Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Bisur adatlapja 296245150474wildcat..........Bisur adatlapja Teenansrobindccomicssup..........Bisur adatlapja Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Bisur adatlapja 39843828 Bisur adatlapja 79830643

 

 Bisur adatlapja

Go down 
SzerzőÜzenet
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitimeKedd Nov. 30, 2010 7:55 pm

Születési név: Jan Matao
Egyéb név: Bisur
Faj:
Nem: Férfi
Születés: 1900 január 1.
Kor: 110 év
Magasság: „178cm”
Súly: "80kg"
Hajszín: Barna
Bőrszín: fehér
Vércsopor: A, Rh-
Egészségi állapot: jó
Család: meghaltak.
Foglalkozás: Bérgyilkos, profi tolvaj, testőr.
Oldal: semleges néha rossz felé hajlik

Törzshely: Néhány éjszakai kávézó és szálloda.
Szövetséges vagy barát: Nincs

Jellem: Alapvetően megbékélt az élettel, laza alkat. Ideges soha nem lesz, csak dühös. Humoros. Néha erősek az érzelmei, de soha nem meri megmondani senkinek mit érez.

Szakképzettség: Profi ninja, lopakodó művész, bérgyilkos. Ért a fegyverekhez is. Sötétben is kíválóan lát.

Képesség: Nem öregszik soha, de nem hallhatatlan, sőt sebei nem igazán gyógyulnak be, és kisebb robbanások is súlyosan megsebesíthetik, ha közvetlenül érik, golyó okozta sebei egyáltalán nem gyógyulnak. „Halottak szem” (a ti szemetek), ő bújócskának szokta hívni, ilyenkor csak is kizárólag szabad szemmel érzékelhető (szemüvegen át már nem látszik) és semmilyen műszer vagy képesség nem jelzi és fizikális jelenlétét se érezni, úgymond érzékelhetetlen. Viszont ez a képessége 5kör után lemerül és újabb 5kör míg feltöltődik. Valamint ilyenkor se sebezhetetlen.

Vagyontárgyai:
Egy szimbionta páncél, aminek nincs saját tudata. Ninja ruha alkot ölt fel, ilyenkor Bisur szemei még kilátszanak és nincs száj fogakkal,,fekete színű, de egy másodperc alatt eltűnik.
Képessége:
Teljesen szigetel, de lélegezni lehet benne. +100-tól -50 C°-ig véd. 1000amperes áramot is kibírja. Teljesen hangtalanná teszi a futást, ugrást, kisebb ütésektől is véd. Képes borotva éles karmokat növeszteni amik az acélt is átvágják. A hirtelen nyomás változásra érzékeny és ilyenkor visszahúzódik Bisur testébe. Idegrendszerük teljesen egybe nőtt, elválaszthatatlanok, de Bisur teljesen uralja a személyiség nélküli lényt.

NJK: nincs
Számla: 30.000$

Összes kredit: 5
Elköltött: 5 (szimbionta páncél)
Meglévő: 0Bisur adatlapja Ninjazo


A hozzászólást Bisur összesen 13 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30, 2010 5:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitimeSzer. Dec. 01, 2010 6:26 am

Minden karakter kezdés képen 3 kreditet kap, és te erre még további plusz egy kreditet értél el jutalmul, tehát összesen 4 kredited van. Kérlek jegyezd fel magadnak.

Amúgy adatlap elfogadva, jó játékot kívánok a fórumon!


Bisur adatlapja Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitimeSzer. Dec. 01, 2010 8:24 am

4 kredit? Annyit én nem érdemlek...
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitimeSzomb. Dec. 25, 2010 11:04 pm

Miután bravúrosan kiugrottál az ablakon és hihetetlen zsenialitással megszöktél megkaptad a fizetséget a 30.000$-t


Mesélő, Joker
Harley
Bisur adatlapja 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 3:49 pm

Útváltás

Éppen, hogy meg tudtam lógni a zsaruk elől. Mérges voltam, és úgy éreztem tehetetlen vagyok.
~ Minden fegyverem ott maradt, kellett nekem átöltözni. Még a ruhám is… ezer éves fegyverek maradtak ott. A nyomorult rendőrök miatt ki se élhettem magam. Most meg pénz se kapok munkámért mert nem teljesítettem.
Szépen csöndesen haladtam a sikátorokon át. Végig azon, járt az eszem, nehogy találkozzak egy zsaru járőrrel vagy egy ballon rám világítson. Teljesen vére, volt a ruhám és néhány kisebb sérülés is volt rajtam. Elég érdekes látványt nyújthattam. Képességem még tudtam tartani, így sikeresen eljutottam Jackhez. Ő egy őrült fegyver árus, szinte minden van nála. Persze feketén, a maffia védi, gyakran szoktam hozzá ellátogatni. Eddig nem sokat vásároltam nála, de ő pontosan tudta, hogy valamire még jó leszek neki. Egy húszas éveiben járó magas fiatalember Jack.
~ Most még pénzem sincs. Amivel vehetnék valamit.
Ekkor jutok el a bolthoz, nem ég lámpa a közelbe, csak egy nagy fekete kocsi áll a nagy kirakat előtt. A kirakatban miden féle fegyver volt. Nézegettem magamnak. Belépve egy különös, sötét alak állt a pultnál. És ott volt Jack aki ijedten szólalt meg:
- Bisur, hogy nézel te ki?
Eközben a fickó felém nézett, majd ő is megszólalt.
- Kíváló munkát végzett, a buli vérfürdőbe fulladt és hamar híre ment a rendőrök miatt. A pénz már a számláján van.
~Mi a számlámon?! Dehisz. Mindegy,ő vérfürdőt akart, így legalább van pénzem.
- Nem volt olyan nehéz, de a zsaruk beleszóltak.
Ezután a különös alak elment, Jack gyanúsan nézett utána, majd beljebb invitált az ajtóból. Kinyitott egy ajtót, ami egy kis raktárba vezet, utána egy csapó ajtót és egy perc múlva már a föld alatti titkos raktárban voltunk. A tiltott ötvenes kaliberektől egészen a digitális páncélokig miden volt. Némán követtem, gyanús volt, hogy nem szólt semmit.
- Mit akarsz mutatni?
- Az úriember nem vásárolni volt itt. Hosszú lenne elmondani… a lényeg, ki kéne próbálnod valamit. És akkor én nem leszek veszélybe.
~ Veszélybe… és mégis mit?! kéne kipróbálnom?!
Egy teremhez értünk, kinyitotta az acél ajtót. Bent sötét volt, egy kihallgató hoz hasonló volt, egy plexivel el volt választva a két rész.
~ Különös.
Ő bevezetett abba a terembe ahol csak egy szék volt.
- Ülj le! –parancsolta-
Nem tudom miért, de megbíztam benne és leültem. Ő átment a másik szobába, de láttam őt. Minden féle gépek voltak odaát. Majd mikrofonon át hallgattam a hangját
- Tudom fura a helyzet. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. –ekkor kattant az ajtó zára-
- Mi a fene?! El akarsz intézni?
~ Nem tudok szabadulni, hogy lehettem ilyen hülye.
Minden esetre tovább ültem a széken. Majd egy panel nyílt a padlóból. Volt rajta egy tároló és a tárolóban egy sötét massza. A massza fura volt és folyadékban volt, néha kékessé vált a színe, és lehetett látni, hogy mozog.
- Ez egy szimbióta. Egy olyan lény ami nem képes egyedül élni mert DNS láncából hiányzik a természetes megújulás génje. Szüksége van valaki másra, hogy éljen, cserébe ő fejleszti a tested. Ettől függetlenül… remek bio páncél amely a te igényeidhez igazodik…
~ Hmmm… csodálatos, egy élő páncél..
- Rendben –vágok a tudományos dumába- gondolom azért próbálod rajtam mert nem kockázat mentes.
- Igazából lehet, hogy megöl téged, mert ez csak egy prototípus és nem stimmel a DNS-etek. De nem hiszem. Szólj ha mehet.
Kitisztítottam a fejem. Nagy levegőket vettem, ekkor éreztem testem sebeit, ütődéseit. A terem is hideg volt.
- Kezdhetjük.
Majd a tároló kinyílt, előre nyújtottam kezem, és mikor hozzáértem a massza felfutott a testemen. Majd eltűnt, hirtelen erős fájdalmat éreztem, minden homályos lett. Mintha az ereim égtek volna és hirtelen egy fekete szobába találtam magam.
Majd mintha hideg szél fújt volna át a testemen. És hirtelen újra a valóságba voltam, Jack „ébresztgetett” tompán halottam és homályosan láttam. Majd hirtelen minden kitisztult. Mintha a ruhám lett volna rajtam, teljesen úgy nézett ki. Kezeimen karmok jelentek meg, fura érzés fogott el. Majd Jack szólt:
- Jól vagy?! Minden oké?
- Azt hiszem bevált.
Erre csak egy mosollyal válaszolt, majd intett hogy kövessem. Útközben végig néztem magamon. Sötétkékes, fekete csillogó ninja ruha, karmokkal.
~ Micsoda cucc ez.
Majd hirtelen kiélesedtek a karmaim, de én szépen lecsillapítottam őket. És ökölbe szorítottam a kezem. Jack egy szobába vezetett, olyasmi volt mint az előbbi. De most csak annyit mondott:
- Most meglátod mit tud a kicsike.
Majd gőzt engedett rám, éreztem, hogy meleg, de nem értettem mi értelme langyos gőzt engedni rám. Ekkor vettem észre, hogy +100 fokot mutat a hőmérő. Majd hirtelen fagyosak lettek a csövek ahogy a -50 fokos gáz vett körül. Mire észbe kaptam volna bizsergést éreztem a lábamnál, a padlón mintha villámok futottak volna végig.
- Kíváló, gyere ki Bisur.
Ezután kimentünk a boltba és elköszöntünk. Megköszönte, hogy megmentettem az életét, bár még mindig nem tudtam, hogy, mi hogyan függ össze. Úgy éreztem megállíthatatlan vagyok. Gyorsan és hangtalanul futottam végig néhány sikátoron. Egy banda járt arra, egyszer csak szimbionta páncélom eltűnt, mintha ott se lett volna. Amikor a banda közel ért, rögtön felfigyeltek rám:
- Hé te, te buzikám. Ez a mi területünk.
~ Csak nyugodtan.

- Te vagy a buzi, Nigger! –szóltam-
Ekkor akart ütni az egyik srác, baseball ütővel és előkerültek a viperák is. Hirtelen újra megjelent a páncél.. Karmaimmal elvágtam az ütőt, másik kezemmel egy viperát. A legközelebbi srácot torkon ragadtam, már készültem volna az ütésre amikor megláttam a srác nyakából ömlő vért. Társai elhűlve nézték majd tovább álltak. Jó érzés töltött el. Majd úgy döntöttem, elbújok, tesztelem a ruha képeségeit.

Egy sikátorban voltam, lefele lógtam egy tűzlétráról. Egy öregember söpört odalent valamit. Hirtelen leestem, de talpra érkeztem. Az esésnek semmi hangja nem volt. Szépen a háta mögé osontam, és a karmaimat a hátába vájtam, felemeltem, csak egyet tudott nyögni majd elernyedt a teste. Ezután eldobtam a testét, csupa vér voltam megint. Ezzel minden őrült, gyilkos vágyam kielégült, helyébe más milyenek léptek.
~ De régen voltam, már nővel. Nem is olyan régen, de az nem az volt. Mindegy,
Hirtelen eltűnt a páncél, normális utcai ruha volt rajtam. Kifordultam a sarkon és ismerős helyen voltam. A kávéház ahova járni szoktam. Bementem, önkénytelenül is körbe néztem. Megint megláttam őt, még mindig gyönyörű volt, fekete haja gyönyörű fürtökben omlott fehér vállára, mosolya elvarázsolt. Erőt vettem magamon, és úgy döntöttem, most leülök mellé.
- Szabad.
- Persze.
Ő is közeledni akart hozzám, így hát jót beszélgettünk. Mennie kellett haza, munkáját számítógépen rendezte, de csak éjszaka volt mindig munkája. És miután végzett lejött ide kávézni. Teljesen szerelmes lettem, eddig nem éreztem ilyesmit.
~ Na 110 évig egy kegyetlen gyilkos vagy aztán jön egy nő és 10 perc alatt megszelidülsz.
- Haza kísérhetlek Angela? –kérdeztem-
Erre ő egy mosollyal válaszolt.
Nem kellet sok, öt perc múlva már nála voltam. Rögtön a lényegre tértünk.
~ Azt hiszem, ez most nagyon jól fog esni.

Felébredtem, még eszembe volt az édes éjszaka. Az órára néztem, csak öt óra volt még. Távozni akartam, mert nem voltam otthon annyira nő ügyben és már az új szerzeményemet akartam próbálgatni. Szépen felálltam és felöltöztem, majd hallok egy hangot a hátam mögül:
- Ugye nem akartál búcsú puszi nélkül elmenni?
Hirtelen mintha elszégyelltem volna magam, rossz érzés fogott el. Megfordultam, de meglepetésemre ő kedves arccal, teljes szépségében mosolygott rám.
- Persze hogy nem.
Majd adtam neki egy hosszú csókot.
- Még úgy is találkozunk.
Ezután egyszerűen kisétáltam és a szálódámba mentem.
~ Na, nem is volt olyan nehéz. Röpke egy évszázad alatt össze szedted magad. Mostantól a saját törvényeim szerint élhetek. Hála az új páncélomnak.


A hozzászólást Bisur összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 28, 2010 2:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 1:02 pm

Nos-nos-nos... van néhány bajom az egésszel. Alapjába nem lenne ezzel gond, ha a Marvel képregények falai között mozognánk. De nem ott vagyunk. Szóval! Szembetűnő egy mondat valahol az elején:

"Ő mesterségesen létrehozott, nem egy idegen létforma. Ettől függetlenül…"

Na ezt felejtsd el kérlek. A Földnek még nincs kapcsolata az űrbéli lényekkel, ahol tudtommal nem élnek szimbionták, mint a Marvel képregényekben. Ezért ilyen mondat ne is jöjjön ki Jack száján Smile kérlek. Továbbá. Ha már egyszer mesterséges szimbionta, akkor nem örülnék neki, ha úgy cselekedne, mint Venom, Vérontó, Toxic, vagy a többi Marveles karakter. Tehát nem beszél a hordozójához, mivel ez egy mesterséges valami, aminek nincs tudata, és inkább egy hi-tech ruházat kategóriába sorolnám (ami szimbiótikus kapcsolatban van a viselőjével -nanobotok, amik a bőrrel érintkeznek, vagy tudom is én Smile ).

Tehát a ruha egy mesterséges szimbiótikus (szimbióta-szerű) "páncél" és nem szimbióta "páncél".

Remélem érted mire gondolok.

Az sem nagyon tetszik, hogy a maffia kezében ilyen hi-tech hacuka van. Legyen inkább egy gyanús alak, és ne nevezzük őt maffiózónak ha nem gond Smile .
Ha a kért dolgokat javítottad, akkor semmi gondom nincs a történettel, és bocs, hogy ilyen későn ellenőriztelek.


Szerkesztés: Így már nincs különösebb gondom vele. A bővítést elfogadom. De kérlek a ruha képességeit tüntesd fel az adatlapodon majd, és a krediteket is vezesd le.Bisur adatlapja Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Bisur adatlapja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bisur adatlapja   Bisur adatlapja I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Bisur adatlapja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: