Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Michael Sterlik/Dr. Sors 296245150474wildcat..........Michael Sterlik/Dr. Sors Teenansrobindccomicssup..........Michael Sterlik/Dr. Sors Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Michael Sterlik/Dr. Sors 39843828 Michael Sterlik/Dr. Sors 79830643

 

 Michael Sterlik/Dr. Sors

Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Sors
Játékos
Dr. Sors

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2010. Dec. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham City

Michael Sterlik/Dr. Sors Empty
TémanyitásTárgy: Michael Sterlik/Dr. Sors   Michael Sterlik/Dr. Sors I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 10:27 pm

Brooklynban született egy szegény negyedben. A zűrös környék miatt hamar meg kellett tanulnia megvédeni magát. Elsajátította a kickbox és az utcai harc mesterségét,miközben általános iskolába járt.Kivételes esze és fogékonysága hamar megmutatkozott és így indult neki a gimnáziumnak.Már gyermekkorában nagyon értett a számítástechnikához,a műszaki cikkekhez,a kereskedelemhez és az önvédelemhez.Emiatt már az iskolában is kiemeledett a többiek közül.Azonban egy napon minden tönkrement.Szülei ugyanis egy uzsorástól szereztek pénzt az élethez,hogy ehessenek és legyen hol lakni,azonban nem tudtak fizetni és egy nap az uzsorás eljött értük.Felgyújtotta a házat és megölte a szüleit,akiket mindig is nagyon szeretett,majd lelépett a pénzzel,amit össze tudott szerezni és soha nem kapták el.Testvérei sokáig kutattak utána,aminek csak az lett a következménye,hogy belekeveredtek egy bandaháborúba,ahol egy tűzharcban meghaltak.Michael letette az érettségit,majd magáról kell gondoskodnia.Néhány évig még Brooklynban él,de 20 évesen járni kezdi a világot,keresvén a helyét.2 évet él Ne Jersey-ben,majd 1 évet Washingtonban.Dolgozik és tanfolyamokból próbál nyelveket tanulni.Beszél magyarul,angolul,németül,dánul és olaszul.Mindezek után Kansas-be költözik,ahol Metropolisban 3 évig él.Itt ismerkedik meg egy nővel Alicia Goverk-el,akibe beleszeret és el is jegyzi őt,ám egy utcai lövöldözésben egy eltévedt golyó eltalálja és a helyszínen elvérzik.Többek közt őt is lecsukják,mert valaki megjelöli őt bűntársként a halálában.1 évet ül le,aztán jó magaviseletért kiengedik.A börtönben megtudja,hogy szerelme azért halt meg,mert riporterként belefolyt egy kansas-i maffiózó Morgan Edge életébe és őt ezért csukták le,mert ki akarták őket vonni a forgalomból.Ezután Smallvillbe utazik,ahol különleges dolog történik vele:a Sors őrén és lovagjának a fénymaszkja őt választja ki következő generációként,a régi Dr. Sors utódjaként.A maszk összekapcsolódik vele és lehengerlő erők birtokosaivá teszik.Képes uralni a sorsot és tudása olyannyira megnövelkedik,hogy kevés olyan dolog van amit ne tudna.Megesküszik,hogy képességeit a sötétség ellen fordítja bármilyen eszközzel.Hogy ne szenvedjen több érzelmi traumát,magába temeti érzéseit és a fájdalmát és kiirtja magából az embert.Leszámol korábbi életével és Gothambe költözik.Próbálja elfeledni régi énjét ez azonban idegrendszeri problémákat okoz nála,néha emlékképek villannak be neki a múltról és olykor-olykor elveszti a fejét.Michael immáron Doktor Sorsként kezdi el szuperhősi pályafutását.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Michael Sterlik/Dr. Sors Empty
TémanyitásTárgy: Re: Michael Sterlik/Dr. Sors   Michael Sterlik/Dr. Sors I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 10:31 pm

Az előtörténeted tartalmi dolgaiba egyenlőre nem kötök bele. Bár látom, hogy Dr. Sors utódban gondolkozol ezt még meg kell beszélnem a staffal, de mindenképp nézd meg a többiek előtörténetét, ahogy a jó Genoz mondta, egyből láthatod majd, hogy kell egy pár adat a kariról, egy átlátható rendezésben.


Mesélő, Joker
Harley
Michael Sterlik/Dr. Sors 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Dr. Sors
Játékos
Dr. Sors

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2010. Dec. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham City

Michael Sterlik/Dr. Sors Empty
TémanyitásTárgy: Re: Michael Sterlik/Dr. Sors   Michael Sterlik/Dr. Sors I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 10:55 pm

csináltam egyet az adatlapokhoz
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Michael Sterlik/Dr. Sors Empty
TémanyitásTárgy: Re: Michael Sterlik/Dr. Sors   Michael Sterlik/Dr. Sors I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 11:33 pm

De látom csak nem vagy hajlandó elolvasni a többieket mintha képpen. Az adatlapokhoz akkor kell alkotnod egyet ha ezt elfogadtuk, ide kell egy amit elfogadás után nem szabad módosítani. Az adatlapok egy külön rész, azon fogod a történet haladtával módosítani ami rászorul arra, hogy módosítsd.


Mesélő, Joker
Harley
Michael Sterlik/Dr. Sors 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Michael Sterlik/Dr. Sors Empty
TémanyitásTárgy: Re: Michael Sterlik/Dr. Sors   Michael Sterlik/Dr. Sors I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Michael Sterlik/Dr. Sors
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: