Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A 'kikötő' - Page 3 296245150474wildcat..........A 'kikötő' - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........A 'kikötő' - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A 'kikötő' - Page 3 39843828 A 'kikötő' - Page 3 79830643

A 'kikötő'

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572

A 'kikötő' - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 9:33 am

-Jogos kérdés, Mr. B! Nem mondtuk, hogy minden simán fog menni! Nem lehet minden kamerát kiiktatni egy helységen belül! Nem lehet egy embernek az összes őrt elintéznie! Sőt: a toronyból nem lehet egyesével nyitogatni a cellákat! Nagyon valószínű, hogy pár szobatárs elmebeteg is lesz ellenünk! Valamint az őrök tudni fogják, hogy merre szeretnénk megszökni... Ilyen esetekben szükség lesz a maguk segítségére!

Mondja Mr. S, majd Griffre bámul. Egyfolytában ezt csinálja, amióta a csatornában vannak, le sem veszi róla a szemét.

A csatorna egy jóval rosszabb részéhez érkezett a társaság, már nincs annyi mocsok a lábuk alatt, azonban mindenfelé patkányok rohangásznak...
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 03, 2010 12:56 pm

-Jogos kérdés, Mr. B! Nem mondtuk, hogy minden simán fog menni! Nem lehet minden kamerát kiiktatni egy helységen belül! Nem lehet egy embernek az összes őrt elintéznie! Sőt: a toronyból nem lehet egyesével nyitogatni a cellákat! Nagyon valószínű, hogy pár szobatárs elmebeteg is lesz ellenünk! Valamint az őrök tudni fogják, hogy merre szeretnénk megszökni... Ilyen esetekben szükség lesz a maguk segítségére!

Akkor még sem megy minden, olyan egyszerűen, ahogy állította, sebaj, legalább tisztában vagyunk a veszélyekkel, majd elindulunk. Utunk a csatornán keresztül vezet. Kavargó bűz és patkányok. Kiérve már nincsen kellemetlen szagok. Ami fura, az az volt, hogy Mr. S állandóan bámulta a szárnyas pasast. A biztonság kedvéért, oda húzódtam Michelléhez és a a kezemet a fegyverem környékén tartottam, persze arcomon nem mutattam a feszültség jelét. Számomra mindenki idegen, még Michelle is. De benne valamiért bíztam.
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 03, 2010 1:04 pm

Nem volt semmi különösebb bajom sem a patkányokkal, sem a bűzzel. Megszoktam már őket, még gyerekkoromban volt egy csúnya történetem. Még nem változtam meg, és az undok kis férgek leckéztetésképpen, amiért nem voltam hajlandó megírni a leckéjüket, bezártak egy csatornában. 24 órát voltam ott, mire a tanárok kiszabadítottak. Eleinte baromira féltem, de aztán valahogy megszoktam a dolgot és nem is tűnt olyan szörnyűnek. Azóta nem félek a patkányoktól, az emberek rosszabbak. De nem felejtettem el figyelni a környezetem sem, láttam valamelyik Mr. nagyon bámulja a szárnyas üldözési mániás fickót, és az is feltűnt, hogy a nyomozó pedig szép lassan mellém araszol. Nekem aztán minden volt, mindenki ott kúszik, ahol akar.
- Megöljük őket, ha útban vannak? - kérdezte, hogy megtörjem a csendet, az akadékoskodó elemekre gondoltam.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 03, 2010 5:35 pm

Meghallottam azt a kérdést amit nem szerettem volna. Michelle a legnagyobb hátrányommal hozakodott elő, ami nagy probléma most akció előtt.
-Nem ölünk meg senkit! Túl nagy zajjal járna. A legegyszerűbb módon harcképtelenné teszünk bárkit aki szembe mer szállni velünk, majd otthagyjuk őket. Ha lesznek üldözőink akkor még őket is lassítani fogják az eszméletlenek. Míg velük foglalkoznak, elég időt nyerhetünk hogy meglépjünk erről az átkozott szigetről. - fejtem ki a véleményem, miközben sereghajtóként mászok a többiek után.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 03, 2010 6:12 pm

//Kurt: Blaise és Michelle egymás mellett mennek, így logikusan Michelle Blaise-nek súgta. Azt, hogy meghallottad-e, vagy nem, én döntöm el, nem te! Nem kell átszerkeszteni, mert szorosan előttük jársz, így meghallhattad a beszélgetést, de a jövőben kérlek kerüld el az efajta reagokat //

Mivel a hármas lemaradt egy kicsit, Mr. A és Mr. S nyugodtan tudott beszélgetni egy kicsit. A beszélgetést egyedül Michelle hallja:

- Nem tetszik nekem, hogy ezek így összeverbuválódtak.

-Hagyd már, S. Most az egyszer bízhatnál a társaidban!

Pár perc múlva aztán egy létrához érkeznek.

- Ez visz fel minket a toronyba. Odabent egy őrt keresünk, akinek egy piros törölköző van a vállán... ne kérdezzék, hogy miért!- mondja Mr. S , Mr. A pedig jót kacag rajta - Na mind egy. Valószínűleg lesz egy kis csetepaté, mire felérünk, szóval most készüljenek a csatára. Bár úgy illik, hogy a hölgy megy előre, kockázatos, azért kövesse mindenki Mr. A -t!

Fejezi be, majd előreküldi kollégáját. Az felnyitja az aknát, és bemászik.
Fennt Tizenhat őr tartózkodik. Mindegyiknél gumibot, sokkoló és hét darabnál még pisztoly is van. Mr. A megragadja Blaise-t , majd egy fedezék mögé csalja:

-Nézze a tetőt! Három mesterlövész, a fegyvereik nyugtatóval vannak töltve. Fedezzen minket!

Mondja a férfinek, majd beleveti magát a csatába.

//Folytatás: Arkham Elmegyógyintézet: A torony ---> Mindenkinek. //
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Nov. 03, 2010 6:42 pm

Ez szép. 15 őr a földön plusz 3 a tetőn kábító lövedékkel. Remélem a többiek is hallották. Az a repülő pasas elkaphatná őket. Nincs más hátra, bekapcsolom a szuper képességemet. Nagyon gyors reakció idő és mozgás, jobb hallás, látás, és szaglás. Fújj a csatorna bűzét érzem, pedig rég elhagytuk azt a helyet.
Kiugrok a csatorna nyílásból megragadok egy férfit és a fegyveresek közé lököm, így feltartóztatok párat. Mivel nagyon gyorsan és hirtelen történt ez ledöbbenhettek az őrök. Az egyik gumibotját megragadtam és elvettem a derekáról, majd jól lágyékon ütöttem. Egy újabbat hasba vertem és annak is elvetem a gumibotját. Mivel rendőr voltam tökéletesen használtam a gumibotokat. Akár kettőt is a kravmaga segítségével. A kravmaga lényege, hogy gyorsan harcképtelenné tegyük az ellenfelet és keressük az újabb veszély forrást. Pár( szám szerint 2 ) embert fejbe ütöttem, amikor koppant a fejükön a bot, 2 meg akart ütni a gumi bottal. Gyorsan leguggoltam és egy fordulattal az egyiket felbuktattam. Remélem a másik felbukik benne. Majd hátra bukfencezek és szét nézek. Utána megint támadok. Remélem a többiek sem tétlenkednek?
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 12:17 pm

//Előzmény: Gotham város :: Arkham sziget :: Arkham elmegyógyintézet :: A torony//

Mikor Kurt, és Blaise megérkezik a helyszínre, az lakatlannak tűnik. Sehol nem látnak senkit, nyoma sincs a megszöktetett Karlonak, vagy a triónak, aki közre játszott kiszabadításában, Esetleg másnak. A kikötő üresen ál, és látszólag sehol semmi nyom. Látszólag!

https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 12:57 pm

Mikor kiérünk a kikötőbe a csónakot keresem, amin jöttünk. Ha nem látom akkor ez azt jelenti, hogy azzal mentek el. Vagy csak elterelés lenne? Átkapcsolom a sisak vizorait infravörösre, és agyagnyomok után kutatok.

Ha semmi érdekeset nem látok akkor nem tudok mást tenni, mint hogy elmondjak mindent a társamnak, hogyan is kerültem ide.
- Na akkor kezdem én, az igazi nevem Griff, akarom mondani az igazi álnevem. - Mosolyodok el magamon a sisak alatt, de a titkos személyazonosság azaz ami megmentheti az életemet. - Szerintem egy bizonyos Senor Rupert maffiafőnök, akit te is láthattál már ezen a helyen, szervezte meg hogy kiszabadítsuk ezt az agyagpofát (ezt nem hagyhattam ki). Nem tudom, hogy ki volt a negyedik társuk aki kiszabadította, ez egy igazi rébusz. Nekem úgy tűnik, hogy mi csak elterelésnek voltunk jók. Szóval ezzel a Rupertel egy bizonyos házban találkoztam a gyémánt kerületben, ami valami Don Aurelio nevén futott. Szerintem oda is el kellene mennünk nyomokat keresni, hátha ráakadunk valami hasznosra. - Ezzel befejezném a mondókámat, amikor fény gyúl az agyamba, és eszembe jut valami. - Mennyi az igazság abból, hogy te fakabát vagy?
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 1:16 pm

A kikötőben vagyunk és nem látunk semmi gyanúsat. A madár ember jobban szétnézett, hát ha talál nyomot. Én sem tettem különben. Az érzékeimet felerősítettem. Jobb hallás, jobb látás és szaglás. Füleimmel megpróbáltam távolra hallani, hát ha hallok valamit, ami fontos. Lehet hogy a kutyánál nem vagyok jobb ebben, de meg próbálom. Majd leguggolok és a homokot veszek fel. Megszagolom, hát ha tartalmaz az agyaghoz hasonló illatot és akkor követhetem. Ezek után még a szememmel nyomokat keresek. Láb nyom meg ilyesmik.
- Na akkor kezdem én, az igazi nevem Griff, akarom mondani az igazi álnevem.
- Lajhár vagyok, már mint a másik nevem. - nem mondok többet, hisz védenem kell a személy azonosságomat, bár az utcán bármikor felismerhet, hiszen nincs rajtam álarc csak egy rendőrsapka. előveszem a sokkoló viperát és megforgatom, majd a bőrdzsekim alá teszem.
- Te sokat tudsz a maffiákról. - nézek rá kérdően- Mostanság miben utaznak? Vannak olyanok, akik emberfeletti képességekkel rendelkeznek?
- Hogy mennyi igaz a zsaru mivoltomból? Szinte teljesen igaz. Nem tudom, hogy hallottál-e arról a bizonyos drog lefülelésről? Én voltam ott. Majd nem az egész bandát likvidáltam.- nézek rá büszke mosollyal.
- Te melyik oldalon állsz?
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 1:34 pm

Kurt sisakja segítségével a kikötő stégje körül, és az intézet oldalfalán kitört lyuktól végig láthat kisebb-nagyobb agyagdarabokat, amiket eléggé valószínű, hogy a szökevény hagyott maga után. Úgy fest, hogy a hajóval távoztak, mivel jöttek. Bár kissé különös lehet, hisz Karlo nem nézett ki túl könnyűnek, így valószínűleg egy egyszerű csónak kevés lehetett ahhoz, hogy elszállítsa őt. Blaise felélesedett érzékszerveivel szintén kiszagolhatja az agyagdarabokat, és hallásával pedig a közeledő rendőr autókat fülelheti meg. Az éjszaka leplének köszönhetően pedig látásával a kikötő távoli vizein, sajnos semmit nem lát, és a kialakult köd sem segít mind ezen. Egy biztos, hogy Karlo és társai nagy valószínűséggel a vízen távoztak. Hacsak nem egy csapda mind ez, vagy csak megvezetés. Minden esetre a duónak van egy kis ideje arra, hogy megbeszéljék hogyan tovább, és esetleg kicsit alaposabban megismerjék egymást.

//Szabda körök, beszélgessetek, meg mi egymás, ameddig gondoljátok, azt majd én közbe lépek, mikor úgy látom itt az ideje. //
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 2:03 pm

Forgatom a szemem a szavai hallatán, még egy egoista idióta (már bocs) aki dicsekszik a kis győzelmeivel.
- Az kicsit túlzás, hogy sokat tudok róluk. Én inkább úgy mondanám, hogy nyitva tartom a szemem. A kérdésedre, válaszolva pedig mit gondolsz ez a folyékony fazon kinek dolgozik? - Még csak egy pillanatra sem akarom elnyomni a hangomban a szarkazmust. Az utolsó kérdéskor elmosolyodok.
- Tudod én nem hiszek az oldalakban, én mindig a magam oldalán állok, és mindent megteszek, hogy boldoguljak ebben a pokoli városban. Ha tényleg zsaru vagy, akkor megtehetnénk néha egymásnak egypár szívességet a jövőben. De most fontosabb az a kérdés, hogy mennyire tudsz úszni?
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 12, 2010 4:42 pm

-Úszni!- nézz rá Blaise meghökkenve.- Tudni tudok, de miért kérdezed?- majd tesz hátra pár lépést az óvatosság kedvéért.
- Mindjárt itt vannak a kollégáim, majd ők elvisznek engem, arra a helyre. Szerintem ne várjuk meg egymást. A bizonyítékok gyorsan eltűnnek. Van valami ötleted az agyagember ellen? Azon gondolkodtam ,hogy szólok pár társamnak, hogy segítsem. Mit gondolsz?
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 5:33 pm

Meghökkenve figyelem a javaslatát.
~ Akkor ez tényleg fakabát, és nem csak blöffölt. Hát még talán tudok kezdeni majd vele valamit. ~ Ezzel széttárom a kezem, hogy megmutassam semmi ártó szándékom nincs.
- Hát koma akkor itt szétválnak az útjaink, de Gotham kis város, még össze fog minket hozni a sors szerintem. - Eleresztek egy vigyort a maszkom alatt, ahogy máris körvonalazódik a tervem a rendőrrel. - Tudod nekem semmi kedvem megvárni a kollégáidat, tudod én nem vagyok rossz ember de ti zsaruk nem mindig gondoljátok így. Én utánuk megyek, ha akarsz jössz a cimboráiddal, ha nem akkor nem. Engem különösebben nem izgat. - Még megvárom mit válaszol, majd egy kecses fejessel bevetem magam a vízbe, és elkezdek a víz alatt úszni. Minél messzebb a diliháztól, és a célom nem más mint a Rupert állítólagos háza.
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 7:50 pm

- Ezek szerint csináltál valami galibát, ami a törvénybe ütközik.- majd széles vigyort engedek felé. - Látom készülsz elmenni. de előtte mond meg a pontos címet, hogy utolérjelek. - bekapcsolom a képességemet és várom a kollégákat. Nem foglalkozok különösebben a fickóval. Tesztelem, hogy le akar-e ütni. Csak reménykedek, hogy nem. Reflexeim segítségével hallom, hogy a rendőrök egyre közelebb érnek, majd intek Kurt-nak. - Üdv cimbora, ott találkozunk.

Látom, ahogy a rendőrök körbe zárnak a kocsijukkal. Rájuk nézek és vetek egy gúnyos pillantást feléjük.
- Merre voltatok fiúk? Lemaradtatok a partiról. - majd kezeimet széttárom és nevetek egy nagyot. Remélem csak felismernek. Az őrsön sok pletyka terjeng rólam. Jók és rosszak egyben.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 11:05 pm

Mielőtt még ugranék.
- A 27. ház az, Don Aurelio nevén van az épület, ahogy kinéz biztosan nem tudod majd eltéveszteni. - Ezzel beugrok a vízbe. Minél távolabb akarom tudni Lajhárt, nem akarok találkozni a kollégáival. Még a végén feltartóztatnának, és kérdéseket tennének fel. Nem akarok túlságosan lemaradni a szökevények mögött. Igaz csak remélni lehet, hogy a házukba mennek vissza, és nem egy másik búvóhelyet választanak.
A víz alatt folytatom az utamat, van még elég levegőm, hogy elérjem a várost. Utána igénybe veszem a város építészeti ritkaságait, és házról házra próbálom megközelíteni a célomat. Semmivel nem foglalkozok, kivéve ha látok egy majdnem két méter magas agyag fazont az utcán.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimeKedd Dec. 14, 2010 7:14 am

Kurt és Blaise útjai szét váltak, ezzel pedig más-más módszerrel közelítik meg a célállomást. Míg Egyikük a víz alá bukik, a másik megvárja kollégáit, akik közül néhány ismerős arc is megmutatkozik, a szám szerint 4 rendőrautó kíséretében. Gerard Hennelly hadnagy lép előre aki cseppet sem kedves arccal néz a rendőr társára.

-Mi a franc történt itt?! Jelentést kérek, azonnal! kivel társalgott az imént, és mért hagyta meglógni?! Ugye nem a rossz csapatban kezd el játszani?!

Mondja ingerülten a homlokán már kicsit kidagadó érrel gazdagodó Gothami gyors reagálású erők vezetője.

A 'kikötő' - Page 3 810877-tyler

Kurt ez idő alatt már talán mesze jár...
... a víz alatt több a mélybe süllyedt félig lassan elmerülő agyagnyomokat találhat a férfi, amelyek közül néhány még pár halat is elkapott, akik maga tehetetlenül vergődnek a csapdában. Mikor Kurt partot fog, és tudhatja jó irányba halad, épületről épületre a sötétben meghúzódva hamar eltalál a Don házához.

//Kurt, Folytatás: Gotham város :: Gyémánt kerület :: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza//
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 17, 2010 3:10 pm

A szirénák egyre hangosabbak voltak. Végül a kocsikat megláttam, kék ás piros fényben tündökölni az éjszakában. Szemem csillogott az örömtől, hogy láthattam a kollégáimat. Integettem nekik és mosolyra húztam arcomat, de hirtelen az arcomra fagyott, amikor megláttam Gerard Hennelly arcát.
Ki szállt a kocsiból és nem kedves hangon felém szólt.
-Mi a franc történt itt?! Jelentést kérek, azonnal! kivel társalgott az imént, és mért hagyta meglógni?! Ugye nem a rossz csapatban kezd el játszani?!
- Uram mindent elmagyarázok! De előtte szükségem van egy kocsira és egy jól képzett kommandós csapatra. A város veszélybe van. Valami agyagpofa nevezetű alak szabadon járkál.

Oda mentem a hadnagyhoz és belekezdtem a mondókába.
- Uram kaptam egy levelet, amiben egy kislányt elraboltak és arra kényszerítettek ,hogy találkozzak velük, különben meghal- majd oda nyújtom a hadnagynak a levelet. - Azután valami maffia szervezetbe cseperedtem. Tudja maga jól, hogy sosem állnék át a rossz oldalra önmagamtól. De voltak ott mások is akiket meghívtak a partira. Ugyan úgy mint engem. Ezzel a céllal. Azért társultam, hogy több információt megszerezzek róluk főnök. A 27. ház az, Don Aurelio oda kell mennünk, de legyünk észrevétlenek. Maga a főnök, Ön dönt. de ha most engem lecsukat, akkor az agyagpofát nem tudják majd megállítani. - nézek a főnökre. remélem hatot a rakd rá a világ terhét taktikám Smile
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 17, 2010 4:30 pm

Blaise szavai hallatán Hennelly hadnagy pár pillanatig feszülten gondolkodik, majd pedig ökölbe rántott kezével a levegőbe csap, és a rádiójához nyúl.

-Ellenőrizzék Arkham minden lakóját, rendszerezzék őket! Tudni akarom, hogy tényleg csak egy fogoly hiányzik-e, és mindent megtudni róla! Még azt is, hogy mikor vett levegőt!

Majd a rendőrre pillant, és bólint.

-Rendben, legyen! De ne felejtse el hogy milyen beosztásban is áll! Velünk jön, még hasznunkra lehet. Kövessen!

Ezzel a hadnagy egy fekete járműbe ül, és Blaise számára a hátsó ülésen van fent tartva egy hely, 3 másik gyors reagálású rendőr mellett, akik pár másodperc múlva azonnal érkeznek és helyet foglalnak. Majd a sofőr elindul oda, ahová Blaise mondta.

//Folytatás: Gotham város :: Gyémánt kerület :: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza//

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A 'kikötő'   A 'kikötő' - Page 3 I_icon_minitime

A 'kikötő'
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Arkham sziget-
Ugrás: