Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Városi Rendőrség 296245150474wildcat..........Városi Rendőrség Teenansrobindccomicssup..........Városi Rendőrség Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Városi Rendőrség 39843828 Városi Rendőrség 79830643

 

 Városi Rendőrség

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 4:23 pm

Városi Rendőrség 200px-GCPD_Headquarters_01

1899-ben épült, a tíz emeletes magas Központi Rendőrség. Keleti fekvésű épület, ahol helyt kap a fogda, és több száz iroda, kihallgatószobákkal együtt. Rendszeresen kerülnek ide bűnözők, és többségük szabadlábon távozhat. A dolgozók jó része korrupt, vagy épp tehetetlen a bűnnel szemben. Igazán kevesen vannak, akik végzik a dolgukat, ahogy azt kell.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 4:44 pm

Sheodon a rendőrség épülete elé szállítják, ahol őt és "bűntársát" elvezettetik. A két rendőt jól végezte dolgát, és elvonul. Innentől most egy darabig nincs rájuk szükség. A két állítólagos tettest kihallgató terembe viszik, persze külön-külön egymástó. Koszos falak, és a terem egyik oldalán ott eg ynagy tükör, és a közepén egy asztal két székkel. Ide ültetik le Sheodont, majd aki bekísérte tiszt, távozik. Hosszú várakozás után egy nő jelenik meg, aki épp telefonál.

Városi Rendőrség 000_www.kepfeltoltes.hu_

-Nem fogod elhinni kit hoztak be. Azzt a pacekot, aki nagylelkűen elhappolta a rendőrség elől a munkát és elkapta nekünk a malacot. ... ... és még kérdezik, mért nem bízunk az önjelölt "hősökben". Na leteszem.

A nő végig méri a férfit, majd az asztalra támaszkdik, és mélyen a szemébe néz.

-A nevem Violet Harper nyomozó! Gondolom tetszik az a csinos karperec, amit visel, különben nem tört volna be a boltba. Meséljen nekem, mért élvezi ezt? Nem volt elég az a 4000$-os csekk? Egy évben nem keresek annyit. Daloljon, különben rács mögé kerűl... bár így is van már elég bizonyítékunk.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon


Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 5:01 pm

Ahogy az utcán végigmentünk, a bűnözés fertőjét láttuk, az emberiség mocskos oldalát. Nőt bántalmaztak, mások házába törtek be, egymást verték és szúrták le az emberek. De ez a rendőrséget mit sem érdekelte. Hol van itt már a "Szolgáljunk és védjünk"? Hol van itt a rendőrbecsület? Mi lett ezzel a várossal, Gotham Cityvel? Mi lett az egész világgal? Az út unalmas volt, a kocsiban a kínos csendet csak a még kínosabb mai zenék törték meg. Hogy ezek sem hallgattak még életükben komolyzenét, az is biztos. A rendőrök látszólag most elégedettek magukkal. Azt hiszik, hogy megfogták velem az Isten lábát. Tévedtek, barmok. Velem maximum Isten középső ujját fogtátok meg, amit nektek mutogatott szeretettel.

Behoztak a rendőrkapitányságra, végre elszakadtam az állítólagos "társamtól", és mindkettőnket külön szobába vezettek, amibe eleinte csak én tartózkodtam, meg egy tükör, ami mögött valószínűleg zsaruk tucatjai ülnek... bár azt sem tartom kizártnak, hogy nincs is ott senki. Lehet hogy otthon ülnek, tévéznek, vagy bármit csinálnak. Látszik rajtuk, hogy őket ez nem érdekli. De akkor miért lettek zsaruk? A pénz motiválja őket? Rohadt korrupt banda ez az egész. Vajon maradt a városban egyáltalán becsületes bűnüldöző? Rajtunk, az önbíráskodó maszkos "hősökön" kívül? Pedig mi sem vagyunk ám hősök. De valakinek rendet kell tennie. És ilyen káoszban és szörnyű időkben a legkisebb jótevőt is hősként ünneplik. Túl tágan értelmezik a hős szót.

Némi várakozás után azonban bejött egy nő, aki éppen telefonált, és rólam beszélt, hogy behoztak. A szavaiból és a hangnemen, ahogy beszélt is lehetett érezni, hogy nem nagyon örül annak, hogy elvettem a munkáját. Ha normálisan végezné a tennivalóját, akkor nem lenne rá szükség. De amíg van, addig én a helyében jól hallgatnék...

Végighallgattam a nőt szótlanul. Őt és a baromságait. Hogy ellenem van bizonyítékuk. Ez szánalmas, komolyan mondom.

- Mégis, miféle bizonyítékuk van ellenem? Az, hogy nem adtam meg magam a rendőröknek? - kérdeztem tőle, majd a válasz után folytattam a magyarázkodással.

- A helyszínen csupán egy dolog miatt voltam ott: követtem a fickót. Egészen a boltig követtem, ahol rajtakaptam azon is, hogy betört. Egy feszítővassal törte be az ajtót, ahol aztán belépett a közértbe és mindent kirámolt. A fickót már követem egy ideje, és eddig, ezen kívül 3 betörése volt és 1 automata kirablása. Sima ügy lett volna, ha a maga kis barátai nem jöttek volna. És csupán azért nem adtam meg magam, mert míg velem foglalkoztak volna, addig a valódi tettes tuti meglép. Hogy miért nem szóltam a rendőrségnek - gondolom ez lesz a következő kérdés. A bűnös negyedben csak addig hajtottak végre 4-5 bűntettet, míg mi a kocsinkkal furikáztunk be idáig. A zsaruk még szét se néztek. Kérdem én: lehet az ilyen rendőrökben bízni? A válasz egyszerű: nem. Még ez a hely, sőt, még ez a terem is bűzlik a korrupciótól és a város egyéb mocskaitól.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 5:14 pm

Harper nyomozó végig hallgatja Sheodont .Nem vág közbe, agy szót sem szól. Amikor viszont befejezi a mondanivalóját, ő következik. Erős hangon szólal meg, amit talán egy nőtől nem várna senki, és az asztalra csap.

-KORRUPCIÓ??? Tudja maga milyen szavak hagyják el a száját?! Hogy meri megvádolni a rendőrséget?! Azt hiszi azért, mert elkapott egy elmebeteget már is felül bírálhat bármelyikünket?! Hát jobb ha tőlem tudja, hogy nem!! AZ utóbbi időkben nem tudunk mit tenni!! Gotham úszik a szennyben, és túl kevesen vagyunk rendőrök! Mindent megteszünk, de hiába!!! Egy szemétládát börtönbe zárunk, 3 jön a helyébe!!!

Teljesen kikelve magából kiabál, és Sheodon kiolvashatja, hogy a nő tényleg a szakmáját próbálja végezni, és odaadóan dolgozik, de reménytelennek érzi a város helyzetét.

-Azt mondja maga itt a góré??? Aztm ondja maga kapta el ezt a senkiházit?! Akkor magyarázza el, mért mondta azt, hogy: "Ketten terveltük ki, de át akartam verni. Magamnak akartam a pénzt, ezért támadt rám." Lehet csak szarba keverné magát, de mért tenné? Az a nagy kérdés, még is mért? Na és mért hinnék magának? ... .... ... innom kell egy kávét.

Ezzel a nő idegesen, hevesen zihálva elhagyja szobát, és Sheodon ismét egyedűl marad jó néhány percig, míg nem visszatér a nyomozó. Kezében kávé, és leülvén a székre, lassan kortyolgatja. Vár valamire, de nem tudni mire, közben fürkészi Sheodon tekintetét.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon


Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 5:37 pm

Ahogy hallgatom a nő dühkitörését, egyből feltűnik nekem, hogy bár hasonló véleményen van, mint én, rosszul esett neki, ahogy a rendőrséget bíráltam. Az elmondottai alapján ugyan nem korrupt a rendőrség, de tehetetlen. Hiába tartóztatnak le valakit, ha 3 másik lép a helyébe. Ő tényleg csak a szakmáját próbálja végezni. Talán túlságosan is keményen próbálkozik.

- Van érdeke, hogy bemártson engem. Egyrészt így bízik abban, hogyha feldob mást is, enyhítik az ő büntetését. Másodsorban így az utcának is jót tesz, hiszen eggyel kevesebb mániákus próbálja meg megtisztítani az utcát a bűnözéstől - válaszoltam a nő azon kérdésére, hogy miért próbálna engem bemártani az állítólagos cinkostársam. Kiment a nő egy pillanatra, majd mikor visszajött, leült, és kávézott. Nézett engem, a tekintetemet kereste, viszont éreztem, hogy várt valamire. De hogy mire, azt nem tudom.

- Sajnálom - mondtam a rendőrnőnek, akit érezhetően megbántottam. - Nem azt sajnálom, hogy az utcán tartózkodtam és próbáltam segíteni a rendőrség munkáját. Nem azt sajnálom, hogy korruptnak neveztem a rendőrséget, mivel igenis vannak olyanok, akiket csak a pénz motivál az egészben, és egy fikarcnyit sem törődnek a várossal. Azt sajnálom, hogy MAGÁT tituláltam korruptnak - mondtam neki, majd bíztam abban, hogy valamilyen szinten, ha nem is enyhíti meg őt, legalább érzékelni fogja a szavaimból, hogy én nem hazudok, hanem őszintén beszélek hozzá.

- De ha valóban nem tud a rendőrség mit kezdeni ennyi bűnözővel, miért nem hagyják, hogy mások is segítsenek nekik?
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 5:50 pm

A nő elmosolyodik.

-Elképesztő.... olyannyira őszintén adja elő a dolgot, mintha tényleg mosná kezeit. Nem akar beszélni? Rendben, akkor majd a bíróságon eskü alatt elmondhatja a történetét.

Harper nyomozó feláll, és távozik. Majd amint kiment, szinte azonnal megjelenik egy másik alak. Egy férfi. Gotham egyik legnevesebb ügyvédje, kiről azt rebesgetik manapság, hogy államügyésszé akar előlépni. Harvey Dent. Minden bizonnyal Sheodon hallott már róla, hisz eléggé közszereplő az utóbbi hónapokban. De épp ezért azt is tudhatja, hogy nem kevés pénzbe kerül, ha ő véd valakit, és ő csak olyan ügyeket vállal el, amit tisztességesnek tart, és soha nem véd olyanokat, akik kicsit is kétes alakoknak tűnnek. Kirendelt ügyvédnek kissé túlképzett. Mikor belép a szobába elmosolyodik.

Városi Rendőrség 1083360691000_www.kepfeltoltes.hu_

-Áh, üdvözlöm. Maga ugye Sheodon Syyrax? Örülök a szerencsének. Kérem mondja el pontosan mi történt, de az igazat.

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon


Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 6:19 pm

A nő nem hisz nekem. Ezt sejthettem volna. Túlságosan is elítéli az önbíráskodó hősöket ahhoz, hogy higgyen nekik. Most nem nagyon tudom, hogy mi tévő legyek. A nyomozó felállt, és kisétált az ajtón. Majd egy férfi sétált be, akit jól ismertem. Jól öltözött, ápolt férfi volt, akinek városszerte már híre terjedt. Ahogy belépett, üdvözölt, és kérdezte, hogy én vagyok-e Sheodon.

- Igen, én vagyok. Maga pedig nyilván Harvey Dent. A megtiszteltetés az enyém.

Majd megkérte, hogy mondjak el mindent, ami történt.

- Ahogy már a rendőrnőnek is mondta - aki természetesen nem hitt nekem -, a helyszínen csak azért voltam ott, mert követtem a valódi elkövetőt. Utánajártam, és ez a fickó már három betörést követett el, és egy automatát is feltört. Nem hagyhattam, hogy a tehetetlen rendőrség egy újabb bűntényt hagyjon elévülni, tennem kellett valamit. A fickót a bejáratig követtem, ahol készültem, hogy lecsapok rá, viszont a rendőrség engem nézett az elkövetőnek. Én viszont nem hagyhattam annyiban, hogy balul süljön el az akció, és a tettes után eredtem, akit el is kaptam, de a rendőrség mind a kettőnket elvitt - meséltem el neki a történteket, minden egyes szempontra ügyelve, hogy ki ne felejtsek valamit.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 9:19 am

Dant végig hallgatja védence szavait, majd bólint. Elgondolkodik, aztán egy mély lélegzet után kommentálja az esetet.

-Ha valóban így van. Nincs mitől tartania. Én hiszek magának. Tudja, emlékeztet engem valakire...

Ekkor elgondolkodik Dant, majd folytatja.

-Lássa be, hogy hiába ártatlan, nehéz dolgunk lesz. Gothamben az utóbbi időkben sok önbíráskodó tűnt fel, és vannak rendőrök akiik nem nézik jó szemmel. De ezt már biztos tapasztalhatta. Emlékszem gyerekként is volt egy alak, akiről senki nem tudta kicsoda. Önbíráskodó nyomozó volt ő is... mint maga.

Elmosolyodik, majd legyint egyet.

-De most nem erről van szó. Felejtse el. Térjünk vissza az ügyre. Magát betöréssel vádolják. Számolnia kell azzal, hogy ha elítélik, 3-5 évig tartó börtön büntetést kaphat. És ez a legjobb ítélet, ha bűnösnek mondják. A társa... oh, elnézést. Az igazi bűnöző viszont maga ellen vall, mintha ismernék egymást. Nagyon szoros a hurok a nyaka körül, de ne aggódjon. Sajnos a rendőrség nem akarja elengedni, így egy éjszakát biztos a fogdában kell töltenie. De holnap korán reggel megkezdődik a tárgyalás. Addig is ne beszéljen, és ne mondjon semmit, amivel felidegesítheti a rendőröket.

Ezzel Dant feláll, elköszön, és elhagyja a kihallgatót. Egy rendőr ez után elvezeti Sheodont a fogdába, ahol rajta kívűl 3 másik alak is tartózkodik. Egy fiatal korú srác, és két idősebb férfi, akik nem valami jó szemmel néznek az "újfiúra".
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon


Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 10:53 am

Dent szavaira nem is tudok nagyon mit válaszolni. Ahogy mondott valamit, én csak helyeslően bólintottam, vagy éppenséggel meg is szólaltam, de akkor is csak annyit mondtam, hogy "Valóban", "Igen", vagy "Tökéletesen egyetértek". Minden szavával teljesen egyet értettem és valóban nehéz dolgunk lesz a rendőrség féltékenysége miatt, viszont a bírósági tárgyaláson majd eldől minden. Ahogy elnéztem a fickót, emlékeztetett az önbíráskodó hősökre. Abból a szempontból, hogy ő is pontosan ugyanazt az igazságot keresi, mint ők, ő is ugyanúgy csak jót akar a városban. Viszont, ő más volt, mint mi. Neki nem kellettek törvénytelen eszközök és idétlen maskarák ahhoz, hogy igazságot szolgáltasson. Ő képes volt arra, hogy bűnözőket juttasson a rács mögé pusztán a meggyőzés és a szónoki képességek erejével. Ő sokkal több, mint bármelyik nyomozó, vagy rendőr a városban. Ő a város igazi hőse.

Ahogy arra térét ki, hogy az éjszakát itt kell töltenem, nyilvánvalóvá vált, hogy szótlannak kell maradnom. Ahogy a rendőr fogott, és bevezetett a cellába, körbenéztem, és láttam hogy még három másik fickó is ül benn. Tudom, hogy bámultak, és azt is tudom, hogy nem néznek jól szemmel rám, de megpróbálok észrevétlen, illetve csendes maradni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 10:59 am

Hiába a csendes, szótlan arc, az egyik férfi még is felkel, és oda lép Sheodon mellé. Alaposan végig méri, szemében nem látni semmi biztatót. Látszik rajta, hogy az a tipikus kemény fiú, aki akár mit teszel, beléd köt, és nem szórakozik. Magas, legalább egy fejjel nagyobb Sheodonnál, és széltében is jóvalta testesebb, mint ő.

-Mit keresel itt? Mért hoztak be ide?

Kérdezi mély, erős hangon. Közben látni, hogy a fiatal srác, ki szintén a cellában ül, teljesen a sarokba húzódott. Leolvasni róla, hogy fél, és ő már sejti mi lesz a következő lépése a nagy afroamerikai alaknak, aki most Sheodont kóstolgatja.


Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon


Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 11:59 am

Próbáltam csendes maradni, de úgy látszik az egyik férfi az a tipikus kötekedős fajta. Az afroamerikai férfi odalépett hozzám, majd megkérdezte, hogy miért vagyok itt.

- Nem tök mindegy, mit válaszolok? Úgy sem ez érdekel téged - mondtam neki, mivel sejthető volt, hogy őt úgy sem az érdekli, hogy mit keresek itt, hanem az egyetlen célja az, hogy belémkössön. Bár tudom, hogy jóval erősebb, mint én, ha megpróbál bármit is csinálni, én azzal a lendülettel megpróbálom tökönvágni, amit még ilyen nagy fizikummal is nehezen viselne el a férfi.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 12:17 pm

A férfi elmosolyodik, majd emelnié az öklét a magasba, hogy képen törölje vele új "barátját". De Sheodon féltett tájékon találja el a kötekvő felet, az pedig a földre csuklik. Szitkozódik, majd a másik vékonyabb alak egyből felpattan, és a semmiből ránt elő egy kést, amivel neki esik a fekete cellatársának.

Városi Rendőrség 35782254800_www.kepfeltoltes.hu_

Többször szúrja mellkasába a pengét, majd az egyik őr szalad a cella elé, és egy sokkolóval üt ki a támadót. Két rab is fekszik a földön, majd pedig a rendőr remegő hangon kiált, de próbál erősnek tűnni.

-SRÁCOK! Gyertek gyorsan!

Ordít ki a többieknek az ajtón, miközben a sokkolóját hol Sheodonra, hol a fiatal srácra tartja, ki kuporogva ül, reszketve a sarokban. Gothamben még a rendőrségen sincs biztonságban az ember.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon


Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 12:32 pm

A sejtésem nem csalt. A férfi valóban csak kötekedni akart. Azonban túlságosan elbízta magát. Azt hitte, hogy megfélemlíthet egy ilyen kis stílű senki. A földön hever az afroamerikai fickó, viszont a semmiből a másik férfi felpattan, és késszúrással végez vele. Azonban hamarosan megjelenik egy rendőr, aki lesokkolta őt, majd minket készült lesokkolni. Félt, nem tudta hogy mi van.

- Mi nem akarunk semmi bajt. A srác is tanúsíthatja, hogy ők kezdték el a kötekedéseket, mi csak itt ültünk szótlanul - mondtam a rendőrnek, akin látszott, hogy kissé zavarodott állapotban van, bár a fiatal srác sem volt éppen a legnyugodtabb. Ha a rendőr valamilyen szinten lenyugodott, megpróbálom meggyőzni őt, hogy itt már aggodalomra nincsen ok, csak vigyék a két földön fekvő férfit az orvosi szobába, minket viszont itt hagyhatnak. Ha ez sikerrel jár, megpróbálok szóba elegyedni a fiatal sráccal. Megkérdezni, hogy ő miért került ide, megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Júl. 15, 2010 1:15 pm

A rendőr mellé újabbak csatlakoznak, akik nagyon elővigyázatosan elszállítják a két alakot, kik a földön feküdnek. Majd Sheodont és a fiatal srácot külön cellába teszik. Elég volt mára a szörnyűségekből. Így pedig a két ideiglenes rab nem tud egymással beszélni. Sheodon előtt nagyjából még 6 óra áll arra, hogy pihenjen. Maga dönt arról, hogy lefekszik-e aludni, vagy sem. De akár hogy is, reggel 8-kor Harvey Dant érkezik elé.

-Jó reggelt! Ma megejtik a bírósági tárgyalást, remélem felkészült rá.

Mondja, majd pedig egy rendőr bilincset tesz Sheodonra, és rabszállítóhoz vezet, ahová beültetik, majd pedig a bíróság felé indulnak meg. Állítólagos bűntársát külön szállítják, óvatosság miatt.//Folytatás: Gotham város :: Gotham központ :: Bíróság//
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeVas. Aug. 01, 2010 8:21 am

Denevérakták: Tolvajok Fejedelme - Prológus


Késő este van, a hold magasan van fent. A rendőrség egyik szomszédos épületén, egy macskaruhás nő áll, és egy társa, aki kicsit sem hasonló kosztümöt visel. Akár egy egyszerű betörő, olyan ruhában mutatkozik. Kissé idegesen néz, ám a macskanő teljesen magabiztos pillantásokat vet rá.

-Sikerülni fog, ne aggódj. Minden rendben lesz.

Támogatóan öleli át a nőt, aki csak nyel egy nagyot, majd bólint. A rendőrség központja felé néz, hosszas másodpercekig csak némán és dermedten áll, majd vesz egy nagy levegőt, hátrál pár lépést, és hatalmas nekifutással elrugaszkodik a tető peremétől, és mintha csak repűlne, 10 méteres távolságot szel át, majd egy kötélben kapaszkodik meg. Akár egy légtornász, olyan könnyedén fonja körbe lábaival a kötelet, és fordul fejjel lefelé. Táskájában kutakodni kezd, majd egy ablak vágó készüléket erősíit az üvegre, amivel körbe rajzolja azt, és mintha csak egy oda nem illő legódarabot szedne ki a lány.

Városi Rendőrség 11501344051_www.kepfeltoltes.hu_

Kisebb lendülettel behimbálódzik a kivájt lyukon, és bent is van... Percek telnek el, majd pedig majd egy fél óra. Semmi hír a nőről, aki be ment. Majd megjelenik, kezében valamiféle aktát tart. Elteszi táskájába, aztán mosolyogva maszkja alatt, kimászik az ablakon lévő kivágott részen, majd a kötélre csimpaszkodva ismét, vissza teszi az üveg hiányzó részét, mint ha ott sem lett volna. Ellöki magát az épülettől, majd egy hátra szaltóval a szomszédos épület tűzlétrájába kapaszkodik meg. Lassan felmásziik, és a tetőn átnyújtja a mcskanőnek az aktát, mit elő halászik a táskából.

-Nagyszerű... Megmondtam, hogy sikerül? Ezzel már közénk tartozol.

Az aktát felgyújtják, amit lassan elemészt a tűz. A borításán lévő név pedig idővel a lángok martalékává válik. "Kelly Gate".

-Kelly... mától te nem létezel. Közénk tartozol!

Mondja a macskanő és ezzel egy ruhát nyújt át a nőnek, aki azonnal fel is ölti azt. A macskanők társasága egy újabb taggal bővült...


Városi Rendőrség 10373805063_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 8:11 pm

Northon értesített, hogy kirúgták két emberünket, mert ellopottak egy aktát, és elakarták vinni,de csak akarták, mert a kollégáim elkapták őket. Büszkén néztem rájuk. Engem ért az a megtisztelő feladat, hogy ellenőrizzem az aktákat. Gyorsan becsuktam az ajtót magam mögött, és átnéztem a helyiséget, hogy nincsenek-e kamerák, vagy mikroportok. Majd kutakodni kezdtem.
Nem tölt el büszkeséggel, amit csinálni fogok, de változnak az idők, ezért én is változok.
-Edmund Dorrance
-Lonnie Machin
-Rupert Thorne
-Thomas Eliot
-Maya Blaze

Mindet megnéztem egyesével. Remélem találok róluk információt. Egy a gond, Mr A. nem mondott semmit, hogy hol találkozzunk. Majd ő felkeres, ahogy eddig is tette. Ezekről az emberekről csináltam egy másolatot, és pendriverre tettem. Tudni akarom kik ezek az emberek, és miért annyira fontos a megbízómnak. Remélhetőleg, ha tényleg fontos, akkor több pénzt is kaphatok.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 11:24 am

Blaise memóriája nem a legjobb, ugyanis csak most ugrik be neki, hogy Mr. A a "Burnley városrész Saint Street 5. házába" kérte az aktákat. Amikor Lajhár elkezd kutakodni, lépteket hallhat a háta mögött. Aztán Northon hangja zavarja meg a kutatásban:

-Khm-khm! Keresel valamit?!
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 2:32 pm

Lépteket hallok a hátam mögött. "- Áhh csak a képzeletem játszik velem. Folytatom tovább"
- Khm-khm! Keresel valamit?!
Először megremegtem. Majd hátranézve Nortont találtam.
- Igen, szükségem van Edmund Dorrance, Lonnie Machin, Rupert Thorne, Thomas Eliot, Maya Blaze aktáira. Tudna ebben segíteni nekem? Van egy gyanum, ami nem hagy nyugodni. Emlékszik a múltkori esetre? Talán közük van ahhoz a szervezethez. - nézek rá, választ várva. Remélem segít ebben. Az a baj, hogy nem bízhatok már szinte senkiben, lehet, hogy ő is egy áruló.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 4:30 pm

Norton meglepődötten néz Blaise-re :

- A feladatod az volt, hogy őrizd az aktákat, nem pedig, hogy átkutasd! Így akárki akárki leüthetne és ellophatna innen mindent! Ennek ellenére segítek. - mondja, majd kikap öt aktát, villámgyorsan... úgy néz ki, hogy sokszor kutat itt, - tessék!

Mondja, majd átnyújtja az aktákat.

- Egyébként milyen ügyben nyomozol, mert én nem hallottam róla semmi!

Kérdezi
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 4:41 pm

- A múltkori ügyön dolgozok. Ezeknek az embereknek közük van hozzá. Tudna nekem segíteni, hogy kik ezek, és mivel foglalkoznak? Van róluk kép? Érdekelne, hogy mi mindenük van. Például mennyi ingatlanuk, kocsijuk. Voltak büntetve, és hogy miért? Ha ezekben tudna nekem segíteni, akkor közelebb lennék hozzájuk. - remélem ezzel eltereltem a figyelmét, és koncentrálhatok a továbbiakra. - Emlékszik arra, amikor a kommandósai elárulták? Nah az egy rossz helyzet volt, és az ilyet akarom megállítani.

Majd az aktákat ellenőriztem, és közben arra vártam ,hogy segítsen a kolléga. Az öt ember aktáit pedig lemásoltam a biztonság érdekében.
- Hogy halad?- kérdeztem a munkámat befejezve.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 6:49 pm

-Jaaaa, hogy arról az ügyről beszélünk! Tudok róluk mindent, pár hónapja nyomoztam egy ügyben, amihez közük volt, Marco Fenissel együtt! De ha nem haragszol, akkor most mennem kell, az aktákban mindent megtalálsz!

Mondja, majd elsétál.

Az aktákat alaposan átböngészve nem sok mindent találsz. Mindegyik hotelekben szállt meg, családtagjaik nem ismertek, és nem tudni róluk, hogy súlyosabb bűntetteket követtek el, mint 8 napon belül gyógyuló sérülés okozása.Ezen kívül egy fényképet találsz, amint 6 személy van rajta. Minden ember alá oda van írva, hogy kiről van szó. Ugyan azokkal a nevekkel találkozol, mint amilyen a cetlin volt, amit Mr. A küldött. A hatodik személy a képen egy izmos, szemüveges, sapkás férfi: Marco Fenis.

Amikor kész vagy, üres az egész iroda, még Nortont se találod sehol. Késő van már ideje haza (vagy bárhova) menned... Feltéve ha nem akarsz tovább keresgélni valamit.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Városi Rendőrség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városi Rendőrség   Városi Rendőrség I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gotham Városi Rendőrség ( ki lehet egészíteni )
» Gotham városi bank

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Hármassarok-
Ugrás: