| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Sheodon Syyrax | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Sheodon Syyrax Vas. Júl. 11, 2010 12:58 pm | |
| Egyéb név: - Sheo - Arany Szem (II.) Kor: 20 Magasság: 180 cm Súly: 80 kg Hajszín: Sötétbarna Bőrszín: Kaukázusi Egészségi állapot: Asztma (átlagosan nincs semmi probléma, viszont roham esetén ha nincs nála a gyógyszer az akár végzetes is lehet) + Allergia (dohányfüstre). Család: Sullivan Suenami (apja, otthagyta a családot mikor még fiatal volt Sheo - kiléte ismeretlen) Claude Syyrax (anyja, él - Sheo felvette az anyja családnevét) Foglalkozás: Tanuló (egyetemen) Oldal: Jó Ellenségei: Sullivan Suenami Szövetségesei: nincs
Törzshely: Claude Syyrax lakása
Jellem: Antiszociális személyiség, aki mellőz minden szociális kapcsolatot (talán nem is, de ha igen akkor is csak nehezen tudna kialakítani kapcsolatokat) és a saját szabályai szerint él, minimális pszichopata hajlammal. Ezen kívül azonban intelligenciája és logikája az, ami egyből kitűnik mindenkinek: villámgyors sebességgel és száz százalékos pontossággal következteti ki a dolgokat. Szakképzettség: Informatika, Irodalom, Pszichológia, Zene, Kriminálpszichológia, Oknyomozás, Detektívkedés Képesség: - Emberfeletti logika/szuper-intelligencia (avagy amit más kitalálhatatlannak és megfejthetetlennek gondol, az számára gyerekjáték kikövetkeztetni. Egy adott gazdaságfejlődést képes kikövetkeztetni anélkül, hogy ismerné a történelmet: számításba veszi az adott ország infrastruktúráját, gazdaságát és lakosságát, és ennek megfelelően kilogikázza, hogy kb. mennyi lesz az adott jövedelme egy országnak. Ez a képesség több, mint hasznos: ezt képes lenne akár nyomozások során is használni) - Emberismeret (avagy az ember személyiségének tökéletes ismerése anélkül, hogy tudná, hogy kiről is van szó. Ezt általában 2-3 mozdulatból és egy rövid párbeszédből sajátítja el, és rájön, hogy milyen is az adott embernek a valója valójában. Ez nagyon hasznos lehet, mikor éppen egy sorozatgyilkossal beszélget, akinek a bűnösségét még nem sikerült beszélgetni, de az árulkodó jelek már előkerültek.)
Vagyon tárgyai: 4000$ NJK: Linda Flecther
Összes Kredit: 4 Elköltött kredit: 1 Fennmaradó kredit: 3
A hozzászólást Sheodon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 03, 2010 10:08 am-kor. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Sheodon Syyrax Hétf. Júl. 12, 2010 8:19 am | |
| | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Sheodon Syyrax Kedd Júl. 13, 2010 3:08 pm | |
| "Egy gyerekrablási ügybe kevertem bele saját magam, ahol először egy fals riasztásnak dőltem be a környéken, később azonban már sikeresen megtaláltam a nyomokat, amelyek a vidámparkba vezettek. Egy gyereket raboltak el ott a helyszínen, valamint az egyik vezérigazgatót fejbe lőtték rendőri akció során. Egy gennyes váladék, mint nyom vezetett be engem, és ideiglenes társamat, Tysont a vidámparkba - ő azonban inkább visszafordult. Egy ideig megakadtam a besötétedés miatt, viszont később rátaláltam a szellemvasútra, ahol belépve találkoztam Tysonnal; az elrabolt gyerek anyjával; Vincenttel, a tettessel, aki egy malacmaszkot hordott; illetve néhány sebes és eltorzított arcú szolgával, akik az elrabolt áldozatokból "készültek el" a maszkos által. A férfi gyakorlatilag szétvágta Tysont minden darabjával együtt, majd engem is próbált legyőzni, ám én sokkolómmal sikeresen lebénítottam. Szolgáival azonban nem bírtam volna el egyedül, de egy Szúnyog nevű férfi segítségével őket is legyőztük. Az anyuka azonban eltűnt, és Szúnyog elindult őt megkeresni, azonban ennek is harc lett a vége, ahol most én mentettem meg Szúnyog életét. A harc a győzelmünkkel zárult, a tettest pedig már az arkhami elmegyógyintézetben kezelik." | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Sheodon Syyrax Vas. Aug. 01, 2010 9:56 pm | |
| "Egy egyszerű lopási ügy felderítésének indult. Aztán több lett belőle. Egy elkövetőt már hetek óta követtem, és próbáltam megállítani őt, hogy ne foszthasson ki még egy üzletet. A terv azonban balul sült el. Ahelyett, hogy megállíthattam volna, engem is beállítottak a cinkostársának. Azonban váratlan dolog történt: a város egyik legtehetségesebb ügyvédje, Harvey Dent elvállalta a védelmemet. Itt már elkezdődtek a bonyodalmak és adódtak kérdések is, amik azonban még várattak magukra. A tárgyalást amúgy Harvey sikeresen megnyerte, ártatlannak ítéltek. Az igazságszolgáltatás győzött. A kalandnak azonban itt még nincs vége!
Ekkor futottam össze ugyanis egy Adam Fleps nevű emberrel, aki elhívott egy egyszerű, múzeumi látogatásra, ahol eleinte csak hasonló életünket vitattuk meg. Aztán minden megváltozott. Elmondta, hogy régen ő volt a híres Arany Szem, a város védelmezője, aki azonban lebukott. Otthagyta hát a hős életet, viszont most bennem utódjára lelt. Én lettem az új Arany Szem. Azonban még egy próbát ki kellett állnom: ő öngyilkos lett (kiugrott a rendőrségi múzeum ablakából), nekem pedig el kellett szöknöm, anélkül, hogy észrevettek volna. Ez sikerült. Tettem egy sajtóbejelentést is, miszerint többé lemondom a hős életről, sőt, a rendőrséget - ha akarják - segítem, hogy megállítsuk az önbíráskodókat. Ez félig-meddig igaz. Sheodonként lemondok az önbíráskodó életről. Viszont Arany Szem... ő már nem." | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sheodon Syyrax | |
| |
| | | | Sheodon Syyrax | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |