Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Luka Hayden Lufen 296245150474wildcat..........Luka Hayden Lufen Teenansrobindccomicssup..........Luka Hayden Lufen Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Luka Hayden Lufen 39843828 Luka Hayden Lufen 79830643

 

 Luka Hayden Lufen

Go down 
SzerzőÜzenet
Luka H. Lufen
Játékos
Luka H. Lufen

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2010. Sep. 16.

Luka Hayden Lufen Empty
TémanyitásTárgy: Luka Hayden Lufen   Luka Hayden Lufen I_icon_minitimeCsüt. Szept. 16, 2010 5:18 pm

Születési név: Luka Hayden Lufen
Egyéb név: Luca Norat (csak azért, hogy a család ne találjon rá rögtön), tökmag (családi használatra -_-).
Faj: félvér (természetfeletti és ember).
Nem: férfi.
Születési hely, idő: London, 1992. május.17.
Kor: 18 éves.
Magasság: 164 cm.
Súly: 50 kg.
Hajszín: szőke.
Bőrszín: fehér.
Vércsoport: 0 Rh-.
Egészségi állapot: gyengeség, fáradékonyság a képessége mellékhatásának köszönhetően és klausztrofóbia.
Család:
Apa: Dante Lufen(48) - biztonságtechnikai cég elnöke és egyben tulajdonosa, eltűnt.
Anya: Dana Lufen, biológus volt, elhunyt.
Testvérek: Nathan Algernon Lufen(28) - az apjának dolgozik, eltűnt; Michael Lufen(26) – elhunyt; Kler Lufen(21) – elhunyt.
Nagyapa: Baltazar Lufen - 74 éves, nyugalmazott tábornok és a család feje.
Foglalkozás: jelenleg munkát keres.
Oldal: Jó, de leginkább a saját pártján szeretne állni.

Törzshely: konkrét még nincs, de talán az utcák.

Jellem: Elsőre talán nagyon bizonytalannak tűnhet az idegenekkel szemben, de valójában próbál minél határozottabb lenni. Nem szeret mindig másokra támaszkodni és törekszik is arra, hogy megálljon a saját lábán, ám ha segítségre van szüksége, akkor kér. Ugyan vannak rossz pillanatai, amikor elutasítóan viselkedik. Könnyedén megnyílik másoknak, de sosem teljesen, képletesen értve, belé verték, hogy mindenkivel óvatosan kell viselkednie. Így ezt is teszi, ennek következtében megfontolt és többé-kevésbé céltudatos is. Amit kifundált szereti véghez is vinni, hála páratlan makacsságának is ezért. A kudarcok általában nem törik le, sőt, ösztönzőleg hatnak rá. Nem kifejezettebben rajong a dicséretekért, mert utána szinte 100%, hogy elront valamit, de z inkább babona nála.
Hajlamos túlfeszíteni magát, egy rész makacsságának köszönhetően, másodrészt, mert segíteni akar másokon. Az ebből adódó gyengeséget többé-kevésbé jól viseli, de ha túlzottan óvni akarják az dühíti. Ritkán helyezi a saját érdeket a másoké elé, sokan mondták már, hogy önfeláldozó jelem, de ha szükség úgy hozza kiaknázza a képessége rejtett oldalát is. Bár tény, hogy nem szívesen.
A szűk és zárt helyektől retteg, ha meg még sötét is, akkor hajlamos pánikba esni. Ami zavartságból áll legtöbbször és a mellet, hogy lelkileg, testileg is megviseli, ilyen esetben szinte lehetetlenség megnyugtatni.

Szakképzettség: néhány hangszeren képes tűrhetően eljátszani könnyebb darabokat; mivel a szakács mesterség nyerte el a tetszését, ezért egész ízletesen főz, akár bonyolultabb recepteket is. A közelharc nem neki lett kitalálva, de néhány hatásos önvédelmi mozdulatot azért ismer és igyekszik ebben is fejlődni.

Képesség: Lelket és testet egyaránt képes gyógyítani, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, de ha lényegre törően, akkor elveszi mások fájdalmát.
Képességének a fő irányvonala a gyógyítás, de használata közben kifejlődött hozzá néhány hatásos kiegészítő is, főként a lelkek gyógyítását illetően. Mindehhez azonban koncentrációra van szüksége, kisebb testi sebeket játszva ellát, komolyabbakat már tetemes erő befektetésével és életveszélyes sérüléseket teljesen nem, de képes enyhíteni a súlyossági fokát és így egy haldoklót is megmenteni. A lelki sérülések persze mások, ennél szüksége van fizikai kapcsolatra is, itt a fájó, elferdült dolgokat képes egy bizonyos fokig rend behozni, megkönnyíteni az elfogadás fázisát. Természetesen ezáltal érzékeli a lelkeket és akinek egyszer megérintette a lelkét, azt képes bárhol megtalálni.
Persze van egy árnyoldal is a dolgoknak, a saját energiáiból merítkezik, ami persze nem végtelen. Minél többet használ fel, annál fáradtabb és gyengébb lesz és e mellett a fájdalom sem elhanyagolható, mivel az időnként megrekedhet a testében. Főként lelkek esetében szokott bekövetkezni, vagy ha már nem teljesen fitt.
Nemrégiben vette észre, hogy nem csak gyógyítani képes, de egy bizonyos fokig manipulálni is a lelkeket és ezáltal egy apró dologgal változtatni az illető személyiségén. Ezt a képességet nem ismeri és nem is igen meri használni, elvégre a következmények számára sem előreláthatóak.

Vagyon tárgyai:
- egy pici lakás (szoba-konyha-fürdő), nem saját, bérlemény.

NJK:
- Mesthepheles, alias Blacky a macskabőrben ragadt démon 2k. (a leírást hamarosan elkészítem és mellékelem a linket, addig szimpla macskaként használnám)

Összes Kredit: 3+2k.
Elköltött kredit: 2k.
Fennmaradó kredit: 3k.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Luka Hayden Lufen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Luka Hayden Lufen   Luka Hayden Lufen I_icon_minitimePént. Szept. 17, 2010 11:54 am

Elfogadva, jó játékot!


Luka Hayden Lufen Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Luka Hayden Lufen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: