Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Michelle Sinistresang 296245150474wildcat..........Michelle Sinistresang Teenansrobindccomicssup..........Michelle Sinistresang Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Michelle Sinistresang 39843828 Michelle Sinistresang 79830643

 

 Michelle Sinistresang

Go down 
SzerzőÜzenet
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

Michelle Sinistresang Empty
TémanyitásTárgy: Michelle Sinistresang   Michelle Sinistresang I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 3:59 pm

Születési név: Michelle Sinistresang
Egyéb név: Árnylány (ha éppen használja az erejét.)
Faj: Metahumán
Nem: Nő
Születési hely, idő: New Orleans; 1992 július. 22.
Kor: 18
Magasság: 180 cm
Súly: 69 kg
Hajszín: Szőke/Fekete
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: AB, Rh-
Egészségi állapot: Egészséges, többnyire.
Család:
Apa: Jean-Paul Sinistresang
Anya: Jeanne d'Mecantin
Testvérek: Nincsenek
Foglalkozás: Képregény rajzoló/Festő/Kezdő író
Oldal: Semleges, néha a rossz felé hajló.

Jellem: Alapjában véve barátságos lány, aki jó tréfáival mindenkit meg tud nevettetni, azonban gyakran túlzásba viszi a viccelődést, ugyanis ezzel védekezik az ellen, hogy komolyan kelljen beszélnie. Gyakran magába húzódó, kissé antiszociális, főleg akkor, ha valaki megpróbál a lelke mélyére látni és kifürkészni a titkait. Azonban ha találna egy barátot ahhoz hűségesen ragaszkodna, mert eddig ilyennel még nem találkozott. Jellemző rá, hogy a fény és árnyék határvonalán harcol, küzd a sötétség ellen, de nehezen bírja.

Szakképzettség: Remekül rajzol és fest és írni is egészen jól tud már. A harcművészetekből is elsajátított már valamennyit, így az ereje nélkül sem védtelen egészen.

Képesség: Az árnyak uralma. Nagyon furcsa és összetett képesség. A használójának engedelmeskednek az árnyak, tőrt formálhat belőlük, vagy éppen köpenyként magára boríthatja őket, védekezve az ellenséges támadások ellen, vagy eltűnve a kíváncsi szemek elől. Ha belebújik az árnygubóba, még gyógyulása is gyorsabb. Pár perc alatt begyógyulnak a felületi sérülések, de egy majdnem halálos sebből is jó öt-hat óra alatt teljesen felépül, ha nem zavarják meg. Az árnyakból azonban alapból csak annyit tud használni, amennyi körbe veszi. Nappal a fák, vagy emberek árnyékát, azonban éjszaka szinte bármennyi árnyékot, de nappal a képesség szinte használhatatlan, ha nincs a közelében semmilyen árnyék. Az árnyakat maga körül annál tovább tudja, tartani, minél régebb óta használja a képességet. Egy kezdő nappal olyan tíz, éjszaka majdnem két-három óráig. Egy tapasztalt veterán nappal majd egy órát, este pedig akár egész éjszaka.
Aki már nagyon magas szinten használja ezt, azt mondják képes eggyé is válni az árnyakkal, de ezt már csak azok képesek megcsinálni, akik nagyon régen használják a képességet. Ilyenkor a használó árnnyá válik, sebezhetetlenné és be tud kúszni bármilyen apró résen.
Ellenben a képességnek az árnyoldala éppen annyi, mint a haszna. Az árnyak beszélnek hozzá, suttognak neki, amitől soha nem szabadulhat. Ez jó is lehet, de a többi árnyvérű is hallja az árnyak suttogását, így képesek megtalálni annak alapján. Ráadásul az arany csúnya sebeket okoz neki, allergiás rá, arra, amit a nap fémének neveznek. Az aranyon kívül a tűz is könnyen megégeti, csúnyábban, mint másokat, bár ezt ha árnyékba burkolózik, meg tudja gyógyítani magának, de ilyenkor gyakorlatilag vegetál a teste, tehát teljesen tehetetlen, a súlyosabb sérülések gyógyításához is ilyen transzba kerül. Ezek mellett minden teliholdas éjszakát lázálmok közt gyötrődve tölt el, amikor az elméje démonjaival küzd, pedig a teste mozdulatlanul alszik.

Vagyon tárgyai:
Egy sárkányos markolatú ezüstözött középkori tőr, amit a szüleitől kapott, de annyira megszerette, hogy akkor sem vált meg tőle, amikor megszökött.
NJK: nincs

Összes Kredit: 2 kredit
Elköltött kredit: 2 kredit
Fennmaradó kredit: 2 kredit
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Michelle Sinistresang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Michelle Sinistresang   Michelle Sinistresang I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 4:47 pm

Elfogadva, jó játékot!


Michelle Sinistresang Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Michelle Sinistresang
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: