Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
2010 Augusztus 296245150474wildcat..........2010 Augusztus Teenansrobindccomicssup..........2010 Augusztus Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
2010 Augusztus 39843828 2010 Augusztus 79830643

 

 2010 Augusztus

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Augusztus Empty
TémanyitásTárgy: 2010 Augusztus   2010 Augusztus I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 2:36 pm

Az első tömegkaland szépen halad előre, és a játékosok is gyarapodnak, aminek nagyon örülünk. Még itt megjegyezném, hogy a tömegkalandra bármikor, bárkinek lehet jelentkezni. De az újonnan regisztrált játékosok, nyugodtan mehetnek magán kalandra, ha annyira akarnak, és eltántoríthatatlanul hatalmas késztetést éreznek rá. Viszont itt szóvá tenném, hogy a magán kalandokban, a karakterek nem találkozhatnak a későbbiekben igen meghatározó szereplőkkel, vagy nem keveredhetnek olyan kihívásokba, amibe a tömegkalandokban, viszont igen! De persze továbbra is él a lehetőség az egyéni kalandokra, de ezen ügyben jelenleg kérnék mindenkit, Jokert keresse.

Továbbá... a fönti menüsor ki lett cserélve, így régi-új formában foglal állást, mivel kicsinyítettem. Hogy erre mért volt szükség? Mivel a túlzottan nagy méret néha széthúzta a fórum portálját, illetve a szélei eléggé el voltak "maszatolódva" a képnek. Leginkább a betűk körül. Próbáltam ezen hibán valamit javítani ebben az alakjában, de nem nagyon sikerült. Ám de kisebb méretben nehezebben észrevehető.

Kikerült, immáron hivatalosan is egy új faj, még pedig a Természetfelettiek. Használja egészséggel, aki ezzel indul, vagy ilyenné válik.

Megemlíteném még, hogy kérésre kikerült a Chat a honlap legaljára, ahol mindenki kötetlenül írhat. Viszont megkérnék mindenkit, hogy kulturáltan. Sajnos a Chat nem tárolja soká az üzeneteket, így azok automatikusan törlődnek egy idő után.

Végül pedig szóvá teszem, hogy a játékosok számára lehetőség nyílt arra, hogy Ismert DC karaktereket személyesítsenek meg. Mind ezt pedig a Versenyek, Pályázatok témakörben. A lista idővel bővülni fog, ám addig csak és kizárólag az ott feltüntetett karakterekre lehet jelentkezni. Nem utolsó sorban, pedig ha ilyen szép számla gyarapszik a közeljövőben a felhasználók száma, hamarosan kénytelenek leszünk staff tag felvételt hirdetni...


Hamrosan... egy új Korszak kezdődik!
2010 Augusztus Harley_Quinn_by_PatCarlucci_www.kepfeltoltes.hu_

2010 Augusztus Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Augusztus Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Augusztus   2010 Augusztus I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 4:30 pm

Mint látható, topic nyitás történt. Kikerült az Alternatív Kalandok, és a Korszak Kalandok témakör. Hogy mért? Talán nem nehéz kitalálni. A korszak közeledik, a Tolvajok Fejedelme végével, bár ezt talán már mindeni tudja, és mindig lesznek alter történetek is. Az alternatív kalandok nem kapcsolódnak a fórum életéhez, csupán a játékosok más karakterekkel is kipróbálhatják magukat, és különböző groteszk világokba látogathatnak el. Még a mai nap (vagy holnapi nap) folyamán kiírásra kerül egy ilyen történet, amire bárki jelentkezhet.

Alternatív kaland: Egy olyan mese, ami nem befolyásolja a fórum életét, semmilyen mértékben. Különböző eseményeket dolgoz fel, amelyeken a játékosok akkor is részt vehetnek, ha épp egy másik kalandban csillogtatják tudásukat. Mivel ez egy alternatív idősíkon futó történet, ide lehet jelentkezni állandó jelleggel egy új szereplővel, vagy már egy a DC képregények által ismert karakterrel (rövid előtörténet írás fejében). Vagy akár az "eredeti" JK-k is részt vehetnek benne.

Továbbá megnyílt a Képregény cikkek témakör is, ahová bármelyik játékos nyithat topicot. Kritikák, irományok, és egyéb más vélemények útján. Ne ész nélkül kerüljenek ki a topicok, csak ha valóban haszna van, vagy vezeti a felhasználó!

Elkészültek a fajleírások is, némi bennfentes titok módján megosztom ezt veletek, hogy kik is a kiválasztottak majdan.

-Atlantisziak (pl: Aquaman)
-Kryptoniak (pl: Superman)
-Tanagariak (pl: Hawkgirl)
-Gorillák (pl: Gorilla Grodd)
-Új Istenek (pl: Darksaid)
-Marslakók (pl: Martian Manhunter)

Ám ezek egyike sem játszható még, csak is kizárólag akkor kerül sor a publikálásukra, ha feltűntek a faj egyes képviselői. Addig nem. Kis betűkkel megjegyezném, hogy a fórum portálja elnyerte a végleges formáját, amit meg lehet kukkolni is akár.

...és nem utolsó sorba még megemlítenék néhány jövőbeli tervet.

-Heti top 10-es lista a Képregény Cikkek topicba
-Kasztok kidolgozás
-Ismert karakterek listájának bővítése
-Szórakoztató off témák nyitása a közel jövőben


Hamrosan... egy új Korszak kezdődik!

2010 Augusztus Joker_www.kepfeltoltes.hu_


2010 Augusztus Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Augusztus Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Augusztus   2010 Augusztus I_icon_minitimePént. Aug. 20, 2010 8:41 am

Az off topicba már szóvá tettem tegnap, hogy ma frissítés pakk érkezik. Így is van. Kis munka után,közzé tesszük az új dolgokat, amik már elérhetőek a fórumon. Első körbe megemlíteném. A kasztokat.

Készülőben vannak bizony, ahogy ígértem. Folyik a munka velük kapcsolatban, és bár hiába lesznek meg, sajnos nem lehet mindegyiket kijátszani, így első körben egy olyat dobtam össze, amivel igen is lehet majd élni. Egyenlőre ők lesznek az egyetlen kasztok, de a későbbiekben érkeznek újabbak is, amiket ki lehet játszani, de lesznek bizony olyanok, amiket még nem teszünk közszemlére, csak úgy mint a fajoknál. Majd csak akkor, ha megjelent az első képviselőjük. Elárulnám milyen kasztokra lehet számítani a jövőben. Talán a leginkább közkedvelt lesz (ezt megkockáztatom) A Lámpások. Ám terveim szerint nem csupán a zöld szín alatt felvonulók, hanem a vörös, kék, lila sárga stb. Amikor el jön az idejük. Továbbá. A Bogár kaszt is meg fog jelenni. Talán kevésbé ismert. Egy űrbéli ketyere, amit angolul csak Scarab-nak neveznek. Mindenféle jóval ellátja a viselőjét. Továbbá a SHAZAM mágikus erőinek hordozói kaszt is várható a jövőben, ami Fekete Adam és Marvel Kapitány is birtokol. Hatalmas erő, kitartás stb. Talán ezen hármas lehet a legjobban várt, ám még sok más is sorra fog kerülni, ami maradjon titok. De nem szaporítom a szót, az első kaszt, ami mindenki számára elérhető lett a Homo Magi, az-az a mágusok és varázslók.

A következő friss dolog pedig amit már korábban ti is jeleztetek, a csapat alkotás. Mától fogva erre is lehetőség van, ha valaki megfelel a kritériumoknak. Szuperhősök/ Szuper Gonoszok egyesüljetek! Fejlődési rendszerük és kreditlehetőségeik is elkészültek, így bárki szemrevételezheti, és ha elég felkészültséget érez magában, illetve vannak vezetői ambíciói, akkor nincs más hátra, mint egy csapatot össze hívni.

A harmadik dolog pedig nem más, mint egy kis történelmi lecke. Az adattárban immáron nem csak a karakterek, és szervezetek vannak megemlítve,de a helyszínekről is olvashat mindenki némi infót. Mivel jelenleg Gotham az egyetlen térségünk, így csak arról lett leírva némi információ. Illetve a Gotham információnak szentelt topicban a várossal kapcsolatban későbbiekben is kerülnek be hírek, tudni valók. Kukkantsátok meg.

Amit még szóvá tennék, az a minap történt kis újítás a fórumon. Bizonyára már mindenki láthatta a témák mellett azokat a csinos kis képeket. Remélem mindenkinek tetszik a hősök szimbólumával ellátott "dísz". nagy valószínűséggel már nem lesz a fórumon külsőbeni újítás egy ideig, mert úgy érzem most jó ez így, ahogy van. Nem elfeledvén, ezúton is megköszönném Adam Stamfordnak, hogy az off témát ellátta mindenféle jóval, illetve Kurt Bozeknek, hogy elküldte nekem a kryptoni és a marslakó faj bővebb leírását.

Végül de nem utolsó sorban, megosztom veletek, hogy mi lesz a korszakunk kis idézete, ami jellemezni fogja azt. A történelem talán egyik leghíresebb színésze mondta, aki nem más mint Charlie Chaplin és szerintem igazat szólt vele.

"Az a nap, ami nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő"

Ezen kis idézet jellemzi majd az előttünk álló fórumkorszakot, mai a Denevérakták után köszönt be. Talán a képekből amiket korábban beszúrtem nem nehéz kitalálni ki fogja játszani a főszerepet. De még valamit megsúgok. Nem ő lesz az egyetlen fenyegetés. Lesznek még többen is.

Hamarosan... egy új Korszak kezdődik!
2010 Augusztus Joker-3_www.kepfeltoltes.hu_


2010 Augusztus Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Augusztus Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Augusztus   2010 Augusztus I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 8:55 am

Mai nap is elérkezett a hírek ideje. Elsőként talán a legszembetűnőbb változás az a néhány új témakör, ami bekerült. Kerületek, és szigetek. Ezennel bejelenthetem, hogy Gotham város teljesen kész. Már csak a további helyszínekkel kell megtölteni. Erről ennyit.

Továbbá... Már tart a staff pályázat, ahová beérkeztek a levelek, pályázatok néhány játékos részéről. Örömunkre szolgált Jokerrel, hogy volt ki nevezett, és a jelenlegi állás alapján úgy érezzük meg találtuk akit/ akiket kerestünk. De még nem akarjuk el kiabálni, hisz van még néhány nap a jelentkezésig. Szóval ha valaki meggondolná magát e téren, annak mi csak örülünk. Amit még mindenképpen megemlítenék, az Kurt Bozek munkája, akinek hála még teljesebb képet kaphattunk Gothamről a mai nap folyamán. Ugyanis az általa készített/ fordított leírást már megtalálhatjátok, és olvashatjátok az adattárban. illetve egy régebbi ismertető is olvasható, amire mindez idáig nem hívtam fel a figyelmet. A Homályzónáról is található némi információ.

Ezúton még egyszer megköszönném Kurt Bozek munkáját!

Hamarosan... egy új Korszak kezdődik!
2010 Augusztus 189_www.kepfeltoltes.hu_


2010 Augusztus Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
2010 Augusztus Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Augusztus   2010 Augusztus I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2010 Augusztus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Hírek-
Ugrás: