Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Luka Hayden Lufen 296245150474wildcat..........Luka Hayden Lufen Teenansrobindccomicssup..........Luka Hayden Lufen Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Luka Hayden Lufen 39843828 Luka Hayden Lufen 79830643

 

 Luka Hayden Lufen

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Luka Hayden Lufen Empty
TémanyitásTárgy: Luka Hayden Lufen   Luka Hayden Lufen I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 1:02 pm

Születési név: Luka Hayden Lufen
Egyéb név: Luca Norat (csak azért, hogy a család ne találjon rá rögtön), tökmag (családi használatra).
Faj: félvér (természetfeletti és ember).
Nem: férfi.
Születési hely, idő: London, 1992. május.17.
Kor: 18 éves.
Magasság: 164 cm.
Súly: 50 kg.
Hajszín: szőke.
Bőrszín: fehér.
Vércsoport: 0 Rh-.
Egészségi állapot: gyengeség, fáradékonyság a képessége mellékhatásának köszönhetően és klausztrofóbia.
Család: Apa: Dante Lufen(48) - biztonságtechnikai cég elnöke és egyben tulajdonosa, eltűnt.
Anya: Dana Lufen, biológus volt, elhunyt.
Testvérek: Nathan Algernon Lufen(28) - az apjának dolgozik, eltűnt; Michael Lufen(26) – elhunyt; Kler Lufen(21) – elhunyt.
Nagyapa: Baltazar Lufen - 74 éves, nyugalmazott tábornok és a család feje.
Foglalkozás: munkanélküli
Oldal:

Előtörténet: Lufen, annyit tesz, „szövetség a fény és a sötétség lényeivel”. A misztikus világ rendőrei, akik nem kimondottan csak a démonok és egyéb gonosz lények frakkját ragadják meg, hanem más szabálysértő entitások grabancára is pályáznak. Felületesen persze, mert fő irányvonaluk a kutatás, rejtélyes, misztikus és sokak által nem létezőnek állított dolgok után. Eme család évszázadokon át élt Angliában és ahogy az várható, Luka élete is a gyakorta köd lepte Londonban kezdődött. Szülei is eme város egyik macskaköves utcáján ismerkedtek meg és a kezdeti ellenszenvük ellenére, -mint hogy nem is egy gyermekük született, igen csak egymásra találtak. Az akkor még egyetemista, de céltudatosan pilótának készülő Dana és a szintén tanulmányait folytató, számítógépzseninek titulált Dante. Ismeretségük második évében házasodtak össze, mivel ekkor már az első trónörökös úton volt. A házasságot egyik fél sem bánta, ellenben a szigoráról és jégszívűségéről ismert nagyapa már nem, tenni is próbált a frigy és a harmonikus kapcsolat ellen, de ez egyszer kudarcot vallott. Mivel azonban az ifjú pár egy újszülöttel nehezen boldogult, kénytelenek voltak alázattal beköltözni az ősi kúriába. A tartózkodás és a jégbe fagyott érzelmek nyomasztóan hatottak a fiatalasszonyra, aki egészen harmadik gyermeke születéség rejtegette származásának titkát, még férje elől is. De mivel leányának félre nem magyarázhatóan szivárványszín szemei voltak, kénytelen volt mindent elmondani és ahogy a titokra fény derült, a család is kibújt a rejtekfátylak takarásából. Nyugodt évek következtek egészen Luka születése napjáig. Ahogy lenni szokott, aki olyasmibe üti az orrát, amibe nem kéne, csúnyán megjárhatja. A fiúcska éppen csak percekkel előzte meg a mentősöket, mintha tudta volna sietnie kell, minél kevesebb erőtől fosztva meg édesanyját. Ijedelemnek ekkor még nyoma sem volt, hiszen három gyerek után Dana már rutinosnak számított, de azzal ő sem számolhatott, hogy egy olyan személy látogat el, akivel félvérségéből származó angyali erő ide vagy oda, nem képes felvenni a harcot. A látogató után csak romok maradtak, Luka és még néhány szerencsés a személyzet tagjai közül túlélte az estet, ezt követően költözött a család távol keleti szövetségeseik birtokára. Ezzel egy egészen más világ teremtődött, ahonnét hiányzott az anyai szeretet meleg. Lukanak természetes volt, hogy nincs anyja, de irtózatosan ragaszkodott a nővéréhez, aki ugyan csak három évvel volt idősebb, de neki is megfelelt a folyton mosolygó csöppség felvidító közelsége. A két idősebb fiú egyre inkább belefolyt apjuk ügyleteibe, aki megszállottan kereste a gyilkost, az eszközökben sem válogatva.
Az élet kényelmesen alakult a legkisebb Lufen számára, amíg iskolába nem mehetett magántanárok vigyáztak rá és aztán járhatott az elit iskolák elitjébe, amit nagyon várt és után hihetetlenül megutálta. A sok fekete búb közül csak az ő szőke feje virított és hiába beszélte a nyelvet anyanyelvi szinten, nem volt könnyű beilleszkednie. Olyannyira nem, hogy a riválisa egy osztálykiránduláson merő véletlenségből a pincébe zárta. Jó másfél napot töltött ott mire rátaláltak. Kimerült volt és aztán hónapokig egy szót sem lehetett kihúzni belőle, az apja elintézte annyival, hogy majd helyre jön, ha nem vannak a számára megfelelő intézetek. A meglepetés viszont itt jött az életében a legidősebb bátya foglalkozni kezdet vele, semmit sem erőltetve. Így derült fény arra, hogy főként nem a bezártság rémített halálra az öcsét, hanem az, amit látott és tapasztalt. Együtt fedezték fel Luka képességét, ami közben néhány hatásos fogást is megtanult, amivel lefegyverezheti ellenfeleit. Mindez azonban titok volt. Ám a titkok ebben a családban nem hosszú életűek és Lu is ama kis csapatnak a tagja lett, akik kutattak, de gyakran kerültek szorult helyzetekbe és aki túlélte került az ő kezei közé. Ebben az időszakban sikerült képességét majdnem kiismerni, ezt hozzásegített őt is ahhoz, hogy hatékonyabb legyen és ekkor szerelmesedett bele a főzés mesterségébe. Jó kikapcsolódás és időtöltés is volt számára, arról nem is beszélve, hogyha az étel jól sikerült, akkor még finomat is ehetett. Persze ezzel nem vívta ki apja szimpátiáját, de nem is igen törekedett arra, hogy azt megszerezze. Elég volt számára testvérei közelsége, barátsága és persze azon keveseké is, akikkel sikerült zöld ágra vergődnie. Mert bizony idő közben, felbátorodva azért visszatért az iskolapadba és ha nem is kitűnő, de mindig jó eredményeket produkált és hála a testvéri bátorításnak, már nem hagyta, hogy csak úgy megtiporják. Nem maradt rosszakarók nélkül, de barátokban sem szenvedett már hiányt. Néhány hónapja megismétlődött a rejtélyes támadás, ezúttal Luka nem volt jelen, de a látvány ugyan olyan megrázó volt számára. Először úgy hitte, hogy az egész családja odaveszett, kivéve a családfőt. A nagyapjával való viszonya egy az egyben olyan volt, mint az apjával való. Ha kellet beszélgetett vele, segített neki az időskori nyavajáin, de érzelmileg csak egy laza kapocs van irányában. Mivel itt is kudarc érte a családot, a megmaradottak egy újabb birtokra költöztek és ennek alkalmával derült fény arra, hogy nem csak Luka apja, de a legidősebb bátya is életben van. Persze nem nyíltan mondták el neki, nem is akarta a nagyapja, hogy erről tudomást szerezzen és ekkor fogant meg benne az elhatározás, a maga útjára lép. Egy bőrönddel, egy hátizsákkal indult útnak, de valószínűleg segítség nélkül nem jutott volna el Gothamig. De most már megérkezett, plusz egy macskával a karján és megpróbálja a lehetetlent előkeríteni a testvérét és persze az apját is.

Jellem: Elsőre talán nagyon bizonytalannak tűnhet az idegenekkel szemben, de valójában próbál minél határozottabb lenni. Nem szeret mindig másokra támaszkodni és törekszik is arra, hogy megálljon a saját lábán, ám ha segítségre van szüksége, akkor kér. Ugyan vannak rossz pillanatai, amikor elutasítóan viselkedik. Könnyedén megnyílik másoknak, de sosem teljesen, képletesen értve, belé verték, hogy mindenkivel óvatosan kell viselkednie. Így ezt is teszi, ennek következtében megfontolt és többé-kevésbé céltudatos is. Amit kifundált szereti véghez is vinni, hála páratlan makacsságának is ezért. A kudarcok általában nem törik le, sőt, ösztönzőleg hatnak rá. Nem kifejezettebben rajong a dicséretekért, mert utána szinte 100%, hogy elront valamit, de z inkább babona nála. Hajlamos túlfeszíteni magát, egy rész makacsságának köszönhetően, másodrészt, mert segíteni akar másokon. Az ebből adódó gyengeséget többé-kevésbé jól viseli, de ha túlzottan óvni akarják az dühíti. Ritkán helyezi a saját érdeket a másoké elé, sokan mondták már, hogy önfeláldozó jelem, de ha szükség úgy hozza kiaknázza a képessége rejtett oldalát is. Bár tény, hogy nem szívesen.
A szűk és zárt helyektől retteg, ha meg még sötét is, akkor hajlamos pánikba esni. Ami zavartságból áll legtöbbször és a mellet, hogy lelkileg, testileg is megviseli, ilyen esetben szinte lehetetlenség megnyugtatni.

Szakképzettség: néhány hangszeren képes tűrhetően eljátszani könnyebb darabokat; mivel a szakács mesterség nyerte el a tetszését, ezért egész ízletesen főz, akár bonyolultabb recepteket is. A közelharc nem neki lett kitalálva, de néhány hatásos önvédelmi mozdulatot azért ismer és igyekszik ebben is fejlődni.

Képesség: Lelket és testet egyaránt képes gyógyítani, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, de ha lényegre törően, akkor elveszi mások fájdalmát. Képességének a fő irányvonala a gyógyítás, de használata közben kifejlődött hozzá néhány hatásos kiegészítő is, főként a lelkek gyógyítását illetően. Mindehhez azonban koncentrációra van szüksége, kisebb testi sebeket játszva ellát, komolyabbakat már tetemes erő befektetésével és életveszélyes sérüléseket teljesen nem, de képes enyhíteni a súlyossági fokát és így egy haldoklót is megmenteni. A lelki sérülések persze mások, ennél szüksége van fizikai kapcsolatra is, itt a fájó, elferdült dolgokat képes egy bizonyos fokig rend behozni, megkönnyíteni az elfogadás fázisát. Természetesen ezáltal érzékeli a lelkeket és akinek egyszer megérintette a lelkét, azt képes bárhol megtalálni. Persze van egy árnyoldal is a dolgoknak, a saját energiáiból merítkezik, ami persze nem végtelen. Minél többet használ fel, annál fáradtabb és gyengébb lesz és e mellett a fájdalom sem elhanyagolható, mivel az időnként megrekedhet a testében. Főként lelkek esetében szokott bekövetkezni, vagy ha már nem teljesen fitt.
Nemrégiben vette észre, hogy nem csak gyógyítani képes, de egy bizonyos fokig manipulálni is a lelkeket és ezáltal egy apró dologgal változtatni az illető személyiségén. Ezt a képességet nem ismeri és nem is igen meri használni, elvégre a következmények számára sem előreláthatóak.


Luka Hayden Lufen Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Luka Hayden Lufen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei :: JK-ból Mesélői NJK-
Ugrás: