| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Ajándékozzunk! | |
|
+6The Manipulator Genzo Batman Bisur Kurt Bozek / Griff Rébusz 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Blaise Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 83 Join date : 2010. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Hétf. Feb. 21, 2011 4:06 pm | |
| Boldog születésnapot Bisur. Igazat mondanak az előttem szólóak. Fogad el ajándékomat. Ez igazi guminőt, aki meggyógyít, bár te sebezhetetlen vagy ez tény. De felhasználhatod a szerveit, vagy kidíszítheted a szobád tapétáját a vérével. Még egyszer Boldog születésnapot. | |
| | | Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Hétf. Feb. 21, 2011 6:26 pm | |
| Köszönöm a sok szép ajándékot. Én pedig adok nektek a tortámból: Magam csináltam! (Nagyon finom ) | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Kedd Feb. 22, 2011 2:38 pm | |
| Utólag is boldog szülinapot, Bisur. Ajándékba kapsz egy játékszerkészletet. Lehet velük feszíteni az éjszakában: Remélem, abból a guszta tortából marad nekem is. | |
| | | Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Kedd Márc. 08, 2011 4:22 pm | |
| Nőnap alkalmából. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Kedd Márc. 08, 2011 7:02 pm | |
| Nőnap alkalmából azt kapjátok tőlem csajok, amire a legjobban vágytok: Használjátok rendeltetésszerűen! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ajándékozzunk! | |
| |
| | | | Ajándékozzunk! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |