóbiám, amit most nem osztok meg magukkal, könnyen utána járhatnak. Sok pénzem, sok ellenségem, és tudomásom szerint kevesen szeretnek.
Ennyi bőven elég lesz, hogy elinduljanak az úton. Most már találgathatok is, talán a pénzem miatt öltek meg, valami olyat tudtam, amit nem szabadott volna, vagy esetleg teljesen más az indok? Hála istennek ezt a terhet már nem nekem kell megoldani önökön a sor.
Ja igen az ajtóban talált zöld füst miatt ne aggódjanak, az csak elővigyázatosság volt. Hogy az ügyemre figyeljenek ne az egymás megölésével, a hatása 24 órán elül elmúlik. -
Ezzel a képernyő elsötétedik, és csak csend marad utána. Mindenki annyira meg van döbbenve, hogy szóhoz sem jut. A tekintetek a képernyőről, rátok fókuszálnak, majd vissza.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 2:47 pm

Kiderült hát miért hívtak ide. Szegény nő, borzalmas lehet sejteni közelgő halálunkat. Egy haldokló utolsó kívánságát nem szép dolog elutasítani. El kell vállalnom az ügyet. Egyeztetek a rendőrökkel, hogy az FBI átveszi a sorozatgyilkos ügyét, és mrs. Diggor gyilkosának keresését is. Remélem nem ellenkeznek a zsernyákok. Megkérem őket, adjanak át minden akták Mrs. Diggor utolsó ügyéről, és a mintákat szállítsák át az FBI laborjába. Persze mindezek előtt felhívom a főnökömet, és írásos engedélyt kérek tőle a nyomozás megkezdéséhez. Valamint megkérem őket, hogy küldjenek valakit egy hivatalos engedéllyel, amellyel elkérhetem a szállodától a biztonsági kamerák felvételeit. Ha mindezt sikerül elintéznem, elmegyek az irodámba, és megkezdem a munkám. Átnézem az elmúlt 24 óra biztonsági felvételeit, hátha találok valami gyanúsat, majd átolvasom mrs. Diggor naplóját, talán találok valami hasznosat
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 4:53 pm

Minden úgy történik ahogy akarod. A főnököd meglepően könnyedén beleegyezik a nyomozásba, ebből leszűrheted, hogy dolgozott az FBI-nak is. Megkapod az engedélyeket, és pár órán belül már az irodádban van minden papír, felvétel, amit csak kértél.
A szalagok feltételei között könnyedén megtalálod a számodra legtökéletesebbet. Minden szobára volt állítva egy kamera, csak a megfelelőt kellett megkeresni.
10,26-kor egy rendőrtiszt, egy köteg papírral belép a szobába, 10,38-kor lép ki az iratok nélkül.
12,11-kor belépett egy meglepően öltözködő nő, szinte betörte az ajtót, majd meglepő módon nem távozott a szobából.
14,56-kor egy rendőrjárőr lépett a szobába, 15,36-kor távozott, kissé feldúltan.
16,12-kor az első rendőr jött újra, üres kézzel, és látszólag azzal a dokumentummal távozott 10 percre rá, amit hozott a délelőtt.
Utána már csak a triótok lépett a szobába, innen a többit tudod.

A rendőrség mindent elmond róla, amit csak tud. Az információk feléről legalább már tudsz, a többi:
- Egy meglepően nagy háza van a külvárosba, és nagyon sok pénze. A pénz egy részét örökölte, a másikat a miután nyugdíjazták a rendőrségről, a tanácsadásért kapta.
- Nyílt titok volt, hogy agorafóbiában szenvedett. Ezért is került nyugdíjazásra, és pszichológusi segítséget is kapott.
- Látszólag csendesen éltek a férjével, de N sokkal több időt töltött az irodájában mint az otthonában.
- Különleges szervi baja nem volt, nem szenvedett káros szenvedélyektől, és rövidlátó volt.
- Vegetáriánus, és csakis a saját termésű zöldségeket ette. (Elég nagy kiterjedésű kertészete van.)

Az aktákból kimaradt részek:
Sorozatgyilkos: a boncolásokat a bűnös negyedben lévő kórboncnok végezte. Valamilyen rituális gyilkosságra gyanakodnak, esetleg valamilyen őrült tehette.
Rendőrgyilkosság: az áldozat körül különös módon nem találtak vér, és a testben sem. Egy megmagyarázhatatlan esetnek könyvelték.
Étteremtűz: közkedvelt helye volt a kínai maffiának, sokszor itt tartottak gyűléseket. Nem csak egy holtestet találtak itt, de az ő halálukat nem tudták megmagyarázni, mintha a félelembe haltak volna bele, mielőtt megégtek volna. A hajléktalan szemtanúk, a borgőzös állapotban azt vallották, hogy élőhalottakat, és démonokat láttak a tűz előtt.
A naplóban nem találsz más említésre méltót.


Remélem nem hagytam ki semmit, elég sok infót kellett beírnom, és nem vagyok biztos :S Kérdezz rá bármit is akarnál még megtudni.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 4:41 pm

A videofelvételeken látható embereket kellene azonosítani, hogy kilehessen kérdezni őket. A két rendőrt a legkönnyebb, kinagyítom mindkettejük arcát, majd elküldöm a képet a rendőröknek, hogy azonosítják a kollégáikat. A nőt már nehezebb lesz megtalálni, először az FBI, majd az Interpol adatbázisát böngészem át, hátha megtalálom a fényképét.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 5:03 pm

A rendőröket könnyen azonosítani tudod az első aki kétszer is látható a felvételen, egy bizonyos Rhodri Guillem őrnagy a Főbenjáró Bűnök osztályáról, a másik Tully Adrià járőr.

A nőt csak nagy nehezen tudtad azonosítani az Interpol adatbázisából. Natsumi Ren egy üzletasszony, soha nem került börtönbe vagy a rendszerbe, de több nyomozás is folyt ellene. Feltételezhetően egy az alsóbb körökben ismert szó szerint méregdrága bérgyilkosnő.
Lánykori neve: Jian Ren
Családi állapota: özvegy
Rokonai: Szülök elhunytak, férje egy autóbalesetben elhunyt, egy fia Natsumi Noboru, egy öccse Jian Shui
Tartózkodási helye: ismeretlen

Az aktán van egy kis bejegyzés is. Miszerint eddig soha sem sikerült elfogni, ha nem akarta.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 4:20 pm

Vajon ki lehet a gyilkos? A legvalószínűbb, hogy a bérgyilkos hölgy. Viszont akkor a belépő zsaruknak már holtan kellett volna találni Mrs. Diggort. A fő gyanúsítottam inkább Adriá járőr. Hisz a hölgy épp Tully ügyében nyomozott. Talán rájött arra, hogy esetleg Tully nem önvédelemből lőtte le az áldozatát? Jobban utána kell nézni Mr. Adriának. Elő is keresek róla mindent amit csak tudok a különféle adatbázisokból. Esetleg van e gyanús pénzmozgás a bankszámláján? Milyen ügyekkel foglalkozott?
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 06, 2011 5:39 pm

Tully Adrià

Kora: 28 év
Született: Gotham City-ben.
Családi állapota: Nőtlen
Rokonai: Hector Adriá (apa) Lindsey Ádria (anya)

Öt éve van a testületnél, különösebb baj sosem volt vele. Pár stiklin rajta kapták, de milyen zsaru az Gothamban, aki nem végez egy kis mellékest. Egy kétszobás lakást bérel Robbinsville egyik nem túl jó környékén.
A számlakivonatán nem, hogy mozgást nem találsz, de még pénz is alig. A rendőrök nem keresnek túl sokat. Egy járőr életében nincsenek túl nagy horderejű ügyek. Egy pár utcai lopás, bolti fosztogatás, drog kereskedelem. Semmi kirívó. A körzete legnagyobb részt a kínai negyed.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 12:10 pm

Úgy látszik személyesen kell beszélnem vele, de előtte még felhívom a laborosokat, hogy találtak-e már valamit. Ha igen, akkor odamegyek a laborba és megnézem az eredményeiket. Útközben felhívom a rendőrőrsöt és megkérdezem, hogy Tully mikor van szolgálatban.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 1:51 pm

Duncan

A laborosok a Dns, és ujjlenyomatokat leellenőrizve majdnem mindenkit be tudtak azonosítani. Van közöttük több, mint fél éves minta nyom is. A leggyakrabban talált minta az ott lakóé, és a férjéé. Megtalálható még a szálloda teljes személyzetének a DNS-mintája, ujjlenyomatokkal egyetemben. A három kamerán szereplő személyektől is találtak mintákat. Ezektől eltekintve a a helyi rendőrség fel megfordult a szobában, és még egypár magánnyomozó is tiszteletét szokta tenni. A magasabb szervek (CIA; FBI; Interpool) ügynökei nem hivatalosan, de voltak a szobában.
Tully járőrt a megrázkódtatásokat feldolgozandó két hetes betegszabadságra küldték. Így ha minden igaz a lakásán tartózkodik.

Antidote

//Te még a proldusnál tartassz, arra reagálj!//


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 4:04 pmEgy nehéz nap után végre otthon lehetek a családommal. Vagyis, így terveztem el még mielőtt elindultam volna a munkahelyről. Mikorra hazaértem, ugyanis rám tört valami fáradtság, ezért ledobtam a cipőmet, adtam egy csókot a feleségemnek és megöleltem a gyerekemet, majd felmentem a hálószobába és ruhástól bedőltem az ágyba. Félálomban még halottam a telefonom csipogását, de magával ragadott az álom.

Egy óra múlva ébredtem fel, felkaptam a mobilomat és megnéztem az e-mailt. Egy elegáns szállodába hívtak engem, és úgy tűnt, hogy a feladó sok dolgot tud az életemről és rólam. Nem teketóriáztam sokat, lementem a földszintre felvettem a kabátomat és a cipőmet, a zsebembe nyomtam az igazolványomat és a jelvényemet, majd elindultam a helyszínre.

A helyszínre érkezve körülnézek, hátha találok egy rendőrt, aki felvilágosít engem.

- Jó estét a nevem Jason Kariel, paranormális nyomozó és kutató vagyok, a gothami CSI-tól. Kérem tájékoztasson a helyzetről! - mondom és felmutatom az igazolványomat, ha ráakadok egy rendőrre.// Ezer bocs a kavarodásért, ezt elba...rontottam. Akkor most nekifutok még egyszer, most alaposabban olvasom át az eddig történteket és lehetőleg nem ba...rontom el újra. //


A hozzászólást Antidote összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 08, 2011 12:02 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 5:26 pm

A laborosok nem találtak semmi használhatót. Remek, eddig nincs semmi. A rendőrök szerint Tully otthon van, mert szabadságolták. Remélem tényleg az házában csücsül. Elindulok a járőr házába. Útközben előkészítem a diktafonom és a fegyverem.


A hozzászólást Duncan MacFarlane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 08, 2011 12:31 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 7:23 pm

Antidote

A pora előtt találsz egy rendőrt, odamész hozzá és felteszed a kérdésedet. A válasz előtt még meg kell várnod, hogy elmajszolja a fánkját, és egy hangos glugy kíséretében elmerüljön a hatalmas bendőben.
- Ühm igen. - Állapítja meg. - Jó sok mindenkit érdekel ennek az asszonynak a halála. Az ügyet amúgy egy bizonyos Dean Wallace FBI ügynök, vette át. Ő vezeti a nyomozást, de a tetthelyre még benézhet, ha akar. Maguk különlegesek szeretnek szöszmötölni.
Ezzel befejezettnek tekinti a beszélgetéseteket, de még vár pár pillanatot hátha kérdezel tőle még valamit, majd visszafordul fontos dolgait intézni.


Duncan

Könnyedén megtalálod a házat. Elsődlegesen is a cím alapján, de az is sokat segít, hogy az ajtóra ki van nagy betűkkel írva, hogy mocskos zsaru.
Kopogtatsz egyet, majd még egyet. Az ajtó nyikorogva kitárul előtted, és egy elég viseltes férfi áll előtted. Trikóban és bokszerban. A szemével gyorsan végigmér, majd védekezőleg egy kicsit beljebb hajtja az ajtót.
- Mit akar? - Teszi fel minden kedvességet nélkülözve a hangjában.


//Az alsó hsz-edre reagáltam. Ha átmásolod felülre akkor folytatódhat is a kaland remélem további bonyodalmak nélkül. //


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 08, 2011 12:15 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 9:15 pm

Könnyen megtalálom Mr.Adriá házát, lévén az ajtajára kiírták foglalkozását, nem épp hízelgő jelzővel társítva.
Kiszállok az autóból, megigazítom az öltönyöm, majd bekopogtatok. Kis idő múlva egy eléggé leharcolt külsejű fazon nyit ajtót. Nem túl barátságosan fogad.

-Üdvözlöm, Dean Wallace ügynök vagyok az FBI-tól. Feltehetnék önnek pár kérdést?-beszéd közben megmutatom neki a jelvényem.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 08, 2011 6:37 pm


- Köszönöm az információt, pihenj! - köszöntem el a rendőrtől, majd visszakászálódtam a kocsimba.

Elővettem a mobilomat és a felettesemet tárcsáztam.

- Jó estét, főnök! Kaptam ma egy titokzatos üzentet, ami egy meghívót tartalmazott. A helyszínen, viszont gyilkosság történt, amit az FBI vett át, névszerint Dean Wallace. Szeretném az engedélyét kérni, hogy dolgozhassak az ügyön. Valamint, megtudná mondani, hogyan tudnám elérni az FBI-ost?

Ha a főnök megadja az engedélyt, és valamilyen elérhetőséget, akkor felhívom az ügynököt.

- Jó estét! A nevem Jason Kariel, a gothami CSI paranormális kutató és nyomozó részlégének vagyok a nyomozója. Szeretném a szakértelmemet és a képességeimet felajánlani. - szólok bele a telefonba, ha sikerül elérnem az FBI-ost.

Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 08, 2011 7:00 pm

Antidote

A hívás sikeresnek ítéled, a főnököd megadja az engedély miután beszámolsz neki az eddigi ismereteidről. Megígér minden segítséget, és pár perc kapcsolgatás után megadja kért telefonszámot is. Te bepötyögöd a telefonodba, és kicseng.

Duncan

Amikor meghallja, honnan jöttél szinte infarktus kezdi kerülgetni. Mintha megijednem, de nem tudod hogy mitől. Vesz két mély lélegzetet, hogy lenyugodjon, majd így felel.
- Mit akar? - Teszi fel elhamarkodottan a kérdést. Majd észbe kap és folytatja. - Igen természetesen, jöjjön be. Megkínálhatom esetleg egy csésze kávéval?
Ekkor a legrosszabb pillanatban megcsörren a telefonod.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 09, 2011 5:16 pm

Fickó idegesnek tűnik. Bár a legtöbben idegegesek lesznek ha az FBI-al akad dolguk. Aztán beinvitál a házba. Ekkor csörögni kezd a telefonom. Ki a fene lehet az?
Felveszem a telefont, valami CSI nyomozó van a vonalban. Gyorsan le kell zárnom ezt a beszélgeést.

-Ha már helyszínelő, akkor nézzen szét a szobában, hátha talál valamit, ami fölött elsiklott a laborosok figyelme. Meg jó lenne, ha a holtestet is megvizsgálná.
A választ meg sem várva, leteszem.
Újból a járőrhöz fordulok.

-Elnézést kérek, most már minden figyelmem az öné. Köszönöm, nem kérek semmit. Nos akkor a kérdések. Tudjuk hogy ma 14:56 és 15:36 közötti időpontban Mrs.Diggor szállodai szobájában tartózkodott. El mondaná, hogy mi történt odabent?
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 09, 2011 9:58 pm

- Rend... - mondanám, de leteszi az FBI-os.

~Hát, akkor itt az ideje, hogy bevessük a CSI-os képzettségemet!

Telefonomba beütöm az ügyeletes CSI-os számát.

- Jó estét! Szükségem lenne a mobil laborra és egy helyszínelő készletre - megadom a szálloda címét - Jobb lenne, ha minél előbb ide tudná hozni. Köszönöm!

Ha el tudja hozni a kolléga a kért dolgokat, akkor megkérdem a rendőrtől, hogy hányas szobában történt a bűncselekmény és felmegyek oda. Ha nem tudja elhozni, akkor elugrok a laborba és magam hozom el a a mobil labort és helyszínelő felszerelést.


Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 12:46 am

Duncan

A szeme kikerekedik, és látványosan kezd el lüktetni egy ér a homlokán.
-Öhm honnan tudja? Akarom mondani igen ott voltam. N akarom mondani Mrs. Diggor hívott fel még tegnap, hogy beszélni akar velem a baleset kapcsán. Kérdezett egy két részletet az esetről, és ittunk egy kávét. Még el sem mondtam mindent mire elküldött fontos ügyeire hivatkozva. - Ezzel úgy néz rád, mintha azt várná hogy kijavítsd, vagy hogy azt vágd a fejéhez, hogy rosszat mondott.


Antidote

Csak egy fél órát kell várnod, hogy megjöjjön a kért felszerelés. Ezt követően a fánkot majszoló rendőr elirányít a második emeletre. Ott még egy hasonló kaliberűn kell átjutnod, de a nehézségek megérik a várható nyereményt. Bent állsz a lakásban, ami csak rád vár. Senki sincs benn, egyedül vagy.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 5:45 pm

Ahogy belépek a szobába nem tétovázok, hanem rögtön előveszem a fényképező gépet és elkezdem lefotózni a helyszínt, különös tekintettel a holttestre és a hálóra.

A fényképek elkészítése után letérdelek, a holttesthez és elkezdem átkutatni a zsebeit, ha találok valamit, akkor előbb lefényképezem, aztán nézem át. Ha valami olyan dologra akadok, amiből lehet mintát venni (por, testnedv, akármi), akkor abból mintát veszek. A holttest körmeit is megnézem, hátha akad ott valamilyen nyom, por vagy bőr cafatka.

Ezek után óvatosan átfésülöm a szobát, nyomok után kutatva, főleg ujjlenyomatok, hajszálak és más testnedveket (UV lámpát használok, hátha már feltörölték, de attól még ott van) keresek.

Utoljára még átnézem a szekrényeket, polcokat és más helyeket, hátha találok még valamit.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 6:37 pm

-Nos van egy videofelvételünk, amin láttuk az ön érkezését és távozását. Ha csak ennyiről volt szó, miért távozott oly feldúltan a szobából. Mellesleg ön volt az utolsó, aki élve látta a hölgyet, így azt ajánlom, hogy ne beszéljen mellé, ha nem akarja, hogy bevigyem az FBI központba.

Talán sikerül kicsit ráijeszteni. Persze nem ő volt az utolsó látogató, hanem egy másik zsernyák. De ő ezt nem tudja. Készenlétben állok, ha esetleg nekem akarna támadni, tudjak védekezni.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 10:59 pm

Antidote

A fényképeket elkészítetted. A zsebeit már "átkutatták", nincs semmi. A szoba elég poros, úgyhogy abból van elég, és mintát is tudsz belőle venni szép számmal. A körmök alatt egy kis piszkot találsz, de csak átlagos irodai kosz.
Számtalan ujjlenyomatot, és hajszálat találsz, testnedved annyira nem.

Végül tessék konkretizálni, miután kutatsz, és pontosan hol.


Duncan

A videofelvétel hallatára mintha megrettenne.
- É é én nem tettem semmit a hölggyel. Csak leültetett az íróasztala elé, és az esetről kérdezett. Én elmondtam mindent, de önnek is elmondom, hogy mindent leírtam az aktámba. Szétváltunk a házban, majd zajt hallottam az emeletről, és ott történt a tragédia. Én nem ismertem fel, a fények miatt. Nem ismerhettem fel, és lőttem. Azt hittem fegyver van nála, én csak az életemet védtem! Legalábbis azt hittem.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 11, 2011 8:56 pm

Miközben beszél, figyelem a fickót. Képzett pszichológusként talán meg tudom állapítani, hogy őszintén beszél-e. És ha nem ő ölte meg, akkor vajon ki? A bérgyilkos csaj nem lehetett, mert Tully még beszélt Mrs. Diggor-al. Vagy talán már holtan találta meg a járőr, de fél megmondani, mert esetleg ő lenne a fő gyanúsított?
Koncentrálok a fickó mondókájára, hogy kiderüljön igazat mond-e.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 11:24 pm

Duncan

Az ösztöneidre hagyatkozva, és a tanulmányaid után meg tudod mondani, hogy hazudott. Nem egészében. A mondókája második felében nem mondott igazat.


Játékos szín: Crimson
N öröksége - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
N öröksége - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
N öröksége
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó :: Szabad játék-
Ugrás: