Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Cyborg Ninja 296245150474wildcat..........Cyborg Ninja Teenansrobindccomicssup..........Cyborg Ninja Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Cyborg Ninja 39843828 Cyborg Ninja 79830643

 

 Cyborg Ninja

Go down 
SzerzőÜzenet
Cyber Ninja
Játékos
Cyber Ninja

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2011. Jan. 09.

Cyborg Ninja Empty
TémanyitásTárgy: Cyborg Ninja   Cyborg Ninja I_icon_minitimeVas. Jan. 09, 2011 7:03 pm

Név:Ninja Cyborg
Faj:Cyborg
Mikor építettek:2008 01 08
Magasság:185cm
Súly:100 kg
Oldal:Rossz


Életem egy laborba kezdődött.Vagyis egy laborban és ott egy acél teremben. Elvileg egy doktor fejlesztett ki azért hogy megalkossa az első ninja cyborgot. Magyarán ez annyit jelent hogy bele van táplálva a robot agyába a ninják minden tulajdonsága.Ebbe bele van értve a kardforgatás, a közelharc,és a hangtalan járás meg minden olyan dolog amire képes egy ni ninja. Ezeket a robot ninjákat azért fejlesztette ki hogy védelmezze az embereket.Ez nagy pénzt jelentett ha elbírná adni. Mivel Gotham városában nem nagyon idegen szó a rablás ezért jól jönne egy ilyen védelmező. S jó ha a védő nem bír egy könnyen meghalni. Az acél terem arra szolgált ha hibás lennék akkor ne támadjam meg a tudóst.Mert akkor nem is bírna leállítani. De nem volt velem ilyen baj. Ott bent egy asztal és egy szék volt berakva. Oda leültem és vártam a parancsot.A tudós csillogó szemekkel nézett rám. Nagyon örült hogy sikerült engem megteremteni. Mert hát sok pénzbe kerülnek az alkat részek és ha befuccsolok akkor megint megrendelni az eszközöket még több pénz. De még nem bírt még eléggé bízni bennem. Ezért még az elejétől fogva a fejembe ültettek egy kis chipet.Ez arra szolgált hogy ha olyan a helyzet akkor egy vírust táplál belém és az öngyilkosságra késztet vagyis megölöm magam. Ezért amikor ki engedett nagyon elővigyázatos volt. De nem csináltam semmit. Kisétáltam körülnéztem és ezt mondtam:
-Várom a parancsot.
Mondtam és féltérdre ereszkedtem. Mint egy engedelmes kutya.De azért nem kell össze téveszteni vele. Tehát mikor piacra dobott egy fickó 10.000$ adott értem.Ez nagy összeg volt. Mikor megkapott azt mondta nekem hogy amikor kimegy az ajtón egy esti sétára valahol a közelbe legyek kész a segítségre. Így is lett. De nem találkoztunk rablóval. S egyszer az úr aki megvásárolt be törtek a házába. Én persze ott voltam mellette mindenre készen. S mikor támadásra parancsolt nem tettem. Valami nem engedte. Mintha azt mondaná hogy menjek el valahova. Ezért elindultam abba az irányba ahova az a hang mondta.S ezzel ott hagytam a vársárlót a rablókkal.Hallottam a férfi kiáltását és a lövéseket de nem törődtem vele. Ez a hang a megépítőm helye volt vagyis az a tudósé aki megépített. Bementem az ajtón és meg egy hozzám hasonló cyborgot láttam. A gazdámat fojtogatta. Lehet hogy egy ugyan olyan gép mint én csak az sikeresen kijutott az acél szobából és megtámadta. Ösztönösen megtámadtam, de valamit rám lőtt amitől egy nagy electro sokkot kaptam. S ez az áram ütés kiiktatott egy csomó mindent a fejembe ami ahhoz kellet hogy engedelmeskedjek. S ezek kiégtek a fejemben. Ezért önálló gondolkodás és cselekvésekre voltam képes. Most már nem engedelmeskedtem senkinek. De ettől függetlenül odamentem cyborg társamhoz és át ütöttem a fejét. De gazdámnak se engedelmeskedtem.megfogtam és neki vágtam a műszerekhez. Nem mondom jó nagy feszültség ment át rajta.De ezek a robbanást is jelentett. Én épphogy kijutottam. Mivel azt csinálhattam amit akartam,elmentem egy romos házban és ott pihentem meg fegyvereket szerelgettem meg ilyesmi. Általában csak kerestem az ellenfeleket hogy próbára tehessem erőmet.


Jellem:Sokat gondolkodik és minden harc előtt készítek egy stratégiát.Nem szereti ha megzavarják ha harcolnak. De gyakran szokott örülni annak ha kettő ellenfele van.

Képesség: Hát a kardján be lehet kapcsolni azt hogy összemenjen és ezt elbírja tenni.Az egyik tenyerén van egy lyuk ami ha akarom egyet electromos gömböt formáz a kezembe. A másik tenyerén is van egy lyuk amin egy olyan lézer jön ki ami átégeti még az acélt is. Cyborg létére nagyon gyorsan tud futni. S hiába készült fémből még így is tud hangtalanul járni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Cyborg Ninja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cyborg Ninja   Cyborg Ninja I_icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 3:30 pm

A karaktert elutasítom!


Cyborg Ninja Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Cyborg Ninja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: