Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A torony  - Page 5 296245150474wildcat..........A torony  - Page 5 Teenansrobindccomicssup..........A torony  - Page 5 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A torony  - Page 5 39843828 A torony  - Page 5 79830643

 

 A torony

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 8:20 pm

~ Kicsit túl beképzelt , ez a Thomas. Ha nem jött volna a társa igencsak bajba lett volna. Minden esetre, nem túl értelmes az biztos, én tuti hogy nem hagytam volna egy ellenséget így. Minimum harcképtelenné tettem volna, hogy soha ne okozzon több galibát. Na, de mindegy. Van most nekem más gondom is. ~ Nézek az őrök felé. ~ Meg kellene szökni, csak hogy így nehéz lesz. ~ Amikor belépnek a helységbe rákezdek.
- Még jó, hogy ideértek! Lassabbak már nem is lehettek volna. Mi Gotham City legújabb védelmezői vagyunk A Nagy csapat. A társaimmal beépültünk a Szövetségnek nevezett bűnszervezetbe. A feladatuk az volt hogy kiszabadítsanak egy bizonyos személyt, akinek a kilétére addig nem jöttünk rá míg ki nem engedték maguk dilettáns, hasznavehetetlen banda. De most azonnal szedjenek ki minket ebből, hogy utánuk eredhessünk, vagy istenemre mondom a polgármester tudni fog róla, hogy maguk mit tettek. Jobban mondva mit nem tettek.


Játékos szín: Crimson
A torony  - Page 5 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 9:53 pm

Hogy nekem mennyire de mennyire nem kellett volna idejönnöm! Magamban fortyogok, miközben igyekszem immár halványszőke hajamból kibányászni az undorító masszát. Úgy érzem, ha egy hétig állandóan fürödni fogok, ez a dzsuva akkor sem jön le rólam soha. Igyekszem legyűrni a hisztériát, ami a fáradtságban gyökerezett és inkább halkan megszólaltam. Illetve mégsem, nem volt elég erőm hozá, csak figyeltem a többiekre, kissé megtörten és fáradtan.
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 10:33 pm

Meg jöttek az őrök. Kurt a mondókájába kezdet. Michelle el volt magának. Kurt szerintem valami ismert tag erre felé. Én csak egy hétköznapi zsaru vagyok. Mit fog szólni vajon a főnököm, ha ezt megtudja? Egy biztos semmi jó nem fog származni belőle. Én a törvény szolgája segédkeztem a bűnűzőknek. Be mocskolta a jelvényt. Örülök ha takarítónak felvesznek rendőrségnél.
Csak vártam hogy kiszabadítsanak. A masszától ne bírtam mozdulni.
- Rendőr vagyok. A jelvényem a kabátomban van. Tanúja voltam az itt történt dolgoknak. Hívják fel a főnökömet.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 11, 2010 12:35 pm

Az őrök Kurt szavaira össze néznek, némelyik arcán a döbbenet vagy épp a kellemetlen szégyen is tükrözik, majd az egyikük megszólal.

-Elnézést... de nem tudtuk... Karlo megállíthatatlan, ha felébresztik.

Ezzel az őr szégyenkezve int társának, aki egy botot vesz elő, minek a vége elektromosságtól szikrázik. Közelebb megy Kurthöz, kinek a mondókája úgy néz ki, hogy bevált, és elhitték minden szavát. A bottal a masszához ér az őr, és szikrázva rázza végig azt az áram. Némileg még a massza által körbeölelt Kurt is érzi a kellemetlen zsibbadó érzést, amit az elektromosság okoz, de semmi egyéb más kárt nem tesz benne az áram. Az anyag pedig lassan leolvad a bekebelezett férfiről, és akár a víz, szétfolyik, majd egyre inkább össze zsugorodik. Ezzel fellélegezhet Kurt, csak úgy mint két állítólagos társa, ki szint úgy kiszabadulnak a fura masszából. Michellet az egyik őr segíti fel a földről, ha az igényli. Míg Blaise szavaiban senki nem kételkedik.

-Uram, elnézést...

Mondja az egyik őr a rendőrnek szabadkozva mind azért, ami itt történt.

-Kérem... nézzék el. Az intézet nincs felkészülve az ilyen jellegű behatolókra. Értesítenünk kell dr. Arkhamot az esetről... és a rendőrséget.... Karlo megszökött... ha nem állítja meg valaki, a város és az emberek...

Mondja az őr, és hirtelen elhallgat. Bele sem mer gondolni, hogy mi történhet. De a csapat már messze jár, és egészen biztos, hogy nem hagytak maguk után nyomokat. Bár ez olykor nem akadályoz senkit abban, hogy tovább kutasson. Már csak a trión múlik a következő lépés. A sötétben tapogatóznak, és kutatnak, vagy jobbnak látják ha megpihennek, és magukat mentik, nehogy bele keveredjenek valamibe, amibe nem kéne...//Aki nem kutakszik tovább, annak egy-két kör és véget ér a magánkaland. Aki igen, annak még folytatódik tovább. Döntsetek belátásotok szerint Wink . Egyértelmű választ kérek a következő körben, ha lehet. //


A torony  - Page 5 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 11, 2010 1:40 pm

A zsibbadtság még jól is esik, főleg, amikor az undorító anyag elkezd lefolyni rólam... Ahogy tisztulok, úgy tisztul a fejem is. Az egyik őr odajön, én pedig kivételesen szokásommal ellentétben elfogadom a segítséget, semmi kedvem jelenleg az önálló mozgáshoz, vagy gondolkodáshoz és úgy semmihez sem...
- Nos, remélem sikerül elkapniuk. - mondom hűvösen, amikor már biztosan állok a lábamon és a segítőmet is elengedem.
- Részemről azt hiszem, én most hazamegyek. - Már belemásznom sem kellett volna ebbe az egészbe, jelenleg másra sem vágyom, csak addig ázni egy kád vízben, amíg zselészerű nem leszek.


//Én most szerintem knem folytatom ezt a kalandot, mert egy kicsit sok a dolgom mostanság. Sad A többieknek minden jót. Razz//
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 11, 2010 2:59 pm

Ezek kemény pasasok. Az őrök kisegítettek minket az agyagból. Igen érdekes módszerrel.
- Én is észre vettem, hogy ez az intézmény nem az ilyen betegeknek alkalmas. Mit tudnak a fogolyról? Van valami gyenge pontja? Ha igen, akkor tudnának valami hatásos fegyvert adni ellene?

Nem volt kedvem ehhez az egészhez, de rendőri kötelességem a rossz fiúkat üldözni.
- Már megint mibe fogok keveredni.- nézek Kurtra
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 11, 2010 11:44 pm

Mielőtt még társaim megszólalhatnának, megpróbálom beléjük fojtani a szót, és átvenni a társalgás menetét.
- Mit keresett itt ez az állítólagos Karlo? Milyen óvintézkedést tettek ellen, hogy kiszökött? Hogyan sikerült most mégis ha eddig nem? Mi feltartottuk a tettestársakat akik ki akarták szabadítani ezt a förtelmet, akkor hogy sikerült neki mégis kijutni a cellájából? Mégis mit keres egy ilyen kaliberű bűnöző itt, és miért nem a Blackgate-ben szállásolták el? - Minden kérdésemet az eddig válaszoló börtönőrnek teszem fel. Hogy nyomatékosítsam a mondandómat, egyre hangosabban teszem fel, és minden kérdésnél egyre közelebb lépek hozzá. Majd az utolsó kérdésnél mellkason bököm, hogy teljesen érezhető legyen a felsőbbrendűségem.

Amíg válaszol ha válaszol, elfordulok tőle és a társaimhoz sétálok, miközben biztosítom afelől az őrt, hogy figyelek rá. Mr. B.-hez és Mr. M.-hez szólok.
- Ti tűnjetek el innen, a kikötőben találkozunk, ha még akarjátok folytatni ezt az őrületet. Én még mindenképpen be akarom hajtani a számlát rajtuk. Thomasnak még el akarom kenni a száját. - Ezzel befejezem a mondandómat, és visszafordulok az őrhöz (aki eddigre már befejezte a mondandóját, ha nekikezdett).
- Mindenről írjon jelentést, egy példányt küldjön a Rendőr főkapitányságra is. Minket pedig ne jelentsen, nem szabad, hogy a sajtó vagy bárki is tudomást szerezzen rólunk. A mi jelentésünk, majd eléri a megfelelő szerveket, tegyenek úgy mintha nem is láttak volna minket. - Ezzel elindulok, és remélhetőleg a kikötőbe követem az újdonsült társaimat. Ha meg akarnak állítani, akkor nekirohanok és megpróbálok elrepülni.


Játékos szín: Crimson
A torony  - Page 5 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 12:14 am

Figyelem a szárnyas fickót és irigylem a dühét és az elszántságát egy picit, én jelen pillanatban egyedül egy forró fürdőért tudnék ölni, habár azért sok embert, nagyon sokat...
- Nos akkor viszlát uraim, majd találkozunk. - tettem hozzá a végét, hogy tényleg úgy tűnjön, hogy nem csak a véletlen sodort össze minket..
Elindulok a lépcső felé és remélem nem állít meg senki, szükségem van egy kis időre, hogy nyalogassam a sebeimet. Lehet, hogy később még feltámad a harci kedvem... talán... esetleg...
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 12:17 pm

Michellet senki nem gátolja abban, hogy távozzon, de a biztonság kedvéért vele tart egy őr, aki kikíséri egy a főbejárattól távol eső mellékbejáraton, hála Kurt szavainak. Így senki nem figyelhet fel a távozó hölgyeményre.

Ám van aki válaszokat akar. Kurt szavai egyre inkább nagyobb nyomatékot, és hangsúlyt kapnak, ami mellé párosul felsőbbrendűsége, és kinézete is .Az a pár ő aki jelen van (5 fő) kissé össze rendül. Ezeket a szavakat valószínűleg inkább a rendőrtől várták volna. Az egyikük kissé hebegve, de válaszokkal szolgál. Az a férfi, aki eddig is beszélt.

-Karlo beszámíthatatlan, és kezelésre van szüksége. Önkéntelen dühkitörései fenyegetést jelentenek minden emberre. Állandó megnövekedett pulzusszáma különleges bánásmódot igényel, ezért mesterséges kómában szükséges tartanunk. Akkor nem árthat senkinek. De ha ébren van... akkor bizonyára már láthatták mire képes. Blackgate nem képes olyan ellátást biztosítani Karlonak, amire szüksége van. Dr. Arkham vállalta a felelősséget érte. Tudomásunk szerint egyedül a nagy feszültségű elektromos áram az, ami hatással van testére, és gátolhatja.... -ekkor a kezében tartott elektromos botot mutatja Kurtnek. Vagy is mutatná, ha figyelne rá a férfi. - Aki kiszabadította Karlot... tudta mihez kell nyúlnia... mindennel tisztába volt... ismerte a mesterséges kómát előidéző gép használatának módját... az őrökön pedig könnyen átjutott...

Feleli az őr, reményei szerint helyesen, és minden válaszával kielégítve kérdezőjét. Végül pedig bólint, és hagyja, hogy távozzon az alak, ahogy azt Michelle is tette korábban. Ekkor az egyik őr, ki eddig háttérben volt, előre lép Blaise mellé, majd felel az ő által feltett kérdésekre.

-A foglyok jelentős része komoly elmezavarral küzd, és teljesen hiányzik belőlük az emberiség által tolerált értékrend. Mindegyikük különböző gyógyszereken él, nyugtatókon, melyek némileg kezelhetőbbé teszik őket. Karlo egyetlen általunk ismert gyenge pontja, az elektromos áram, és az a legbiztonságosabb, ha kómában van. Egyedül ezzel tudok segíteni magának. -ezzel Blaise kezébe adja az őr a viperára emlékeztető elektromos botot. -De nem sokat használ, túl kis feszültséget termel.

Feleli, majd pedig távozik a többi őrrel együtt, akik rádiójukon keresztül a rendőrség által kapott felhívásra figyelnek fel. A GCPD hamarosan a helyszínre érkezik, így mihamarabb távoznia kell Blaisenek is, ha nem akarja hogy lelepleződjön.//Folytatás: Gotham város :: Arkham sziget :: A 'kikötő'//A torony  - Page 5 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
A torony  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A torony    A torony  - Page 5 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A torony
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Arkham sziget :: Arkham elmegyógyintézet-
Ugrás: