Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Cyber Ninja javított 296245150474wildcat..........Cyber Ninja javított Teenansrobindccomicssup..........Cyber Ninja javított Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Cyber Ninja javított 39843828 Cyber Ninja javított 79830643

 

 Cyber Ninja javított

Go down 
SzerzőÜzenet
Cyber Ninja
Játékos
Cyber Ninja

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2011. Jan. 09.

Cyber Ninja javított Empty
TémanyitásTárgy: Cyber Ninja javított   Cyber Ninja javított I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 8:24 pm

Születési név:Alan Carter
Egyébnév:Cyber Ninja
Faj:humán
Nem:Férfi
Kor:21
Születési idő:1990 01 10
Hajszín:Barna
Bőrszín:Sötétebb fehér
Magasság:175cm
Súly:90kg
Oldal:semleges
Vércsoport:AB-
Család:élnek szerintem
Egészségi állapot:jónak mondható
Foglalkozás:Bérgyilkos

Előtörténet:
Egy hűvös téli napon születtem Gotham kis kórházában. Édesanyám velem együtt még egy testvért is hozott a világra. Ő volt az iker testvérem Michael. Olyanok voltunk mint két tojás. Néha össze tevéztettek kettőnket. S valamikor ez nagyon idegesített. Majd később meg bírtak különböztetni. Ő sokkal jobb jegyeket hozott haza mint én. Ezért szüleim őt jobban szerették mint engem. Irigyeltem is. Majd minél nagyobb lett annál nagyobb lett a pofája. ez nagyon idegesített engem. De nem soká tehette ezt. Egy este elhívtam egy buliba. Aszt hiszem valami közép sulis party lehetett. S olyan éjfél táján ki hívtam az udvarba Michaelt. Mivel hogy ez a buli Gotham egyik erdős résznél egy nagy faházba lett rendezve. Részeg volt. De nagyon. Egy üveg volt a kezembe és abból kortyolgattam egy kettőt. Majd megkérdeztem tőle.
- Héj Michael! Még mindig ilyen jó tanuló vagy a sulidban.
- Igen.Veled ellentétben valaki tanul azért hogy jobb ember legyen és a munkája is meglegyen.Meg szerintem te semmire se leszel jó.Anya is szánalmasnak tart ha tudni akarod.
Mivel atom részeg voltam nem tudtam uralkodni magamon.Amúgy is utáltam az ilyen beszólásait.Az üveget jó erősen megmarkoltam és fejen csaptam. De olyan erősen, hogy össze esett. Nem lehetett kellemes érzés. De mire rá eszméltem hogy mit csináltam csak ezeket mondtam
-Héj tesó jól vagy? Kelj már föl ne színlelj.
Majd a kezemet a szája elé tettem és észre vettem valamit.Megöltem.Elborzadva néztem Michael élettelen testét és közben hátra hátra lépegettem.féltem a börtöntől és nem akartam hogy lecsukjanak gyilkosságért. Nem tehettem mást be futottam az erdőbe. Szaladtam-szaladtam amíg a lábam bírta míg nem megálljt parancsolt valaki.Nem láttam jól.Valami kis ember lehetett.
-Hello. Láttam mit csináltál.Van egy ajánlatom.-közben meglepődötten néztem
-Mi lenne az?
-Ha teljesíted a kérésemet akkor nem köplek be a zsaruknak.
Nagy gondolkodás után bólintottam. A fickó azt egy feltaláló volt.El akart készíteni egy olyan felszerelést ami a ninjákat segíti a harcban.S én voltam a kísérleti alany.Ez olyan fura szerelés volt.Olyan volt mint egy gép amit fel lehet venni. Elmondta a férfi hogy lehet olyan mellék hatás hogy a felszerelés uralkodni fog rajtam és nem bírok mit csinálni.Elég fura volt ezt hallani. elmondta hogy ha át veszi ez a felszerelés az irányítást akkor egy ön megsemmisítő gombbal fel robbant. Nem volt valami biztató szó. Fel vettem, felkészülve arra hogy meg is halhatok. de nem volt semmi baj. Működött. Nekem is tetszett. Elég penge felszerelés volt. de később rosszabb lett. Nem bírtam le venni. Ideges lettem. S mondtam a férfinak hogy szedjen ki belőle. De nem bírt csinálni semmit. nagyon mérges lettem hogy ebben a szerkóban kell mindenhova járkálni. Valamiért olyan dühös lettem hogy megtámadtam a csávót. Meg akarta nyomni az önmegsemmisítő gombot, de mielőtt megnyomhatta volna levágtam egy kardal mindkét kezét majd átszúrtam a szívét.A maszk ami rajtam volt lebírtam szedni így enni is tudtam. Ha akartam. Nagyon de nagyon gyűlöltem ezt az embert hogy ezt csinálta velem.Legszívesebben többször is többször átszúrtam volna és szerettem volna ha érezné a szúrásokat. De nem vagyok babár. Később kerestem egy romos házat vagy valamilyen helyet ahol lakhatok. Majd később megkeresett több férfi. S valami bérgyilkosnak tekintettek. Hát elvállaltam a munkát. Én lettem a a gazdagok bérgyilkosa és ha valakit kijelöltek célpontnak akkor én kifogás nélkül megöltem. Egy küldetésem nagyon be égett a fejembe. De erről nem nagyon szoktam beszélni mert akkor rontana a hírnevemnek.Egy küldetésemen nem embert hanem egy egész házat kellett megsemmisítenem. Tehát mikor bementem az épületbe hogy megöljem azokat az embereket akik bent voltak. Szét néztem de nem találtam senkit. S hallok valami süvítést. Gyorsan hátra nézek és csak egy embert láttam felém ugrani kardal a kezében. Gondoltam hogy nem nekem akarja adni a kardot így elővettem az én kardomat és hárítottam a csapását. Ellöktem magamtól pengémmel. S megkérdeztem.
-Te kivagy?
Semmi válasz nem érkezett.Nem látszott egy beszédes embernek. S támadott.Felém fut közben alulról akar szúrni.Ki kerülöm és mikor elmegy mellettem egy vágással elintézem.De ő se hagyja annyiban felugrik és mi előtt ketté vágnám fejen rúg. ettől egy két métert hátrébb megyek majd elesek. felém jön hogy végezzen ejtsen egy végső csapást. De mi előtt ezt megtette volna feltápászkodva hason szúrtam. Ő nagyon szívós volt. Ezért kihúzta kardomat testéből és az ablak felé szaladt. Kitörte és még egy pillantást vetve rám elmenekült. A házat felrobbantottam de az ellenségem elmenekült. Ezért nem akarok róla beszélni.Jellem:
Szeret harcolni és fejleszteni tudását.Nem szereti ha megzavarják csata közben és ha nagyon aljas dolgokra kérik meg.


Szak képzettség:Bérgyilkosság, bomba gyártás (nem bonyolult bomba), puszta kezes harcba is jó, a kardforgatásban kiváló.


Képesség:A ruha segítségével láthatatlanná bírok válni olyan 15-20 percre.Gyorsabban bírok reagálni a támadásokra. S a maszkkal pillanatok alatt új taktikát bírok szerkeszteni.A kardon be lehet kapcsolni egy electromos funkció.Ilyenkor a penge electromossá válik. Olyan 200 volt körül.Ez támadáskor nem csak egy vágást hagy maga után.Ja és ő lesz a karim nem carnage.


A hozzászólást Cyber Ninja összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 13, 2011 5:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cyber Ninja javított Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cyber Ninja javított   Cyber Ninja javított I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 6:41 am

Az előtörténetedet továbbra sem olvastam el, mivel már ránézésre hiányos a kért adat mennyiség, és úgy gondolom nem olvastad eléggé figyelmesen át a szabályzatot, és az információkat, hogy mi is szükséges egy előtörténet megírásához.

Mivel a storydba bele se kezdtem, így arról nem írok véleményt. De amíg nincs leírva a szakértelem, a képesség és az adatok teljes mértékben, nem is állok neki!
OLVASSD FIGYELMESEN A LEÍRÁSOKAT!


Cyber Ninja javított Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Cyber Ninja
Játékos
Cyber Ninja

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2011. Jan. 09.

Cyber Ninja javított Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cyber Ninja javított   Cyber Ninja javított I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 7:03 pm

Ok javítottam.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Cyber Ninja javított Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cyber Ninja javított   Cyber Ninja javított I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Cyber Ninja javított
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: