Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Elhagyatott raktár épület - Page 2 296245150474wildcat..........Elhagyatott raktár épület - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Elhagyatott raktár épület - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Elhagyatott raktár épület - Page 2 39843828 Elhagyatott raktár épület - Page 2 79830643

Elhagyatott raktár épület

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52

Elhagyatott raktár épület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 4:00 pm

A kis beszédem megtette a hatását - majdnem megöltek. Kezd nagyon elegem lenni a macskákból. Feltápászkodtam, mialatt Duncan és Szikla kikérdezték a tagokat. Aztán egy kis csoport maffiózó jelent meg a raktárban kutyákkal meg mindennel. Nem sokat tököltek, szinte azonnal elkezdtek tüzelni. Természetesen én kapcsoltam a legkésőbb- be is kaptam a vállamba egy golyót. Azonnal lehúzódok, és megpróbálok valami fedezéket keresni. Ám sajnos ez nem lehetséges csupán két okból: az egyik az az, hogy nincs a másik ami még rosszabb, hogy egy kutya rohan felém. Nem nagyon tudok társaim segítségére számítani, de nem is kell. A pisztolyt előkapva kiürítem a tár tartalmát a kutyára, illetve a lövöldöző maffiózókra. Ha nem hal meg a kutyus, bevárom, majd a hátamra dobom magam és leszúrom a késemmel. Illetve ez lenne a terv...
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 9:44 pm

Jól van, sikerült a terv. Gond nélkül ártalmatlanítottam két palit és még a kutyát sem kellett bántanom annyira. Nem nagyon nézek körbe, de mégis látom, hogy sokan fekszenek már a földön. A lövöldözés közben kiderül, hogy Carlosék maffiózók. Előbb a Sárkányok Testvérisége, most ez. Ejj, de jó.
Már csak ketten maradtak Carloson kívül. Felkapom a kiütött fickó fegyverét, majd hozzávágom az egyik fegyveres fejéhez. Remélem eltalálja és kiüti őt a forgalomból. Ezután a főnök másik csicskájának ugrok, miközben ha lőnek rám, gyors mozgásommal próbálom elkerülni és a kardommal kivédeni a golyókat. A reflexeim elvileg megvannak, már csak egy kis szerencse kell, hogy sikerüljön.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 13, 2010 5:46 pm

A maffiák egyből tüzelni kezdtek. Hát nincs más módszer, nekem is elő kell vennem a késemet. Egy kutya rohant felém. Amint láttam nem a legdurvább fajtából való, egy késszúrástól valószínűleg kifeküdne. Támadóállásba helyezkedek. Az a tervem, hogy kikerüljem a kutya ugrását és aztán a lábába döfjem a késemet. Semmiképpen nem akarom megölni, mert a harapása úgyis csak rövid ideig fájna.

Ha sikerül a tervem, akkor fedezékbe állok, majd próbálom csendben megközelíteni a gengsztereket, akik elég szépen megfogyatkoztak.

Ha a kutyát nem találom el, vagy netalán-tán nem ugrik fel, hanem a lábamra támad, akkor sajnos ki kell végeznem őt.

Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 10:21 am

Painter sikerrel végzi ki a rá támadó ebet, míg Sárkány az ereklyéjének hála elkerüli a lövéseket, bár csak hajszál híján, és rávetheti magát az egyik tagra, közben pedig Szikla kénytelen kivégezni a kutyát. A néhány macskanő végleg pontot tesz a maffiózók életére, és odáig folyamodnak, hogy megölik végleg azokat, kik még túl élték. Kivéve Carlost, aki még sikerrel lő meg egy nőt, aki elterül a földön. De ez volt utolsó cselekedete, hisz Duncan meglapulva, tökéletesen eltalálja a férfit. Egy lövés is elég lett volna, és talán ki tudták volna faggatni az alakot, de nem. Carlos azonnal holtan végzi. Ahogy a többi embere is. Nem maradt utánuk más, csak hulla tetemek. Megdöglött kutyák, elhunyt maffiózók, és nagyjából 6 halott macskanő, és néhány sérült. Nem nem tartott sokáig a kialakult harc, ám így is áldozatokat követelt. Több tag is neki áll átkutatni a támadóit, a fegyverekkel mit sem törődve. Iratokat keresnek, vagy bármiféle nyomot. Közben pedig néhány macska sietve távozik. Minden bizonnyal tárukért mennek...

Elhalkult a raktár helység, és Monica lép oda keserűséggel arcán, de még is hálával a 4 főhöz.

-Köszönjük a segítségeteket.

Mondja, majd Painter sérülésére néz.

-Gyere, ellátom neked.

Közli, miközben látni, hogy nem egy tag sírva nézi elhunyt bajtársait, és a sérültek is egy pontba gyűlnek, ahová Paintert is vezetik. Amilyen gyorsan jött minden, úgy elcsendesült. Elcsendesült volna? Ablakcsörömpölése keltheti fel mindenki figyelmét, és a raktárba a néhány pillanattal korábban távozott egyik macskanő repül be. Azt pedig sikoltás követi, és egy újabb, majd még egy.

Elhagyatott raktár épület - Page 2 68070295

https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 9:39 pm

Sikeresen győzünk a maffiózók felett, bár sok a halott mindkét oldalon. Carlost azt hiszem Duncan lőtte le, de nem vagyok biztos. Nem tudom, hogy az ittenieket most gyilkosnak tekintsem-e, hiszen önvédelemből tették. Próbálom ezzel nyugtatni lelkiismeretem, de nem nagyon csitul. Az adrenalin távozásával együtt nő a halottak látványától az émelygésem. Újabbak és még többen... nem nagyon bírom, sajnálom őket. Főleg a kutyákat és a macskákat.
Néhány cica kisiet a raktárból, gondolom a társukért, ahova eredetileg indultunk volna. Monica köszönetet mond a segítségért, majd elkíséri Paintert a sebesültekhez, hogy ellássa sérüléseit. Majd egy sikolyt hallunk, amelyet több is követ, aztán a cirmos berepül az ablakon.
Újra felpörög bennem az adrenalin. Harcra készen közeledek az ablak felé, miközben intek a többi macskanőnek és férfi társaimnak, hogy jöjjenek, valószínűleg kellünk. Minden neszre figyelek, felkészülök arra az esetre, ha valaki megtámadna. Ha valaki tényleg nekem jönne, védekezem, amennyire tudok.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 8:13 pm

Sikerült legyőznünk a maffiózókat. Carlos meghalt, egy újabb vezetőjét vesztette el a gothami maffia. Falcone lassan állás interjúkat tarthat, ha ilyen sebességgel amortizálom az embereit. Sajnos a macskák közül is sokan meghaltak vagy megsebesültek. Többen elindultak elrabolt társuk kiszabadítására. Újratöltöm a fegyvert, így ismét 15 lövés ál a rendelkezésemre.. Van két tartalék táram, az egyikben 7, a másikban 8 golyó van. Pihenésként rágyújtok. A sebesült Paintert is megkínálom egy szállal. Épp megkérdezném Monicat, hogy tartanak-e piát a háznál, amikor hatalmas csörömpölés közepette berepül az egyik macskanő az ablakon. Úgy tűnik nem beugrott, hanem bedobták. Ezzel párhuzamosan sikolyokat hallunk kintről. Remek, egyik harcból ki, a másikba be. Ismét előrántom a Berettát, (kb. ha két percre raktam el), és elindulok a kijárat felé, hogy megnézzem mi folyik kint.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 8:52 am

Sárkány, és Duncan sietve mennek ki, és Painter, vagy Szikla is követheti őket. Amint kiér a társaság, újabb halott macskákat pillanthatnak meg. Testükön hatalmas vágásokkal, és az éjszaka sötétjében pedig Freddyvel, aki már egy élettelen macskát szúr hasba többször egymás után.

-Cirmos cica, haj, hová lett a vaj?

Kérdi kissé ingerülten, miközben újabb, ás újabb szúrásokat ejt. Majd elengedi a testet, ami akár egy rongy, úgy hullik a földre élettelenül. Ez után Freddy a társaság felé fordul. Duncan, és Sárkány mellé még néhány macska is megjelenik. Többek között Monica, aki int a bentieknek, hogy egyenlőre maradjanak a sérültekkel.

-FREDDY...

Sziszegi eléggé ellenségesen Monica, és a férfiakra néz.

-Ti vezettétek el hozzánk a maffiát, és ezt az őrültet is.

Mondja dühvel vegyített keserűséggel, majd egy fél tucatnyi társával együtt elvakultan lerohanják a Freddyt. A kialakuló dulakodás miatt, az aki lőni akarna, nem tud tisztán, hisz nagy valószínűséggel egy macskát találna el, nem pedig a tényleges ellenséget a jelen helyzetben. Így mindenkinek dönteni kell, hogy a közelharcba bonyolódik, vagy mással próbálkozna. De bár hogy is, sietniük kell a döntéssel. Egy fájdalmas sikoly víz hangzik, ahogy Freddy újabb nővel végzett...

Elhagyatott raktár épület - Page 2 Hgfwr
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 2:30 pm

Odakint újabb halott macskák fogadnak minket. No meg Freddy. Sejtettem, hogy őt fogjuk kint találni. Megmarkolom a Berettám, de mielőt még cselekedhetnék, Monica és néhány társa rá veti magát Freddy-re. Remek. Pont ez hiányzott nekem, közelharcba keveredni egy karmos őrülttel. Elrakom a pisztolyt. Na jó, irány a bunyó, felidézem a Ranger közelharc technikákat. Igyekszem távol maradni a késeitől, rúgó távolságra. Megpróbálom az acélbetétesemmel csuklón rúgni, hogy elzsibbadjon vagy eltörjön a keze. Ha belharccal próbálkozik, akkor megpróbálom egyik kezemmel megragadni a karját, a másikkal pedig eltörni.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 3:17 pm

A sikoly hallatán követem a társaimat ki az utcára.

Freddy! Megölte a macskákat, akik a harc után elindultak a dokkokhoz.
Nem egy szép látvány a fickó, de láttam már rondábbat is.

Duncan természetesen fegyverrel akar rátámadni, ám egy macskanő rávetette magát Freddyre. Ahogy látom Duncan elindul, hogy közelről intézze el a fickót. Én is így gondoltam! Előkapom a késem, és Freddy felé futok.

-Freddy! Hagyd őket! Most megöllek!

Kiáltom, majd teljes erőmből futni kezdek.

Ha odaérek, akkor a késemet a kezébe próbálom döfni.
Ha sikerül, akkor a szokásos önvédelmi fogásokkal próbálkozok ellene: megfejelem, és gyomron rúgom, majd betöröm a dobhártyáját.

Ha nem, akkor könyökkel megpróbálom betörni az orrát.
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 8:26 pm

Kiérve Freddyt látom, aki épp pár macskanőt intéz el. Fura érzés kezd belengeni... Közben pár cicával Monica jelenik meg mellettem, aki minket gyanúsít a sok halottért, majd beleveti magát társaival a csatába. Az érzés egyre erősödik. Még nem találkoztam senkivel, aki ennyi embert ölt volna meg előttem, pláne olyannal, aki csak szórakozásból teszi...
Elég volt. Akármennyire is kűzdök ellene, ezt most tényleg meg akarom ölni.Látom, ahogy Duncan és Szikla is nekimegy. De őt magamnak akarom. Tudom, hogy nem szabadna, de le akarom vágni a rohadt fejét.
Átugrom a többieket és megpróbálok felülről rátaposni erővel a koponyájára. Ha nem sikerülne, leérkezvén megpróbálom úgy megrúgni a térdkalácsát, hogy eltörjön a lába. Közben persze védekezek is.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 17, 2010 12:11 pm

Mindenki neki esik Freddynek, aki oda-vissza ad, és kap a harcokban a macskanőktől, majd pedig a ringbe lépő trió csak megnehezíti a dolgát. Duncan acél betétes cipőjével sikeresen eltalálja a férfi csuklóját, ami láthatóan fájdalmat okoz Freddynek, de nem nagy figyelmet fordít rá. Szikla késdöfő akciója is sikeres, mikor az ellenség al-karjába sikerül célt érnie pengéjének, ami bele is áll. Fájdalmasan szisszen fel Freddy, majd pedig a néhány macskanőtől, akik szintén ellene harcolnak, jó néhány karmolást szerez teste több pontján is. Végül Sárkány ugrik magasba, és lesújt...

Freddy nyaka nagyot roppan, talán el is tőrt, és a földre esik. Úgy néz ki Michael támadása megtette a magáét, együttesen a többiekével. Nem volt túl hosszú a harc. Sőt, mi több. Gyanúsan rövidre sikeredett. Freddy mintha mosolyogna a földön, és fájdalmai között halkan felnevet.

-Nyertetek, cicák, és urak. De hogy?

Kérdi, és mindenki füst szagot érezhet, majd sikoltásokat a raktár felől. Ha hátra tekint a társaság, láthatja, hogy lángok kezdik uralni a Tolvajok Fejedelmének rejtekhelyét. Újabb, és újabb sikoltások hallatszódnak fel. Néhány tag sikeresen kimenekül, súlyos égési sebekkel, de még mindig vannak bent. Minden másodpercben egyre nagyobb méretet öltenek a lángok, amik megkezdték elemészteni a helyet. De az épülettől nem messze mást is kiszúrhat a társaság. Három jól öltözöttnek mondható férfit, akikből kettő valamiféle kannából önti ki a folyadékot egy másik szomszédos raktárra. A harmadik pedig egy öngyújtóval játszik.

Freddy a korábban feltett kérdése után, még mindig csak mosolyog, és elégedett magával. Igaz, látszik az is, hogy fájdalmai vannak, de nagyon úgy fest, megérte neki. Az égő épület, amelybe nem egy macska szorul, és mellettük Painter, vagy a három gyújtogató, esetleg Freddy őrizet? A csapat nem maradhat egyben, mert végzetes lenne. Dönteniük kell, de mihamarabb.

Az idő alatt Monica, és két tára azonnal a lángok közé szalad mentőakció tervvel, és egy másik tag pedig minél távolabb ettől a helytől. Hogy menekül-e, vagy mást tervez, nem osztotta meg.

Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 17, 2010 8:04 pm

A küzdelem rövid volt, Sárkány egy rúgással kifektette. Már kezdenék örülni, hogy vége van, amikor Freddy röhögni kezd, és füst szag csapja meg az orromat. Hátrafordulok és nem akarok hinni a szememnek. Amíg mi Freddyvel foglalkoztunk, a társai felgyújtották a raktárat. Remek! Odabent jó néhány sebesült macskanő fekszik. ki kell őket menteni. De valakinek Freddy-re is vigyázni kéne. Mivel nekem nincsenek szuper képességeim, és tűzoltó sem vagyok, így jobb, ha maradok.

-Én itt maradok, vigyázok erre a rohadékra. Ti mentsétek meg a többieket.

Fegyveremet ráfogom Freddy-re. Ha próbálkozik valamivel, lelövöm.
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 17, 2010 9:17 pm

A rúgásom után egy reccsenést hallok, ami után Freddy összeesik. Ekkor tudatosul bennem, mégis mit tettem. Jézusom. Lehet, hogy...? Nem akarok gyilkos lenni...! Én...
Freddy gúnyos kacaja és szövege félbeszakítja a gondolatmenetemet, de a gyomorgörcsömön és a félelmemen nem változtat semmit. A füstszagra hátrafordulok és ledöbbenek a lángok láttán. Az egész csak elterelés volt. A rohadék...! Közben páran még fokozzák is a lángokat. Sok sikolyt hallani odabentről.
Duncan felajánlja, hogy őrzi ezt a mocskot. Bár szerintem nincs rá szükség. ... Lehet, megnyomorítottam? Jaj ne... Na, koncentráljunk már! Most több értékesebb élet forog kockán, mint egy mocsoké. Vajon melyik a fontosabb? Szóval...
Igaz, Sziklát nem fogja a golyó, de nem tudom, mit reagál a lángokra és lassabb is nálam.
- Megpróbálom kimenteni a többieket - mondom, majd beszáguldok az égő raktárba és megpróbálok annyi embert kihozni, amennyit csak tudok.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 18, 2010 9:10 am

A támadás sikeres volt. Duncan, Sárkány, Én és még pár macska kifektettük Freddyt. Úgy néz ki, hogy Ő ezt nem bánja: elvonta a figyelmünket, és most pár fickó elkezdett gyújtogatni. Monica azonnal elindult a társait menteni, és Sárkány is azt modta, hogy a lángok közé veti magát, hogy kihozza a macskákat. Duncan Freddyt szeretné őrizni. Én szivesen követném Sárkányt, de sajnos a tűz ellen hatástalan a képességem....

- Én követem azt a nőt! Ahogy elnézem, ezen a környéken nem szeretik a macskanőket....

Mondom Duncannek, majd elindulok a macskanő irányába.

-Várj meg kérlek, lehet, hogy még többen vannak, nem szeretném, ha bajod esne!
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 18, 2010 12:59 pm

Duncan Freddyvel marad, és őrzi a férfit akire ráfogja a fegyvert. A fájdalomtól szenvedő alak, még így is mosolyog, és mélyen néz őrzője szemébe. Gúnyos, és elégedett, kárörvendő mosoly csillog arcán.

-Én jól éreztem magam. Na és te? Esetleg legközelebb is összefuthatnánk.

Kérdi szórakozottan. Látszik rajta, hogy nem nagyon érdekli a saját sorsa, mert amit akart, azt elérte. Vértől színezett hosszú pengés acélkarmaival pedig lassan integetni kezd a távolba. Ha Duncan abba az irányba néz, láthatja, hogy a három gyújtogató még egy épületet felgyűjt, hisz senki nem állította le őket.

Sárkány Monicaval együtt beront az égő épületbe, ahogy még néhány macska is. Oda bent sűrű füst honol, ami eléggé sérti Sárkány szemét, ráadásul egy enyhe köhögőroham is beköszönt a megmentőknél. Alig lehet látni, és csak a sikoltó, vagy segítségért esedező nők hangja alapján lehet tájékozódni. Ezen a vonalon haladva Sárkány rá is talál két nőre. Egyik eléggé megsérült (egy golyó van a hasfalában), míg a másik még képes járni, de látni rajta, hogy nehezen, hisz sok kisebb-nagyobb sérülése van.

-SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!

Süvít végig egy igen éles kiáltás, és Michael láthatja is a tulajdonosát. Egy macskanő a leszakadt égő gerenda alá szorult. Döntést kell hoznia a fiúnak, hisz nem hozhat ki mindenkit. Vagy a két sérültet menekíti ki, vagy a gerenda fogságában szenvedőt szabadítja ki. Bár hogy is, sietni kell, mert az épület recsegni kezd, ahogyan a lángok eluralkodnak. Már csak percek kérdés, és a helység össze omlik.

Szikla hiába menne nő után, az túl gyors, és már rég messze jár. Talán Sárkánynak kéne segítenie, vagy pedig a gyújtogatókat megállítani, akik újabb raktárépületet vontak a tűz hatáskörébe.

Néhány pillanat múlva mindenki meghallhatja a tűzoltók szirénázó hangját...
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 19, 2010 11:47 am

Alig látni valamit a füsttől. Szabályosan fáj tőle a szemem és erősen köhögök is. Lehet még kis füstmérgezésem is lesz, mire kijutok. A lángoktól meg még meleg is van. Utálom a meleget, legszívesebben kifutnék. De muszáj segítenem a többieken.
Rátalálok két nőre, mindkettő sérült. Majd hallok egy kiáltást, s egy gerenda alá szorult macskát látok. Úristen, ne. Nekem kell döntenem, ki éljen és ki haljon...? Legszívesebben mindhármat kivinném, de nincs rá sok esély. Ha igazi szuperhős lennék, biztos lenne valami ötletem, hogy lehetne mindenkit megmenteni...
Gyorsan körülnézek, hogy látom-e Monicát vagy valamelyik másik társukat, aki velem együtt jött be, de nem látok senkit a lángoktól és a füsttől. Könny csordul ki szememből. Nem a füsttől, hanem a fájdalomtól, amit a tehetetlenségem miatt érzek. Lehajolok a meglőtt lányhoz, majd finoman felkapom.
- Támaszkodj rám! Kiviszlek titeket - mondom a másiknak remegő hangon és keserű fájdalommal. Magamat azzal próbálom vígasztalni, hogy így több embert mentek meg, mintha a másikon segítenék. - Sajnálom... - suttogom. Ha épségben kiérünk, még megpróbálok visszajönni érte.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 19, 2010 12:37 pm

Francba, a gyújtogatókról teljesen megfeledkeztünk. Valakinek le kell állítani őket, mielőtt felgyújtják a környéket. De nem hagyhatom itt ezt a rohadékot. Már rég ki kellet volna nyírnom, de lehet hogy a macskák élve akarják. Meg kell várnom míg Szikla vagy Sárkány visszaér.

-Miért csináltad mindezt Freddy? Mire volt jó ez neked?
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 20, 2010 2:13 pm

A sebesüléstől egy kicsit bekómáltam, így az eseményekről, -ből már megint kimaradtam. A sebemet ügyesen ellátták, majd rágyújtottam Duncan cigarettájára. A tűz, illetve Freddy jelenléte is csak későn tudatosult bennem. Túl későn. A társaim már befutottak kimenteni a cicákat, Duncan pedig fogva tartja a karmost. Már éppen indulnék vissza a raktárba segíteni kihozni a sebesülteket, amikor meglátom Freddy társait egy újabb épületet felgyújtva. Szikla és Sárkány a tűzzel vannak elfoglalva, Duncan Freddyt őrzi. Azonnal döntök. Előhúzom a pisztolyomat, másik kezemben a kést tartva, majd elkezdek a gyújtogatók felé rohanni.

Miután egy harminc méteren belül érek, folytatom a megközelítésüket, de lehetőleg úgy, hogy ne vegyenek észre. Ha ez nem sikerülne akkor csak az a lényeg, hogy fedezék mögött legyek.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 21, 2010 3:20 pm

Sajnos nem sikerült utolérnem a macskanőt. Két választásom maradt: segítek Sárkánynak az égő épületben, vagy a gyújtogatókat fogom kinyírni.

Úgy döntöttem, hogy ezúttal nem érdekel, hogy mi lesz velem: be fogok rohanni az épületbe, és segítek kihúzni a macskanőket.

Elkezdek futni az égő épület felé. Mivel egész jó szemem van, belátok az épületbe: Sárkány éppen kettő nőnek próbál segíteni. Rajtuk kívül még egy macskanőt látok, aki beszorult egy gerenda alá. Sietnem kell:

A kezemet kabátomat megigazítom, hogy minden ne legyen rész sehol, és teljesen takarja a testem, azután felveszem a kalapomat, majd a kezemet az arcom elé rakom, és elindulok a nő felé. Ha sikeresen odaérek, akkor felemelem a gerendát, és megpróbálom kihozni a nőt. Ha valami megakadályoz, akkor Sárkánytól átveszem a két nőt, őt pedig elküldöm a harmadik nőért. Ügyesebb és gyorsabb mint Én....
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:12 am

Painter az épületben ragadt, mikor az kigyulladt, és egyenlőre még senki nem mentette ki onnan, így egymagának kell boldogulnia oda bent. A füst eléggé sűrű, ami bántja a szemét, és a köhögő rohamok is elő-elő törnek. Csak úgy mint Sziklánál, aki Painterhez hasonlóan alig lát valamit, inkább a hangok nyomán tud tájékozódni a két férfi. Mind a ketten végül kiszúrnak egy hatalmas égő gerendát, és alatta egy macskanőt, aki segítségért kiáltozik. Továbbá több sérült tagot is megláthatnak, szám szerint 4-et, akik vagy fél-kómás állapotban vannak, vagy teljesen elájultak. Painter választhat, hogy segít nekik, vagy kimenekül, és a saját életét menti.

Sárkány sikeresen kihozza a két nőt, akik ezzel megmenekültek, és szorosan utána látni, hogy Monica is az égő épületből bukkan elő, 3 társával. Ezt követően a srác vissza siethet, hacsak nem a gyújtogatókkal törődik, akit kiszúrhat, hogy épp egy kissé távolabbi raktár helységre locsolnak benzines kannáikból, és készülnek meggyújtani immáron a 3-dik épületet. Maguk mögött jó pár halott, és két lángoló raktár áll. Mind ezt Duncan is láthatja.

A férfinek Freddy csak mosolyogva adja a válaszokat, szenvedéseivel harcolva.

-Bosszú, drága cimborám. Az mozgatja az egészet.

Ezt talán Duncan értheti meg a legjobban. Ezután már nem bír Freddy tovább beszélni, mert bármennyire is mást próbál mutatni, a kapott sérülések súlyosak. Egyre hangosabban hallani mind ez idő alatt a tűzóltók szirénáit, mígnem megérkeznek. Eléggé nagy káosz fogadja a kettő kocsit, akikből több tűzoltó szalad ki, és van aki Duncanhez szalad.

-Uram, tudja mi okozta a tüzet? Mi történt? Van valaki az épületekben?

Kérdi, miközben szerelkezik, és társai már a vízcsővel rohannak, hogy nekilássanak az oltásnak, amint megadják nekik a jelet.

Elhagyatott raktár épület - Page 2 13161899

Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 9:48 pm

Szóval a macskák keresztbe tettek Freddy-nek, erre ő egy picit berágott és bosszút esküdött. Ismerős történet... Bár ez azért egy kissé túlzás. Időközben megérkeznek a tűzoltók. Freddyt arcon rúgom, reményeim szerint elájul, majd elrakom a pisztolyt mielőtt a lánglovagok ideérnének. Egyből hozzám lépnek és kérdezősködni kezdenek.

-Hogy mi okozta a tüzet? Pár fickó néhány benzines kannával. Ha arra néz, még láthatja is őket. -mutatok a rossz fiúk felé, ha még ott vannak.

-Jó pár ember van odabent, rájuk fér a segítség.
Michael White
Védelmező
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 23, 2010 8:22 pm

A raktárban azt hiszem, láttam egy-két pillanatra Sziklát és Painter-t, de lehet, csak a képzeletem játszott velem a hőségben. Mindenesetre örülnék, ha igaz lenne, mert kevesen vagyunk a mentéshez.
Épségben érünk ki a sebesültekkel. Mikor kiérek, köhögőrohamot kapok a friss levegőtől. Már itt vannak a tűzoltók, épp Duncan magyaráz valamit, de nem értem a szavait. Miközben lerakom a lányokat, látom, hogy már egy másik raktár is meggyulladt és éppen a harmadikat készítik elő. Felmegy bennem a pumpa... mi a fenét csinált eddig? Rágyújtott egy cigire?
- Duncan! - ordítok oda neki. - Mozdulj már meg és kapd el őket! Freddy már ártalmatlan! - ezután berohanok, ugyanazon az úton, ahogy kijöttem és a gerenda alá szorult macskanőt próbálom meg kiszabadítani. Mást azt hiszem nem láttam, őt viszont pontosan tudom, hol találom.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 2:01 pm

Homályosan ugyan, de láttam Painter az épületben. Biztosan ő is látja a macskanőket. Nehogy nekem kimeneküljön, és a saját bőrét mentse!

-Painter! Gyere segíts! Ha az épület beomlik, akkor majd rádvetem magam, és nemesik bajod! De most segítened kell!

Mondom, majd odafutok a gerendához, és megpróbálom felemelni azt. Egyedül nem nagyon megy, de Painterrel valószínűleg könnyen felemeljük.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 3:51 pm

A tűzoltó Duncantől kapott útbaigazítás után, azonnal beküld egy osztagot, a mentéshez. 4 szakember ront be a raktárba, míg további kettő a szomszédosba, ahol szintén körbe kell nézni. A főparancsnokot hallani, ahogy a központba szól, mi szerint erősítésre van szükség, küldjék ki a rendőrséget is. A mentők már úton vannak, és a szirénájukat hallani is. Mind-e közben a Freddyt őrző férfi meghallhatja társa felszólítását. Látszólag senki nem törődik a 3 alakkal, akik újabb raktárat gyújtanak meg. Ezzel már három került tűz alá, és mind ezek után csak nevetve menekülnek el. A kannáik kifogytak, így nekik már nincs itt keresni valójuk. Megtették amit kellett, és hacsak valaki nem rohan utánuk, akkor sikeresen megszöknek.

Oda bent, az égő raktárban Monica újabb két társát menti ki, míg Painternek is sikerül kijutnia. Sárkány, és Szikla, azonban egy gerendát próbál megemelni, ami alá egy macska szorult, ám az még két ilyen edzett férfinak is nehezére esik. Épp, csak hogy egy pár centire tudják felemelni, de nem többre. Viszont érkezik 2 tűzoltó segítségként, akiknek hála egy újabb nőt ment meg a társaság.

-Menjenek ki!! Innen már átvesszük!!

Mondja a tűzoltó, és eléggé nyomatékosan, ellent mondást nem tűrően kérte meg erre a két férfit, akik már nem láthatnak több macskanőt, ám mind ez nem azt jelenti, hogy nincsenek is már. Ők maguk döntenek.

Mind ez idő alatt oda kint nem sokkal megérkezik a 2 mentőautó, amik leparkolva nekilátnak ellátni a sérülteket. 12 macskanő került súlyos állapotba, további 4 könnyebb sérülésekkel megúszta, és sajnos nem egy halott van. Az egyik orvos Duncanhez siet (ha még ott van) és megkéri, hogy had tegye fel Freddyt egy hordágyra, akit azonnal a mentőbe tesz. Akárki körbe néz, láthatja a szörnyű pusztítást, amit egy embere végzett el lényegében, és egy emberhez köthető mind ez, mind össze röpke talán 1 óra leforgása alatt.
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 6:24 pm

Hallgatok a túzoltóra: nincs szükségem nekem még egy kis túzre, mivel úgy néz ki, hogy a képességem ilyenkor teljesen hatástalan.

Intek Sárkánynak, hogy jó lenne neki is kijönnie ebből a pokolból.

Szivesen segítenék a segesülteknek is, de őket a mentők biztosan meggyógyítják. Egyszerűen csak odasétálok Monicahoz, és csendesen, bűnbánóan azt mondom:

-Sajnálom, hogy nem vettétek hasznomat odabent. Szerencse, hogy te ki tudtad menteni őket. De ne feledd, hogy nincs idő a gyászra: a társaitok még mindig a dokkoknál vannak. Talán.... oda kellene menni, hogy nekik már ne essen bajuk.

Mondom, majd ráteszem a kezem a vállára.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 2 I_icon_minitime

Elhagyatott raktár épület
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Elhagyatott ház
» Elhagyatott építkezési terület

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: