Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Elhagyatott raktár épület - Page 3 296245150474wildcat..........Elhagyatott raktár épület - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Elhagyatott raktár épület - Page 3 39843828 Elhagyatott raktár épület - Page 3 79830643

 

 Elhagyatott raktár épület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 10:46 pm

Nem tudom, mi van velem. Lehet fáradt vagyok, hisz normális esetben simán feklaptam volna a gerendát. Mindegy, a lányeg, hogy sikerül kihozni a macskanőt. A tűzoltók szerint jobb lenne, ha kimennénk Sziklával. Ebben van valami. Lehet az készített ki. Megfogadom a tanácsát és inkább kimegyek.
Kiérve kissé émelygek a hőmérsékletváltozástól. Veszek egy-két nagyobb levegőt, hogy tisztuljon a fejem. Körbenézek, már itt vannak a mentők is. Akkor valószínűleg jönnek a zsaruk és a média is. Szuper, csak ez hiányzott.
Nem tudom, mit csinálnak a többiek, de üldözőbe veszem a három gyújtogatót, akik idő közben nyúlcipőt húztak. Nem lóghatnak meg. Lehet, hogy most nem a legokosabb ötlet, de akkor is el kell őket kapni. Megpróbálom őket lefutni majd egyszerűen kiütni mind a hármat.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 10:52 pm

Sárkány rám szól, hogy mit ácsorgok még itt. Mintha nem együtt hoztuk meg volna a döntést, hogy én vigyázzak Freddy-re. Eh... mindegy. Megérkeznek a mentők, és a rendőrök is nemsokára itt lesznek. Freddy remélhetőleg elájult, talán nem okoz több bajt. Ha igen, az az én bűnöm lesz, mert nem intéztem el, amikor lehetőségem volt rá. El kell húznom innen, mielőtt megérkeznek a zsaruk. A három maffiózó után vetem magam.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 9:01 am

A média ereje


Elhagyatott raktár épület - Page 3 44288829

Szikla és Sárkány kimenekülve az épületből, immáron biztonságba kerülnek. De a tűzoltók továbbra is az égő épülettel vívják harcukat. Egy mentős siet oda a két férfihez, de Sárkány faképnél hagyja őt, és a gyújtogatók felé rohan. Így a segítőkész nő csak Sziklával próbál törődni, aki közben Monicaval elegyedik társalgásba. A nő eléggé nyugtalanul, és feldúltan válaszol a férfinek a történtek miatt.

-Nélkületek talán nem sikerült volna elkapni Freddyt. Hálával tartozunk nektek. A társunkért viszont ne aggódjatok. Már úton vannak érte.

Mondja a nő, majd egy hosszas pillantást vet a férfi szemébe, mintha csak mondani akarna valamit, de még sem teszi. Majd ott hagyja Sziklát, és a sérült társaihoz lép, hogy segíteni próbáljon nekik. Az mentős csak döbbenten mered az ápoltjára.

-Jól van... semmi baja...

Mondja kissé értetlenül. Mind ez idő alatt Sárkány, és Duncan is egyaránt a gyújtogatók után mennek, akiket még halványan láthatnak a távolban, ahogy menekülőre adják. De talán ideje hogy félbe hagyják az üldözést, mert látni, ahogy több rendőrautó farol be eléjük és elkapják a tagokat.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 71170407

... .... ....

Néhány perc múlva viszont a Keleti oldal ezen része megtelik a média képviselőivel is. Firkászok, hír csatornák emberei, és fotósok. Freddy már egy mentőautóban van leszíjazva, ahogy több macskanő is, és néhányuk pedig rendőr autóban ül. Monica és pár társa akik úgy-ahogy megúszták a történteket, egy magasabb épület tetejéről figyelnek. Mindenki jól láthatja őket, ám sokan figyelmen kívül hagyják. Igaz, már nincs több mentő, sem rendőr autó, ahová betehetnék őket. A média hatalmas horderővel rontja le első sorban Sárkányt, de természetesen Sziklát, és Duncant is nagy érdeklődés övezi, így a kérdések mindegyikőjükhöz szól.

-Uram! Uram! Mi történt?!
-Mért visel álarcot?!
-Maguk is azok az önbíráskodó jótevők?!
-Milyen kapcsolatban állnak a tolvajokkal?!
-Mi történt mr. Fredderic Johnsonnal?!
-Válaszoljanak, kérem!

Hallani a kérdéseket. Persze mind az, hogy a társaság tagjai távoznak, vagy válaszolnak, már rajtuk múlik. Minden esetre a média és a sajtó megőrülve követelik a válaszokat.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 247ac


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 1:20 pm

Sárkánnyal együtt megpróbáljuk el kapni a gyújtogatókat, de feleslegesen rohangálunk, mert egykori kollégáim megérkeznek és elkapják őket. Amint meglátom a rendőrautókat, hirtelen megállok, majd megpróbálok eltűnni a zsaruk elől. A raktárak felé veszem az irányt, majd felmászom az egyik raktár tetejére, és elbújva előveszem a távcsövemet, és azzal figyelem a tűz körül az eseményeket. Látom ahogy megérkeznek a riporterek, valamint hogy Freddyt elviszik a mentősök. Megpróbálom elolvasni a mentőautó oldalán, hogy melyik kórházba viszik. Néhány macskanőt elvisznek a zsaruk, a Monica-ék pedig hozzám hasonlóan, egy háztetőről figyelik az eseményeket. látom hogy a TV-sek körbeveszik a hősöket. Még jó hogy idejében eltűntem. Várok még egy kicsit, hát ha eltűnnek a zsaruk és a riporterek. Várakozás közben rágyújtok.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 6:18 pm

-Szomorú, hogy a rendőrség csak most ért ide. Ezért vagyunk mi hősök: jókor, jó helyen vagyunk, függetlenül attól, hogy más programunk lenne. Én, és a többiek azért voltunk itt, hogy segítsünk rajtuk, és ezen az istenverte városon! Ez az egész körülbelül 3 órával ezelőtt abbamaradhatott volna, hogyha azok a szemét rendőrök teszik a dolgukat... Nem lehet bízni bennük! Nem sokkal rosszabbak, mint a gyújtogatók! Ne kövessenek!

Mondom, majd az álarcomat úgy igazítom meg, hogy Sárkány lássa, hogy mosolygok:

-Jó voltál, barátom! Büszke vagyok, hogy az oldaladon harcolhattam! Bármikor megtenném mégegyszer. Ha gond van, csak szólj!

Mondom, majd átnyújtok neki egy telefonszámot. A maszkot visszahúzom, és intek a riporter melletti kamerának. Megfordulok, és eltűnök.

Bulis egy nap volt ez, hejj!
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 7:57 pm

Megpróbáltuk elkapni a gyújtogatókat, de a zsaruk karjaiba futottak. Bizonyos szinten mázli, de el kéne húznunk. Duncan már szedi is a nyúlcipőjét, én meg visszasietek Sziklához és Painterhez, hogy ha kell, kihúzzam őket a csávából.
Mikor odaérek, már ott van a média is. Bakker... Kellene egy kis jó sajtó, hogy eloszlassam a gyilkossággal kapcsolatos vádakat, de nem tudom...
Csak úgy záporoznak a kérdések, amiket Szikla válaszol meg. És eléggé lehúzza a zsarukat. Asszem megint kapunk pár rossz pontot... Viszont ezután olyat mond nekem, amire egyáltalán nem számítottam, és tök jó érzés ezt tőle hallani. A szólásos dolognál kissé meglepődöm, de mikor telefonszámot nyújt, már semmivé is tűntek a furcsa képek maszkom alatt és elteszem a papírt. Ezután elmegy.
- Még annyit hozzátennék, hogy a rendőrök is segédkeztek bizonyos szinten. És nem az ő munkájukat akarjuk végezni, hanem csak segíteni nekik ott, ahova már nem ér el a kezük. És, csak hogy tudják: ha gond van, ránk számíthatnak.
Ezután felugrom egy raktár tetejére és elhúzok, amilyen gyorsan csak tudok. Biztos távolságban megállok, hogy kifújjam magam és elöntenek a könnyek. ...túl fáradt vagyok és kikészített ez a sok halott. Talán fel kéne hagynom ezzel az egésszel, amíg még lehet...?
Nem. Tudom, hogy amit teszek, az jó. Ha csak egy életet tudok megmenteni, akkor már megérte. És ma több embert is megmentettünk a társaimmal, akikre - azt hiszem - számíthatok, ha összehoz újra velük a sors.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 9:56 am

Duncan a tetőn meghúzva magát Monica és a még néhány épen maradt macskával figyelheti a lenti helyzetet. Freddy, és bűntársa már nem okoznak több gondot, a mentősök lassan eltűnnek, hogy mihamarabb elláthassák a sérülteket, és a tűzoltók még az utolsó simításokat végzik. A rendőrök pedig a médiát próbálják féken tartani. Közben Monica halkan szólal meg, keserűen.

-Köszönjük.

Ezzel közelebb lép a férfihez, és lágyan végigsimítja a mellkasát. Mintha csak csókot akarna adni Duncan szájára, mert egészen közel hajol, és hosszú perceknek tűnő másodpercekig néz a férfi szemébe. Majd végül vissza húzódik és elsiet társaival együtt, mikor az egyik rendőr a tetőre mutat kollégája figyelmét felhívva a fent lévőkre.

-Még látjuk egymást!

Hangzik el Monica szájából, és pár pillanat múlva már csak a távolban látni, ahogy eltűnik.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 24877362

Duncan maradhat, esetleg még figyelni a fejleményeket vagy egyszerűen eltűnhet ő maga is, mintha ott sem lett volna. De bárhogy is, több rendőr is egyre sűrűbben tekint a tetőre. Ez alatt Szikla, távozik a válaszai után. A riporterek persze nem szívesen engedik el.

-Uram, csak még egy kérdést! Kérem!
-Mért véli, hogy a rendőrség nem végzi jól a dolgát?!
-Ellenségként tekint rájuk?!

Hallani ismét a kérdéseket, és persze Sárkány válaszai is hagynak némi kívánnivalót maga után.

-Úgy gondolja nagyobb befolyása van a rendőrségnél?!
-Hivatásszerű hősnek tekint magára?!

Több rendőr is eléggé szúrós szemmel néz a párosra, de főként Sziklára a kijelentései miatt. Néhányan indulnának is, hogy számon kérjék, meglincseljék, és kihallgassák, de a média előtt nagy botrány lenne ebből minden bizonnyal, így vissza fogják magukat. Igazság szerint senki nem gátolja a távozásukat, de nyilván való, hogy senki nem örül neki. Ha akarnak, maradhatnak még további kérdez-felelek céljából, ám nem muszáj, hisz gond nélkül elhagyhatják a helyszínt. Viszont egy pillanatra mintha Duncan, Szikla, és Sárkány körül elhalkulna minden zaj, és egy jó kedélyű, őrült kacagást hallanának. Senki más, csak ők hárman azok, kik hallják. Majd az egyik rendőr zavartan emel fel egy kártyát a földről, amit érdeklődve vizsgál.


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Jokerretro

Vége
Epilógus 1
Epilógus 2


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 8:24 am

Denevérakták: A veretlen - Prológus

A macskanők lassan kiheverik azt a szörnyű pusztítást ami itt zajlott korábban. A felégett raktárakat némileg újra építtette a polgármester, és ki gondolná, hogy a Tolvajok Fejedelme ugyan ott maradt, ahol nem olyan rég tucatnyi társuk veszett oda. De igen. A csapat nem hagyta el rejteküket. Az árnyak közül előtünik az egyik tag két társával együtt, majd pedig Selenahoz lépnek.

-Sikerült?! -kérdi a nő, mire a másik leveszi álarcát, és kissé önelégűlt, magabiztos, és egyértelmű választ ad.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 1370642-fh_purrrfect

-Persze, hugi! Lehet nem vagyok az alapító tag, de azért néhány kivert, csaholó kutyussal csak elbánunk.

Mondja, mire Selena csak bólint, egy apró fél mosollyal, majd pedig kissé hátrébb húzódik, és elgondolkodik. A raktár jelentős része az árnyak és a homály fedésében lapul meg az éjszakában, így a nő azok közé húzódik, majd pedig halk erős férfi hangot hallhatnak a macskanők, és vezetőjük lágy szavait is kivehetik.


-Ez nem csak a te harcod. Gotham áldozatok között fog feküdni. Hidd el, nem csak te vagy a társaid bánhatják meg az összecsapást. Falcone, és a többi család ha kel mindenkivel végez aki az útjukat állja. Ártatlanokkal. Ezt nem hagyhatom Selena!

-Pedig muszáj leszel hagynod! A maffia keze már túl messzire elér, és ezt nem hagyhatom. Bérgyilkosokat küldetett ránk. Köztük az egyik az én --

- --tudom Selena. De akkor sem engedhetem, hogy egy leszámolás legyen a városban. Nem hagyhatom!

Ezzel elhalkul a a beszélgetés, és pár pillanat múlva Selena körvonalai jelennek meg az árnyak közül, és a macskanők pedig figyelnek vezetőjükre, aki kiadja az utasítást. Fésüljék át a várost, és keressék fel a maffiatagok összes törzshelyét, és végezzenek velük. Selena Kyle egyszer, s mindenkorra felszámol a bűnszervezettel. Ezek után csak egy köpeny susogását hallani, majd egy alak árnyait látni, aki elsuhan az ablakon át, és csak egy apró mondatot bök még maga mögé, hogy jól hallja a Macskanő.

-Ezt nem fogom hagyni.Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Elhagyatott raktár épület
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: