HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Elhagyatott raktár épület - Page 3 296245150474wildcat..........Elhagyatott raktár épület - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Elhagyatott raktár épület - Page 3 39843828 Elhagyatott raktár épület - Page 3 79830643

 

 Elhagyatott raktár épület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Szept. 19, 2010 11:47 am

Alig látni valamit a füsttől. Szabályosan fáj tőle a szemem és erősen köhögök is. Lehet még kis füstmérgezésem is lesz, mire kijutok. A lángoktól meg még meleg is van. Utálom a meleget, legszívesebben kifutnék. De muszáj segítenem a többieken.
Rátalálok két nőre, mindkettő sérült. Majd hallok egy kiáltást, s egy gerenda alá szorult macskát látok. Úristen, ne. Nekem kell döntenem, ki éljen és ki haljon...? Legszívesebben mindhármat kivinném, de nincs rá sok esély. Ha igazi szuperhős lennék, biztos lenne valami ötletem, hogy lehetne mindenkit megmenteni...
Gyorsan körülnézek, hogy látom-e Monicát vagy valamelyik másik társukat, aki velem együtt jött be, de nem látok senkit a lángoktól és a füsttől. Könny csordul ki szememből. Nem a füsttől, hanem a fájdalomtól, amit a tehetetlenségem miatt érzek. Lehajolok a meglőtt lányhoz, majd finoman felkapom.
- Támaszkodj rám! Kiviszlek titeket - mondom a másiknak remegő hangon és keserű fájdalommal. Magamat azzal próbálom vígasztalni, hogy így több embert mentek meg, mintha a másikon segítenék. - Sajnálom... - suttogom. Ha épségben kiérünk, még megpróbálok visszajönni érte.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Szept. 19, 2010 12:37 pm

Francba, a gyújtogatókról teljesen megfeledkeztünk. Valakinek le kell állítani őket, mielőtt felgyújtják a környéket. De nem hagyhatom itt ezt a rohadékot. Már rég ki kellet volna nyírnom, de lehet hogy a macskák élve akarják. Meg kell várnom míg Szikla vagy Sárkány visszaér.

-Miért csináltad mindezt Freddy? Mire volt jó ez neked?
Vissza az elejére Go down
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 20, 2010 2:13 pm

A sebesüléstől egy kicsit bekómáltam, így az eseményekről, -ből már megint kimaradtam. A sebemet ügyesen ellátták, majd rágyújtottam Duncan cigarettájára. A tűz, illetve Freddy jelenléte is csak későn tudatosult bennem. Túl későn. A társaim már befutottak kimenteni a cicákat, Duncan pedig fogva tartja a karmost. Már éppen indulnék vissza a raktárba segíteni kihozni a sebesülteket, amikor meglátom Freddy társait egy újabb épületet felgyújtva. Szikla és Sárkány a tűzzel vannak elfoglalva, Duncan Freddyt őrzi. Azonnal döntök. Előhúzom a pisztolyomat, másik kezemben a kést tartva, majd elkezdek a gyújtogatók felé rohanni.

Miután egy harminc méteren belül érek, folytatom a megközelítésüket, de lehetőleg úgy, hogy ne vegyenek észre. Ha ez nem sikerülne akkor csak az a lényeg, hogy fedezék mögött legyek.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeKedd Szept. 21, 2010 3:20 pm

Sajnos nem sikerült utolérnem a macskanőt. Két választásom maradt: segítek Sárkánynak az égő épületben, vagy a gyújtogatókat fogom kinyírni.

Úgy döntöttem, hogy ezúttal nem érdekel, hogy mi lesz velem: be fogok rohanni az épületbe, és segítek kihúzni a macskanőket.

Elkezdek futni az égő épület felé. Mivel egész jó szemem van, belátok az épületbe: Sárkány éppen kettő nőnek próbál segíteni. Rajtuk kívül még egy macskanőt látok, aki beszorult egy gerenda alá. Sietnem kell:

A kezemet kabátomat megigazítom, hogy minden ne legyen rész sehol, és teljesen takarja a testem, azután felveszem a kalapomat, majd a kezemet az arcom elé rakom, és elindulok a nő felé. Ha sikeresen odaérek, akkor felemelem a gerendát, és megpróbálom kihozni a nőt. Ha valami megakadályoz, akkor Sárkánytól átveszem a két nőt, őt pedig elküldöm a harmadik nőért. Ügyesebb és gyorsabb mint Én....
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:12 am

Painter az épületben ragadt, mikor az kigyulladt, és egyenlőre még senki nem mentette ki onnan, így egymagának kell boldogulnia oda bent. A füst eléggé sűrű, ami bántja a szemét, és a köhögő rohamok is elő-elő törnek. Csak úgy mint Sziklánál, aki Painterhez hasonlóan alig lát valamit, inkább a hangok nyomán tud tájékozódni a két férfi. Mind a ketten végül kiszúrnak egy hatalmas égő gerendát, és alatta egy macskanőt, aki segítségért kiáltozik. Továbbá több sérült tagot is megláthatnak, szám szerint 4-et, akik vagy fél-kómás állapotban vannak, vagy teljesen elájultak. Painter választhat, hogy segít nekik, vagy kimenekül, és a saját életét menti.

Sárkány sikeresen kihozza a két nőt, akik ezzel megmenekültek, és szorosan utána látni, hogy Monica is az égő épületből bukkan elő, 3 társával. Ezt követően a srác vissza siethet, hacsak nem a gyújtogatókkal törődik, akit kiszúrhat, hogy épp egy kissé távolabbi raktár helységre locsolnak benzines kannáikból, és készülnek meggyújtani immáron a 3-dik épületet. Maguk mögött jó pár halott, és két lángoló raktár áll. Mind ezt Duncan is láthatja.

A férfinek Freddy csak mosolyogva adja a válaszokat, szenvedéseivel harcolva.

-Bosszú, drága cimborám. Az mozgatja az egészet.

Ezt talán Duncan értheti meg a legjobban. Ezután már nem bír Freddy tovább beszélni, mert bármennyire is mást próbál mutatni, a kapott sérülések súlyosak. Egyre hangosabban hallani mind ez idő alatt a tűzóltók szirénáit, mígnem megérkeznek. Eléggé nagy káosz fogadja a kettő kocsit, akikből több tűzoltó szalad ki, és van aki Duncanhez szalad.

-Uram, tudja mi okozta a tüzet? Mi történt? Van valaki az épületekben?

Kérdi, miközben szerelkezik, és társai már a vízcsővel rohannak, hogy nekilássanak az oltásnak, amint megadják nekik a jelet.


Elhagyatott raktár épület - Page 3 13161899Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 9:48 pm

Szóval a macskák keresztbe tettek Freddy-nek, erre ő egy picit berágott és bosszút esküdött. Ismerős történet... Bár ez azért egy kissé túlzás. Időközben megérkeznek a tűzoltók. Freddyt arcon rúgom, reményeim szerint elájul, majd elrakom a pisztolyt mielőtt a lánglovagok ideérnének. Egyből hozzám lépnek és kérdezősködni kezdenek.

-Hogy mi okozta a tüzet? Pár fickó néhány benzines kannával. Ha arra néz, még láthatja is őket. -mutatok a rossz fiúk felé, ha még ott vannak.

-Jó pár ember van odabent, rájuk fér a segítség.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 23, 2010 8:22 pm

A raktárban azt hiszem, láttam egy-két pillanatra Sziklát és Painter-t, de lehet, csak a képzeletem játszott velem a hőségben. Mindenesetre örülnék, ha igaz lenne, mert kevesen vagyunk a mentéshez.
Épségben érünk ki a sebesültekkel. Mikor kiérek, köhögőrohamot kapok a friss levegőtől. Már itt vannak a tűzoltók, épp Duncan magyaráz valamit, de nem értem a szavait. Miközben lerakom a lányokat, látom, hogy már egy másik raktár is meggyulladt és éppen a harmadikat készítik elő. Felmegy bennem a pumpa... mi a fenét csinált eddig? Rágyújtott egy cigire?
- Duncan! - ordítok oda neki. - Mozdulj már meg és kapd el őket! Freddy már ártalmatlan! - ezután berohanok, ugyanazon az úton, ahogy kijöttem és a gerenda alá szorult macskanőt próbálom meg kiszabadítani. Mást azt hiszem nem láttam, őt viszont pontosan tudom, hol találom.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 2:01 pm

Homályosan ugyan, de láttam Painter az épületben. Biztosan ő is látja a macskanőket. Nehogy nekem kimeneküljön, és a saját bőrét mentse!

-Painter! Gyere segíts! Ha az épület beomlik, akkor majd rádvetem magam, és nemesik bajod! De most segítened kell!

Mondom, majd odafutok a gerendához, és megpróbálom felemelni azt. Egyedül nem nagyon megy, de Painterrel valószínűleg könnyen felemeljük.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 3:51 pm

A tűzoltó Duncantől kapott útbaigazítás után, azonnal beküld egy osztagot, a mentéshez. 4 szakember ront be a raktárba, míg további kettő a szomszédosba, ahol szintén körbe kell nézni. A főparancsnokot hallani, ahogy a központba szól, mi szerint erősítésre van szükség, küldjék ki a rendőrséget is. A mentők már úton vannak, és a szirénájukat hallani is. Mind-e közben a Freddyt őrző férfi meghallhatja társa felszólítását. Látszólag senki nem törődik a 3 alakkal, akik újabb raktárat gyújtanak meg. Ezzel már három került tűz alá, és mind ezek után csak nevetve menekülnek el. A kannáik kifogytak, így nekik már nincs itt keresni valójuk. Megtették amit kellett, és hacsak valaki nem rohan utánuk, akkor sikeresen megszöknek.

Oda bent, az égő raktárban Monica újabb két társát menti ki, míg Painternek is sikerül kijutnia. Sárkány, és Szikla, azonban egy gerendát próbál megemelni, ami alá egy macska szorult, ám az még két ilyen edzett férfinak is nehezére esik. Épp, csak hogy egy pár centire tudják felemelni, de nem többre. Viszont érkezik 2 tűzoltó segítségként, akiknek hála egy újabb nőt ment meg a társaság.

-Menjenek ki!! Innen már átvesszük!!

Mondja a tűzoltó, és eléggé nyomatékosan, ellent mondást nem tűrően kérte meg erre a két férfit, akik már nem láthatnak több macskanőt, ám mind ez nem azt jelenti, hogy nincsenek is már. Ők maguk döntenek.

Mind ez idő alatt oda kint nem sokkal megérkezik a 2 mentőautó, amik leparkolva nekilátnak ellátni a sérülteket. 12 macskanő került súlyos állapotba, további 4 könnyebb sérülésekkel megúszta, és sajnos nem egy halott van. Az egyik orvos Duncanhez siet (ha még ott van) és megkéri, hogy had tegye fel Freddyt egy hordágyra, akit azonnal a mentőbe tesz. Akárki körbe néz, láthatja a szörnyű pusztítást, amit egy embere végzett el lényegében, és egy emberhez köthető mind ez, mind össze röpke talán 1 óra leforgása alatt.


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 6:24 pm

Hallgatok a túzoltóra: nincs szükségem nekem még egy kis túzre, mivel úgy néz ki, hogy a képességem ilyenkor teljesen hatástalan.

Intek Sárkánynak, hogy jó lenne neki is kijönnie ebből a pokolból.

Szivesen segítenék a segesülteknek is, de őket a mentők biztosan meggyógyítják. Egyszerűen csak odasétálok Monicahoz, és csendesen, bűnbánóan azt mondom:

-Sajnálom, hogy nem vettétek hasznomat odabent. Szerencse, hogy te ki tudtad menteni őket. De ne feledd, hogy nincs idő a gyászra: a társaitok még mindig a dokkoknál vannak. Talán.... oda kellene menni, hogy nekik már ne essen bajuk.

Mondom, majd ráteszem a kezem a vállára.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 10:46 pm

Nem tudom, mi van velem. Lehet fáradt vagyok, hisz normális esetben simán feklaptam volna a gerendát. Mindegy, a lányeg, hogy sikerül kihozni a macskanőt. A tűzoltók szerint jobb lenne, ha kimennénk Sziklával. Ebben van valami. Lehet az készített ki. Megfogadom a tanácsát és inkább kimegyek.
Kiérve kissé émelygek a hőmérsékletváltozástól. Veszek egy-két nagyobb levegőt, hogy tisztuljon a fejem. Körbenézek, már itt vannak a mentők is. Akkor valószínűleg jönnek a zsaruk és a média is. Szuper, csak ez hiányzott.
Nem tudom, mit csinálnak a többiek, de üldözőbe veszem a három gyújtogatót, akik idő közben nyúlcipőt húztak. Nem lóghatnak meg. Lehet, hogy most nem a legokosabb ötlet, de akkor is el kell őket kapni. Megpróbálom őket lefutni majd egyszerűen kiütni mind a hármat.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 10:52 pm

Sárkány rám szól, hogy mit ácsorgok még itt. Mintha nem együtt hoztuk meg volna a döntést, hogy én vigyázzak Freddy-re. Eh... mindegy. Megérkeznek a mentők, és a rendőrök is nemsokára itt lesznek. Freddy remélhetőleg elájult, talán nem okoz több bajt. Ha igen, az az én bűnöm lesz, mert nem intéztem el, amikor lehetőségem volt rá. El kell húznom innen, mielőtt megérkeznek a zsaruk. A három maffiózó után vetem magam.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 9:01 am

A média ereje


Elhagyatott raktár épület - Page 3 44288829

Szikla és Sárkány kimenekülve az épületből, immáron biztonságba kerülnek. De a tűzoltók továbbra is az égő épülettel vívják harcukat. Egy mentős siet oda a két férfihez, de Sárkány faképnél hagyja őt, és a gyújtogatók felé rohan. Így a segítőkész nő csak Sziklával próbál törődni, aki közben Monicaval elegyedik társalgásba. A nő eléggé nyugtalanul, és feldúltan válaszol a férfinek a történtek miatt.

-Nélkületek talán nem sikerült volna elkapni Freddyt. Hálával tartozunk nektek. A társunkért viszont ne aggódjatok. Már úton vannak érte.

Mondja a nő, majd egy hosszas pillantást vet a férfi szemébe, mintha csak mondani akarna valamit, de még sem teszi. Majd ott hagyja Sziklát, és a sérült társaihoz lép, hogy segíteni próbáljon nekik. Az mentős csak döbbenten mered az ápoltjára.

-Jól van... semmi baja...

Mondja kissé értetlenül. Mind ez idő alatt Sárkány, és Duncan is egyaránt a gyújtogatók után mennek, akiket még halványan láthatnak a távolban, ahogy menekülőre adják. De talán ideje hogy félbe hagyják az üldözést, mert látni, ahogy több rendőrautó farol be eléjük és elkapják a tagokat.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 71170407

... .... ....

Néhány perc múlva viszont a Keleti oldal ezen része megtelik a média képviselőivel is. Firkászok, hír csatornák emberei, és fotósok. Freddy már egy mentőautóban van leszíjazva, ahogy több macskanő is, és néhányuk pedig rendőr autóban ül. Monica és pár társa akik úgy-ahogy megúszták a történteket, egy magasabb épület tetejéről figyelnek. Mindenki jól láthatja őket, ám sokan figyelmen kívül hagyják. Igaz, már nincs több mentő, sem rendőr autó, ahová betehetnék őket. A média hatalmas horderővel rontja le első sorban Sárkányt, de természetesen Sziklát, és Duncant is nagy érdeklődés övezi, így a kérdések mindegyikőjükhöz szól.

-Uram! Uram! Mi történt?!
-Mért visel álarcot?!
-Maguk is azok az önbíráskodó jótevők?!
-Milyen kapcsolatban állnak a tolvajokkal?!
-Mi történt mr. Fredderic Johnsonnal?!
-Válaszoljanak, kérem!

Hallani a kérdéseket. Persze mind az, hogy a társaság tagjai távoznak, vagy válaszolnak, már rajtuk múlik. Minden esetre a média és a sajtó megőrülve követelik a válaszokat.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 247ac


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 1:20 pm

Sárkánnyal együtt megpróbáljuk el kapni a gyújtogatókat, de feleslegesen rohangálunk, mert egykori kollégáim megérkeznek és elkapják őket. Amint meglátom a rendőrautókat, hirtelen megállok, majd megpróbálok eltűnni a zsaruk elől. A raktárak felé veszem az irányt, majd felmászom az egyik raktár tetejére, és elbújva előveszem a távcsövemet, és azzal figyelem a tűz körül az eseményeket. Látom ahogy megérkeznek a riporterek, valamint hogy Freddyt elviszik a mentősök. Megpróbálom elolvasni a mentőautó oldalán, hogy melyik kórházba viszik. Néhány macskanőt elvisznek a zsaruk, a Monica-ék pedig hozzám hasonlóan, egy háztetőről figyelik az eseményeket. látom hogy a TV-sek körbeveszik a hősöket. Még jó hogy idejében eltűntem. Várok még egy kicsit, hát ha eltűnnek a zsaruk és a riporterek. Várakozás közben rágyújtok.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 6:18 pm

-Szomorú, hogy a rendőrség csak most ért ide. Ezért vagyunk mi hősök: jókor, jó helyen vagyunk, függetlenül attól, hogy más programunk lenne. Én, és a többiek azért voltunk itt, hogy segítsünk rajtuk, és ezen az istenverte városon! Ez az egész körülbelül 3 órával ezelőtt abbamaradhatott volna, hogyha azok a szemét rendőrök teszik a dolgukat... Nem lehet bízni bennük! Nem sokkal rosszabbak, mint a gyújtogatók! Ne kövessenek!

Mondom, majd az álarcomat úgy igazítom meg, hogy Sárkány lássa, hogy mosolygok:

-Jó voltál, barátom! Büszke vagyok, hogy az oldaladon harcolhattam! Bármikor megtenném mégegyszer. Ha gond van, csak szólj!

Mondom, majd átnyújtok neki egy telefonszámot. A maszkot visszahúzom, és intek a riporter melletti kamerának. Megfordulok, és eltűnök.

Bulis egy nap volt ez, hejj!
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 7:57 pm

Megpróbáltuk elkapni a gyújtogatókat, de a zsaruk karjaiba futottak. Bizonyos szinten mázli, de el kéne húznunk. Duncan már szedi is a nyúlcipőjét, én meg visszasietek Sziklához és Painterhez, hogy ha kell, kihúzzam őket a csávából.
Mikor odaérek, már ott van a média is. Bakker... Kellene egy kis jó sajtó, hogy eloszlassam a gyilkossággal kapcsolatos vádakat, de nem tudom...
Csak úgy záporoznak a kérdések, amiket Szikla válaszol meg. És eléggé lehúzza a zsarukat. Asszem megint kapunk pár rossz pontot... Viszont ezután olyat mond nekem, amire egyáltalán nem számítottam, és tök jó érzés ezt tőle hallani. A szólásos dolognál kissé meglepődöm, de mikor telefonszámot nyújt, már semmivé is tűntek a furcsa képek maszkom alatt és elteszem a papírt. Ezután elmegy.
- Még annyit hozzátennék, hogy a rendőrök is segédkeztek bizonyos szinten. És nem az ő munkájukat akarjuk végezni, hanem csak segíteni nekik ott, ahova már nem ér el a kezük. És, csak hogy tudják: ha gond van, ránk számíthatnak.
Ezután felugrom egy raktár tetejére és elhúzok, amilyen gyorsan csak tudok. Biztos távolságban megállok, hogy kifújjam magam és elöntenek a könnyek. ...túl fáradt vagyok és kikészített ez a sok halott. Talán fel kéne hagynom ezzel az egésszel, amíg még lehet...?
Nem. Tudom, hogy amit teszek, az jó. Ha csak egy életet tudok megmenteni, akkor már megérte. És ma több embert is megmentettünk a társaimmal, akikre - azt hiszem - számíthatok, ha összehoz újra velük a sors.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 9:56 am

Duncan a tetőn meghúzva magát Monica és a még néhány épen maradt macskával figyelheti a lenti helyzetet. Freddy, és bűntársa már nem okoznak több gondot, a mentősök lassan eltűnnek, hogy mihamarabb elláthassák a sérülteket, és a tűzoltók még az utolsó simításokat végzik. A rendőrök pedig a médiát próbálják féken tartani. Közben Monica halkan szólal meg, keserűen.

-Köszönjük.

Ezzel közelebb lép a férfihez, és lágyan végigsimítja a mellkasát. Mintha csak csókot akarna adni Duncan szájára, mert egészen közel hajol, és hosszú perceknek tűnő másodpercekig néz a férfi szemébe. Majd végül vissza húzódik és elsiet társaival együtt, mikor az egyik rendőr a tetőre mutat kollégája figyelmét felhívva a fent lévőkre.

-Még látjuk egymást!

Hangzik el Monica szájából, és pár pillanat múlva már csak a távolban látni, ahogy eltűnik.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 24877362

Duncan maradhat, esetleg még figyelni a fejleményeket vagy egyszerűen eltűnhet ő maga is, mintha ott sem lett volna. De bárhogy is, több rendőr is egyre sűrűbben tekint a tetőre. Ez alatt Szikla, távozik a válaszai után. A riporterek persze nem szívesen engedik el.

-Uram, csak még egy kérdést! Kérem!
-Mért véli, hogy a rendőrség nem végzi jól a dolgát?!
-Ellenségként tekint rájuk?!

Hallani ismét a kérdéseket, és persze Sárkány válaszai is hagynak némi kívánnivalót maga után.

-Úgy gondolja nagyobb befolyása van a rendőrségnél?!
-Hivatásszerű hősnek tekint magára?!

Több rendőr is eléggé szúrós szemmel néz a párosra, de főként Sziklára a kijelentései miatt. Néhányan indulnának is, hogy számon kérjék, meglincseljék, és kihallgassák, de a média előtt nagy botrány lenne ebből minden bizonnyal, így vissza fogják magukat. Igazság szerint senki nem gátolja a távozásukat, de nyilván való, hogy senki nem örül neki. Ha akarnak, maradhatnak még további kérdez-felelek céljából, ám nem muszáj, hisz gond nélkül elhagyhatják a helyszínt. Viszont egy pillanatra mintha Duncan, Szikla, és Sárkány körül elhalkulna minden zaj, és egy jó kedélyű, őrült kacagást hallanának. Senki más, csak ők hárman azok, kik hallják. Majd az egyik rendőr zavartan emel fel egy kártyát a földről, amit érdeklődve vizsgál.


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Jokerretro

Vége
Epilógus 1
Epilógus 2


Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 8:24 am

Denevérakták: A veretlen - Prológus

A macskanők lassan kiheverik azt a szörnyű pusztítást ami itt zajlott korábban. A felégett raktárakat némileg újra építtette a polgármester, és ki gondolná, hogy a Tolvajok Fejedelme ugyan ott maradt, ahol nem olyan rég tucatnyi társuk veszett oda. De igen. A csapat nem hagyta el rejteküket. Az árnyak közül előtünik az egyik tag két társával együtt, majd pedig Selenahoz lépnek.

-Sikerült?! -kérdi a nő, mire a másik leveszi álarcát, és kissé önelégűlt, magabiztos, és egyértelmű választ ad.

Elhagyatott raktár épület - Page 3 1370642-fh_purrrfect

-Persze, hugi! Lehet nem vagyok az alapító tag, de azért néhány kivert, csaholó kutyussal csak elbánunk.

Mondja, mire Selena csak bólint, egy apró fél mosollyal, majd pedig kissé hátrébb húzódik, és elgondolkodik. A raktár jelentős része az árnyak és a homály fedésében lapul meg az éjszakában, így a nő azok közé húzódik, majd pedig halk erős férfi hangot hallhatnak a macskanők, és vezetőjük lágy szavait is kivehetik.


-Ez nem csak a te harcod. Gotham áldozatok között fog feküdni. Hidd el, nem csak te vagy a társaid bánhatják meg az összecsapást. Falcone, és a többi család ha kel mindenkivel végez aki az útjukat állja. Ártatlanokkal. Ezt nem hagyhatom Selena!

-Pedig muszáj leszel hagynod! A maffia keze már túl messzire elér, és ezt nem hagyhatom. Bérgyilkosokat küldetett ránk. Köztük az egyik az én --

- --tudom Selena. De akkor sem engedhetem, hogy egy leszámolás legyen a városban. Nem hagyhatom!

Ezzel elhalkul a a beszélgetés, és pár pillanat múlva Selena körvonalai jelennek meg az árnyak közül, és a macskanők pedig figyelnek vezetőjükre, aki kiadja az utasítást. Fésüljék át a várost, és keressék fel a maffiatagok összes törzshelyét, és végezzenek velük. Selena Kyle egyszer, s mindenkorra felszámol a bűnszervezettel. Ezek után csak egy köpeny susogását hallani, majd egy alak árnyait látni, aki elsuhan az ablakon át, és csak egy apró mondatot bök még maga mögé, hogy jól hallja a Macskanő.

-Ezt nem fogom hagyni.Elhagyatott raktár épület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Elhagyatott raktár épület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott raktár épület   Elhagyatott raktár épület - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Elhagyatott raktár épület
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: