Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Dokkok 296245150474wildcat..........Dokkok Teenansrobindccomicssup..........Dokkok Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Dokkok 39843828 Dokkok 79830643

 

 Dokkok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 6:40 am

Dokkok 0_around_edinburgh_-_leith_docks_es09a

A Keleti oldalon végighúzódó dokkok, amelyeknek többsége elhagyatottan áll.


Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimePént. Szept. 03, 2010 3:43 pm

Amint kiértünk a klubból, Batman megállt hallgatózni. Ezek szerint szuperhallása is van? Miket hallhatott vajon? Kérdésemre hamar választ kapok, a kövér fazon telefonált Freddynek, figyelmeztette őt. Tudtam, hogy gyanúsak ezek a fickók. Batman szólt, hogy ketté akarunk válni, és mi mennénk a dokkokhoz a kalapos csávóval, meg az ájulttal a hátamon. Én benne vagyok, jobb dolgom úgysincs. Az ájult ember oda megy ahova viszem, de a harmadik muskétás nem tudom mit csinál.

- Figyelj, el kellene indulnunk, kevés időnk van. Én nem tudlak elvinni, mert már foglalt a hátam, de sietnünk kell, és remélem számíthatok a segítségedre a dokkok átfésülésében.

mondtam a kalaposnak, és a döntésétől függetlenül én megyek dokkotfésülni, de a segítsége jól jönne.


// Na most hogy írjak így reagot, hogy nem tudom mit csinál a kolléga? Megpróbálom úgy, hogy nem hozom meg Mani döntését Smile.//

Odaérvén a dokkokhoz, eddig semmi gyanúsat nem látok. Hacsak az nem fura, hogy kihaltnak látszik. De ha sejtéseim nem csalnak, akkor a látszat igen, szerintem lesz itt társaságunk hamarosan. Jó lenne ha ez a tag a hátamon felébredne már, és jönne a saját lábain, mert akármilyen erős vagyok, kezd lassítani egy csöppet. Meg is próbálom felrázni, hátha sikerrel járok, azért segítségnek jobb lenne, mint háttámlának. Lefektetem a földre, és próbáálok életet rázni belé. Közel húzom a vízhez, és párszor lelocsolom, remélvén, hogy felébred. Tudom, hogy nincs sok időnk a gonosztevők elkapására, de nem hagyhatom meghalni ezt a tagot sem. Őszintén remélem, hogy Batman sikerrel jár ott ahol van. Itt is rejtőzködhetnek rosszarcok, ennek jó lenne sürgősen utánajárni, de előbb mindent megpróbálok, hogy felélesszem ezt a fickót, s ha sikerrel járok, együttes erővel gyorsabban fog menni a keresgélés.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimePént. Szept. 03, 2010 9:03 pm

A discoban történtek enyhén megviselik Mr. Kalapost, de nem nagyon zaklatja fel magát. Mikor kiérnek a discoból Batman kis fülelés után kijelenti, hogy a dagadék szólt Freddynek, ami persze nem pozitívum a jelmezesek légiójára nézve. Denevérpofa magában vág neki az útnak. Manipulator pedig ott maradt egy ájult és egy nem ájult szuperhőssel együtt. A férfi úgy dönt, hogy külön utakon megy, mint Genzo és Arany Szem.
- Én más irányba próbálom meg. -mondja még a disconál Genzonak.
Genzo és Arany Szem el is mentek a dokkokhoz és Manipulator is követni fogja a példájukat nemsokára, csak előbb megvárja, hogy tisztes távolba érjenek.

Miután a két hős kikerül a láthatárából ő is útnak indul a dokkok felé. Kabátjának gallérját teljesen felhajtja, hogy ezzel is takarja a maszkját. Miközben a dokkoknál raktárhelyiségről raktárhelyiségre járkál mindenhol benéz (már ahol lehet) és az összes gyanús jelet megpróbálja kiszűrni a környezetéből. Eközben egy olyasvalakit is keres, akit A Koktél segítségével személyi testőrévé tehet, mert a discós incidens megismétlődésénél jól jönne.

Amennyiben talál valakit aki alkalmas ere hátulról beledöfi az egyik fecskendőt az egyik nyaki verőérbe (halálos seb nem lehet belőle és gyorsabban is jut el az agyba). Ezután a következő parancsot adja neki:
-Kövess engem és az életed árán is védj meg, akármi történjen!

Amennyiben ez nem sikerül tovább fojtatja a keresgélést.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeSzomb. Szept. 04, 2010 10:33 am

Genzo, és Manipulator külön utakon jár. Talán jobb is ez így, hisz gyorsabban felkutathatják a területet. Genzo életet próbál lehelni kidőlt társába, de nem sok sikerrel. Arany Szem igaz, életben van, ám alig. Egyértelművé válhat, hogy nem lesz társa segítségére. Így vagy mentőt hív neki, esetleg ott hagyja ahol van, vagy magával viszi. Bár utóbbi csak hátráltatná a tagot.

Manipulator a dokkokat és raktárakat kutatva csak néhány munkást talál az éjszaka leple alatt, akiket uralma alá hajthat, ezzel 4 rabszolgát beszerezve magának. Akik a koktélhoz híven azt teszik, amit "mesterük" parancsol neki. Akár életük árán is.

Genzo amikor neki áll kutakodni, a sok raktárépület közül vagy zárva van némelyik, és nincs is bent semmi, vagy ha nyitva van, szintén. Manipulatornal ugyan így. Végül a ketté vált tagok útja egymáshoz vezethet. Genzo kiszúrhatja az általa Kalaposként ismert társa 4 új segédjét, akik mindegyike eléggé delíriumos állapotban van. Mindent át fésültek, kivéve egy raktárt, ahol haloványan ég a lámpa oda bent.
Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeVas. Szept. 05, 2010 9:16 pm

A Kalapos fazon végül nem tartott velem, azt mondta, más irányba próbálkozik. Egy csöppet gyanús a srác, de most különösebb figyelmet nem fordítok arra, hogy külön utakon akar járni, pedig akár még azt is tervezheti, hogy keresztbe tesz nekem. Na próbálja csak meg! Közben csóró ájult haveromat nem sikerült életre keltenem. De akkor is segítségre van szüksége, nem hallhat meg. Gyorsan felkapom, és elrepülök vele egy helyre, ami kívül esik már a dokkokon, de azért nincs túl messze, és egy telefonfülkéből hívom a mentőket.

- Kérem, azonnal jöjjenek, itt fekszik egy ember ájultan az utcán. A Keleti oldalon, a dokkokhoz nem messze. Siessenek!

Természetesen nem várom meg, amíg kiérnek, így csak reménykedni tudok, hogy időben érkeznek, és segítenek a társamon. Eközben én visszarepülök a dokkokhoz, ahol már vár engem a kalapos és még 4 ember, aki igencsak úgy tűnik, hogy neki dolgozik. Talán kicsit el vannak kábulva. A kalapos bevetett valami cuccot, amitől az uralma alá került ez a négy tag? Mostmár tényleg egyre gyanúsabb ez a fickó, de addig nem harcolok, amjg nincs háború.

- No lám, mégis ideértél? Látom hoztál haverokat is. Én már átfésültem a hely nagy részét, gondolom te is szétnéztél ahol tudtál, az ájult arc pedig már jó kezekben van, legalábbis remélem. Jó, hogy hoztál társaságot, unalmas egyedül kalandozni. Nézzük meg azt a raktárat ott. Halványan ég bennt a lámpa, vagyis valakinek lennie kell odabent, talán épp Freddy az. Ne ácsorogjunk sokat, gyere, és hozd a legénységedet is.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 8:26 am

Manipulator keresgélés közben talál négy munkást. Fáradtnak látszanak, de azért jó izomban vannak, pont amire szüksége van. Szépen oda lopódzik hozzájuk és mindegyiket leszúrja egy ampulla Koktéllal. Miután kezdenek magukhoz térni a srácok szépen elmondja nekik a feladatot és elindul. Persze a négy melák jó kutya ként követi a kalapos alakot amerre csak megy. Sok raktárhelyiséget átnéztek, de sehol sem találnak semmit, kár. Manipulator kezdi megunni a keresgélést, de azért nem adja fel. Miután már kezd unatkozni egyszer csak feltűnik Genzo. Pont ő hiányzott ide. Szerencsére a hősféleség megszabadult Arany Szemtől így, ha az felébred vele már nem kell foglalkozni. Kalapos látja a srácon, hogy kicsit gyanakszik rá és ez zavarja, mert akár a tervében is akadályozhatja. Ekkor megpillantanak egy raktárt amiben ég a egy kis lámpácska. Genzo el is indul a raktár felé és Manipulatornak is szól, hogy menjen és vigye magával az embereit is.

Manipulator az embereivel együtt megy be a raktárba, de csak Genzo mögött. Bent pedig óvatosan elhúzódik a fiú mellől az embereivel együtt.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 3:40 pm

Belépve a tagok egy eléggé nagy helységet látnak. Nincs igazán berendezve, két nagyobb kontinert láthatnak, és a távolban a homályba veszve néhány láncot ami lelóg a plafonról. Úgy néz ki nincs ide bent semmi, egészen addig a pillanatig, míg a láncok megcsörrennek. Lehet csak a szél, ám még sem... teljesen csendes idő van. Nem fúj a szellő, így az nem lehetett. Manipulator és Genzo a 4 munkással együtt ha közelebb mennek, a homályban egy női alakot pillanthatnak meg. Arcát nem látni, viszont azt igen, hogy egyik csuklójára egy igen erős bilincs van rátéve, és a lánchoz van erősítve. A lányban alig van erő, és látszik, legszívesebben lefeküdne, ám a bilincs nem engedi, a kényelmet.

Dokkok 16279687Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeKedd Szept. 07, 2010 6:41 pm

Belépve a raktárba először semmi érdekes dolgot nem látunk, láncokat, ilyesmit. De aztán amikor megmozdulnak a láncok, észreveszünk egy nőt, akit odaláncoltak. Alig van benne erő, a lánc miatt nem tudja magát kényelembe helyezni. Vajon ki lehet ő, és miért láncolták ide? Lehetséges hogy ő a csali, hiszen Freddy számít az érkezésünkre. Abból még nem lehet baj, ha megkérdezem tőle, hogy ki ő, és miért van ideláncolva.

-Mi a jófiúk vagyunk, én legalábbis biztos. Bízz bennem, kijuttatlak innen. Ki vagy te és miért láncoltak ide?

Remélem választ kapok a kérdésekre, nem szeretném, ha a nőnek baja esne, igyekszek majd azon lenni, hogy őt is kiszabadítsam.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeKedd Szept. 07, 2010 9:16 pm

Belépnek az épületbe és Kalapos el is húzódik Genzo mellől, persze az embereivel együtt. A nagy sötétségen kívül csak néhány lánc csörömpöl a raktárban, nem a legbarátságosabb hely az tuti. Manipulator elindul a láncok irányába, de csak szép lassan nehogy valamilyen csapdába kerüljön. Akarva, akaratlanul is megint közel kerül a hőshöz, de mióta az elkezdett gyanakodni rá nem igazán szeretne a közelében tartózkodni. Eközben megpillant egy nőt aki oda van bilincselve az egyik lánchoz. A nő nem tud lefeküdni, pedig látszik rajta, hogy nagyon szeretne, a fáradság teljesen eluralkodott az amúgy csinos nőn, de Manipulatort ez most annyira érdekli, mint jól lakott farkast a vadászat, semennyire. A hős pasas oda is megy a nő mellé és elkezd beszélni hozzá. Amikor azt mondja, hogy ő biztos jófiú akkor igazolódik be Manipulator gyanúja. A srác gyanakszik rá, de amíg nem támad addig hasztalan konfliktusba keveredni vele, egyenlőre. A kalapos fickó belegondol mi lesz akkor, ha Genzo kap egy választ, a legkézenfekvőbb dolog az, hogy megpróbálja megmenteni a nőt. Mégis mit várhat az ember egy hőstől?

- Genzo szerintem jobb lenne először leszedni onnan azt a nőt és utána kérdezgetni. Vagy az ő élete neked nem fontos? -mondja kicsit szemrehányóan.
Ezután már szól is két munkásnak, hogy szabadítsák ki a nőt börtönéből. Ha Genzo akadályozni próbálja a dolgot, akkor pedig a másik két munkást arra utasítja, hogy tartóztassák fel.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeCsüt. Szept. 09, 2010 1:42 pm

Genzo kérdéseire a nőnek nincs ereje felelni. Kimerült, és teljesen meggyötört állapotban van. Látni, hogy igen régóta lehet láncra verve, ami nem napokban merül ki. Még csak lefeküdni sem tudott, hisz a bilincs nem engedte neki. Manipulator mikor utasítást ad embereinek, azok megpróbálják kiszabadítani a foglyot. Mint munkások, akad náluk fogó, és vízpumpafogó is. Megpróbálják a bilincset eltörni vele. Közben a nő szenvedve tűri, ahogy a szabadításán munkálódnak. Szemébe könny szegődik, és látni, több helyen is vágásokkal büszkélkedhet.

Dokkok 30137141

...néhány percnyi munka után végül feladja a bilincs, és ezzel kiszabadul a nő, aki teljesen magatehetetlenül zuhan a földre.

Dokkok 46256448

Immáron alaposabban végignézve, Genzo és Manipulator is észre veheti, hogy hasonló öltözetet visel, mint a macskanők. Minden bizonnyal az egyik tag a Tolvajok Fejedelme csapatának. Ha netán bármiféle iratot keresnének nála a megmentői, nem találnak semmit. De ha arcát megnézik, akkor sem mond sem Manipulatornak, sem Genzonak. Azon kívül, hogy gyönyörű a nő, nem ismerős számukra. Viszont nem csak arcát, de testét is vágások borítják. Mintha valamiféle hatalmas bengével ejtették volna azokat.


Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeCsüt. Szept. 09, 2010 3:46 pm

//Bocs az íratlan sorrend bontásért, de nem bírtam ki, hogy ne írjak.//

Miután a két munkásnak pár perc kínlódás után sikerült leszedniük a nőt, akkor tűnt fel Manipulatornak az, hogy ez a nő is macska jelmezben van. Szerencsére Genzo nem avatkozott bele a dologba így minden nyugisan ment. A két munkás ezután vissza megy Manipulator mellé és várják az újabb feladatot. Kalapos csak ekkor veszi jobban szemügyre a nőt és csak most veszi észre, hogy a gyönyörű test tele van sérülésekkel, milyen szomorú látvány. A férfi kicsit megenyhül a látványon, mert nem érti, hogy lehet képes valaki ilyesmire. Szája a maszk alatt enyhén legörbül, de hamar visszarázódik normális lelkiállapotába.

Ezek után odamegy a nőhöz és elkezd valamiféle iratot keresni. Nem jár sikerrel, tehát muszáj lesz máshogy beazonosítani, de az tuti, hogy a Tolvajok Fejedelméhez tartozik, ez már csak a cica jelmez miatt is igaz.
- Szerintem jó lenne ellátni valahogy. Elviszem magamhoz, én meg tudom csinálni, mert nem lenne tanácsos kórházba vinni. -mondja Genzonak.
Miután befejezte mondókáját felveszi a nőt az ölébe, mivel sportolt ez nem fog nehezére esni. Ezután vissza megy az emberei közelébe.
- Majd én viszem! -jelenti ki- Engem védenek az embereim, úgyhogy a nő biztonságban lesz.
Ezután elindul a kijárat felé és reméli, hogy semmi sem fogja abban akadályozni, hogy kijusson innen.


//Bat nem lehetne, hogy kaland után megtartsam a cicust? Very Happy (komolyan gondoltam) //
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 12:51 pm

A nő nem tud válaszolni a kérdéseimre, amit valahol meg is értek, hiszen kitudja mióta van itt ideláncolva, semmi erő nincs szegényben. Miztán a kalapos barátunk jómunkásemberei kiszabadítják a nőt, az erőtlenül esik a földre, de életben van. Ekkor látom meg, hogy a gyönyörű testen macskaruha feszül, ami arra enged következtetni, hogy a macskatím tagjával állunk itt szembe. Kalap úr elkezd iratokat keresgélni a cicusnál, de nem jár sikerrel, és ahogy nézem, az arca sem ismerős egyikünknek sem.

A kalapos felajánlja, hogy elviszi magához a csajt, nem akarja kórházba dobni. Beleegyezek, vigye csak, az a jó a csapatban, hogy nem mindent te kell csinálj.

- Vigyed csak, vigyázz rá.

Mondom neki, és várom a további eseményeket. Szeretnék a nyomára bukkani annak, aki ezt tette a nővel, de nem tudom egyelőre, hogy hol kezdjem. Ha Kalap, a munkások és a csaj elmentek, én elkezdek szétnézni a raktárban, hátha találok valami nyomot.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeHétf. Szept. 13, 2010 7:11 pm

- Húúú-hu-hu-húú… - Hangzik a szívet melengető ördögi kacaj, első hallásra is biztossá válik. Ez bizony szívből jött és a rekesz izom vezette útján. Bezony ám kedves olvasók, immár szabadok a bilincselt kacsók.
-Hííí-hi-hi. – Ismétlés, Hasonló jókedvvel és ahhoz való lezárás. Hirtelen bezáródnak a kijáratok. Majd cipő sarkának a kopogása hallatszik, de egyenlőre semmi más. Majd egy falfehér arc tűnik kis a sötétből, mintha csak benézne valahova, szépen körül is tekint, majd csodálkozva akad meg a szeme a kis rakáson.
- Nocsak, nocsak… nocsak. – Lép kis most már egész testtel a sötétből.

Dokkok 2emiz54


Mesélő, Joker
Harley
Dokkok 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 8:47 am

Manipulátor számára nincs kiút, mikor távozni akar. Pontosabban kiút lenne, ám egy váratlan vendég talán jobban felkeltheti érdeklődésüket most, mint a távozás. Genzo, és a Kalaposként ismert gonosztevő egyaránt észrevehetik az előttük megjelenő fal fehérre sminkelt, különös viseletű alakot. Mind ez idő közben a kiszabadított macskanő, csak halkan nyög a fájdalomtól, és a kimerültségtől egyaránt.

A talán váratlannak mondható az alak megjelenése, de Genzo, és Manipulator számára ismeretlen. Nem emlékezhetnek hasonló külsejű férfire sem a televízióból, sem pedig az újságokból, vagy más hírforrásokból. Talán egy nagy kérdés van. Mit keres pont itt, és köze van-e bármihez is?Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 3:26 pm

Már nincs olyan messze a kijárattól, de ekkor mégis történik valami. Az ajtók és a kijáratok hirtelen bezáródnak. Nincs már kiút, ez viszont csak a kisebbik rossz lenne, mert ekkor feltűnik egy falfehér arcú fickó, aki igencsak vicces kedvében van. Először csak az ördögi kacaj hallatszik, ezután megint ugyan az és csak a harmadik ilyen alkalomnál lép ki a sötétből a lila ruhába öltözött bohóc. Manipulator hátrébb lép pár lépést és a munkásoknak oda szól, hogy állják körbe őt a biztonság kedvéért.

Nem kell sok idő és rájön, hogy az alak egyenlőre nem akar harcot kezdeményezni. Ebből kifolyólag megkéri a két elől álló munkást, hogy engedjék el. A négy melák elé áll, persze a nőt egy pillanatra sem teszi le.
- Uram, ha jól sejtem maga felelős ezért. -mondja a nő felé biccentve a fejével.
Pár lépést tesz a lila ruhás fickó felé és megpróbál egyenesen a szemébe nézni.
- Hogy őszinte legyek nem zavar! -jelenti ki vidáman- A nevem Manipulátor és örülnék ha az úr is bemutatkozna, hisz a jó modor fontos. Remélem az úr nem támogatja az aljas, romlott és kapzsi gothami rendőrséget. Igazam van?
A komoly Kalapos hirtelen mintha kivetkőzött volna magából és egy zakkant, félnótássá változott volna át.

Ha ezek után Genzo megpróbálja megtámadni, akkor a munkások megvédik őt, persze nem az összes, csak három, mert egy csak maradjon mellette a biztonság kedvéért.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 8:25 pm

Na itt aztán nem unatkozik a metahumán. Feltűnt a semmiből egy fehér arcú bohóc, vagy valami ilyesmi. Nem tudom hova tenni a fickót, de lefogadom, hogy van köze az egészhez. Nagyon vidám kedvében van, talán gyanúsan vidám. Lehet őrült? Mindenesetre Kalaposra nagy hatással van, gyorsan átvette a bohóc - nevezzük csak így- stílusát, és más néven mutatkozott be. Manipulator, vagy mi. Az az igazság, hogy az egész helyzetet nem tudom mire vélni, lehet a bohóc képes a környezetét olyan őrültté tenni, mint ő maga? Ezesetben remélem, én nem fogok ilyen állapotba kerülni. De mit csináljak ezekkel az őrültekkel itt? Manipulator már jól elbeszélgetett ezzel a bohóccal, én inkább nem szólok egyelőre semmit, hátha kapok így is válaszokat, ha már ilyen jó haverok lettek, lehet mesél a bohóc pár számomra hasznos dolgot. Viszont akármennyire is sajnálom kalap urat, ha veszélyt fog rám jelenteni, muszáj lesz szétverjem, ahogy a bohócot is. Megölni nem fogom egyiket sem, ez tuti, de ha támadnak, magukra vessenek. amíg itt bohóckodnak nekem, addig nem támadok. Majd, ha eljön ez ideje. Kung-fu mester is vagyok, és a kung fu fegyelemre és önvédelemre tanít, ezt fogom szem előtt tartani. Amíg nincs rá okom nem verekszek.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 8:46 pm

A bohóc meglepődött volna? Az arca erről is árulkodhat, kicsit visszább húzott nyak és a szeme körüli fekete foltok jobboldali változata megemelkedik.
-Fura egy népek ezek a matrózok. Tudod, hogy a „kíváncsiság megöli a macskát”? – Az első mondatot mintha csak magának mondaná elgondolkozva, miközben az olvasok felé néz, majd a az emberekkel emberkedő csókának szegezi a kérdést.
-És ha ő nem ér rá még mindig itt vagyok én. – Mintha csak egy felajánlás hangzana egy megjegyzés formájában, majd megint a kalaposra kapja a fejét.
-Hol is hagyhattam a modorom? – Hirtelen lépésekkel indul meg a kalapos felé kezet nyújtva.
-Jared… a Johnsonn-éktól. – Ha Manipulator ráfog valószínű áram rázza meg, annyi, hogy az már fájdalmas legyen és kábaságot okozzon.

// Bat, nem tudom, hogy most JK jellegű postokat vársz-e vagy mi, de szólj ha problema van, az idézet meg angol küzmondás, olyan mint az "aki kíváncsi hamar megöregszik" azt hiszem így szólt angolul:D//


Mesélő, Joker
Harley
Dokkok 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 8:41 am

Ha Manipulator kezet ráz a titokzatos bohóccal, az áramütés miatt, kábán kerül a földre, de még mindent hall, és lát, csupán kicsit tompán. De vele együtt a macskanő is így járhat, akit kezében tart. Ám ha nem, mind ezt elkerülheti. Genzo a hallottak után is csak meghúzva magát figyel, de sejtése nem igazolódik be. Legalábbis egyenlőre, hisz semmiféle őrültséget nem tapasztal magán. Viszont láthatóan a bohóc és a kalapos jól kijönnek. Vagy még sem? Tanácsos továbbra is a macskanőt Manipulator kezei között hagyni?


//Ha bármi gondom akadna, szólok.//Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 9:20 am

Még mindig nem történik semmi gyanús, és még én is normális vagyok, legalábbis nem kezdtem el ugrálni meg nevetgélni, mint már lassan mindenki körülöttem. Az viszont más dolog, hogy nem egy kellemes társaság ez a bohóc, és már a Manipulatorrá keresztelkedett Kalapos sem a régi. Viszont hozzá vagyok már szokva az őrültekhez, hiszen volt belőlük bőven az Arkhamnál, amikor ott segítettem a káoszt kicsit helyrepofozni. Ahhoz képest ez egyelőre két őrült, viszont ez a bohóc nekem veszélyesebbnek tűnik az átlag őrülteknél, bármilyen nevetgélős, barátságos figurát hoz itt, én azért nem dőlök be még. Nem lehet túl normális, aki fehérre festi az arcát, és felvesz mellé egy ótvar lila öltönyt. Ráadásul összevissza beszél, nem sokat értek abból, amit mond. Jön itt nekünk a kíváncsisággal, meg a macskával. Ez biztos valami régi közmondás, de nincs sok értelme, azt főleg nem értem, hogy most mire mondta.
Most kezet akar rázni Manipulatorral. Én nem ráznék vele kezet, az hétszentség, kitudja, milyen csapda ez.

- Kalapos, vagy nevezd magad akárminek. Én vigyáznék a helyedben, hogy kezet fogok-e egy őrülttel. Nem tudhatjuk, mire készül.

Mondom a megzavarodott társamnak, közben azon gondolkodok, hogy a félholt macska jobb kezekben lenne nálam, hiszen én egyelőre normális vagyok... azt hiszem. Megpróbálom elvenni Manipulatortól a csajt, meglátjuk mennyi sikerrel.

- Bízd inkább rám a nőt, Kalapos. Majd én vigyázok rá, nálam jó kezekben lesz. Engedd el szépen...

Közelítek Manipulator felé, megpróbálom elvenni tőle a nőt. Nem mondom, hogy nem remegek kicsit, hiszen a társam nem épp kiszámítható. Ha megpróbál megtámadni ezek után, sajnálattal ugyan, de muszáj leszek megverni őt, nem maradhat nála a nő, hiszen őrült.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 3:19 pm

A bohóc elkezd össze-vissza beszélni, ami csak megerősíti a gyanút Manipulatorban, hogy nem egy épelméjűvel áll szemben. ~Lehet, hogy most mindenki azt hiszi örült vagyok, de annyira nem, hogy egy nálam örültebbet ne ismerjek meg. Ez a férfi teljes mértékben bolond, bár nem zavar végre nem kell a buta hős szerepet játsszam.~ Eközben a bohóc megmondja a nevét, bár ki tudja mi igaz és mi nem a bohó szavai közül. Ekkor kezet nyújt a lila ruhás fickó, de Manipulator nem fogja meg.
- Majd talán ha jobban megismertük egymást. -mondja a bohócnak és hátrébb lép párat.

Ekkor Genzo elkezd közelebb menni Mani felé. A férfi ezt a szeme sarkából látja, de ráadásul a hős elkezd beszélni is. Arra kéri a férfit, hogy adja oda a nőt neki, mert nála jobb kezekben lesz.
- Ne gyere közelebb! -ordít rá Genzora- Ha még egy lépést teszel, teszek róla, hogy legközelebb ne lépkedjél! -a férfin látszik, hogy teljesen elborult az agya.
Két munkásnak azt utasítja, hogy tartsák távol Genzot, de ha azokat valamilyen módon kicselezi, akkor még egy pasast ráküld. A nő eközben egyre jobban kezdi magához ölelni, mintha védeni szeretné valamitől.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimePént. Szept. 17, 2010 7:44 pm

Lassan húzom vissza a kezem a válasz után és közben lefejtem az ujjamról a kis „gyűrűt”. Kaján mosollyal, fent hordott orral nézek a kalaposra, mielőtt folytatnám.
-Az illem… ugye? Álnév és egy kedves gesztus viszonzásának hiánya… hehe – Viszonylag komoly hang a végéig, mikor rövid, szolid nevetés, majd egy vigyor közben végignyalom a számat, miközben elkezdek kuncogni. Főleg azon, ahogy összekapnak. Amatőrök… Amíg nem rám figyelnek pár könnyed lépéssel oda megyek az egyik testőrhöz akit az izomra küld az a parás gyerek. Megkopogtatom a vállát.
-Mond, hogy „Á”! – Csak egyszerűen, gyorsan, kicsit hadarva. Ha nincs nyitva a szája akkor egy elég fura mozdulat után vágom gyomorszájon és egy karlendítés után bepöccintem a sokkoló játékszerem, majd fordulásból állon kúrom. Hátra teszem a kezem és várom, ahogy összeesik és rezzenéstelen arccal nézem azt. Valahogy magamra kell terelni a figyelmet. Pofátlanság, hogy az én számom megy és egymással játszadoznak. Ha sikerült.
-Na csak azért… - Jegyzem meg a hatás kedvéért.Mesélő, Joker
Harley
Dokkok 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeSzomb. Szept. 18, 2010 12:07 pm

A két munkás Genzohoz lép, akit nem engednek Manipulator közelébe. Közben pedig a bohóc könnyű szerrel váltja valóra tervét. Az agy mosott munkást megüti Joker áramos szerkezete, amitől kábán, néhányat rázkódva remeg meg a földön, miután még ráküldtek egy rúgást.

Miközben a bohóc egyre inkább kezd kibontakozni, a sötétben egy nő alakja rajzolódik ki. Lassan, kecsesen lépdel előre, és látni, minden izma megfeszül. Manipulator és Genzo számára egyaránt ismerős a kosztüm, amit visel.

Dokkok 78167417

Eléggé zihál, és mélyen veszi a levegőt. Kissé zavartan nézi a társaságot, többek között leginkább a bohócot. Majd Megpillantja Manipulator kezében a társát, és sietve szalad oda hozzá.

-Maggie!

Megkönnyebbülten szólal fel, majd éles váltással gyanakodva, és indulatoktól fűtve karmait megcsillogtatja. Mivel még nem találkozott a jelenlévők egyikével sem, mindegyiküket ellenségként tekinti.

-Tedd le őt! - mondja Manipulatornak szólva.Dokkok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeSzomb. Szept. 18, 2010 3:21 pm

Szerencsére a munkások megállítják Genzot ezért nem kell vele komolyan bajlódnia Manipulátornak, de van egyéb gond. A bohóc fogja magát és egy sokkolót dug az egyik munkásának a szájába, aki ezek után ájultan, rángógörcsök közepette fekszik el. Mani kicsit meglepődik ezen, de nem veszti el a nyugalmát. Mivel Genzoval már nem kell törődni ezért a bohóc felé fordítja a tekintetét.
- Most már figyelünk kedves bohóc úr. Mit parancsol? -teszi fel az egyszerű kérdést.
Ekkor megjelenik egy macska ruhába öltözött nő, aki igencsak zihál. Oda is fút Manipulatorhoz és rászól, hogy tegye le a nőt, akiről mint kiderül Magginek hívják.

Manipulátor hátrál pár lépést a karmait fitogtató nőtől és csak akkor szó hozzá.
- A barátnőd súlyosan megsérült. Én eltudom látni, de ahhoz haza kell vinnem. -mondja a nőnek komoly hangon - De most épp társalgok az úrral. -néz a lila ruhás fickó felé.
Mivel Genzo nem csinál semmit, ezért rajta csak egy embert hagy és a maradék kettőnek pedig odaszól, hogy figyeljék a macskanőt.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeSzomb. Szept. 18, 2010 4:07 pm

//Most van időm reagot írni, de még áll amit írtam az orvosi igazolásokhoz, jövő héten eltűnök//

Mani két szolgája megállít, nem is erőltetem tovább a támadást, valahogy van egy olyan érzésem, hogy a bohóc nagyobb fenyegetést jelent egyedül, mint Mani a négy emberével együtt. Ezt a sejtésemet igazolja, amikor a bohóc elintézi az egyik munkást. És ha ez nem lenne elég egy napra, feltűnik egy macskanő, aki észreveszi Maninál a társát, Maggiet. Kéri, hogy engedje el, de kalapos barátunk kimagyarázza magát. Én tartogatom az erőmet, készülök egy esetleges összecsapásra, mivel úgy tűnik, egyedül vagyok, bármelyikük nekem támadhat, és a többiek neki segítenének. De előbb tisztázni kellene, hogy ki jó és ki nem, mert a macskanő ellendégként tekint mindannyiunkra. A bohócot elnézve meg őt nem érdekli, ki jó és ki rossz, ő talán a legveszélyesebb mindannyiuk közül, legalábbis első benyomásra. És az első benyomás fontos. Egyelőre nem csinálok semmit, félrehúzódok kicsit, követem az eseményeket, aztán, ha gáz van, közbeavatkozok.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitimeVas. Szept. 19, 2010 2:01 pm


-Nahh… - Simítja hátra a haját a bohóc, ami ugye kissé öszekocolódott a megmozdulása alatt.
-Tehetségtelen egy színész lenne Woodson… - Jegyzi meg egy kicsit mélyebb levegő vétel után, a hirtelen mozgás teszi, de még egy levegő és folytatja is.
-Na szóval, mi ez a Jambori? És mit akarnak a cicusoktól? – Komolyan hangzanak a kérdések és még mutogatás is a tárgyakra.
-Ha hurcibálják soha nem szokja meg a helyét… - Mintha tényleg csak egy állatról beszélne, majd elkezdi az új macska nőt méregetni, azután a többiekre néz.
-Szörnyűek ezek a kóbor macskák, ha egyet befogadsz jön a többi… - Még egy megjegyzés, de már várja a támadás. Az ütéseket egyszerűen azoknak az eltolásával hárítaná, míg a rúgások elől kilépne, vagy megállítaná, ha lehetséges azokat.Mesélő, Joker
Harley
Dokkok 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Dokkok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dokkok   Dokkok I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Dokkok
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: