Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
Mindenki csak egyet kívánhat ezen a szent ünnepen, hogy békében tölthesse el a családja körében. Neked is ezt kívánom Batman:
Egy zöld lámpásnak mit kívánhatna az ember, mit akarhat egy ember aki mindent megkaphat, csak gondolnia kell rá. Én rájöttem, gyengeségektől mentes jövő évet:
Hát mi mást is kaphatna egyik legzöldebb mesélőnk, mint egy kis búfelejtőt:
És a legviccesebb bohóc mit kívánhatna, mire lenne szüksége egy "lénynek" aki mindent meg tud szerezni. Ha mást nem egy kicsit több sikert a karrieredhez:
A többieknek pedig a jézuskát, hogy minden kívánságotokat teljesítse :
Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
Elnézést kérek hogy kihagytam a két hölgy játékosunkat. Akkor nekik is teljesítse a jézuska minden kívánságukat:
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Szomb. Dec. 25, 2010 10:00 am
Én mindenkinek egy valamit kívánok (igen, a lányoknak is ) ! Őket:
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Szomb. Dec. 25, 2010 10:39 am
Hát igen biztos tudnak segíteni a lányoknak a nagy sütés, főzésben. Látszik rajtuk, hogy isteni bejglit tudna készíteni, és ha eszel a halászéjükből szerintem soha nem fogod elfelejteni.
Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Szomb. Dec. 25, 2010 11:44 am
Az biztos.
Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
Miután már mindenkinek van jó nője, sok pénze, mostmár jöhet egy négykerekű, amivel el lehet vinni a jó nőt, hogy verje el a sok pénzt. Erről én gondoskodom mindenkinek:
Batman:
Alan Scott:
Rébusz:
Joker:
A többiek pedig válasszák ki, amelyik nekik tetszik, én majd intézkedem:
The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
Hát akkor én az oldal legöregebb játékos gonosza (regisztráció szerint) is adok ajándékot. Kezdjük Batmannel: Mivel annyira szereti magát kap egy tükröt.
Joker: Egy egész évre elegendő arcfesték.
Rébusz: Egy új rénszarvasos kérdőjeles ruha.
Scott Alan: Legyen egy lámpás gyűrű szett.
Kurt: Kapsz egy mikulássapkát ami pontosan passzol Griff jelmezedhez.
Kissé megkésve, de azért én is boldog karácsonyt kívánok. Sajnos nem tudok kitalálni semmit, úgyhogy valami viccesre gondoltam. Remélem tetszik majd.
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
Tárgy: Re: Ajándékozzunk! Csüt. Feb. 10, 2011 10:36 am
Hajjaj akkor most én vagyok aki elsőnek felköszöntheti a feketénket. Sokat gondolkodtam mi is lenne a megfelelő ajándék, és arra jutottam hogy egy szép kilátás életed végéig a legjobb ajándék lenne. Szóval élvezd ki míg a készlet kitart.
Antidote Gaztevő
Hozzászólások száma : 126 Join date : 2010. Nov. 01.