Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A Kőszívű ember? 296245150474wildcat..........A Kőszívű ember? Teenansrobindccomicssup..........A Kőszívű ember? Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A Kőszívű ember? 39843828 A Kőszívű ember? 79830643

 

 A Kőszívű ember?

Go down 
+2
Kurt Bozek / Griff
Scott Alan
6 posters
SzerzőÜzenet
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan


Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 11:32 pm

"Az éjszaka sötétjében Ghotamben, különös bűnesetek, egyesek szerint betegesnek szánt, esetek borzolják a kedélyeket. Az éj leple alatt, friss holtestek tűnnek el, gyakran úgy hogy még a hozzátartózók, gyászolók, gyakran az elhunyt rokonai jelen is vannak. Később hiába keresik a testet, a kórházban, halottas házban már csak hűlt helyüket lelik. A rendőrség, és a rendfenntartó szervek tehetetlennek. Vajon valami perverz alak a tettes? Mire kellenek nekik a testek?"

Itt az alkalom hogy kiderítsd, ha jelentkezel erre a kalandra. A kaland kicsit véres lesz, de nem halálos, persze csak a JK számára.

Technikai infók: Főleg NJK-ek jelentkezését várom, akit direkt erre a kalandra kreáltok, feltéve ha nincs már egy éppen kéznél. Miért? Mert elég lassan tudok kört váltani és nem szeretnélek feltartani sokáig Titeket más játékban.
Arra kérnélek, hogy az előtöri mintájára írjatok egy NJK-t, lehet metahuman, mágus, vagy átalakult ember. Annyira nem kell kidolgozni, de azért legyen eleje, vége ahogy az kell. Illetve még írjátok le, miért is érdekel titeket a hullarabló rejtélye, elhunyt elrabolt rokon, újságíró vagy szal találjatok ki valamit. Ha lesz elég jelentkező akkor már hétvégén kezdhetünk, ha ráértek Karácsonyozás közben persze Razz
Batman számítok rá, hogy hozod Aranysólymot ahogy azt megbeszéltük.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 11:52 pm

Ha nem gond akkor az mostani multi karimat hoznám. (mindenhova bevethető) Remélem megengeded, akarok már egy jó nyomozós kalandot.
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred


Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 11:57 pm

Azt szeretném kérdezni, hogy... ugye ezeket most ingyé hozzuk a kalandra és, hogy ilyenkor van rá lehetőség, hogy a jó teljesítmény mellett ezeket megkapjuk? Csak érdekel, valószínű részt veszek a kalandban.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 10:02 am

Én meg még azt akarom kérdezni, hogy ezek az NJK-k kapnak kreditet, amiből vásárolhatnak, vagy választhatunk felszerelést, esetleg fegyverek nélkül kell nekiállnunk?

EDIT: Ember karakterrel tehát nem lehet indulni?
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred


Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 12:02 pm

Születési név: Edward Young
Egyéb név: Soul
Faj: genetikailag módosult ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1983. december 24.
Kor: 27
Magasság: 189 cm
Súly: 89 kg
Hajszín: sötét barna
Bőrszín: kaukázusi fehér
Vércsoport: 0
Egészségi állapot: Súlyos tévképzetes, mentálisan egy kártya vár szintjén van, így ajánlott szél védett helyen tartani, de fizikálisan kicsattan.
Család: Apa : Thomas Young Anya: Emma Young
Foglalkozás: A rendőrséggel karöltve üldözi a bűnt.
Oldal: Jó

Előtörténet:

Ed egy teljesen hétköznapi gyerek volt, egy romlott városban. Gothambe született, még ha azok csendesebb napok voltak a város akkor is már a bűn melegágya volt. De szülei itt próbálták felnevelni, minthogy más lehetőségük nem nagyon volt. A gyerek kora nem igazán tért el az átlagtól. Megpróbálták a legjobb nevelést biztosítani Edward számra, a legjobb iskolákat, mindent amire a gyerek vágyhat anélkül, hogy elkényeztetnék. Bár apja már gyerek korában az alkoholizmus korai szakaszában küzdött és édes anyját is már megtépte az idő vasfoga. Hiszem késői gyerek volt az ifjabbik Young fiú. Már rég nem remélték Emmáék a gyermek áldást.

Ahogy volt a fiú tisztességesen tanult és élte a Gothami kölykök életét. De őt nem tudta megkeseríteni a mocsok amiben térdig jártak már tizenéves korára a város lakók. Ő hitt a felépülésében ennek a meggyötört, magára hagyott városnak, és a része akart lenni. Mind ezt már fiatal korában eldöntötte és onnan próbált mindent úgy tervezni, hogy a rendőrség kötelékeibe tartozhasson, így a középiskola után még tiszti főiskolát is végzett, de azt is már éjszakain, miközben már a rendőrségnek dolgozott nappal, járőr ként. Nagy népszerűségre tett szert a kötelékben már kezdő éveiben is, hisz mindig kész volt segíteni, egy igazi csupa szív zsaru volt. De vágyott is valahol az elismerésre, a lelke szomjazott a szeretetre és alig várta, hogy önállóan teljesíthessen nyomozó ként.

Kimagasló szorgalommal végezte el az egyetemet, ha nem is egy zseni, de akarata annál erősebb és céljaiért büszkén küzdött. Nem sokra a diploma után a nyomozói vizsgát is letette. Továbbra is megtartotta népszerűségét és végre bizonyíthatta, hogy milyen alkalmas is a város tisztítására. Öröm volt nézni ahogy dolgozik, próbálta nem túl feltűnően csodálni a teljesítményét, annak minden pozitív momentumának mindig kicsit kevésbé feltűnően örülni.

Ő csak próbálta élni a hőn vágyott életét. Aztán ahogyan azt már sokszor elképzelte a jó ügyért golyót kapott. Az élete veszélyben, de korántsem veszett el, hosszú idő után hozták vissza. Megműtötték és egy külön kis szobát kapott felépülni. Az agya sokáig volt oxigén nélkül, így tudták, hogy bizonyos károkat szenvedhetett már. De máig sem tudni mekkorát, mert mielőtt felébredt volna egy bűn eset történt a kórházban. Az egyik boncmester, aki mellesleg kiváló kémikus is volt, saját szakállára dolgozott a kórház felszerelésével, többnyire drogokat gyártott, de az elméjébe belakta magát a biohumán kísérletek szép reménye. Épp csak elérte az áttörést az állati alanyokon, már a megfelelő ember alanyt kereste volna és újabb számításokat végzett a laborban mikor rá akartak törni. A doki pont hősünkhöz lépett be, az első és egyben az utolsó adag szerrel. Már lobogott a tűz a laborban, mikor Ed szervezetébe került a kísérleti anyag, hogy ez által kódolja bele az eddigi eredményeket a jó patológus Soul szervezetébe.

Másnapra minden elcsitult, nyoma sem volt az egésznek, az orvos a patkán végezte, ahonnan rövid útjára a kórház tetejéről indult. De hősünk még hetekig feküdt. De közben álmodott. Álmodott magának egy titkos alteregót és ő duplán élte meg a heteket. Abban a hitben ébredt, hogy ő „Soul” a város védelmezője, az őrző lelke, aki vissztért halottaiból, hogy ne maradjon magára kedves városa. De jól végezte a munkáját, hivatalosan nyomozóként van a nyilvántartásban máig és úgy ahogy megtarthatta magának a kis világát, továbbra is régi kollégaival dolgozik.


Jellem: Többnyire egy optimista jótevő képét festi, aki mellesleg a nők bolondja. De részben egy általa elképzelt világban él, árnyakat kerget. Gyakorta mutatkozik meg megszállottsága városa vagy épp nemezise irányában, főleg szóban és gondolataiban. De a maga módján kötelesség tudó, jó ember, tiszta szívű, nincsenek hátsó szándékai.

Szakképzettség: A sors fordító eseményig az őrs egyik kiváló nyomozója volt. A tudása máig él benne és használja is. Jól ismeri a várost, minden kis szegletét. Az alapvető képzésen kívül kimagasló a kéz-kéz elleni harcban, hajlamos élvezni is azt. A nyomozó karriere alatt megtanulta a kiskaliberű lőfegyverek használatát is. Ő abban a hiszemben él, hogy ért a nők nyelvén, ami persze részben igaz, de kicsit a múltban él.

Képesség:
Fázis eltolódás: Részleteiben említve a részecskéi képesek rezegtetni magukat, hogy ezzel téve Ed-et „anyagtalanná”. Ez teljesen tudatosan használja. De csak annyit tud a felhasználási területen variálni, hogy deréktól felfelé vagy lefelé használja. Viszont az erősségén tud állítani, az-az nem csak teljesen tud „anyagtalan” lenni, de tompíthatja a fogékonyságát a rá kiható erőknek, így tompítva egy esést például, anélkül, hogy a metróban kötne ki a teljes erejű képesség használattal.

A Kőszívű ember? 29g8kn


A hozzászólást Hatred összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 24, 2010 8:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 12:35 pm

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata
Becenév,álnév: nincs
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette, amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok kollégájának kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését egyaránt.
A szolgálat jól ment neki, minden nap azt tette amit szeretett és nem is rosszul. Gotham utcáit járta és tett ellene hogy elárassza a mocsok a várost. A rendőrség berkein belül küzdött a bűnözők ellen, egy bevetésen megmentette a társai életét egy szuperbűnözőtől, akik egyre többször tűntek fel a városban. Sok maszkos bűnözőt tudtak lecsukni, szövetkezve az önjelölt bűnüldözőkkel. Eredményekben gazdag pályafutása lett míg egy incidens során rá nem jöttek hogy túlságosan is függenek tőlük. Már nem tudtak lépni nélkülük, és túl nagy befolyásuk lett a városban. Szinte majdnem mindent megtehettek, ha az emberek szimpatizáltak velük, és a rendőrségnek meg lett kötve a keze.
A rendőrfőnök rájött, hogy a saját pályájukon kell legyőzni a maszkos igazságosztókat. Gotham-nek új címer kell, el kell vetni a sötétben megbújókat. Új kor eljövetele következik, a büszkeségé, a becsületé, a tisztaságé, és a bajnoka nem más mint RendŐr. Az első szuperhős a rendőrség kötelékében.

Háttér történet: Kevesebb mint száz évvel ezelőtt a Földön megvívta az emberiség az első világháborúját. Az istenek már rég nem avatkoztak bele az alattvalóik kicsinyes torzsalkodásába, de még mindig voltak olyan halhatatlanok akik szerették a háborúkat, még ha ezeket új fegyverekkel is vívták. Az egyik ilyen halhatatlan volt Herakles vagy ahogy ismertebb Herkules, 1914-ben leszállt az olümposzról, és belevetette magát a csatákba. Legtöbbet a Tengelyhatalmak ellen harcolt, és minden győztes csatája tivornyában végződött. Az egyik ilyen ivászatban elcsábította egy fiatal francia parasztlányt, és teherbe ejtette. Sajnos a lány belehalt a szülésbe, de öröm az ürömben, hogy egészséges fiú gyermeknek adott életet. A fiú félistennek született minden pozitívumával, együtt. Az életében sok viszontagságon keresztül kellett esnie. Egy nap a Herkules megint leérkezett a Földre, hogy megkeresse fiát és ajándékot adjon neki. Az ajándéka abból az időkből való, amikor a legnagyobb trófeáját ejtette el a Nimeai Oroszlánt, ezzel fegyverrel kötötte össze a lábát, és pusztíthatta el a bestiát. A félisten egy amerikai nagyvárosban találkozott egy szemrevaló, ámde részeg fiatal lánnyal aki egyből megtetszett neki. Eldöntötte hogy még aznap este megszerzi magának. Sikerült is neki és ebből a kalandból lett Trant, aki nem is tud a származásáról.

Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia.

Képességek: Emberfeletti állóképesség, erő, és kitartás. Éppen hogy erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál.

Felszerelés: Az általános gyalogos járőr felszerelései mellett: szolgálati fegyverek; Gumibot; CB rádió; Bilincsek; és végül Golyóálló mellény. Ezek mellett a külön neki kifejlesztett automata lőfegyvere a Szabadság Ereje (sorozatvető, különböző töltényekkel: páncéltörő, robbanó, foszforos, kábító)


A Kőszívű ember? Enforcer
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 12:43 pm

Természetesen Arany Sólyom folytatja a történet fonalát! Wink
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan


Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 7:46 pm

Lehet jönni emberrel is természetesen. Külön kreditet nem kaptok, lehet felszerelkezni ingyért, de normális mértékben. Tehát atombombát nem kérünk, és amúgy is a Vp-ket úgyis kihúzom a listából(Már mint a felszereléseket:) )

Jutalom: Nos majd meglátom, mennyi jelentkező lesz, de valószínű a legjobb Játékos kap némi jutalmat. Végül is Karácsony van:P

Akik jönnek:

Kurt Bozek / Griff-Trant Hardwin(Elfogadva, kivéve az automata lőfegyvert külön töltényekkel. Vagy szabadulj meg tőle, vagy csak egy max. kétféle töltényt típust használj. Egy járőr nem igazán van felszerelve ilyennel.)

Hatred-Edward Young(elfogadva, némi felszerelést te is írhatsz, természetesen csak ésszel.)

Arany Sólyom-Elfogadva Smile

Holnap estére terveztem a kezdést, remélem addig még jöttök:P
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 7:52 pm

Nem kötekedésként, de hát én a rendőrség majdnem különlegesen kiképzett embere vagyok, akivel álarcot húzattak a fejére, hogy a bűn ellen harcoljon. Nincs is semmilyen szuper képességem, csak egy spéci fegyvert akartok.
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred


Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 8:09 pm

Azt hiszem az én karim készen áll, nem tudom, hogy viszek-e neki különösebb felszerelést.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford


Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 32
Tartózkodási hely : Mögötted!

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeHétf. Dec. 27, 2010 5:12 pm

Születési név: Jack Jackill
Egyéb név: Mr. Hyde
Faj: Genetikailag módosult ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: 1990. December 22.
Kor: 20 éves
Magasság: 174
Súly: 65 kg
Hajszín: Barna
Bőrszín: Kaukázusi
Vércsoport: AB-
Egészségi állapot: Tudathasadás, a bele ültetett anyag tartja életben
Család: Apa: George Mercy - apa, halott
Diana Mercy - anya, halott

Foglalkozás: Nincs munkája - járja a várost, és azt (t)eszi amihez kedve van
Oldal: Semleges - Csak azért öl, hogy életben maradhasson.

Előtörténet:

Ifj. George Mercy néven születtem. Anyám és apám is katona volt, így keményen neveltek. Nagyon sokáig abban a hitben éltem, hogy rólam szól a világ, és tökéletes életem lesz. Aztán tizenhét éves lettem, és egy éjszaka megölték a szüleimet. Én megmenekültem, és fél évig bújkáltam. Aztán egy öreg csávó talált meg. Azt mondta, hogy segít abban, hogy jóra forduljon az életem. Elmentem vele. Egy kísérletnek akartak alávetni. Elment az életkedvem, és mindenbe benne lettem volna, hogy javuljon. Hát belementem!

Két nap múlva feküdtem kés alá. Nem lettem elaltatva, nem érzéstelenítettek, egyszerűen beadtak egy injekciót, ami életben tartott. Ezután felnyitották a mellkasomat. Hatalmas fájdalmat éreztem, de még csak fel sem ordítottam! El kellett tűrnöm. Aztán már csak annyira emlékszem, hogy két tűt böknek a szívembe. Amikor felébredtem, azt mondták, hogy sikerült a műtét. Megkérdeztem, hogy mi is volt, de nem mondták meg, azt mondták, majd megtapasztalom. Éjszaka bezártak egy szobába. Egyik percről a másikra elvesztettem a tudatomat. Amikor reggel felébredtem, az egész szoba romokban hevert. Ezután közölték velem: belém ültettek két idegen anyagot. Szörnyeteg lettem! A véremet megfertőzték. Folyamatosan vért és sötétséget kell szereznem, különben eluralkodik rajtam a szörnyeteg. Rettenetesen mérges lettem. Az életem csak még rosszabb lett. Fogtam magam, és széttéptem a fickót. Ezután megöltem az összes embert, aki ott dolgozott. A nevemet megváltoztattam Jack Jackillre, hogy ne találjanak meg. Mr. Hyde álnéven kezdtem el üldözni a bűnt. Egy hónapig tartott ez az időszak, mert az emberek nem voltak képesek elfogadni. Ezután menekülni kezdtem. Városról-városra jártam, áldozatokat keresve. Letelepedtem egy Gotham City nevű helyen. Itt bőven volt bűnöző, akiket nem sajnáltam megölni.

Azóta itt élek. Kinyomozom a bűntényeket, és megölöm a bűnösöket. Az ártatlanokat igyekszem békén hagyni, de nem én dominálok, hanem a szörnyetegek, akik bennem élnek...


Jellem: Segítőkész, rendes srác. A testébe ültetett szörnyek azonban azt parancsolják neki, hogy gyűlölje az embereket. Egy bizonyos mértékben tudathasadás alakult ki benne. Nem szokványos módon, hanem néha pumpálni kezdi a vérébe az idegen anyagot, és mindent elhisz, amit mond neki a két idegen. A hirtelen hangulatváltozásai miatt adták neki a Mr. Hyde nevet.

Szakképzettség: Kardok: Jack nagyon jól bánik a kardokkal.

Képesség: Két idegen él a testében. Az egyiknek folyamatosan vérre van szüksége, a másiknak sötétségre. Ha nem kapják meg, akkor eluralkodnak Jacken, és 'tombolni' kezdenek -> "kinőnek belőle" ezek a démonok, és addig pousztítanak, amíg Jack vissza nem hívja őket. A másik képessége pedig, hogy az anyagot képes rákényszeríteni, hogy kijöjjön az erein és a bőrén keresztül, és rátámadjon az ellenfelére.

A Kőszívű ember? Prototype Jack annak érdekében, hogy sötétséghez jusson, kapucnit visel, így kevesebb fény éri.

A Kőszívű ember? Venom

Név: Hold
Faj: Ismeretlen
Kor: Ismeretlen
Jack testében élő idegen, akinek állandóan sötétségre van szüksége. Maximum 10 másodpercig bírja a fényt, ezután ki akar törni. Jack le szokta venni a kapucniát, ha a lény hatalmas erejére van szüksége.

A Kőszívű ember? Carnage

Név: Vér
Faj: Ismeretlen
Kor: Ismeretlen
A másik idegen, aki Jack testében lakik. Maximum négy óráig bírja ki friss vér nélkül. Jack szándékosan megvágja magát, ha a lény fürgeségére van szüksége.


A hozzászólást Adam Stamford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 28, 2010 11:44 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan


Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 11:30 am

Na még jó, hogy vártam, mert befutott még egy jelentkezőRazz
Griff, rendben, hozzad a fegyvered, Mr, Hyde meg el van fogadva, mindjárt írom a kezdő reagokat is:)
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 11:34 am

Köcce ó nagy zöld lámpások legragyogóbbika. Nem fogsz csalódni a fegyveremben Very Happy
Vissza az elejére Go down
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan


Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 1:38 pm

Kezdések itt:Arany Sólyom
Jack
Edward és Trant

Ahol többen vannak sorrend nincs, de ha huzamosabb ideig nem tud írni valaki kérem jelezze. Nem azért hogy engem zavarna, csak másokat ne tartsunk föl. Minimum három napot biztos fogok várni a reagokkal, főleg ha addig húzódik a kaland, amíg újra nem dolgoznék.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A Kőszívű ember? Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kőszívű ember?   A Kőszívű ember? I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Kőszívű ember?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Tömeg kalandok-
Ugrás: