Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Sheodon Syyrax 296245150474wildcat..........Sheodon Syyrax Teenansrobindccomicssup..........Sheodon Syyrax Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Sheodon Syyrax 39843828 Sheodon Syyrax 79830643

 

 Sheodon Syyrax

Go down 
SzerzőÜzenet
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Sheodon Syyrax Empty
TémanyitásTárgy: Sheodon Syyrax   Sheodon Syyrax I_icon_minitimeVas. Júl. 11, 2010 12:58 pm

Egyéb név:
- Sheo
- Arany Szem (II.)
Kor: 20
Magasság: 180 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: Sötétbarna
Bőrszín: Kaukázusi
Egészségi állapot: Asztma (átlagosan nincs semmi probléma, viszont roham esetén ha nincs nála a gyógyszer az akár végzetes is lehet) + Allergia (dohányfüstre).
Család: Sullivan Suenami (apja, otthagyta a családot mikor még fiatal volt Sheo - kiléte ismeretlen)
Claude Syyrax (anyja, él - Sheo felvette az anyja családnevét)
Foglalkozás: Tanuló (egyetemen)
Oldal: Jó
Ellenségei: Sullivan Suenami
Szövetségesei: nincs

Törzshely: Claude Syyrax lakása

Jellem: Antiszociális személyiség, aki mellőz minden szociális kapcsolatot (talán nem is, de ha igen akkor is csak nehezen tudna kialakítani kapcsolatokat) és a saját szabályai szerint él, minimális pszichopata hajlammal. Ezen kívül azonban intelligenciája és logikája az, ami egyből kitűnik mindenkinek: villámgyors sebességgel és száz százalékos pontossággal következteti ki a dolgokat.
Szakképzettség: Informatika, Irodalom, Pszichológia, Zene, Kriminálpszichológia, Oknyomozás, Detektívkedés
Képesség: - Emberfeletti logika/szuper-intelligencia (avagy amit más kitalálhatatlannak és megfejthetetlennek gondol, az számára gyerekjáték kikövetkeztetni. Egy adott gazdaságfejlődést képes kikövetkeztetni anélkül, hogy ismerné a történelmet: számításba veszi az adott ország infrastruktúráját, gazdaságát és lakosságát, és ennek megfelelően kilogikázza, hogy kb. mennyi lesz az adott jövedelme egy országnak. Ez a képesség több, mint hasznos: ezt képes lenne akár nyomozások során is használni)
- Emberismeret (avagy az ember személyiségének tökéletes ismerése anélkül, hogy tudná, hogy kiről is van szó. Ezt általában 2-3 mozdulatból és egy rövid párbeszédből sajátítja el, és rájön, hogy milyen is az adott embernek a valója valójában. Ez nagyon hasznos lehet, mikor éppen egy sorozatgyilkossal beszélget, akinek a bűnösségét még nem sikerült beszélgetni, de az árulkodó jelek már előkerültek.)

Vagyon tárgyai: 4000$
NJK: Linda Flecther

Összes Kredit: 4
Elköltött kredit: 1
Fennmaradó kredit: 3


A hozzászólást Sheodon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 03, 2010 10:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Sheodon Syyrax Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheodon Syyrax   Sheodon Syyrax I_icon_minitimeHétf. Júl. 12, 2010 8:19 am

Elfogadva, jó játékot!


Sheodon Syyrax Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Sheodon Syyrax Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheodon Syyrax   Sheodon Syyrax I_icon_minitimeKedd Júl. 13, 2010 3:08 pm

"Egy gyerekrablási ügybe kevertem bele saját magam, ahol először egy fals riasztásnak dőltem be a környéken, később azonban már sikeresen megtaláltam a nyomokat, amelyek a vidámparkba vezettek. Egy gyereket raboltak el ott a helyszínen, valamint az egyik vezérigazgatót fejbe lőtték rendőri akció során. Egy gennyes váladék, mint nyom vezetett be engem, és ideiglenes társamat, Tysont a vidámparkba - ő azonban inkább visszafordult. Egy ideig megakadtam a besötétedés miatt, viszont később rátaláltam a szellemvasútra, ahol belépve találkoztam Tysonnal; az elrabolt gyerek anyjával; Vincenttel, a tettessel, aki egy malacmaszkot hordott; illetve néhány sebes és eltorzított arcú szolgával, akik az elrabolt áldozatokból "készültek el" a maszkos által. A férfi gyakorlatilag szétvágta Tysont minden darabjával együtt, majd engem is próbált legyőzni, ám én sokkolómmal sikeresen lebénítottam. Szolgáival azonban nem bírtam volna el egyedül, de egy Szúnyog nevű férfi segítségével őket is legyőztük. Az anyuka azonban eltűnt, és Szúnyog elindult őt megkeresni, azonban ennek is harc lett a vége, ahol most én mentettem meg Szúnyog életét. A harc a győzelmünkkel zárult, a tettest pedig már az arkhami elmegyógyintézetben kezelik."
Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Sheodon Syyrax Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheodon Syyrax   Sheodon Syyrax I_icon_minitimeVas. Aug. 01, 2010 9:56 pm

"Egy egyszerű lopási ügy felderítésének indult. Aztán több lett belőle. Egy elkövetőt már hetek óta követtem, és próbáltam megállítani őt, hogy ne foszthasson ki még egy üzletet. A terv azonban balul sült el. Ahelyett, hogy megállíthattam volna, engem is beállítottak a cinkostársának. Azonban váratlan dolog történt: a város egyik legtehetségesebb ügyvédje, Harvey Dent elvállalta a védelmemet. Itt már elkezdődtek a bonyodalmak és adódtak kérdések is, amik azonban még várattak magukra. A tárgyalást amúgy Harvey sikeresen megnyerte, ártatlannak ítéltek. Az igazságszolgáltatás győzött. A kalandnak azonban itt még nincs vége!

Ekkor futottam össze ugyanis egy Adam Fleps nevű emberrel, aki elhívott egy egyszerű, múzeumi látogatásra, ahol eleinte csak hasonló életünket vitattuk meg. Aztán minden megváltozott. Elmondta, hogy régen ő volt a híres Arany Szem, a város védelmezője, aki azonban lebukott. Otthagyta hát a hős életet, viszont most bennem utódjára lelt. Én lettem az új Arany Szem. Azonban még egy próbát ki kellett állnom: ő öngyilkos lett (kiugrott a rendőrségi múzeum ablakából), nekem pedig el kellett szöknöm, anélkül, hogy észrevettek volna. Ez sikerült. Tettem egy sajtóbejelentést is, miszerint többé lemondom a hős életről, sőt, a rendőrséget - ha akarják - segítem, hogy megállítsuk az önbíráskodókat. Ez félig-meddig igaz. Sheodonként lemondok az önbíráskodó életről. Viszont Arany Szem... ő már nem."
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Sheodon Syyrax Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheodon Syyrax   Sheodon Syyrax I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Sheodon Syyrax
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: