Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Dokkok - Page 2 296245150474wildcat..........Dokkok - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Dokkok - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Dokkok - Page 2 39843828 Dokkok - Page 2 79830643

 

 Dokkok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 19, 2010 3:35 pm

A macskanő hallgat, és figyel, de cseppet sem látszik rajta a bizalom jele senki iránt. Manipulator szavai után fenyegetően szólal meg.

-Nem viszel te senkit sehová, kisfiú! Tedd le szépen, különben megszívod, haver!

Mondja, és ha nem cselekszik a férfi, akkor minden bizonnyal szembesülhet azzal ,hogy a nő nem csak üres szavakkal vagdalódzik. Közben pedig szúrós pillantást vet a nő Jokerre megjegyzései miatt. Majd gyanakvóan szólal meg ismét.

-Te raboltad el, bohóc?!

Kérdi, de mintha meglepné a dolog, és nem akarná elhinni, de ennek ellenére még továbbra is feltüzelve, ellenségesen áll, mély terpeszben, kissé görnyedve, és karmait mutogatva. Pár pillanat telik csak el, és neki esik a nő Jokernek. Mind két oldalon hárítás, és ütés következik. A macska, és a bohóc szintén beszerez egy két kisebb sérülést, de egyik sem súlyos. Mind ez idő alatt nagyon úgy néz ki, hogy figyelmen kívül marad Manipulator, és Genzo is.


Dokkok - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 4:10 pm

A bohóc hirtelen egy nagyon furcsa dolgot tesz, kimondja azt, hogy Woodson. Ez legtöbb embernek nem mond sokat, persze ott a vállalat, de akkor sem. Viszont Manipulator számára ez egyenlő egy térden lövéssel, mert valaki kiderítette, hogy ki is ő. ~Nyavalyás bohóc, ezt nem kellett volna megtedd! Ezért igérem, hogy megöllek, mert nem te leszel az aki tönkreteszed a terveim.~ Már lassan ugrana is neki a bohócnak, de mégsem teszi. Ugyanis miután a macska is befejezte a mondanivalóját nekiugrik a bohócnak. A két furcsa alak, bár a bohóc furcsább, elkezdenek verekedni. ~Nem. Nem most fogsz megdögleni te kis nyavalyás parodista, de ígérem, hogy amint lesz rá esélyem, megöllek.~

Amíg senki sem figyel rá, addig beáll az emberei közé és ha azok eltakarják úgy, hogy senki se lássa, akkor a macskanővel a kezében elindul a legközelebbi kijárat felé. Ha nem tud kimenni, akkor odahívja az egyik munkást hátha az áttudja törni vagy hasonló.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 5:39 pm

Néha kitér, de vannak találatok, serkennek a sebekből a csöp kis cseppek. De a bohócot ezek mintha csak izgatnák. Csak nyal egyet a sebbről a következő kitérés közben és megpróbálja elkapni a nő kezét. Az egyik lábát meg előrébb nyújtja, hogy így akadályozza a nő részéről az egyensúly újra megtalálását a következő lépés után. Ami egy rántás a maga felé, hogy a kezében lévő macsekot befordítsa maga elé és úgy szoríthassa maga elé. Amint ez megvan a másik kézért nyúl és mind a kettőt az áldozat mellkasára szorítja és lassan nyal végig a nő nyakátok a halántékáig amint megvan az ahhoz megfelelő póz. Egy kis gyorsasággal még megpróbálkozik azzal, hogy csak egykézzel fogja le a csajt, hogy a másik kéz combot simíthasson.
- Egye fene téged viszlek haza, a másik már úgy is lestrapált.... Hehehehuhuhúúú - Az arc felfelé néz és egy kis önfeledt kacaj, csak hangulat teremtés képp.


Mesélő, Joker
Harley
Dokkok - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 4:03 pm

Joker számára valami különös módon nem okoz nehézséget végül előnyösen kihozni magát a pár harcból. Sikeresen magához szorítja a macskanőt, aki alig bír mozdulni, és csak hevesen próbál szabadulni, de mind hiába. Bár el kell ismerni, van benne erő, és a bohócnak is nem kis erővel kell visszatartania választottját, de össze jön neki. Mind e közben Manipulator menekülni próbál az ajtón át, amit egyik munkás próbál kinyitni szorgosan ügyködik rajta, majd egy pillanat múlva...

...az ajtó kicsapódik, ezzel az épp ott szorgoskodó szolga métereket repülve elkábul, és Manipulator egy ismerős arccal nézhet szemben. Komor, határozott, és igazságra vágyva áll előtte, rezzenéstelen arccal.

Dokkok - Page 2 Evl_batman_by_ErikVonLehmann


Mellette pedig egy újabb macskanő, aki eléggé kárörvendő mosollyal tekint rá a menekülő tagokra.

-Hová viszed a lányt?

Kérdi Batman a tőle talán már megszokott komoly, komor hangnemben, és mintha teljesen biztos lenne abba, hogy ő jön ki győztesen mind ebből. Majd pedig megpillantja Jokert. Eléggé bosszúvágyóan, és talán kissé megdöbbenve rivall fel.

-TE!


Dokkok - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 9:44 am

Ezidáig inkább kimaradtam a balhéból, a háttérból figyeltem az eseményeket. Mani összecsapott Jokerrel, és történtek még érdekes dolgok. De a legdurvább ezután jött. Vagyis inkább váratlannak mondanám. Az ajtót egyszercsak egy alak berúgja, és ahogy közeledik, lassan rájövök, hogy ki az: Batman.
Vajon hogy talált ide? Honnan tudta, hogy itt mi folyik? És mintha már ismerné a bohócot is, nagyon ismerőseként szólítja meg, bár meg kell hagyni, nem tűnnek nagy ivócimboráknak. Én továbbra is háttérbe vonulok, most nincs értelme semmi magánakciónak, majd ha eljön az ideje. Most nézem, hogy Batman mit csinál a bohóccal, és ha esetleg segítségre van szüksége, akkor lépek akcióba én.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 7:15 pm

A tökéletes idillt egy új páros töri meg. Még egy macska nő meg egy… egy denevér…
- Denevér? Mennyi kicsit állat…hehehe. De nekem már mennem kell, sajna. – A kijelentéssel a bohóc egy szikét vág a macska nő mellkasába. Majd a többiek fele lökve őt a sötétbe hátrál, hogy a homályban eltűnhessen kicsit növelve a tempót. Néhol hallatszik egy-egy kacaj.


//Bocs skacok, ez rövid lett, de mennem kell és nem akartam tovább váratni a kalandot.//


Mesélő, Joker
Harley
Dokkok - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 9:27 am

A média ereje

Joker kezei között nyugvó macska fájdalmasan szisszen fel, mikor egy szikét döfnek mellkasába. A Bohóc pedig eltűnik a sötétben. Nincs kijárat sehol, de még szőrén, szálán eltűnt. A Batmannel érkezett macskanő előre ront, és Manipulatort a földre küldi egy erősebb ütéssel, míg Batman kisebb, denevérformájú dobócsillagokat vág belé a munkásokba, amik egy apróbb robbanással párosulnak, így pedig bár nem halnak meg, de kábán terülnek el a földön. Joker nevetése még mindig víz hangzik, és Batman pedig idegesen szorítja ökölbe markát. Egyszer már kicsúszott a kezei közül, és ismét megtörtént. A denevér Manipulator felé magasodik.

-,,M"! Ha nem tévedek. Remélem élvezni fogod Arkham vendégszeretetét.

Hangzik el Batman szájából, és az egyik macskanő, ki a Sötét Lovaggal érkezett leveszi maszkját, cseppet sem szégyelve vagy rejtegetve hogy ki lapul alatta.

Dokkok - Page 2 86799156926catwoman

-Selena! Jól vannak?

-Rendbe jönnek.

Hangzik el a válasz a nőtől, kiről Genzo és Manipulator is tudhatja, hogy ő a Tolvajok Fejedelmének irányítója. Hisz benne volt az aktában, amit Batman adott nekik. Selena ölébe veszi az eddig rabságban szenvedő nőt, és aggódva néz rá. Majd társához lép, aki talpra áll, és fájdalmasan kihúzza magából a szikét. Szerencsére nem volt annyira súlyos. Manipulator lefegyverezve hever, és Batman neki áll megkötözni. A Kalaposként is ismert gaztevő magatehetetlenül viseli a köteleket. Majd a Denevér Genzo felé fordul.


-Két bűnös is körbe vett téged, és nem tettél semmit. Gothamben őrültek tanyáznak, és lassan mérgezik a várost. Manipulator csak a kezdet, ahogy ez a Bohóc is. Nem engedhetünk meg hibákat.

Mondja a férfi, és oda kint rendőrautók hangját hallani a távolból, illetve más szirénák hangja is megütheti a bent lévők fülét.Dokkok - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 11:32 am

A denevér jött, és rendet rakott. Manit bedobta az Arkhamba, ami nem épp egy hangulatos kávézó, jártam már ott.
Batman felajánlja, hogy dolgozzunk össze, ketten többre vihetjük a bűnözők ellen. Szerinte Mani és a bohóc még csak a kezdet, úgyhogy lesz még meló a környéken. Természetesen elfogadom az ajánlatát.

-Benne vagyok, Batman, akkor menjünk együtt.

Van egy olyan érzésem, hogy nem akármilyen kalandokban lesz részem a Denevér oldalán, én pedig igyekszek majd minél jobban teljesíteni, hogy ne hátráltassam a bűnüldözést.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 3:58 pm

Mani már közel volt a szabaduláshoz, csak egy munkás kellett volna befejezze a munkát és uccu neki. Sajnos azonban egy mocskos, nagy, fekete denevér elrontotta az egészet, ugyanis az ajtó hirtelen betörik és Batman csatlakozik a tömeghez. Bár batbumeránggal elintézi Manipulator csatlósait. Ekkor egy macskanő egyszerűen leüti a férfit, aki el is terül a földön. Ekkor leveszi a macskanő az álarcát és kiderül, hogy a Tolvajok Fejedelmének a vezetője az. Manipulatort Batman felismeri és ez nem is zavarja a férfit, valaki legalább hallott róla. Eközben megkötözik az elfogott gonosztevőt és a távolból rendőrautók szirénájának a hangja hallatszik. A volt Kalapos most szitkozódik egy kört, de miután felfogja, hogy nem a börtönbe, hanem Arkhamba küldik, akkor lenyugszik. ~Bűn követsz el Batman azzal, hogy segítesz találkozni a barátaimmal.~ gondolja magában és közben csendesen vigyorog és kuncog magában.
-Bolond vagy Denevér, ha azt hiszed, hogy Arkham megállíthat engem. Vissza térek és még erősebb leszek, mint eddig. Ti hősök csak bolond gyerekek vagytok jelmezben, akik rothasztják a várost, de én megszabadítom Gothamat tőletek és az egész tetves rendszertől. -mondja szemrehányóan Batmannak és a többi ott tartózkodónak.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 9:03 am

Néhány perc, és rendőrök parkolnak le a dokkok körül, majd őket Arkham autója is követi. Batman és mindenki más is hallhatja, hogy megérkezett az utolsó hullám, ami annak a jele, hogy vége a mai napnak. A Denevér nem foglalkozik Manipulatorral, csak egy hosszas pillantást vet rá amiben benne van, hogy ő nem riad vissza a kihívásoktól, és nem könnyű megfélemlíteni. Selena felkapja a fejét, és Joker áldozata is. A Sötét Lovag feléjük szól.

-Mennyetek. Gyorsan.

A rendőrök minden bizonnyal nem csak Manipulator után érdeklődnének, hanem a macskák is fontos tényezők lennének, ezért jobb ha mihamarabb távoznak. Selena vissza veszi álarcát, de mielőtt elmenekülnének, lassan Batmanhez lép, és megköszöni, majd pedig megcsókolja a férfit, hosszasan és érződik az igen erős vágy és vonzalom mindkettejük felől egymás iránt.

Dokkok - Page 2 Batman610pg228rjnz7

A nők távoznak, és a rendőrség pedig beront a helyszínre. A Denevér Genzo felé tekint, majd a raktár egyik ablakát kitörve a vontató kábele mesze ércélt, és a férfi távozik olyan gyorsan, amilyen gyorsan érkezett. A férfi szeme árulkodó volt megint csak Genzo számára. Találkozni fognak még, és ez biztos. A rendőrök elárasztják a helyet, és páran a Denevér után tekintenek még, és csak morognak. Majd Manipulatoré lesz a központi szerep.

-Nocsak, kit hagyott itt nekünk.

Mondja az egyik rendőr, akit mindenki ismerhet. James Gordon az. Azonnal intézkedik, és utasításokkal látja el néhány társát, akik megragadják a Kalapost, és kivezetik a helyszínről. Gordon Genzohoz lép.

-Már láttam magát. Hálásak vagyunk önnek, de most mennyen innen, mielőtt ide ér a rendőr főkapitány.

Mondja a férfi, és látszott rajta, hogy nem szívesen engedi el Genzot, de még is tisztába van azzal, hogy szükség van rá, és nem hagyhatja, hogy néhány rendőr feltartsa őt. Emlékszik még arra, hogy ott volt Arkhamban, és hogy mit tett. Talán e miatt volt a nyomozó ilyen jótékonykodó hangulatban. A köpenyes előtt nyitott az út a menekülésre, vagy maradhat is. Ez már rajta áll, de ha marad, számolnia kell a médiával, akik szintén megjelentek, és válaszokra éhesek. Elsőként Manipulatorhoz rohannak, akit épp Arkham szállítójába helyeznek, és az őt közre fogó két igen izmos alaktól várják a válaszokat és a rendőröktől, akik próbálják visszatartani a sajtót és a tvt.

-Mi történt?
-Ki ez a férfi?
-Van bármi köze a gyújtogatáshoz, ami innen nem messze történt?

Hallani a kérdéseket, majd az egyik riporter kiszúrja Genzot, aki épp távozik/áll. Egyből felé kezd sietni, és attól függetlenül, hogy a megmentő távozik-e neki is a kérdéseket tesznek fel, amire remélik, hogy választ kapnak.

-Ismét a rendőrök segítségre volt?
-Mi történt?
-Kérem válaszoljon!


Vége
Epilógus 1


Dokkok - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 10:28 am

A Denevér egy szó nélkül távozik, de a tekintete arról árulkodik, hogy még találkozni fogunk. Ahogy Batman eltűnik, felbukkan a színen Gordon felügyelő. Társainak kiadja a megfelelő utasításokat, akik elkapják a Manit, és elviszik. Ezután Gordon hozzám fordul, és megköszöni nekem amit tettem. Jól esik az elismerés, de sokszor csak visszavonulva néztem az eseményeket, így vegyesek az érzéseim ezzel a köszönettel kapcsolatban. Gordon minden bizonnyal megismert az Arkhamos kalandom után, és segíteni próbál azzal, hogy elküld engem a helyszinről, mielőtt betódul ide a média, és szétszaggat a kérdéseivel. Nem sok kedvem van válaszolni az újságírók kérdéseire, hisz a végén úgyis azt írják le, amit ők akarnak, és úgy, ahogy ők akarják. Éppen távoznék, de egy újságíró mégis kiszúr, és bombáz is a kérdésekkel. Segítettem a rendőröknek? Mi történt? Nincs kedvem mesélni neki a dolgokról, már csak azért sem, amit az előbb mondtam. Nem hiszem hogy azt olvasnám holnap az újságban, amit most mondok. De, hogy mégis válaszoljak neki, ennyit mondok távozás közben:

- Segítek, ahol tudok.

Ezzel eltűnök az éjszakában, de nem örökre, csak addig, amíg nem lesz rám megint szükség.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 2:16 pm

Batman fittyet sem hány Manipulatorra, de ez nem foglalkoztatja, most a férfit. Inkább elkezd azon agyalni, hogy mit is fog tenni annak érdekében, hogy elintézze a most már két legnagyobb ellenségét: a bohócot és Batmant. Nemsokára a denevér elmenekül és a macskanő is, csak Genzo marad ott, de közben megérkeznek a zsaruk is. Gordon felügyelő enyhe örömmel szemléli, hogy kapott egy kis ajándékot, Mani személyében. Néhány rendőr meg is fogja a férfit és kivezeti. Nemsokára egy lerakatnyi riporterrel körülvéve találja magát Kalapos, ami nem igazán van ínyére. Jobban szeret csendben, a háttérből irányítani mindent és mindenkit, az az ő stílusa. Szerencsére nem kell sokáig a rivaldafényben állnia, mert két nagyobb pasas rögtön betuszkolja az Arkham szállítójába. Legalább csend és nyugalom lesz, ... egy darabig.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 02, 2010 10:03 am

Genzo az éjszaka fényeiben elrepül, és a riportereket éhesen hagyja. Mind e közben Manipulator pedig Arkham szállítójába kerül, ahol egy padra ültetik, miközben a megkötözött testére ráadnak még egy kényszer zubbonyt is. Ezzel teljesen meggátolva bármiféle mozgást. Hátul marad a Kalapossal egy ápoló, míg a másik rájuk zárja az ajtót, és lassan átverekszi magát a média tömegén, amit a rendőrök is próbálnak feltartani. Beszáll a volán mögé, és a lassan elhajt a helyszínről...


//Folytatás: Gotham város :: Arkham sziget :: Arkham elmegyógyintézet :: Cellák/ szobák//


Dokkok - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 12:45 pm

//Előzmény: Gotham City- Külváros- Marius Woodson háza //

Igazából gond nélkül értek a helyszínre Richarddal. A jegyeteket elfogadják, és szólnak, hogy a hajó tizenkét perc múlva indul. Felszállni még nem lehet, hatalmas tömeg várakozik, szinte lehetetlenség lenne kiszúrni a csávót, főleg hogy a többség tipikus üzletember-szerelésben áll, a rendelkezésedre álló koktéllal pedig kockázatos lenne találomra öldökölni - de persze nincs akadálya- . A pultos felhívja a figyelmedet az épület melletti bárra, ahol csak egy vendég van, egy öltönyös fickó, martinit iszik, és a zsebében matat. Egyszer csak tüsszent, a zsebének tartalma pedig kiesik. Nem más volt az, amit szorongatott, mint egy injekcióstű, amiben olyan anyag van, mint a koktél....


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 12:58 pm

Gond nélkül érkezik meg a két fickó a dokkokhoz. Nem mintha nagyon hiányzott volna egy kis balhé, az most lesz inkább. A jegyeket elfogadják, de indulásig még sok van. Ekkor felhívják Marius figyelmét a bárra. Mikor a férfi észreveszi, hogy ott üldögél valaki, akkor kicsit elmegy a kedve attól, hogy odamenjen. Persze ez az érzés hamar elmúlik, mikor meglátja, hogy egy a Koktélra hasonló anyagot tartalmazó tű esik ki a fickó zsebéből. Int Richardnak és szép lassan elindulnak a fickó felé. Mielőtt odaérnének Richardtól elkér valamit. ~Milyen jó is, hogy van egy testőröm. Legalább mostantól nem én kell cipeljem a cuccaim. Nem mintha minden nála lenne, de ez a darab elég fontos ahhoz, hogy mindig a közelemben legyen. Valami földöntúli érzés fog el amikor felteszem a fejemre és ilyenkor úgy érzem senki sem tudja ki vagyok valójában. De sajnos ez nem igaz. Viszont aki tudja az igazságot az vagy hallgat, vagy majd rábírom arra, hogy hallgasson.~ Ezek után felteszi kalapját a fejére és elől megbillenti, hogy az takarja az arcát. Már nincs messze a bár. Ekkor Richardnak kiadja a parancsot, hogy várjon a közelben, ha netán a barátjuk szökni szeretne. A nagydarab testőr megáll a bártól körülbelül három méterre és ott vár. Ezek után Manipulator leül a fickó mellé. Kalapja takarja az arcát ezért remélhetőleg nem ismerik fel. Egy kis idő múlva megszólítja a férfit:
- Ha jól gondolom maga elvett valamit ami az enyém. Nem szeretem az olyanokat akik kérdezés nélkül elvesznek dolgokat, sőt egyenesen utálom. -itt tart egy kis szünetet- Remélem képes lesz önszántából visszaadni, akkor talán megússza élve.
Az utolsó mondata végén felnéz a fickóra, úgy, hogy az láthassa a arcát. Fél keze viszont már készen van arra, hogy beledöfje a fecskendő tűjét áldozatába.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 19, 2010 10:32 am

A férfi sírni kezd, ledobja a kezében tartott piásüveget, és ránéz Manipulátorra. Letörli a könnyeit, és nyüszörögve azt mondja:

- Tudtam, hogy az a másik hapsi, aki odaadta az öltönyét, és ezt az injekciót, csak át akart verni... tudtam, hogy nem lett volna szabad! Már elegem van abból, hogy így kell megélnem: szívességeket teszek a gyáváknak. Tegye meg, uram, öljön csak meg, ha ezt akarja.

Ezután behunyja a szemét, és hangos sírásba kezd.
Eközben a hajó harangja megszólal, és amikor odanézel, láthatod, hogy mindenki felszállt, a hajó köteleit eloldozták, a hajóorról pedig egy koszos, szakadt kabátot viselő férfi vigyorog és integet feléd.

A hidat már kezdik behúzni, de Richard talán még feljuthat a hajóra, és ráveheti a kapitányt hogy várjanak.... talán!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 11:52 am

A férfi elkezd sírni, ami igencsak meglepi Mariust. Az ezek után következő magyarázat, viszont mindent megmagyaráz. Nem mintha megsajnálta volna a fickót, ha hülye volt akkor viselje a következményeket. Ekkor előveszi a tűjét és beledöfi a férfi combjába. Az ezt követő parancs pedig már a biztos halálba vezeti az áldozatát.
- Ugorj a vízbe és addig ússzál amíg meg nem halsz. -mondja semmi érzelmet nem mutatva.
Ezek után elveszi a férfi kabátzsebéből a fecskendőt. Csak ekkor veszi észre, hogy közben a hajó már elindult. Marius ekkor veszi észre a koszos kabátban álló férfit aki felé integet. A hirtelen dühtől és megilletődöttségtől nem tudja mit tegyen, de hamar feleszmél.
-Richard! Állítsd meg! -kiabál oda testőrének.

A nagy darab férfi elindul a hajó felé és megpróbál felugrani a hídra. Ha sikerül akkor bemegy az irányító terembe és nem túl finom módszerekkel megpróbálja megállásra bírni a személyzetet. Ha ez nem sikerül akkor megkeresi a férfit és vele együtt beleugrik a vízbe, majd kiúszik főnökéhez. Manipulator eközben odafut a dokkok széléhez, hogy közel legyen a hajóhoz.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 12:30 pm

Richard: Richard gyorsan fut, jó erőben van, ez látszik rajta. Az utolsó másodpercben sikerül megragadnia a hidat, és felér épségben a hajóra. Pinkeye azonban úgy néz ki, hogy felkészült mindenre: az összes matróz és hajósinas abbahagyja amit csinál, és a férfi felé futnak. Többségük megtántorodik, látván hogy 'kissé' erősebb náluk az ürge, de úgy néz ki, hogy Richardnak még így is 4 embert kell lekaratéjoznia. Shaun eközben jót nevet rajta...

Mani: Ugyan látod, hogy Richard bajban van, de nem tudsz segíteni neki, mivel esélyed sincs, hogy feljuss a hajóra. Egy férfi hangját hallod a hátad mögött:

- Hé, Mr. Manipulátor! Az anyukája nem mondta magának, hogy nem illik beleavatkozni másod dolgába?!

Mondja.
Amikor hátranézel, láthatod, hogy három melák áll veled szemben. Ugyan nincs náluk fegyver, de ha ránézel az ökleikre, meglátod, hogy nincs is szükség rájuk...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 9:48 pm

Mani látja a történteket, de egy cseppig sem aggódik hisz tisztában van testőre fizikális erejével. Sajnos ő már nincs ugyan abban a fizikai erőnlétben mint testőre. Pedig pont erre lenne szükség az ellen a három fickó ellen akiket akkor lát meg amikor megfordul. Egy pillanatra elbizonytalanodik, de ennek semmi jelét nem mutatja. Persze a bizonytalanságnak hamar vége, hisz zseniális fejében hamar megfogalmazódik egy terv. A férfi csipkelődésére csak elmosolyodik, a mosoly önbizalommal teli és látszik, hogy egyáltalán nem rettenti meg a három melák.
-Nos uram én nem is ismertem az anyám, de ennek magát látva igencsak örülök. Lehet, hogy ha ismertem volna anyám én is egy ilyen elfuserált izomagy lennék, mint az úr. -itt egy kicsi szünetet tart és a zsebébe teszi a kezét- Látom jó erőben vannak az urak. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy mentálisan is hozzák ezt a szintet. Ne sértődjenek meg de maguk hárman akkor sem tudnának engem legyőzni, ha egy székhez lennék kötözve.
Itt befejezi a mondanivalóját és egy pillanatra elengedi az izmait. Majd mint a villámcsapás úgy feszül meg minden izma és ugrik el két fickó között. Ha ez sikerül akkor az egyik hátához siet és beledöfi a nyakába azt az egy üveg koktélt amije van. Ha ez összejött akkor parancsot ad a férfinak, hogy támadja meg a társait.

Richard eközben nem igazán gondolkozik azon mit tegyen. A feladata elintézni Pinkeyet és ezt nem is habozza megtenni. A négy fickó nagy akadályt ne jelenhet, esetleg hátráltatja az áldozatának halálát. Az első fickót elkapja a nyakánál fogva és megpróbálja hozzávágni egy másikhoz. A következő támadóját mellkason üti, de olyan erővel, hogy sok esélye arra már nincs, hogy felálljon. Ha ez összejön, akkor futva elindul Pinkey felé, aki pedig az útjába áll ezt egy ütéssel odébb pakolja.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 10:06 am

Richard igazán nyámnyila alakok ellen "küzd". Mindegyik egy-egy ütéstől kifekszik, az egyiket pedig úgy megütötte, hogy lerepült a hajóról, és ráesett Manipulator egyik ellenfelére. Mindketten elájultak.

Eközben Marius terve sikerül. Ugyan az egyik férfi tudott adni neki egy tockost, ami még most is sajog Maninak, de ez lényegtelen, hisz a tű a másik csávó nyakában landolt, aki Manipulator parancsára a szó szerint szétverte korábbi társát.

Richard gyorsan megy Pinkeye felé. A férfi riadtan hátrál, tudja, hogy esélye sincs ellene. Hogy megússza "szárazon" a vízbe veti magát. Gyorsan úszik, még Richardnál is gyorsabb, pedig őt senki nem nevezheti rossz úszónak:

- Ennyit értek, mocsadékok! Levadászlak titeket!

Kiállt vissza, majd tovább úszik. Széles vigyor van az arcán, azonban ez eltűnik, amikor egy apró nyíl(szerűség) fúródik bele a nyakába, aminek a végén egy zöld kérdőjel van. Pár másodperc, és ájultan zuhan a víz alá. Mariusék hiába keresnék, a férfit valószínűleg sosem fogják megtalálni....


// A kalandodnak vége ! Meg voltam elégedve a játékoddal, szivesen meséltem volna tovább. A jutalmad, mint ahogy már megbeszéltük, a vállalatod, ahova betársult Dean Root cége is. Ők igyekeznek segíteni a munkádban. //


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Dokkok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Dokkok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: