Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Elhagyatott raktár épület 296245150474wildcat..........Elhagyatott raktár épület Teenansrobindccomicssup..........Elhagyatott raktár épület Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Elhagyatott raktár épület 39843828 Elhagyatott raktár épület 79830643

 

 Elhagyatott raktár épület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 7:01 am

Tárgyalás

Duncan, Sárkány, Szikla és Painter fél órányi keresgélés után, rálelnek egy raktárra. Oda bent minden üres, nem látni sehol senkit. Kihaltnak tűnik a környezet, de egy halk reccsenésre figyelhet fel mindenki. A fenti gerendákon mocorgást hallani. Majd becsapódik az ajtó mögöttük, és egyre több árnyat látnak elsuhanni minden felé. Majd egyik pillanatról a másikra, egy női alak rajzolódik ki.

Elhagyatott raktár épület 74398043

-Vendégek? Mi szél hozott ide, fiúkák? Talán nem acicákat kergetitek, kis kutyák?

Kérdi jó kedélyűen nagy széles elégedett mosollyal. Nem látszik, hogy támadólag lépne fel, de a mögötte feltűnő újabb és újabb macskanő, és a tagokat teljesen körbe vevő több tucazt jelmezes nő igen. Ostorokkal kezükben, hegyes karmokkal, és szúrós tekintettel néznek. Némelyikük lassan körbe járja a férfiakat, és kacéran mosolyog. Majd egy újabb előre lép, és lassan leveszi a maszkját, és mosolyogva néz. Úgy néz ki a legtöbben jókedvűek, bár ezcsak a látszat.

Elhagyatott raktár épület 85783447

-Cica fiúk! Te, és Te!

Mutat rá Sárkányra, és Sziklára.

-Gyertek csak ide.


Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 4:59 pm

Miután körbenéztünk, találtunk egy csatorna lejárót. Az égett arcú már biztos a macskák rejtekhelye felé tart. A többiek szerint meg kell állítani. Kb. fél órányi keresgélés után megtaláltuk a raktárházat.

Odabent, ahogy az várható volt, egy csomó macskanőt találtunk. Fenyegetve körbevesznek minket. Az egyik csaj leveszi a maszkját, és rámutat Sziklára és Sárkányra. Hagyom, hogy ők beszéljenek, én inkább rágyújtok, majd hanyagul nekitámaszkodom a falnak.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 9:29 pm

Elindultunk megkeresni a raktárat. Az úton nem sokat szólok, kissé kiborultam. Kiment belőlem az adrenalin és tudatosult bennem, hogy legalább egy ember meghalt előttem. Még sosem láttam halottat... Vagyis, azt a pár embert nem láttam az autó alatt, és a felrobbanó zsarut sem, de ezt most így telibe... Elég megrázó, még emésztenem kell. Remélem nem látszik rajtam.
Végül megérkezünk a keresett épülethez. Elég kihaltnak tűnik, de egy reccsenés tudatja velünk, hogy nem vagyunk egyedül. Végre ez kiránt a depiből és újra magamnál vagyok. Hamarosan jön is egy macskanő, aki üdvözöl minket. Cirmos cica... nekem is van otthon egy, de az nem ilyen dögös. Közben egyre több macskacsaj jelenik meg körülöttünk, mosolygósan korbácsot lóbálva. Ajaj, megint beindult a fantáziám... Na, túl jól vagyok most már. Ez komoly, oda kellene figyelni.
Egyszercsak kilép az egyik, leveszi a maszkját, majd Sziklára és rám mutatva mondja:
- Cica fiúk! Te, és Te! Gyertek csak ide.
Hűha... na, elég a fantáziálásból. Vajon mit a... Húha. Csak tőlünk akar valamit, vagyis lehet, látott már minket... Lehet ezzel bunyóztunk a tetőn, aki lelépett Batmannel? Akkor elég nagy kovászban vagyunk.
- Figyi, nem akarunk bajt. Segíteni jöttünk, becs szó - mondom, miközben lassan felé lépek párat, de tartva a tisztes távolságot, a korbácsát is beleértve. - Egy égett pofájú fazon levágta három társatokat, köztük egy olyat is, akit korábban lábon lőttek a zsaruk. - Ezt csak azért említem meg, mert kiváncsi vagyok, bebizonyosodik-e sejtésem. Ha tényleg ő az, gondolom lesz valami reakciója. - Úgy hisszük, rátok pályázik. Talán Frederick Johnson az. - Gondolom, tudják, ki ő. Lesem a reakcióikat. - Hadd segítsünk lerendezni a palit. Ha elkaptuk, ígérem, nem háborgatunk itt titeket többé.
Asszem mindent elmondtam, ami lényeges. Remélem nyertem legalább egy kis minimális bizalmat, bár kétlem. Tuti, hogy legalább egy leordítást vagy pofont kapunk. De inkább ez, mint pár újabb hulla.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimePént. Szept. 03, 2010 6:34 pm

Találtunk egy sikátort, amin valószínűleg az égett pofájú pasi ( vagy ahogy Sárkány mondja "Rútpofa") arra ment. Végigmentünk rajta gond nélkül, ami meglepő ez az éjszaka után.

Amikor megérkeztünk egy elhagyatott raktárban találtuk magunkat. Sehol senki. Elkezdtem körbenézelődni, majd hirtelen egy csomó cicacsaj jött elő a semmiből. Az egyik rám és Sárkányra mutatott:

-Cica fiúk! Te, és Te!

Sárkány előrelépett, és -mint egy 9 éves gyerek- elmagyarázta a helyzetet.

Előreléptem, majd előkaptam a késemet, és a padlóra hajítottam.

- Követtük a rondaságot egy sikátorig, ahol egyszer csak eltűnt. Az egyetlen lehetséges útvonal az a csatorna volt, ami idevezetett minket. Nem tudom, hogy errefelé jött-e utána, vagy elment másfelé, de vigyázzatok. Tudom, hogy erősek vagytok - mutattam mosolyogva az összekarcolt alkaromra mutatva - de ez a tag hármat ölt meg közületek, teljesen egyedül. Ahogy észrevettem, tőlünk megijedt... de lehet, hogy csak el akart menni, mert más dolga volt. Mindenesetre Én és a társam boldogan vigyázunk rátok.

Mondtam, majd Sárkányra néztem:

-Ugye?


Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 10:16 am

Mikor Sárkány, és Szikla egyből a védőbeszéddel kezdett, a macskák nem vágtak közbe. De egyikről-másikról lerítt, hogy nem nagyon érdekli őket. Egészen addig a pontig, mikor kiderült, hogy 3 társukat lehet elvesztették. A maszktalan nő döbbenten néz a betolakodókra, és nem tudja mit mondjon. A mögötte álló macska viszont ingerülten sziszeg.

-Freddy... Meg kellett volna ölni, amíg még lehetett volna.

Mondja, és több társa egyre inkább szórja a villámokat szeméből. Eléggé idegesek, némelyikük pedig leblokkolva áll az elmondottak előtt. Érdekes, hogy senki nem kételkedik az elhangzottakban. Majd szöges kiegészítőkkel díszített ruházattal megáldott tag, előre lép.

-Azt hiszitek kell a védelmetek? HAGYTÁTOK MEGHALNI A TÁRSAINKAT!

Förmed rá a tagokra a nő, de szinte azonnal neki áll nyugtatni az egyik társa.

-Hagytátok elmenni Freddyt, pedig olyan büszkén állítottatok meg minket Wayne elleni rablásunknál! IDIÓTÁK!!

Folytatja. Majd a raktár egy távolabbi pontjában az árnyékoknál halk nyögést hallani. Az egyik jelen lévő felkapcsolja a lámpákat, amik kivilágítják a helységet. Ezen a ponton Szikla, Sárkány, Duncan, és Painter teljesen beláthatják a raktárat. Még legalább kétszer annyi macskanő van jelen, mint amennyit eddig észleltek, és mellettük több tucat fekete macska. A Tolvajok Fejedelme immáron megmutatta magát. Legalább 150 tagot számol, és talán ez nem is az összes. A távolban nyögdécselő alakot is látni. Megkötözve egy széknél ül, 2 másik személlyel. A vendégek felismerhetik őket. Már látták a hármast korábban, mikor az egyik macska a sikátorban küzdött velük. Úgy néz ki utólag még is elkapták őket.


Elhagyatott raktár épület 55201506

Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 12:17 pm

/na megjöttem, jövőhéten ha minden jól megy napi rendszerességgel tudom követni az eseményeket/

Mint kiderült, a raktár rohadt nagy. A társalgásból kimaradtam, csak a halott macskákon járt az eszem. Nem tudtam megmenteni őket. Kudarcot vallottam. Most meg kell próbálnom helyrehozni. A szöges kiegészítős cica, "Robin Hood" - a góré. Elég kedvesen fogad minket. Valami Wayne elleni rablásról hadovál. Gondolom, hogy az aukcióról van szó. Ezek szerint a másik két társam onnan ismeri őket. Helyes, lassan kezd összeállni a kép. Viszont még mindig nem tudom, hogy ki az a Feddy. Ekkor a raktár hátuljában felkapcsolódik a villany, és meglátjuk azt a három csákót, akiket nem sokkal ezelőtt vert össze egy macska.

- Na szóval. A társaitokhoz későn érkeztünk oda. Próbáltuk megmenteni az életüket, míg másik két társam - mutatok Sziklára és Duncanra - üldözőbe vette a karmost. Ám nem tudtuk megállítani. Én megpróbáltam megmenteni az életüket, de nem tehettem semmit. A másik három tagot, akik megkötözve ülnek az épület hátuljában próbáltuk segíteni elkapni. Kérdezd meg a cicát, aki behozta őket. Ám most ahelyett, hogy megbosszulnátok a társaitokat, és megkeresnétek a karmost, leálltok velünk veszekedni és kérdőre vonni, hogy miért nem állítottuk meg őt éshogy hagytuk meghalni a társaitokat?! Hát ez abszurd! MENNYETEK A BÜDÖS PICS..!! A társaitok bezzeg az életüket áldozták azért, hogy ti megkapjátok időben ezt az információt! Nem ezt érdemelték! Mi segíteni jöttünk nektek, mert egy haldokló nő utolsó kívánsága volt ez. Ha nem kell a segítségem, hát jó. De Freddy úton van... Szóval mi a válaszod? Hagyod, hogy még több társad halljon meg, vagy elfogadjátok a segítségünket, és közösen megállítjuk a karmost. Rajtad áll...

Nagyon dühös vagyok. Mi segítettünk, mindent megtettünk, hogy életben maradjanak, jöttünk figyelmeztetni és leállnak velünk üvöltözni és kérdőre vonni? Meg a kis fa... A fél cigarettámat meggyújtom, a gyújtót meg visszaadom Duncannek. Kíváncsian várom, hogy mit válaszol a szöges...
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 1:54 pm

Miután Sárkány és Szikla előadja mondókáját, a macsekok igencsak bepöccennek. Meg hogy nem kell a védelmünk, mert hagytuk meglógni Freddyt. Meg majd ők elintézik. Na persze, úgy mint a tetőn. Hálátlan népség. Tulajdonképpen mi a fenéért vagyok itt? Aztán az egyik csaj felkattintja a villanyt, és elénk tárul a raktár teljes egészében. kb. 100-150 macskanő található a raktárban. Egy kisebb hadsereg. Lehet, hogy tényleg nincs szükség a segítségünkre. Bár ha Freddy is az embereivel jön...

Megnézem a megkötözött tagokat,ismerősek-e mondjuk a maffiából vagy a bűnügyi nyilvántartásból?
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeVas. Szept. 05, 2010 8:30 pm

Szikla is magyaráz egy picit, majd kérdésére egy bólintással felelek. Az egyik macskanő elkezd velünk óbégatni, hogy miért nem ez, miért nem az... Fú, de felment bennem a pumpa. Talán ha már az elején elfogadták volna Batman segítségét, nem itt tartanának. Mindegy, meg lehet érteni, inkább nyelek. Egy nyögést hallunk, majd mikor valaki felkapcsolja a lámpát, láthatjuk a Tolvajok Fejedelmének egy jó nagy részét, ha csak nem a teljes bandát. Marha sokan vannak... Miközben körbenézek, látom, honnan jött a hang: a korábban látott három muki egyike. Aha, szóval idehozták őket. Értem.
Painter kiáll és alaposan lehordja a macskanőket. Váó, nagyon szimpi a pali. Teljesen egyetértek vele, de inkább nem reagálok semmit, csak a cirmos-szögesre nézek, s megkérdezem:
- Ki ez a három pasi?
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 6:37 am

Duncant nem engedik igazán közel a székekhez kötözött alakokhoz, de viszont szemügyre tudja venni őket. A középen raboskodó kopasz alakot felismerheti. maffia tag, nem egyszer láthatta őt rendőrmúltja során. Többször is volt bíróságon, és a börtönben is, de mindig letették az óvadékot érte.

Közben Painter áll neki kiosztani a macskákat, és az egyik nő a tömegből hatalmas ugrással vetőtik neki a férfinak, aki a padlón köt ki. A macskanő leszorítja a maszkost a földre, alig bír mozdulni. Jó erőben van az, aki most felette terebélyesedik. Lassan megcsillantja karmait a nő, és undorral arcán készen áll, hogy bármikor bele döfje a legalább 5 cm hosszú karmokat a férfiba. Szikla, Sárkány, és Duncan egyikét sem engedik, hogy bármiféle módon megvédjék a férfit, különben ők is úgy végzik. Végűl a maszktalan nő szólal meg.

-Elég legyen!

Sóhajt egy nagyot, és Sárkányra tekint. Mind az idő alatt Painter megszabadul a nőtől, aki leterítette.

-A három férfi... Freddy segédei. Ők rabolták el az egyik tagunkat. Freddy fogságban tartja őt, és nem engedi, amíg nem tesszük amit mond. Próbáltunk eleget tenni kérésének, de akkor sem engedi el a foglyát. Nem tudunk mit tenni ellene. Ezért reméljük majd ők válaszokkal szolgálnak. -mondja, majd még vissza fordul. -A nevem Monica.

Böki még oda a négy fős vendégseregnek, de koránt sem biztos, hogy valóban így hívják. Ám legalább már szólíthatják őt valahogy. Monica oda sétál a foglyokhoz, és neki áll vallatni őket. Szép szóval, majd erővel is próbálkozik. Közben a az egyik tag a kis csapathoz lép.

-Segíteni kartok? Tényleg? Mért? Mi okotok lenne rá?

Kérdi értetlenül a macska, és egyben bizalmatlanul is. Aztán a kopasz férfi, kit épp kihallgatnak, mosolyogva néz Duncan irányába és gúnnyal szólal fel.

Elhagyatott raktár épület 69343629

-HÉ! Te ott! Hogy van a családod, pajtás?!


Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 9:57 am

Ajaj, megtámadták Paintert. Mennék segíteni, de páran utam állják figyelmeztetően. Nem merem megkockáztatni sajnos. Pár pillanat múlva a maszktalan macskanő leparancsolja társát a férfiról, majd kis magyarázatot nyújt. A dolog tovább bonyolódik, már túsz is van. Hajaj. Végül azt mondja, hogy Monicának hívják. Talán Geller? Na, vicc vége. Lehet, nem is ez a neve, de legalább nem kell hülye nevekkel illetnem. Végül odasétál a három fogolyhoz és vallatni kezdi őket.
- Segíteni kartok? Tényleg? Mért? Mi okotok lenne rá? - kérdi egy hozzánk lépő macsek. Mit lehetne mondani erre, hogy el is higyje, hogy az igazat mondom?
- Freddy gyilkos, míg Ti csak tolvajok. Ő nagyobb fenyegetés, mint Ti. ... Mellesleg, csinosabbak is vagytok. - mondom a maszkom alatt egy apró mosolyt megeresztve. Ó, de hülye vagyok. - A nevem Sárkány - majd felrúgva az illemszabályokat, kezet nyújtok.
Eközben hallom, hogy a kopasz túsz valamit Duncannek magyaráz. Miről beszél ez...?
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 5:36 pm

A csaj bemutatkozik, Monica-nak hívják. Legalábbis ezt mondja. Hát jó, legyen Monica. Na szóval felvilágosít minket, hogy Freddy elraboltatta az egyik macskanőt, és ezek a tagok tudhatják merre van. Közben felismerem az egyik fickót, maffia tag. A neve most nem jut eszembe, de eddig mindig megúszta a sittet a rohadék. Közben Painter összeakaszkodik az egyik csajjal. Ahogy látom, nem komoly az ügy, csak egy kisebb bunyó, nem avatkozom közbe, bár valszeg nem is hagynák.

Közben a kopasz felismer. És olyat mond, amit nem kellett volna. Odalépek Monica-hoz.

-Majd én szóra bírom a fickót! Képzett vagyok a rendőrségi kihallgatási technikákban és a katonai vallatási módszerekben is. Én biztos ki tudom szedni belőle a társatok hollétét. Viszont hagynotok kell a saját módszeremet használni, ami esetleg zavarhat egyeseket a jelenlévők közül.

Ha sikerült meggyőzni, akkor hozatok két óriás szöget, két fogót, elektromos vezetékeket, majd a fickót a villanyórához viszem.

Ha nem engedi, akkor megjegyzem a fickót, és majd később megpróbálom elintézni.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeKedd Szept. 07, 2010 2:31 pm

Elég érdekes dolgok következtek: A cicák többsége bevadult, mert azt hiszik, mi vagyunk az ellenségek. Az egyik megtámadta Paintert, mert az elég komolyan beszólt neki ( megjegyzem, hogy teljesen jogosan) .

Aztán amikor a villanyt felkapcsolták három ismerős fickót láttam a terem másik végében: azok, akiket segítettünk a csajoknak leverni. Érdekes. Az egyik beszólt valamit Duncannek, akin látszott, hogy most bemérgedt. Azt mondja, hogy kivallatja őket. Erre kiváncsi lennék: egy ilyen idegbeteg állat hogyan vallatna ki egy bűnözőt, aki beszólt neki. Biztos muris lenne!

Egy macska, Monica azt állítja, hogy Freddy elrabolta egy társukat, és az a három talán tudja, hogy hova vitte. Most már Én is szivesen kivallatnám a három mocskot.

Sárkány is beszédet tartott, majd bemutatkozott a macskáknak. Én is ezt tettem:

- Szikla vagyok. A többiekhez hasonlóan nem érdekel, hogy mit követettek el eddig: mostantól nem engedek egy cicát sem meghalni. A társatokat segítek megtalálni, és Freddyt eltávolítani. Duncan: segítek kivallatni őket. Katona voltam, sok hadifoglyot vallattom ki. És hozzád hasonlóan nekem sem lehet nemet mondani, ha begurulok .

Mondtam, majd odaléptem Duncan mellé, és közben végig a nagypofájú foglyot bámultam.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeKedd Szept. 07, 2010 5:12 pm

Sárkány szavaira a nő csak kedvesen mosolyog, és neki áll simogatni őt. Sziklára is enged egy kedves kacsintást, ő az egyike azon tagoknak, aki nem nagyon izgult fel azon a tényen, hogy 3 társa oda veszett. Vagy csak ezt mutatja. Mindenki számára nehéz kiismerni a Fejedelem tagjait. Vagy kacérkodóak, vagy harciasak. Köztes átmenetet nem láthatott senki. Duncan a vallatás lehetőségét kínálja fel, amire kételkedő válasz érkezik.

-Nekünk is megvannak a módszereink, de legyen.

Ezzel a nő átadja a helyet Duncannek, aki bár villanyórát talál, és elektromos vezetéket is kap, szögekkel együtt, ám fogóval nem tudnak szolgálni a jelenlévők. A férfin múlik mit tesz, a macskák hátrálnak, és nem nagyon szólnak bele abba, amire készül a vendégük. Sem abba, amit Szikla akarna tenni velük, ha Duncan elfogadja a segítségét. Ugyan is ez csak rajta múlik. A kopaszt személy csak gúnyosan mosolyog Duncanre, és tovább kérdezősködik.

-Mit akarsz tenni kis pajtás? Csak nem sokkolni akarsz? Majd megpróbálok úgy sikítani mint a feleséged!

Nevetve mondja utolsó szavait, miközben Sárkány vállára hajtja a fejét a macskanő, ki korábban kérdezősködött tőle, és teljesen átöleli a fiút, miközben kardja markolatára teszi kezét lassan, és könnyedén.

-Milyen csinos kis kardod van. Akár a gazdája.

Mosolyog kedvesen, és lágy hangján közli mind ezt.


Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeKedd Szept. 07, 2010 11:22 pm

-Szikla tiéd a másik kettő, én kifaggatom a kopaszt!- rávillantom legördögibb vigyoromat.
Megkezdem a kínzás... khm vallatás előkészületeit. Fogót nem sikerült kerítenem, de sebaj, megoldom. Megkeresem a villanykapcsolót, szétkapom a borítást, megbontom a falat, hogy előkerüljenek az elektromos vezetékek. Aztán a megbontott vezetékekre rákötöm az én talált vezetékeimet. A villanykapcsolóval ki be kapcsolhatom a vezetékben lévő áramot. Miután ez meg van, közelebb húzom a kopasz székét. Ellenőrzöm a köteleit (nem akarok úgy járni, mint Borotva Jimmy), majd rákacsintok.

-Nos, eredetileg a rendőrségi módszerrel kellene próbálkoznom, de te gondoskodtál róla, hogy inkább a katonaival kezdjem.

Összekoccantom a két szöget, majd villámgyorsan belevágom őket a combjaiba hogy a csontig hatoljon. Egyiket a balba, másikat a jobba. Ezután a vezetékeket szorosan rákötöm a szögekre. Miután ez meg van, rávigyorgok, majd bekapcsolom az áramot. Rázatom egy kicsit, de ügyelek rá, hogy ne purcanjon ki. Lekapcsolom, majd közelebb lépek.

-Elég volt ennyi kóstoló? Nincs sok időm szórakozni, hol van a lány? Beszélj vagy rázhat az áram, ameddig ki nem kapcsolják mert nem fizettük! Ne hidd, hogy nem nyírlak ki, mert hogy holtan nem veszem hasznod! Ott a másik két társad, majd ők csacsognak, ha te nem.

//Lehet hogy technikailag nem pont így kell csinálni, de valahogy így nyomatták a Taken-ben is. Meg ez elméletileg egy képregény, Smile nem kell annyira reálisnak lennie. Ha nem láttad volna a filmet, íme egy link//
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeSzer. Szept. 08, 2010 3:56 pm

A cicának láthatóan tetszett a bók. Mondjuk eszembe se jutott, hogy ez lesz a reakciója. Max mosoly és pacsi. Nem baj, nem panasz, sőt tök jó. Csak furcsa. Azt hittem, hogy jobban sajnálja a társait. Kissé úgy érzem, hogy mind egyfajta szerepet játszanak: a dorombolós kiscicát és a vadmacskát. Más mintha nem is lenne. Ennyire hasonlítani akarnak házikedvenceikhez? Érdekes. Talán tévedek. Mindenesetre ez a sündörgés szerintem csak játék, tuti nem komoly.
Idő közben Duncan vallató-eszközöket kér és Szikla is segíteni akar neki. Miközben Duncan felsorolja, mire van szüksége, leesik, mit akar. Ilyet már láttam több filmben is. Hú, a franc. Most mit csináljak? Igaz, nem öli ezzel meg, dehát akkor is... Ez kínzás. ... De a szövege alapján megérdemli. Lehet, tett valamit Duncan feleségével? Akkor nyugodt szívvel, csak hajrá, öreg. Az ilyen mocskokkal így kell bánni. Elvégre egy állatkínzóval is simán végigcsinálnám azt, amit ő tett az állattal. Na jó, döntöttem, nem lépek közbe, de nem is nézem. Inkább kimegyek, csak útban lennék, jobb ha kimaradok.
Mikor döntésre jutok és indulnék, a cicus rám hajtja fejét és átölel. Na, lőttek az elmenetelnek. Világéletemben nehezen hagytam ott embereket, és egy ölelésből, mégha csak egy játék része is, nem bújhatok ki. Oké, akkor max nem nézek oda. Kár, hogy csak játék.
- Milyen csinos kis kardod van. Akár a gazdája. - mondja, miközben lágyan megfogja fegyverem markolatát.
Na, most mit csináljak...? Csak nem fogja lenyúlni...! Egyrészt körülményes lenne kihúzni a hüvelyéből, másrészt legalább egy szövetségessel kevesebb lenne. Na jó, ha már a srácoknak nem segítek, szokásomhoz híven hülyét csinálok magamból.
- Van itt csinosabb is a teremben - mondom lágyan, miközben gyengéden megfogom kezét a markolatnál. Na, nem is hülyeség, ha még is ki akarná venni, meg tudom akadályozni.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 09, 2010 1:52 pm

Duncan beleegyezett a vallatásba. Sőt: olyan kedves volt , azt mondta, hogy Én kettőt is vallathatok, neki csak a kopasz kell.

Elindultam a késemért, amit az imént a földre tettem. Kihúztam, majd elindultam a két fószerhoz.

Amikor odértem eszembe jutott, hogy a főtörzsőrmester hogyan vallatta a hadifogylokat, valamint hogy hogyan bűntetett meg engem és a bátyjámat, amikor valamit elszúrtunk. Nem vagyok érzelgős, de ilyen emlékek után mindig sírni kezdek. Most visszatartottam, de azért egy könnycsepp gördült végig az arcomon, majd lehullott a földre.

Megfogtam az egyik széket, és jó közel húztam a másikhoz.

-Lássuk melyikőtöknek van keményebb feje!

Mondtam, majd megragadtam mindkettő haját,meghúztam és a fejüket egymásnak vertem, úgy, hogy nagyon fájjon, de mégse ájuljanak el.

- Valakinek van kedve megszólalni, és elmondani, hogy hova vittétek a lányt? Mert Én és a barátom imádunk embereket vallatni, szóval csak magatokkal szúrtok ki, ha az időt húzzátok!

Eközben azt hallottam, hogy Sárkány az egyik macskával játszadozik. Szúrós szemmel néztem rá:

- Nem ezért vagyunk itt!

Mondtam, majd folytattam az én játékomat. A késemhez nyúltam, majd ledobtam az egyik srác cipőjére, ami pont beleállt. Nem tudom, hogy eltalálta-e az ujjűt, vagy sem.

-Folytatom én szivesen, de most már jóval keményebb leszek! Utolsó esély!

Ha elmondja, abbahagyom a vallatást, ha nem, akkor a kést az ujjaihoz teszem, és szép lassan benyomulok vele a körmei alá.

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 09, 2010 2:17 pm

Duncan amikor belevágja a férfiba a két szöget, az felordít a fájdalomtól. A macskák kissé mocorogni kezdenek, meg sugdolózni, de egyikük sem avatkozik közbe. Tudni akarják sikerül-e a férfinak kiszedni a tagokból amit kell. Amint az áram végig szaladt a testén a férfinak, az ismét fájdalmának adott hangot. Több nő is fájóan nézett, de nem avatkoztak közbe. Csak úgy mind Sziklánál, aki próbálkozásai ellenére nem kap semmi választ. Egészen addig a pillanatig, míg nem az egyik tag körme alá nem dugja a kést. A könnye is kicsordul a férfinak, aki beszélni kezd.

-ELÉG! BESZÉLEK! KÉREM!

-Kussolj!

Mondja a mellette ülő, ám a másik figyelembe sem veszi. Mind ez idő alatt Duncan áldozata is válaszol.

-Megölhetsz, haver... de inkább te, mint Freddy...

Mondja, közben Szikla is választ kap.

-A dokkoknál... a 42 dokknál tartja fogságban a nőt... Kérem... kérem... engedjenek el...

Sírva mondja a férfi, miközben a kopasz társa csak két fájdalom között hörög. Dühében, és sérülésének súlyosságában egyaránt. A tagok pontos címet kaptak. A Keleti oldalon lévő 42-es dokkot bárki megtalálhatja a számozást követve. Több macska azonnal futva indul el az ajtó felé, ám abban a pillanatban, mikor a tagok távoznának, és bárki elhagyhatná a területet, a raktár ajtaja előtt több személy is feltűnik, kezükben láncon tartott kutyákkal, akik veszett módon ugatnak.


Elhagyatott raktár épület 27780206


Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 09, 2010 5:11 pm

Hallom, ahogy Szikla leszúr. Nem érdekel, akkor sem fogok részt venni a kínzásban. Inkább lejáratom magam.
A kínzások hallgatása elszörnyeszt. Látom, ahogy pár macskanő megrémülve fordul el. A mellettem álló reakcióit nem látom. Véletlenül ránézek a kopaszra és Duncan-re, ahogy "felvillanyozzák az estét". Nem bírom abbahagyni a nézését. Megérdemli, kis elégedettséget is érzek.
A Szikla által kínzott egyik alak végül felordít és elmondja, hol tartják fogva a lányok társát. Pár macskacsaj már fut is a kijárathoz, hogy minél előbb odaérjenek. Akármit csinál is a mellettem levő cicus, a két kínzó felé lépek.
- Na, megyünk mi is, vagy...
Ekkor ugatást hallok és látom, hogy néhány macska visszakozik kissé. A hang felé fordulok és néhány krapekot látok kutyákkal. Nem hiszem, hogy egy állatothont keresnek. Lehet, hogy fegyver is van náluk. Gyorsan kirántom kardomat és védekezőn felemelem. Nem tudom, kik ezek, de most másra hagyom a szócséplést. Úgyis itt van két exkatona, meg Monica. Ők szerintem jobban kezelnék a helyzetet, mint én.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeCsüt. Szept. 09, 2010 9:32 pm

A kopasz állja a kínzást, nem köpi be munkaadóját. Vagy épen csak jobban fél tőle mint a haláltól. Már kezdeném jobban megdolgozni, amikor Szikla eredményt ér el, és megtudjuk a fogoly hollétét. A macskanők azonnal indulnának, ám a kijáratban több fickó is feltűnik, kutyákkal. Nem túl fantáziadús húzás, macskák ellen kutyákat bevetni. Valszeg nem csevegni jönnek. De vajon kik lehetnek? Freddy emberei? Vagy épp az ellenségei? A biztonság kedvéért előbányászom a Berettát a kabát alól. Az előző incidens óta újratöltöttem a pisztolyt, így ismét 15 golyó áll rendelkezésemre. Bár jobban értékelném a magnumot. Mindegy. Lazán, a csípőm mellett tartom a kezeimet, ha akcióra kerül a sor villámgyorsan célba tudom venni az ellent. Nézelődök, hátha találok ismerőst közölük a maffiából. Előrébb lépek, Monica mellé, ám mivel ő a "házi gazda", hagyom beszélni.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimePént. Szept. 10, 2010 2:25 pm

Bevállt a régi módszerem: a férfi sírva fakadt, amikor a késsel benyomultam a körme alá... nem csodálom: ettől Én is bőgnék, az tuti.

Azt mondta, hogy a nő a 42-s dokknál van. A cicák rögtön elindultak a társuk segítségére, ám akkor hirtelen pár keménylegény az ajtóban termett, kezükben félelmetes vérebek láncát tartva. Ezt utálom: miért kell a kutyáknak meghalni a gazdájukért? Szemét dolog.

Sárkány nem nagyon csinált semmit, a kardját markolta, míg Duncan a pisztolya felé nyúlt. Én lehajoltam a földre, és kihúztam a késemet a fickó lábából. Nem volt rajta vér, úgyhogy valószínűleg nem találtam el az ujjait. Hátrátam két lépést, és ahhoz a férfihoz léptem, aki elmondta a macskanő hollétét.

Oda szeretnék menni, a hajánál fogva hátrahúzni a fejét, hogy hallja azt, amit mondok, majd a késsel a körmei felé indulok, de nem nyomulok alá, csak ilyesztegetem. Megkérdezem tőle, hogy tudja-e kik ezek, és ha igen, hányan vannak még erre.

Ha nem sikerül, mert észreveszik, és leállítanak, akkor nem csinálok semmit, de megpróbálok szólni Duncannek, hogy készüljön a harcra.

Ha tűzet nyitnak, akkor támadásba lendülök: a golyó úgysem fáj annyira, a kutyákat meg elintézhetnék a többiek.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimePént. Szept. 10, 2010 2:53 pm

Monica harciasan tesz néhány lépést, majd a kutyák élén álló fickó fegyvert ránt elő, nem elsietve tettét, és nyugodt, magabiztos hangon szólal meg.

-Nem szeretném, ha bárki is megmozdulna, mert akkor az alulról szagolhatja az ibolyát.

Ezen a ponton a négy férfire néz, akiken láthatólag megdöbbent. Nem nagyon tudja mit is kereshet itt Duncan, Sárkány, Szikla, és Painter.

-Nocsak, csak nem vendégek? Megzavartam valamit?

Kérdi költőien, mire Monica szólal fel.

-Többen vagyunk, Carlos! Ne hidd, hogy nem végzünk veled, és a talpnyalóiddal. Elegünk van a maffia és Freddy játékaiból!

Duncan alaposabban megnézve az alakokat egyiket sem ismerheti. Ám a Carlos név emlékeztetheti a rendőrségi aktákban olvasott Charlos Donoha maffiózóra, akit nem egyszer kaptak el a rendőrök kétes alvilág ügyletek vádjával. Nem kizárt, hogy ez az az alak. Néhány pillanat múlva elengedik a kutyákat, akik megvadulva rohannak a tömegbe, és azt támadják akit érnek. Két dög egyből Sárkánynak, és Sziklának rohan, míg több fegyveres pedig tüzet nyit Duncan, és Painter felé. Na meg a több tucat macska irányába is, akik szétszéledve menekülnek a golyók elől. Ennek oka miatt Sziklának nem volt ideje kérdezősködni. Közben Carlos csak jól mulatva szólal fel.

-Freddy talán nem fog haragudni, ha kicsit megnyirbálom a barátnői táborát!Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeSzomb. Szept. 11, 2010 6:54 pm

A fickó eléggé meglepődött minket látva. Nem tud minket hova tenni. Monica és a pasas beszélgetéséből megtudjuk, hogy a muki neve Carlos. Illetve még azt, hogy vagy maffiózó, vagy Freddy egyik embere. Igazából tök mindegy, itt van, ez a lényeg. De vajon mi köze van a maffiának a cicákhoz?
Nincs idő ezen elmélkedni, nekünk engedték a kutyákat és lőnek is. a francba, lőnek??!! Ennyi stukival még nem volt dolgom. De nem ez a legfőbb bajom: egy kutya támad rám, egy másik meg Sziklára. Miért pont kutya? Francba, nagy állatvédő vagyok, nem bánthatom őket! Inkább lőnének...!
Nem tudok sajnos másra figyelni, most magamat kell mentenem. Nem tehetem, hogy egyszerűen félrerúgom, levágni meg aztán végképp nem fogom. Mivel láncon volt, kell lennie rajta nyakörvnek. Megpróbálom kihasználni a gyorsaságomat és még mielőtt a közelembe kerülne, megpróbálok átszaltózni felette, fordulás közben elkapni a nyakörvét egy kézzel és a földre érkezvén hozzávágni az egyik fegyveres alakhoz, majd megtámadom a hozzám legközelebb levő lövöldözőt. Ha nem tudom elkapni a nyakörvet, kénytelen leszek megrúgni, vagy ha elkap ugrás közben, ráverek a fejére a markolattal, hogy eleresszen és takarékon maradjon. Utálnám magam, ha meg kéne tennem, de nem szeretném, hogy széttépjen.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeSzomb. Szept. 11, 2010 9:07 pm

Nos, a fickó nem ismerős, de a neve igen. Valami maffiózó, nem kár érte, ha kinyírom. Erre azonban most nincs lehetőségem, mert az emberei tüzet nyitnak. Reflexszerűen fedezék felé kezdek futni, közben pedig megkínálom ólommal a fickókat. Kb. öt lövést eresztek meg, nem kímélem őket. Azért spórolnom kell a golyókkal. Még van egy teljes tár a zsebemben, meg egy másik kb. 8 golyóval. H saikerült fedezéket találnom, már jobban tudok célozni a fickókra. Igyekszem Carlost kiiktatni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 11:29 am

Sárkány akciója sikeresnek bizonyul, mikor a kutya nyakörvét megragadva, az állatot gazdája felé hajítja. Közben Duncan nem találhat az üres raktár helységben túl sok fedezéket, ám a székhez kötözött foglyok mögé elbújhat. Ám ez azzal jár, hogy több lövéssel együtt a kopsz fickó, és egyik társa elhuny, ám a mögöttük rejtőző nem sérül, miközben kilövi a tárában nyugvó 5 golyót.

A macskák a fém gerendákon rohannak, némelyikük pedig a földön menekül, és a kutyákkal viaskodnak, vagy épp a feléjük száguldó golyók elől menekülnek. Nem kevés tag megsérül, vagy épp meg is hal a helyszínen, de a váratlan vendégek oldalán is. Hisz Sárkány és Duncan akciója 2 emberrel végez, és 1 kutyával. Ám a támadásnak még nincs vége. Painter vállát eltalálja egy golyó, és egy kutya is veszett módon kezd felé rohanni, de senkinek nincs ideje a segítségére sietni, hisz mindenkinek a saját életét kell menteni. Duncan a fedezékében aránylag nyugodt körülmények között tud célozni, míg Sárkánynak is adottak a lehetőségei, hogy a fenyegető személyeket célba vegye.

Carlos még életben van, ahogy 2 másik társa is, akikkel nem végeztek a macskák. A férfi erőszakosan ordít.

-Legközelebb megtanuljátok, hogy nem szórakoztok a maffiával!!
Elhagyatott raktár épület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 1:41 pm

Csak úgy fütyülnek a fülem mellett a golyók! Majdnem mint a háborúban. Igyekszem fedezéket találni, de csak a kopasz, és három társa mögött tudok elbújni. A célnak megfelelnek. Több tucat sebből véreznek, de nem érzek sajnálatot irántuk. Két embert kiiktattam, van időm szusszanni egy kicsit. Carlos magából kikelve ordít, Tony Montana-ra emlékeztet a Sebhelyesarcúból. Megcélzom a rohadékot, és megkínálom egy mozambiki triplával. Kettőt a szívbe, egyet a fejbe, ha esetleg kevlárt viselne. Az embereit remélem elintézik a többiek.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Elhagyatott raktár épület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Elhagyatott raktár épület
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: