Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
N öröksége 296245150474wildcat..........N öröksége Teenansrobindccomicssup..........N öröksége Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
N öröksége 39843828 N öröksége 79830643

 

 N öröksége

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 12:56 pm

Prológus - Az ismeretlen ismerős

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Végeztél a szokásos dolgaiddal, gaztevőket, és bűnözőket üldöztél a olyan okok miatt amit csak te ismersz. Az indokaid miatt tökélyre fejlesztetted az érzékeid, hogy jobban érvényesülj a szakmádban.
Mára már végeztél, fáradtan borulsz egy ismerős helyen a megszokott kényelmes székedbe, és eltöprengsz a nap folytatásán. Nem vágysz semmi másra csak egy erős italra, és egy alvásra. Az agyad elhatározta magát, de a tested még a pihenés mellett dönt. Csak ülsz a sötétben az ugyanolyan sötét gondolataiddal, és hallgatod a Gotham éjszakai zajait. Az utcán autók haladnak el az épület előtt, miközben néhány fiatal túl hangosan hallgatja a csak számukra élvezhető zenét. Egy asszony kiabál velük a munkások jól megérdemelt esti csöndjéért. A közeli sikátorban egy prostin vezeti le a feszültséget egy nyomorult férj, aki nem bír szabadulni az élete gyötrelmeitől.
A város muzsikáját élvezve az álom határán kezdesz el egyensúlyozni. Pár pillanat múlva elragadna a képzeleted világa, de valamit észreveszel. A zajok között valami szokatlant hallasz meg, ami ebben az órában igen szokatlan. Főleg hogy egyre csak feléd közeledik, mintha pont te lennél a célpontja.
Az ajtón/ablakon/levegőben/számítógépen megpillantod a dolgot ami miatt nem merülhetsz a pihenés luxusába. Egy leveled/üzeneted/postagalambod/emailed jött. Az ösztönöd azt súgja, hogy nem kellene kinyitnod. Csak gondod származik belőle, és ma sem aludnál. Mégis megteszed, elsőre egy átlagos levél semmiben sem különbözik a többitől. Udvarias megszólítást, átlagos bevezetés követ, egy szokványos meghívásról van szó benne egy szállodába. Otisburg egyik nem is túl luxus szállodájának egyik szobájába, ma estére. Még egyszer végigfutod és már a szemetesbe dobnád mikor valamin megakad a szemed. A feladás ideje ma reggel volt, akkor még magad sem tudtad, hogy hol leszel most, a rendszertelen életed miatt. Ami még nagyobb meglepetést okoz az az hogy olyan dolgok vannak a sorok közé írva amiről csak nagyon keveseknek kellene tudnia.
A sarokba dobod a papírdarabot, és felállsz. Ma is elhalasztod az alvást, a közeli fogasról felkapod a kabátodat és nekiindulsz a város dohos esti utcáinak. A célod felé tartasz, olyan erővel hogy most senki sem állíthat meg. Útközben elered az eső, először csak pár csepp, utána mintha az istenek is ellene lennének tomboló viharrá duzzad. Az esőcseppek apró jégcsapokként esnek az arcodra, és átjár a város hidege. A szálloda bejárata előtt állsz meg, még egyszer végiggondolva a belépés lehetőségét. Bele akarsz-e keveredni egy rejtélybe?


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 1:54 pm

A szálloda előtt állok, ahonnan az értesítést kaptam. Különös, és rejtélyes dolog az ilyen, és nem is értem az egészet. Az 1800-as évekbe nem volt ennyi különös eset. Olyannyira egyszerű volt az egész, hogy kívánni sem tudnék szebbet. Raboltak, öltek, loptak, és én a rács mögé dugtam a gaztevőket. Nem volt agya fúrt talány, nem volt feladvány, csak a nyers történet. De ezekben az időkben túl sok ez nekem. De nem hagy nyugodni az egész. Kalapomat átáztatta az eső, amit talán mindennél jobban utálok, és a ruhám is tocsog a zápor miatt. A szálloda ajtaja előtt behúzódom az időjárás miatt, és leveszem kalapomat, majd egyszer-kétszer erősebben megrázom, és vissza veszem. Aprón megcsóválom fejem, és rágyújtok egy szivarra, amit kényelmesen kezdek elszívni. Hosszú percekig, talán egy fél órányi időt is kint töltök, és nézem a várost eltűnődve a különös levélen. Majd végül eldobom a szivart, ami egy tócsában kioltódik, és én belépek az épületbe, ahol átáztatva hagyom magam után a lábtörlő szőnyeget. Majd pedig egyenesen egy portáshoz megyek, vagy nem tudom miként hívják itt őket, és a kapott levelet előkaparom kabátom zsebéből, és a pultra teszem. A víz igaz megviselte, de minden leírt szó olvasható.

-Még is mi ez, jó ember? -teszem fel a kérdésemet mogorván.


N öröksége Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 2:22 pm

Reménykedtem benne hogy végre pihenhetek egyet, de sajnos nem úgy alakult. Egy különös meghívást kaptam Email-ben egy szállodába. Különös, mit akarhat tőlem? Kinyomtatom a levelet, majd magamhoz veszem a jelvényem és a fegyverem, majd bepattanok a kocsimba és elindulok. A szálloda előtt megállok egy percre. Ki lehet a titokzatos feladó? Bent talán megtudhatom. Egy különös, kalapos fickó áll a recepciónál. Fura alak, talán ő küldte a levelet? Odalépek mellé, majd magamra vonom a recepciós figyelmét.

-Jó napot kívánok! Wallace ügynök vagyok, az FBI-tól. - megvillantom a jelvényem. -Feltehetnék önnek pár kérdést?

Közben előveszem a levelet.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 7:38 pm

A levelet egy gömbbé gyúrom össze, majd elindulok az esőbe. Egy sikátorban előkapom a maszkomat, és felkapom a fejemre. Mielőtt belépek az ajtón, megigazítom a kabátomat úgy, hogy ha szükség lenne rá gond nélkül kivehessem a winchestert és a revolvereket. Bevágom magam mögött az ajtót. Körbenézek, és amikor meglátom a portát, odatrappolok. Féllrelököm a két ott álló bumburnyákot, és a portás fejéhez vágom a papírt.

-Ez meg a tököm?!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 12:26 am

Az eddigi fiatal férfi helyére, aki meg sem bír szólalni a hirtelen jött vendégek láttára, egy kopaszodó, idős recepciós lép a helyére.
N öröksége 150px-Edwin_Jarvis_%28Earth-161%29_0001
Angol akcentussal, udvariasan, de érzik hogy a viselkedésetek itt nem kívánatos, megszólít titeket:
- Khm uraim - méri végig a két jövevényt az FBI nyomozón kívül - Ha jól sejtem a 217-es szobához kívánnak eljutni. Arra van a lépcső, és arra a lift. - mutat a megfelelő irányba. A papírosokat pedig felszedi a földről, és a pultra helyezi, hogyha kívánjátok bármikor elvihetitek. - A boy a szolgálatukra áll ha igénybe kívánják venni a lift szolgáltatásait.
Ezzel elfordul tőletek, ettől a pillanattól számára megszüntetek létezni, és Wallace nyomozót tünteti ki figyelmével:
- Uram ha jól sejtem önnek is ugyanaz a célja, mint a többi úriembernek ön mellett, de emellett a legnagyobb örömmel válaszolok bármilyen kérdésére. Tegye fel őket, mindenre válaszolok.


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 11:42 am

Utánam valami ügynök érkezik, és egy másik maszkos. Nocsak! Úgy néz ki nem csak velem akarnak mulatozni. Miután megkapom a választ, elindulok, mindenféle segítség igénybevétele nélkül. Sietősen megyek, majd a liftbe beszállva nem kérem az ember társaságát, így mielőtt beléphetne ő, vagy bárki más, megnyomok egy gombot. 217-es szoba. Ez kell nekem, szóval oda veszem az irányt. Nem tudom hányadik emeleten lehet, ezért tippelek, és ha nem, akkor vissza szállok a felvonóba, és annak megfelelően megyek a következő emeletre, hogy ott ahol megáltam, milyen számozásba ütköztem.


N öröksége Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 12:11 pm

Csatlakozik hozzánk egy benga nagy fickó, arany maszkkal. Szemlátomást ideges. Ám ekkor felbukkan egy idősebb úriember. Elküldi a másik kettőt a 217-es szoba felé, majd felém fordul, várja a kérdéseim.

-Ki lakik a 217-es szobában? Mivel fizetett, készpénzzel vagy kártyával? Szoktak-e igazolványt kérni a vendégektől? A 217-es lakójától kértek-e? Mióta lakik a szállodában? Jöttek látogatók hozzá? Ha igen, kik?
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 4:18 pm

A baromarcú nem enged be a liftbe, pedig szivesen kikérdeztem volna. [Ha van] A lépcsőt választom, és róni kezdem az emeleteket, amíg el nem érem a 217-s szobát. Nem tudom, hogy ki az a bunkó, aki ellopta a liftet, de gyanús nekem, remélem, hogy előbb érek a szobához, mint ő.

Ha lehetőségem lesz rá [senki nem figyel] akkor az egyik revolveremet becsúsztatom a bal kabátujjamba, és futólépésben indulok a célom felé...Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 7:29 pm

Batman

A szálloda második emeletén könnyedén megtalálod a szobát. Nagy számokkal ki van írva a szoba száma, alatta pedig egy név:
Johannes Diggor
A zárt nem látsz az ajtón, a szálloda kártyás rendszerrel működik, és csak a megfelelő kártyával tudhatod kinyitni a zárt ajtót.

Duncan

A recepciós illedelmesen megvárja, míg az idegenek halló távolságon kívülre távolodnak, és csak azután kezd el válaszolni a kérdéseid sorára:
- A szobában Johannes Diggor úr lakik a nejével. A szállodánkban hosszabb távra is ki lehet venni szobákat, amit a kényelem érdekében átutalással intéznek a vendégeink. A vendégektől természetesen szoktunk, anélkül nehezen tudnánk szobát kiadni nekik. Természetesen minden adat megtalálható a házaspárról a szálloda számítógépében, de ha azt is meg akarja nézni bírósági végzést kell hoznia, anélkül a legnagyobb sajnálatomra el kell utasítanom bármilyen ez irányú kérését. A házaspár, de még inkább a hölgy, nagyon sok látogatót fogad naponta, magunk között szólva elég úgymond extrém figurák is megfordulnak a szállodánkban mióta Diggor-szék itt laknak. A személyazonosságukat nem tudom, mivel a lakóktól nem tilthatjuk meg a vendégfogadás jogát. - a válaszaiból látszik hogy mindent megjegyzett amit mondtál, és a tőle telhető legjobb válaszokat adta.

Rébusz

A lépcsőházban minden gond nélkül a kabátujjadba tudod csúsztatni a fegyvered, senki nem veszi észre. Minden bizonnyal azért mert senki nem használja a lépcsőt, manapság a liftet preferálják. Mire felérsz a megfelelő emeletre, már látod hogy a kalapos "ismerősöd" aki ugyanazt a címet kapta mint te, egy ajtó előtt áll, és vár.


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 7:53 pm

A hideg fém érintése beindította a vérkeringésemet, érzem, hogy itt valami jó kis akció lesz. Nem törődök semmivel és senkivel,ha kell egy ötéves kiscsajt is lepuffantok, ha ez kell a válaszokhoz. Akadályt nem tűrve lököm (?) arrébb a kalapos nudlit.

-Vigyázz!

Mondom, és belerúgok az ajtóba. Ha nem adja meg magát, akkor először a machettémmel, majd a pisztolyommal próbálok lyukat csinálni rajta. Ha a bumburnyák beledumál, vagy hirtelenkedik, eltöröm az orrát! Ha nincs rend, akkor én teremtem meg, elvileg nem kötelességem betartani a törvényt... én vagyok a törvény!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile


A hozzászólást Rébusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 12, 2010 3:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimePént. Nov. 12, 2010 12:31 pm

Előveszem a noteszem, és mindent lejegyzek, amit a fickó mond.

-Köszönöm az együtt működést. Ha bármi eszébe jutna, vagy történik valami különös, hívjon fel!-átadom a névjegykártyámat, amin rajta van a mobil és az otthoni számom, valamint az email címem.

Ezek után vissza megyek a kocsimhoz, és magamhoz veszek pár mikro kamerát és lehallgató készüléket. Előveszek egy toll kamerát, ami úgy néz ki mint egy golyóstoll, majd a felső zsebembe teszem. A poloskákat és a nyomjelzőket a zsebembe helyezem. Miután felszerelkeztem, elindulok a 217-es szoba felé.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 8:34 am

//Egy napot kések, és leharapják a fejemet... Nesze neked! szörnyű. //

Az ajtónál állva megjelenik az a másik alak. Azt hiszi, hogy valaki, miközben egy senki... a préri kutyái cafatokra tépnék szét, ha ott lenne ahol én voltam. Nem túl kedves alak, de hát én sem vagyok a barátiasság mintaképe. Kicsit hátrálok az ajtóból, és kalapom takarásából nézek fel, majd számba egy fogvájót teszek, amit nyelvemmel forgatok egyszer-kétszer jobbra, majd balra. Ez a csizma nem volt olcsó, és nem szívesen tenném tönkre. A sarkantyúját külön az egyik jó barátom készítette, szóval vigyáznom kül rá. Nem erőltetem magam, a férfi hagytegye ami az ő dolga. De amint elvégezte a betörői munkát, előkapom fegyveremet, és megforgatom a kezemben, majd marokra ragadom, és célba veszem azt akibent van, és a másik fegyverrel pedig azt, aki berúgta az ajtót. Mind ezt tisztes távolságból.

-Most pedig válaszokkal szolgálsz nekem! Ki vagy te, és mit keresel itt?

A másik fegyvert pedig arra a személyre tartom, aki a szobában lakik, ha megpillantom. Ha nem, akkor pedig minda kettőt arra a fazonra irányítom.


N öröksége Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 10:09 am

Rébusz

A kalapos férfit félretaszítod, aki ennek láthatóan nem örül túlságosan. Te ezzel nem törődve, berúgod az ajtót. Az első próbálkozásodat siker koronázza, az ajtó vékony mint egy nádszál. Hangos recsegéssel adja tudtodra, hogy enged az erőszaknak, és feltárul előtted a benti lakosztály. Mikor be akarnál lépni, egy rejtett zug az ajtókeretben kinyílik és belőle fura zöldes por csapódik az arcodba. Beteríti az egész folyosót, és elér minden kiszögellést.

Duncan

Visszatérsz a szállodába, és a liftet használva pillanatok alatt felérsz a megfelelő emeletre. A szobaszám lapján könnyen megtalálod a 217-es lakosztályt. Legnagyobb meglepetésedre, az ajtó látványosan be van törve és a két recepciónál látott fazon őgyeleg a közelben.

Batman

A maszkos alak könnyedén betöri előtted az ajtót. Látod rajta a meglepetést, de nem attól amit bent lát hanem ami kifele tart. Egy hatalmas zöld porfelhő teríti be a fickót, és nem áll meg nála. Mire bármit is tudnál ellene tenni téged is betakar. Semmi változást nem veszel észre magadon, és a maszkos sem viselkedik másképpen mint ahogy eddig. Mikor előkapod a fegyvered és mivel bent nem látsz senkit mindkettőt rá akarod fogni, de nem tudod az eszed azt súgja hogy ő jó barát és nem emelheted rá a fegyvered, vagy árthatsz neki.

(Ugyanez érvényes rád is Rébusz, mostantól nem árthattok egymásnak, a miérteket majd kinyomozhatjátok ha akarjátok.)


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 8:05 pm

A revolvert a fickó fejéhez szegezném, de a ' bennső énem' nem engedi! Baromság! Soha az életben nem kegyelmeztem, és most sem tenném ezt, de nem állok ellen a sorsnak, had vezéreljen, elvégre már csak a sorsom maradt nekem. Valószínűleg a zöld köd az, ami zavarja a történéseket, csak kerüljön a szemem elé az, ki ezt a viccet kitalálta!

A machete visszakerül az övemre, majd levetem az esőkabátomat, hogy bámikor hozzáférjek a winchesterhez. Ezután megnézem, hogy mi található a szobában, átnézem a szekrényeket, fiókokat, ágyakat, de az a legfontosabb, hogy mindent a kalapos előtt tegyem meg, nehogy elrontsa a tervemet...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 2:06 pm

Megérkezem a 217-es szoba elé. Meglepődve látom, hogy az ajtót feltörték. A recepciónál látott két alak is itt álldogál. Nem valami bizalom gerjesztő figurák, de mivel valszeg őket is ugyanaz hívta meg, aki engem, így egyelőre nem próbálom meg bevinni őket. Valami különös, zöld füst száll a levegőben. Belépek a szobába. Kíváncsian várom, hogy mi vár rám odabent.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeKedd Nov. 23, 2010 8:44 am

A férfi betöri az ajtót, és szívem szerint lábon lőném, hogy tudja kit lökdössön, és kicsit helyre tegyem, de itt nem így működnek a dolgok. Zöld porfelhő takar be, ami cseppet sem tetszik. Mind két fegyveremet egy pörgetés kíséretével vissza teszem a táskájába, majd pedig leveszem a kalapom, és kicsit legyezni kezdek vele, hogy a por elkerüljön. Kérdően nézek körbe a szobába, de még a küszöbét nem lépem át. Sehol senki. Úgy néz ki nincs ki válaszoljon, ha csak nem az ajtótörő kos nem akar beszélni.

-Hé! Valaki?!

Szólalok meg, hátha valaki előjön. Bár ha erre a betörésre nem riadt fel senki, akkor bizonyára semmire nem fog. Belépek a szobába az öcsköst félre lökve, ha bármilyen módon gátolná az utamat, és minden helységbe benézek, mind végig a fegyveremen tartva egyik kezemet. Ajtókat berugdosom, és valami életet keresek, aki némi magyarázattal szolgálhatna.

//Ha nem írok 2 napon belül, nem kell rám várni. Mehet a körváltás, és csatlakozok//


N öröksége Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeKedd Nov. 23, 2010 10:32 am

// Csak nem mertem az árnyékokban megbúvó istenünket kihagyni egyetlen körből sem, még a végén megjártam volna. //

Rébusz

Elsőnek lépsz be a lakosztályba. Csodálatos látvány tárul eléd, a szoba hatalmas. Egy a szoba méreteinek megfelelő impozáns íróasztal ragadja meg elsőnek a tekintetedet, majd ahogy körbejáratod a szemed, rájössz ez nem is lakás hanem egy dolgozó ember irodája.

N öröksége Iroda-iroasztal_n

A sarokban iratszekrényeket látsz, balra a fal mellett egy nagyon kényelmesnek látszó díványt, a dívány előtt egy méregdrágának tűnő perzsa szőnyeg van, emellett még egy mívesen kidolgozott ruhásszekrény növeli helyiség színvonalát. A falakat festmények díszítik, és ahogy az ablakon kinézel csodálatos látvány tárul a kivilágított botanikai kertre.
Az iratszekrényekben meglepő felfedezést nem teszel, tele vannak dossziékkal. Több mint 1000 darab is meglehet. A ruhásszekrényben fogasokon elegáns női ruhákat találsz. A díványt átnézve pedig kiderül számodra, hogy színtiszta bőrből készült, nem egy állat adhatta az életét ezért a darabért. Végül az íróasztalt átnézve, különböző irodai felszereléseket, laptopot, nyomtatót, és papírokat találsz.

Duncan

Mire eléred az ajtót a zöld felleg már leülepszik. (rád már nincs hatással) Előtted lép be a két idegen a szobába, és elkezdenek kutakodni. A látottak Rébusznál leírtam.

Batman

A dolgozószobából két ajtó nyílik, az elsős berúgva a fürdőszobába jutsz. Életnek semmi nyoma, de látszik hogy valaki rendszeresen használja ezt a helyiséget is. A második ajtót betörve, érdekesebb dologra figyelsz fel. A szoba inkább pihenésre szolgál, nem úgy mint az előző. Egy egyszemélyes kényelmesnek tűnő ágy, egypár szekrény, és itt is megtalálható a méregdrága szőnyeg, minden bizonnyal a kinti párja.
De ami nem igazán emeli a szoba fényét az az őszhajú nő aki a szőnyeg közepén fekszik mozdulatlanul.
Hason fekszik, az egyik keze maga alá van gyűrődve, a másik csak úgy lazán a teste mellett fekszik. Az egyik kosztümkabátja van rajtam, hasonlók, mint amit a kinti szekrényben láthattál.


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 1:29 am

Ahogy belépek az ajtón egy iroda tárul a szemeim elé. Elég meglepő egy szállodában. Az aranymaszkos egyből neki áll kutakodni. Remélem nem keveri össze a nyomokat. A szobában nincs senki. Mindeközben a kalapos a belső szobákba nyomult. Talán ott vár ránk az üzenet írója? Követem a kalapost. Odabent szörnyű látvány fogad. Egy idős hölgy fekszik mozdulatlanul. Odarohanok hozzá és megnézem életben van-e még.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 5:27 pm

Mivel szart sem találok, ezért elindulok tovább abba a szobába, ahova az a két barom ment. Amikor meglátom a holttestet, szétvet az ideg. Miért kell nekem mindig ilyen ügyekbe keverednem?

Félrelököm a két girnyót, és átkutatom a holtestet. Megnézem, hogy van-e valami a zsebében, valamint azt is megvizsgálom, hogy mi végzett vele.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Dec. 01, 2010 10:34 pm

// Na akkor kihagyjuk Batmant, majd ír ha akar. //

A fekvőt megvizsgálva, észreveszitek hogy már halott a nő. Még nem hűlt ki teljesen, de már beállt a hullamerevség. Nem találtok rajta semmilyen külsérelmi nyomot, nincs vér, nincsenek lila foltok. Semmilyen dulakodásra utaló nyomot nem találtok a nőn. A zsebei a méretükből adódóan szinte teljesen üresek, egy két női piperecucc van bennük: egy női púderes doboz tükörrel.


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 4:25 pm

Kimegyek a folyosóra, nem foglalkozom a két idegennel. Előveszem a telefonom, majd tárcsázom a 911-et. Nincs itt a levélküldő, így nincs dolgom. Ez egy gyilkossági ügy, kötelességem értesíteni a hatóságokat. Szólok zsaruknak, hogy van itt egy ismeretlen holtest.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzomb. Dec. 11, 2010 11:49 pm

A diszpécser egyből riadóztatja a megfelelő szerveket, és azt mondja hogy 10 perc múlva a helyszínen lesznek. Addig még van idő szétnézni, talán olyat is megtalálsz amit a rendőrök nem vennének észre.


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 5:12 pm

Miután elintéztem a hívást, visszamegyek a szobába, és megpróbálom magamra vonni a két álarcos figyelmét.

-A nevem Dean Wallace, FBI ügynök vagyok.-mondom, miközben felmutatom a jelvényem. -Értesítettem a hatóságokat. Amennyiben szeretnének részt venni a nyomozásban, maradhatnak, mint külsős tanácsadók. Ám arra kérem önöket, ne akadályozzák a hatóságok nyomozását. Ez az ügy elsősorban a rendőrségre tartozik, mi csak segíthetjük az ő munkájukat. És most szeretném megkérni önöket arra, hogy álljanak félre, szeretnék ujjlenyomatokat keresni a helyszínen.

A kis monológom után, előveszem a bizonyítékgyűjtő szettet, és körbenézek a lakosztályban, ujjlenyomatok, haj -és bőrminták után kutatok.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 5:27 pm

A két társad beleegyezően átadják a vezetést neked. Szépen kivonulnak a szobából, míg foglalatoskodsz. Átkutatva az összes helyiséget, megszámlálhatatlan nyomot találsz. Több száz különböző ujjlenyomat, haj- és bőr- mintát találsz. A szetted nem is elég hogy begyűjtsd az összeset.

Ebből csak egy következtetést tudsz levonni, nem nagyon szeretett az itt lakó takarítani.


Játékos szín: Crimson
N öröksége 343hr7o


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30, 2010 1:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 11:35 am

Nekiállok a nyomgyűjtésnek, ám hamar kiderül, hogy ide egymagam kevés vagyok. Meg kell várnom a laborosokat. Amíg megérkeznek a zsaruk, addig átnézem az iratokat az íróasztalon és a fiókban, hátha találok valami hasznosat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
N öröksége Empty
TémanyitásTárgy: Re: N öröksége   N öröksége I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
N öröksége
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó :: Szabad játék-
Ugrás: