Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Régi dokkok területe 296245150474wildcat..........Régi dokkok területe Teenansrobindccomicssup..........Régi dokkok területe Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Régi dokkok területe 39843828 Régi dokkok területe 79830643

 

 Régi dokkok területe

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 12:24 pm

Mint nevéből is kitűnik, ez Gotham nyugati oldalának, régi dokkjai. Rég elhagyatott, rossz állapotnak örvendő, néhol romokkal és üres kiszáradt földekkel tarkított terület. A lakosság mindig változik, csak az a néhány tucat hajléktalan mutat némi állandóságot a mindig változó képben, akik ezen a területen vertek tanyát.

Trant Hardwin/Edward Young

A nap még alig nyugodott le, a környék szokatlanul csendes és nyugodt. Ami elég szokatlan hisz, jelenleg épp több járőr és nyomozó a helyszínen van, igaz sokan álcázva vagy rejtőzködve, köztük Edward és Trant is, igaz messze egymástól.
Pár perce rendelték el a rádió csendet, elég feszült a légkör. Hullarablások sorát jelentették ebből a körzetből, így a rendőség elég nagy erőkkel vonult ki, bár az itteni lakosság csöppet sincs a segítségükre.
Edward valamelyest eltávolodott a kollégáitól, és csoportnyi kisebb romos épület felé sétál, mikor a parancs érkezik, mindenki vizsgálja át a neki kiszabott körzetének, épületeit, ha kell akkor faggassa ki az ott lévőket. De a veszély legkisebb jelére vonuljon vissza illetve hívjon erősítést.
Trant is itt van, bár ő közel sincs épület közelében, ha csak azt nem számítja, amit maga előtt lát. Egy nagyobb területen kisebb nagyobb bódék, és hevenyészett, szakadt, kopott sátrak tömege tárul elé. Csöppnyi bűz kíséretében. Az egyik hajléktalan tábor a sok közül, ami a területen áll. Gyanúsan nagy a csend, egyetlen embert sem lehet látni. Trant is megkapja az utasítást, vizsgálja át a körzetet, ami ezt a szagos tábort jelenti. Nagy nagy örömére.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 2:35 pm

Innen távolról végignézem a területet, amit át kell fésülnöm. Ha látok valami emberre utaló jelet akkor az első utam oda fog vezetni. Ha nem akkor szépen lassan elindulok találomra az egyik kis "utcán", és szépen nyugodtan felderítem az utamat.
Biztonság kedvéért az egyik kezemben a zseblámpám, a másik pedig a fegyvertokomon van. Ha valakit találok akkor odamegyek hozzá, és felvillantom a jelvényemet. Ha elfut, nem követem, ha nem fut el akkor megpróbálom kikérdezni.

Addig folytatom a vizsgálódást míg nem találok valami érdekeset.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 10:52 pm

Az őrsnek ismét Soulra volt szüksége, így amilyen gyorsan tudtam a helyszínre siettem, a nap épp csak nyugodni tért. De nem félek a sötéttől. A hely kihalt és magányos. De nem hátrálok meg a vihar előtti csöndtől. Amíg a város velem van én oldalán vagyok és addig magányát is űzöm. Egy hulla gyalázó az ellenfelem. A módszereit elnézve, szinte látom magam előtt. Octopus embere. Azért küldte szeretett városomra, hogy engem bosszantson. Átkozott nemezisem. Ha talán, talán megtalálom ezt az alakot elvezethet hozzá. Nyomára bukkanhatok ismét, hogy megküzdjek vele. De vajon mily nyomokat hagyott a nekrofil állat. A hely kihalt, nincsen egy lélek se a lemenő nap alatt, e vidék romos épületei között. Nem látok senkit, pedig semmi nem nehezíti látásom. Nem hallok semmit, pedig figyelek, nem csapta meg hulla szag az orromat. Nem tudom, hát mit keresnék erre.
- Mutassa magát és küzdjön férfiként! - Kiáltom el magam. Hiszem ha erre nem jön elő mire tenné hát? Ha meg nincs itt senki nyugodtan nézhetek más vidékekre.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 11:32 am

Edward

Gyanúsan csendes a környék, a kiáltozás nem sok mindent változtat meg ezen. Még mindig sehol senki. Messzebbről lehet hallani néhány kollégát, de a zajok ide már elég tompán jutnak át. Ahogy közeledik az épület, kivehető hogy egy több szintes régi épületről van szó, korántsem jó állapotban. Mindenfelé szemét kupacok, nehezítik a haladást. Ahogy közelebb ér, hirtelen mintha az egyik ablak mögött mozgást lehetne látni, majd tompa puffanások sorozatát, majd egy halk alig hallható sikoly hallatszik az épületből. ha akar könnyedén az épületbe juthat, hisz a korhadt bejárati ajtót szinte csak az isteni jóakarat tartja a helyén.

Trant

Ahogy a sátor tábor felé halad, egyre érezhetőbb, elviselhetetlenebb lesz a bűz. Nos nem hulla szag, inkább ürülék, szennyvíz és rothadó élelmiszerek keveréke. Amint közelebb ér, kivehető, hogy a tűz mellett, amik különböző hordókban égnek, egy-egy csoportnyi ember kuporog. De korántsem annyi, amennyit az ember elvárna egy ekkora tábor láttán. Ahogy Trant közelebb ér, az emberek a hevenyészett és szánalmas szállásaikra vonulnak vissza, vagy megpróbálják figyelmen kívűl hagyni a rend őrét. Ahogy egyre lentebb halad, egy csapatnyi szutykos gyereket és kamaszt pillant meg akik láthatóan élénken vitatkoznak valamin, sűrűn mutogatva Trant szemlélye felé.


Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 12:35 pm

A melegedő helyüket elhagyó egyik embert követem. Találomra választom ki, majd a fészkébe követem, és ha onnan már nem "menekül" tőlem akkor megpróbálom kikérdezni. Ha továbbra is megpróbál elszelelni akkor egy másik bódéba megyek amelyikbe és ott próbálom kikérdezni a bentlakót.
- Jó estét én rendőr vagyok. Csak pár kérdést szeretnék feltenni a mostanában történt incidensekkel kapcsolatban. Tud-e róluk valamit? - Ha beleegyezik a kihallgatásba, akkor egyből neki is kezdek, ha nem akkor keresek egy másik pácienst. - Az elmúlt napokban friss holtestek tűntek el, temetkezési cégektől, kórházakból, vagy még a családtagok orra elől is. Tud-e ön valamit erről? - Megvárom a választ, ha tud akkor felírom magamnak, ha nem akkor megint keresek egy másik információ forrást.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 1:14 pm

Térdig gázolok a mocsokba, a baljós épület felé. Nem átkozódom, így érzem magam otthonosan, a város igazi arcával. Ahogy ő nem tagad meg engem vétségeim miatt én sem hozom fel neki minden ragyáját és pörsenését. Úgy szeretem, ahogy van. Majd elém tárja kártevőit a város, hogy segíthessek neki megszabadulni a zavaró tényezőktől. Csetepaté zaja szűrődik ki az épületből, de én már a mozgásra felkaptam a fejem, tettre kész vagyok. Sietek. Berúgom az ajtót és egyből felfelé veszem az utat, gyorsan, éleseket fordulok. Rajtam múlhat valaki élete vagy halála.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzomb. Jan. 01, 2011 11:26 pm

Edward

Az ajtó, a rúgás nyomában szinte teljesen kiszakad és egy hangos dördüléssel, mely szinte robajként hat a csendben, bezuhan a házba. Szabad az út. Edward gyorsan és tettre készen mozdul, csak egy baj van a házban korom sötét van így a sietségben, majdnem felbukik valamiben. Ahogy visszanyeri az egyensúlyát, elindul fel felé. Fenn valamivel világosabb van, 4 ajtó tárul elé, de neszt vagy mozgást egyikből sem lehet hallani. Át kell vizsgálni mindegyik szobát, úgy tűnik.

Trant

Trantnek nincs szerencséje, mindenki nagy ívben kerüli, sőt egy csapatnyi megtermett férfi, különféle husángokkal felszerelkezve egyre rosszabbul nézik, ahogy kérdezősködni próbál. Egyre mélyebbre jut a táborban, de eddig semmit sem ért el, hacsak annyit nem hogy egy csapatnyi gyerek visongva és suttogva követi, majd kövekkel kezdik el dobálni. Egészen addig míg egy vékony, lány parancsolóan le nem állítja őket.
-Elég lesz!-Trantre pillant megvetően, kiköp a földre, majd int neki hogy kövesse.-Ha többet akar tudni akkor kövessen, más nem fog magának semmit sem mondani.-
Jelenti ki, csöppet sem kedvesen, majd gyorsan elindul, még mélyebbre a sátorok útveszőjében.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 10:45 am

Egyáltalán nem lepődök meg az itt élők cselekedetein. Nem szerethetik különösebben a rendőröket, mi mindig az ellenségei voltunk az ilyen "lecsúszott" embereknek. Nincs semmi reményük, semmi esélyük, hogy innen elkerüljenek, és úgymond normális életet élhessenek.
Egy arcizmom sem rándul, amikor kiköp a nő, de a szavain meglepődök. Önszántából valaki segítene a rendőröknek, sőt köpne, ez nekem bűzlik. Az is lehet, hogy csak valamilyen jutalmat vár az információjáért cserébe. Esetleg el valami nagyobba csöppent az őrs, és egy egész szervezettel állnánk szemben?
Csak a feltevések vannak, amíg nem tudok meg többet. Illedelmesen megköszönöm a nő segítségét, és követem. Ha a legkisebb veszélyt is felfedezném, azonnal rádiómhoz kapok, és szólok a többieknek a fejleményekről. Elég messze bejöttem a bódék közzé, de talán ha baj lesz, elég hamar ki tudnak innen menteni mielőtt itt hagynám a fogamat.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 8:46 pm

A sötétbe rohanok, amit Gotham rejtő köpenyként terít rám, hogy így segítse a munkámat. Rezzenéstelen folytatom az utam. Fel fele, fel a magasba a következő emeletre. Ott veszem csak észre, hogy választás a jussom. Négy ajtó vár legott, mint csukott ajtóval, még nem tudom, hogy zártak-e emellett. De ösztönöm óva int, hogy hevesen törjek utat a rejtély sötét szobáiba. A kezem a kalapomra teszem mikor megindulok határozott léptekkel és egyszerűen beteszem a fejem a falon keresztül az egyik szobába, az aktivált képességemre, bár az csupán most deréktól felfelé teszi lehetővé, hogy ezt az ajándékom mit a város adott, annak felfedezésére használjam. Hogy minden ártó titkát feltárjam.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 1:44 pm

Edward

Egyszerűen áthajol a falon keresztül. A szobába némi holdfény világít be, így nem kell sok idő míg szeme elé tárul a szoba. Szemét kupacok, rothadó étel maradékok és szinte teljesen tönkre ment bútorokat pillant meg. Nyomokat, itt bizony éltek valakik de jelenleg kong az ürességtől az egész szoba. A következő kettőben sem lát semmi különöset, de az utolsóban ahogy áthajol a falon, szinte azonnal felé csap valami, de egyszerűen át megy rajta. A szobában teljes a sötétség, mintha csalódott morgást hallana, majd lépteket, de újabb támadás nem érkezik.

Trant

Némi gyanúval követi lányt, de a rövid séta alatt semmi különös nem történik, amiért riasztani kellene a társait. A lány hátra sem nézve siet, igen csak sietni kell ha követni akarja. Öt perces séta után, lassan elmaradoznak a sátrak, és nem is olyan messze egy kisebb erdős terület bontakozik elő. Második látásra inkább azonban egy régi elhagyatott parkszerűségnek tűnik, amit régen magára hagytak hagy növekedjen ahogy neki tetszik.
A lány ekkor megtorpan és szembe fordul.
-Tehát erről a pedofil állatról akar megtudni többet, aki hullákat rabol ugye?-
Kérdezi megvetően, de többet egyenlőre mond. Úgy tűnik meg kell győzni hogy beszéljen, feltéve ha tényleg tud valamit.


A hozzászólást Scott Alan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 05, 2011 1:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 2:23 pm

Meglepődök a nyílt szókimondásán, eddig nem igen lehetett belőle semmit sem kihúzni most meg ennyire egyenesen teszi fel a kérdéseket. A helyválasztása is egy kicsit meglepő, miért nem tudta elmondani a sátrak között, esetleg a saját bódéjában. Talán a többiektől fél ennyire, vagy csak nem akarja hogy meghallják hogy "köp" egy zsarunak, esetleg ő is benne van és egyesével akarnak minket zsarukat levadászni?
Erre most nem fogok választ kapni, talán egy kicsit később. Azért figyelek minden neszre, és válaszolok a kérdésére.
- Akarja kérdezni nekrofil "állat". Amúgy igen, pontosan ő róla akarok megtudni többet. Tudja nem tűrhetjük, hogy a halottakat megszentségtelenítsék. Mit tud róla mondani? Van valamilyen információja az elkövetőről? - Teszem fel a saját kérdéseimet. Közben végignézem a nőt, nem-e rejt valamilyen veszélyt a jelenléte rám nézve. Nem lapul egy fegyver a ruhájában, vagy valamilyen más szokatlan amit felfedezhetnék rajta.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 5:04 pm

Sorban megnéztem a szobákat, de csak az utolsó mutat feltárni való titkokat~Itt van hát az árnyak rejtette ember.~ Gondolom, mikor egy ütés halad át a fejemen. Én kifordulok a falból két lépéssel és a fordulás lendületével rúgom be az ajtót. Hogy ölre menjek a rosszakarómmal. Aki azt hitte, hogy a város őrét oly könnyen ütheti le. Az arcom mellé emelem a kezeimet, ökölben és terpeszbe állok, hogy úgy várjam a támadást...
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Jan. 05, 2011 2:07 pm

Edward

Az ajtó döngve kivágódik, némi fényt engedve a szobába. A helység feldúlva, a falakon vérnyomok, ahogy a padlón is. Szétszaggatott rongyos ruhák, és még némi véres csomós hajat is lehet látni.
A levegőben szinte érezheti a vér, és a nem rég történt vérengzés illatát.
A szobában nincs senki, elbújni pedig nem lehet, a legtöbb bútor szét van verve. Hirtelen mozgást lehet hallani, de a zajforrását nem lehet behatárolni. Ha Edward beljebb sétál, hirtelen egy súlyos test ugrik a nyakába....

Trant

-Perverz, nekrofil egyre megy mind beteg állat. Tényleg szavakon akar lovagolni?-
Kérdezi a lány kicsit gúnyosan, miközben alaposan szemügyre veszi Trantet. Ő egy piszkos, elhanyagolt de valahol mégis csinos, vékony lányt láthat. Pár percig nem mond semmit, aztán csak megered a nyelve.
-Pár hete kezdődött....éjszakánként többen is az állították, hogy valakik figyelnek, köröznek a tábor körül. Aztán elkezdtek eltűnni az emberek, és nem csak ők, hanem a halottaink is...egyszerűen csak eltűntek az éjszaka közepén. Persze hiába kértünk segítséget senki sem jött, senki. A kölykök pár napja láttak valamit, hogy a Púpos holtestét, valami sárga szemű lény vonszolja a park felé....-
Szavát megerősítendő a park felé mutat.
-Mindenki fél, de senki sem hitt a gyerekeknek....-Közelebb lép, szeméből süt a félelem, és a remény hogy végre talán hisz neki valaki.-.....kérem segítsen nekünk.-
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Jan. 05, 2011 5:22 pm

Merengve nézek el arra amerre a hajléktalan nő mutatott.
~ Egy erdő? Mintha egy rossz horrorfilmben lennénk, de sajnos ez Gotham City. Itt sokkal rosszabb is meg szokott történni, mint egy gyenge filmben. ~ Gondolataim menetét csak az a felismerés szab gátat, hogy a nő még mindig engem bámul.
- Öhm, igen köszönöm az információt. Még annyit had kérdezzek meg, hogy esetleg be tudná-e határolni a helyet ahova a holtesteket vonszolja azaz állítólagos "sárga szemű lény". Ez a facsoportosulás elég nagy ahhoz hogy az egészet átfésüljük. - Teszem még hozzá tudálékosan.
Akár számomra fontos választ ad, akár nem elindulok a mutatott irányba. Sétálás közben, a CB rádiómhoz nyúlok és bejelentem a fejleményeket. Ha lehetséges erősítést kérek, ne egyedül keljen a szörnnyel szembe néznem.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 7:02 pm

A homályba nézek kíváncsian a maszkom mögül. A tekintetem a lehetséges nyomok közt cikázik. A tett színhelyén. Gyilkosságra esélyes. A véres csomós haj miatt azt hiszem kizárhatom az állat kínzást. ~ De vajon ki lehetett és hol van? Hogy nyelte el a sötétség ilyen hamar? ~ Gyanakvóan nézelődök a hangot kutatva, először csak jobban behajolva a szobába, de siker híján még beljebb lépek, de csak pár lépést teszek befelé, hogy ismét a szobára helyezzem a tekintetem, figyelve, keresve. De ekkor előjön a rejtélyes alak és táncra hív, abban a hitben, hogy kezdeményezése egyenlő azzal, hogy ő vezetheti majd a lépéseink. Bár a hirtelen súly alatt megroggyannak a lábaim, de mielőtt maga alá gyűrnek megpróbálom anyagtalanná tenni a felső testem, ha az sikerül, csak egy kicsit lépek az egyik lábammal előre, hogy ismét felvegyem az eredeti "alakom" és ez után egyből a másik lábammal megpróbálok arcon rúgni az orvgyilkost, a sarkammal. Megfordulok, hogy szembe kerülhessek vele. Megvárom míg elkezd felkászálódni, mert földön nem ütöm meg, nem lenne illő és hősies. De amint elkezdte magát kiemelni a vállánál tervezem megragadni, hogy egy falnak vezethessem, egyenesen, hogy a fejével tompíthassa.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Jan. 11, 2011 1:59 pm

Trant

Trant hozzá állásán, a lányka teljesen kiakad. Nem tűnik úgy mintha a zsaru hinne neki.
-Persze, maga sem hisz nekem! Mind ugyanolyanok, ha valaki itt él, annak egy szava sem hihető, mi?! Mi mind csak tolvajok, meg gyilkosok vagyunk, és teljesen mindegy hogy valaki, vagy valami vadászik ránk! Tipikus!-
Már már hisztériába megy át, újra kiköp egyet, ezúttal majdnem el is találva Trant-t.
-Van egy régi játszórét szerűség, megy csatorna kivezető nyílása, arra felé látták az az izét!-
Dobbant egyet dühösen majd elviharzik, arra amerről jött. Ha a park felé veszi az irányt, egyre inkább sötét veszi körül, a rádió pedig akadozik. Nem sok mindent hall belőle. egy idő után mintha tompa morgást hallana majd egy nagyon is ismerős hang sikoltozva kér segítséget.

Edward

Az a valami egyszerűen átzuhan az anyagtalan testen, hangos puffanással ér földet. Nem tud felocsúdni, hisz rögtön Edward rúgásával találja szemben magát. A rúgás viszont sokkal keményebb felületet érint, mint az először Edward gondolná, alaposan befájdul a lába. Emiatt a támadó nyer néhány másodpercet, hátraszökken és morogva figyeli a férfit. A sötétben csak annyit lehet kivenni, hogy az alakja torz, billegve bizonytalanul áll a lábán. De erősebb, mint amilyennek tűnik. Egy üvöltéssel Edward felé veti magát, hogy átölelje, s valószínűleg összeroppantsa a férfit.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Jan. 11, 2011 2:40 pm

Az alak szokatlanul kemény, legalábbis a felület amit a sarkam ér elég volt ahhoz, hogy fájdalmat okozzon. Az érzést ami mostanság oly ritkán látogat, szinte nosztalgikus érzés kerít hatalmába a fájdalom mélysége és tompasága miatt. De persze emellett nyugtalanító, mert a feltevés, hogy ütéseim nem sértik ellenfelem vagy legalábbis csak körcsönösen müködnek azok, őj megoldásokat követelnek.
Az alak egy szökkenés után távolabb kerül tőlem, én csak figyelem, jelentőségteljesen nézek a szemei közé. Valami bestia lehet, a hang és az alak alapján. Talán az idegen tájakról érkező hajók hozták, megmagyarázná ezt a furcsa jelenséget. Az ilyeneket nem szül az én városom. Bár már mocsokba születünk, de az nem tesz ilyenné, nem jellemző. Ennek valami másnak kell lennie. De jelen pillanatban épp egy elelnfelemmé vált. Szennyezi a városom és ez az amit nem szabad hagynom. Nem ítélem el a másságot, de oda piszkítani ahol ráadásul hivatlan vendég vagy, az nagy modortalanságra vall. Meg fog lakolni a hölgy haláláért, a népem pusztítja, így én őt tűntetem el.
Nem ismerem még gyorsaságának mértékét és erejének miben létét, így hát a támadásánál egyszerűen ismét anyagtalanná teszem a felső testem, de kivárom amíg a karjait rám csapná, hogy kicsit kilépjek, így oldalasan álljak mellette, a lában az övé előtt hagyom, remélem, hogy még maradt benne lendület, amin a az visszaváltás után a kezemmel segítsek tova, egy lökés formájába, majd az előtte maradt lábammal segítek, kibillentek az egyensúlyából egy vádlit célzó rúgás, de nem tétlenkedek ezek után sem. A hát mögé lépek, így ha minden igaz egy pillanatra egymással hátúl állunk, így hátra fele rúgok a másik lábának térd hajlatába sarkkal. De minden rúgásom figyelem, hogy csak hátráltató erejű legyen, nem akarom a lábam törni az akcióval. De ha mindenhol olyan kemény volt a bőre, akkor a hátulról intézett rúgás után a vállammal rohanok neki, hogy tovább lökjem, bízva abban, hogy átszalad a falon és kizuhan az épületből, addig is időt hagyva nekem egy kis gondolkozásra.


Mesélő, Joker
Harley
Régi dokkok területe 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 11:29 pm

Nem törődve tovább a rádiómmal, és az erősítés kéréssel, a hang felé figyelek. Megpróbálom megsaccolni melyik irányból is jön az. Ha sikerül legalább körülbelülre megmondani akkor elindulok felé. A fegyveremet most már kiveszem a tokjából, de még nem biztosítom ki. Így sokkal biztonságosabb, még a végén lábon lőném magam véletlenül. Azért mindenre felkészülve, a biztosító szegen tartom az ujjam.

U.I. Na mi az Joker, átvetted Hatred helyét a kalandban???? Very Happy


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeHétf. Jan. 17, 2011 12:32 pm

Trant

A hang pontosan a lányka által megjelölt irányból jön. Ahol a játszó tér és valami csatorna leledzik. Ahogy elindul a sikoltozás ereje csökken, lassan közeledik a tér felé. A félhomályban, előbukkan a lepukkant tér, régi, szakadt játékokkal. A fele nem működik, vagy egyáltalán életveszély még csak rájuk ülni is. Ahogy beljebb lép, az egyik libikóka szerűségnél, hirtelen egy sárga állatias szempár villan fel, és egy vékony emberi test körvonalát is meg pillanthatja.

Edward

A lény üvöltve rohan Edward felé, de nem igazán tűnik túlzottan okosnak. Hisz csak átakarja ölelni, és összeroppantani. De újra anyagtalan testbe ütközik, és a férfi gyors ütés, rúgás kombináció megteszik a hatását. A lény kizuhan az épületből, egy tompa puffanást hallani, majd csendet. Edward ha kinéz láthatja a becsapódás helyét de magát a furcsa lényt már nem. Valószínűleg túlélte a zuhanást, és koránt sem biztos hogy elmenekült. Pár perc múlva ismét hallani lehet a morgást, de mintha egyszerre több helyről érkezne. Edwardnak nincs sok ideje, hogy kitaláljon valamit, míg újra támadás alatt nem lesz.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeHétf. Jan. 17, 2011 1:42 pm

A szempár tulajdonosára emelem a fegyverem, majd előveszem az övemből a jelvényem.
- Itt a gothami rendőrség! Feltartott kézzel lépjen elő, hogy jól láthassam! Ne tegyen hirtelen mozdulatot, mert azt agressziónak kell tekintenem és akkor lépéseket teszek az elhárítása érdekébe! A saját testi épségét veszélyezteti, ha így cselekszik! - A jelvényemet jól láthatóan előre nyújtom, de a fegyveremmel még mindig az idegent célzom.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 10:22 pm

// Ja és valamiért még törölni se engedte a postot Jokerként, sebaj:D//

Mire kisétálok a lyukhoz lent már csak hűlt helyét találom a szörnynek, kit elébb taszítottam a mélybe. Mikor jól kihajolok ráfogok a kalapomra, hisz az nincs oly mód rögzítve, mint szélfútta nyakkendőm. Amit amúgy meg is szorítok mikor vissza lépek a házba, hol a morgásokat hallhatom a szélcsendben. A szemem sarkába vándorol a pupillám, ami ismét tágulni kezd. Sóhajtok egyet, ahogy ismét a kalapomra teszem a kezem és egy fordulás után futásnak eredek. Ki az ajtó félfák között az emelet széléig és elrugaszkodom, ha akadály van előttem már akkor anyagtalanná válok, majd a lépcsőre próbálok érkezni, onnan ismét ugrok és sietek ki a házból.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Jan. 19, 2011 3:29 pm

Trant

A felszólítással nem sokat ér, a sárga szempár csak továbbra is rámered, miközben az a valami halkan morog. A test hirtelen újra felsikolt. Ez bizony nagyon úgy hangzik, mint az előbbi lány lenne. A szempár hirtelen villan egyet, majd hátat fordítva neked, gyorsan futni kezd a tér túloldala felé, miközben a lányt tovább vonszolja magával.

Edward

A morgás fokozódik, baj nélkül eljut a lépcsőig, ám onnan már csak zuhanva jut lefelé. Oldalról egy ütést kap, ami a lépcső aljába löki. Néhány erőteljesebb zúzódáson kívül, más sérülést nem szenved. De a homályból két lény bontakozik ki, egyik a lépcső tetején áll, nyilván ő csapott le, míg a másik a bejárati ajtónál áll fenyegetően.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzer. Jan. 19, 2011 4:41 pm

// Mindig csak az utolsó hozzászólást lehet törölni. Very Happy Ezért nem tudtad megtenni. //

Gondolkodás nélkül utána rohanok, és előkapom a sokkoló fegyveremet. A pisztolyomat futtában visszateszem a tokjába. Ha rálőnék még a végén megsebesíteném a nőt is. A sokkoló fegyverrel megcélzom, majd minden erőmmel azon vagyok hogy lőtávolon belül kerüljek vele, és ha sikerül akkor meghúzom a ravaszt. A testére célzok, az a legbiztosabb ha el akarom találni, és ha az áram megcsapná az áldozatát is az sem baj, mert ez nem halálos fegyver.
Ha nem sikerül elég közel érnem, vagy eltalálnom, akkor csak követem, amíg meg nem áll, vagy el nem vesztem a nyomát. Ami remélem nem történik meg.


Játékos szín: Crimson
Régi dokkok területe 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimeSzomb. Jan. 22, 2011 12:36 pm

Az első pillanatban meglepődés látszódhat az arcomon, miként felkászálódok a földről. De utána meglátom a két ellenségem. A pillanat hevében nem is gondolok bele, hogy akár többet is rejthet az óvó sötét. S, még kaján mosolyt is öltök, midőn meglátom a két bestiát. Nem tűnnek eszes fajtának és ezekhez olyan szép sablonok vannak, miket legyőzésükre használhatok. Először csak lassú léptekben kezdek hátrálni a két ellenfél elől. Azt akarom, hogy ők kezdeményezzek. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy nekik rontsak saját erőből. Megigazítom a kalapom. A kezeim egymás után emelem fel, hogy a kesztyűkkel is így tegyek, majd karjaim kitárom, hogy egy rántás után a kabátom elinduljon le. Le a hátamról és jobb kezembe vehessem azt.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 2:17 pm

Trant

A lény gyorsabb mint, ahogy az ember gondolná. Főleg úgy is, hogy egy emberi lényt vonszol maga után. A lány tompa sikolyokat hallat. Trant tudja tartani a tempót, és becéloznia is sikerül a lényt. A lövés talál, pár másodpercre megtorpan, megrázza magát, majd tovább fut, a közeli csatorna kijárat felé. Nem tett túl nagy kárt benne a lövés, s a lányt sem engedte el. Pár perc után eléri a nyílást, és a zsákmányával együtt eltűnik.

Edward

A lények fenyegetően morognak, s ahogy hátrál az alakjuk is kibontakozik, a hold rájuk vetülő fényében. Leginkább groteszk emberi alakra hasonlítanak, természet ellenes izmokkal, amik szinte külön életet élve vonaglanak, a hulla fehér bőrük alatt. Szemük sárga, szájukból méretes agyarak lógnak ki. Testtartásuk görnyedt, szaguk pedig sokhetes hullához hasonlítanak. Ahogy Edward hátrál a lépcsőnél lévő, hirtelen elrugaszkodik és Edward felé ugrik, s pont elérné mikor a másik bömbölve, őrjöngve sodorja el, és esik neki. Egymást tépik és szaggatják őrjöngve, figyelmen kívül hagyva a férfit. Legalábbis egyenlőre...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Régi dokkok területe Empty
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Régi dokkok területe I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Régi dokkok területe
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Nyugati oldal-
Ugrás: