| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| A 'kikötő' | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Szomb. Okt. 30, 2010 6:30 pm | |
| -Valahonnan ismerős vagy nekem!
Mondja a fickó
-Ne aggódj, semmit nem tud tenni ellenem. Ugyanúgy járna, mint legutóbb.... Igaz Derek?
Szól közbe Mr. S, majd arrébbüti a fegyvert, kigáncsolja Dereket, és a földre taszítja.
Annak hirtelen két szárny nő ki a hátáról, valamint a testét egy páncél fedi. Letaszítja magáról a szövetségesedet, majd felreppenn.
Most már ismerős lehet számodra: ő Derek, az Angyal, aki nemrég az ellenfeled volt....
-Hát persze! Te vagy a griff! | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Szomb. Okt. 30, 2010 6:41 pm | |
| A meglepetésemet nem tudom eltitkolni, ez olyan helyzet mint amikor a tehén meglátja az újonnan festett kaput. - Hát te meg mit keresel itt te nyomorult? Hogy kerültél a víz alá, és ki kötött ki? - repülnek a kérdéseim az angyal után. Majd eszembe jut hogy ezek ketten ismerik egymást, így újdonsült társam felé fordulok. - Te meg honnan ismered?? Válaszolj, őt akartátok előttem beszervezni vagy mi a fene? Gyűjtitek az angyalokat? | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Szomb. Okt. 30, 2010 6:51 pm | |
| -Ilyen hangnemben az ellenségeiddel beszélj. Én a szövetségesed vagyok. Volt egy régebbi közös bunyónk, de ennyi! Nem akartuk bevenni a csoportba, és közöm sincs hozzá!
- Így van! Engem az a kurva dobott a víz alá, miután elvette a pisztolyomat!Ugye tudod, hogy kiről beszélek, Kurt! A kis barátnőd, Maya! Igen, és már csak a nyaklánca kell, és visszanyeri a hatalmát. Hála neked!
- Öhm... Nem is tudtam, hogy elvették a pisztolyod, te fatökű!
Neveti el magát Mr.S
-És te mit csinálsz ezzel a bukott angyallal, kígyó?
Kérdez rá Derek.
- Azon ügyködünk, hogy megtisztítsuk a várost az ilyen férgektől, mint te!
Kiáltja, majd előkap egy tőrt, és Derek felé hajítja.
-Segíts! | |
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Szomb. Okt. 30, 2010 6:58 pm | |
| - Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy fajtámbeli ellen fogok harcolni. A társaságod ellen nincs kifogásom, de hogy egy angyal ellen harcoljak, annak semmi esélye. - mondom ki az igazat. - Te meg tűnj innen te féleszű, és vigyázz jobban az értékeidre. Ha úgy is tudod, hogy vadászik rád miért nem készülsz fel jobban rá. - ordítom a Dereknek az angyalnak. ~ Még a végén kicsinálják ezt a féleszűt, valahogy csak életben kellene tartani. Ami meg Maya-t illeti le kell állítani mielőtt megszerez mindent amit csak akar. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Szomb. Okt. 30, 2010 7:10 pm | |
| -Legutóbb nem volt még bajod azzal, hogy ellene küzdesz. Amúgy lehet, hogy még sok angyal ellen fogunk kűzdeni... De tégy , amit akarsz!
Válaszol Mr. S a mondandódra.
- Igen, jobb is, ha eltűnök! Látom, hogy rajtad már nem segíthetek. Köszönöm, hogy kihúztál onnan, de ez nem változtat azon, hogy a szememben az angyalok szégyene vagy. Megyek is, és próbálok segíteni azokon, akiket a bűvész akar megvezetni!
Mondja, majd elrepül. Mr. S elővesz egy másik tőrt, és Derek szárnyába hajítja. Az üvölt egyet, majd kitépi a szúrós tárgyat. Ezután,ugyan lassabban halad, de eltűnik a szemed elől....
-Rendben van. Mindenesetre lehet, hogy még bajunk lesz vele. A "bűvész " gondolom Mr. A , és most ha odamegy, és beledumál a dolgokba, akkor lehet, hogy még többett kell várni az úrra, és a két ügyfelére... | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Szomb. Okt. 30, 2010 10:02 pm | |
| - Az más dolog ha a saját céljaim miatt küzdök meg vele, de akkor sem öltem volna meg. Másrészről meg ha még egyszer hozzávágsz egy kést, eltöröm a kezed. - próbálok olyan keménynek mutatkozni amilyennek csak tudok. Valami tiszteletet csak ki kellene vívnom ebben a bandában, ha már köztük fogok dolgozni. - Ki ez a Mr. A. és miért bűvészkedik itt? Miért nem lepődik meg ezen a világon senki hogy angyalok repkednek a Földön? És hogy mertek még csak kezet is emelni rájuk? - kelek ki teljesen magamból az értetlenségem miatt. ~ Túl sok dolog történik ebben a városban amit nem értek. Magasabbra kell törnöm, hatalmasabbnak kell lennem, mindent meg kell tudnom! Csak akkor uralhatom ezt a mocsoktól bűzlő várost.
A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 31, 2010 10:52 am-kor. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 9:41 am | |
| Mr. S nem válaszol a fenyegetőzéseidre, csak mosolyog. Amikor Mr. A -ről kérdezel, nevetni kezd:
- Hárman kevesen leszünk ehez az akcióhoz, muszály lesz szereznünk még szövetségeseket. Most éppen két másik emberrel tárgyal, és szerintem nagy sikert arat. Remélem, hogy ez a szárnyas görény nem ront el semmit... Nem meglepő, hogy angyalok mászkálnak, van egy pár angyal még a városban. Köztük van egy félelmetes ellenfél, talán eddigi legkeményebb ellenségem!
Mondja, majd abbahagyja, mivel Rupert csónakja elérte a partot, és tapsolva száll ki onnan.
- Bravo, uraim! Ha jól látom, akkor nem lesz itt kudarc. Amúgy nemrég hívott Mr. A, és azt üzeni, hogy elég jól halad!
Mondja, majd megveregeti a válladat. | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 10:57 am | |
| - Ez gondolom nagyon jó hír - teszem hozzá az új főnököm mondandójához - És akkor most mit fogunk csinálni? Megvárjuk őket itt a kikötőben, vagy beljebb hatolunk hogy valami védettebb helyen tudjunk elbújni. Bent talán nem lennénk ilyen szem előtt, itt igen csak könnyen megláthatnak minket. -mutatok körbe az elég lapos tájon körülöttünk. Csak víz, és a kikötő, semmi ami takarhatna minket. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 3:51 pm | |
| - Felesleges, látja, már jönnek is a társak!
Mondja Rupert Thorne, majd a felétek közeledő furgonra mutat...
// Mostantól hármasban kalandoztok! Sorrend nincs, mindenki akkor ír, amikor akar!// | |
| | | Michelle Sinistresang Kívülálló
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Oct. 10.
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 4:54 pm | |
| Még egy kicsit bonyolódott a dolog, ha az ilyesmi egyáltalán lehetséges. Eleinte fel sem fogtam, hogy mi történt, az idegen megjelenése és a gyors menekülés megdöbbentett. Kedvem lett volna csak kapkodni a fejem és várni, hogy valaki végre mindent rendesen elmagyarázzon. Amikor a kocsival száguldottunk, úgy éreztem a gyomrom egy liftbe tették és valami őrült elvágta a liftet tartó kábeleket. Úgy éreztem kis Vuk előtör, hogyha nem lassítunk a tempón. Arra sem volt indíttatásom, hogy figyeljem merre tartunk, beértem azzal, hogy túléljem ezt az utat. - Hová a fenébe megyünk? - kérdeztem csak úgy bárkitől. | |
| | | Blaise Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 83 Join date : 2010. Oct. 09.
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 5:23 pm | |
| Társalgásunkat egy szárnyas alak zavarja meg. Jól megnézve vérzett. Egy furább volt a szitu. Biztonságosabban érezném magamat, ha nálam lenne egy stukker. Mr. A a jövevényt Ms. S-nek nevezte. Itt mindenkinek egy betű a neve? Vajon én is kapok? Gyorsan beszállunk a furgonba. Sajnos társunkat meglövik. - Gyerünk indíts. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 5:31 pm | |
| // Mr. S nem az angyal, hanem a fazon, aki Kurt mellett áll [ Mr. A társa] // -Ide jövünk, kedves barátaim! Az Arkham elmegyógyintézet! Itt raboskodik szegény kollégám, Mr. C. Mint látják, itt van a társam, Mr. S , és a csoport egyik alapítója, a nagy maffiavezér, Rupert Thorne. Az ott középen pedig nem más, mint az új társatok, a Griff. Félelmetes harcos.
Ad helyzetjelentést Mr. A a két utasának. Ezután kiszállnak a furgonból, és a fickó int Blaiséknek, hogy kövessék. Rupert Thorne azonnal kezet ráz a fickóval.
-Nos, azt hiszem, még nem jött el az akció ideje, van még 5 percünk, Addig azt ajánlom az uraknak, hogy ismerkedjenek össze, mi pedig átbeszéljük a stratégiát!
Mondja Rupert, majd Mr. A -val és S-sel leállnak beszélgetni. | |
| | | | Michelle Sinistresang Kívülálló
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Vas. Okt. 31, 2010 6:24 pm | |
| - Körülbelül úgy, mint a falevél a szélviharba. Esélytelenül arra, hogy befolyásoljuk a dolgot. - közöltem fanyarul. Ez a dolog kezdett a fejemre nőni, legalábbis nem tudtam irányítani a dolgokat és ez eléggé idegesített. Természetesen nem vagyok olyan egoista, hogy azt higgyem, én mindenhez értek, de azt sem szerettem, hogyha fogalmam sincs semmiről. - Mellesleg nem mutatkoztam volna be? Mr. M. vagyok. - mondtam gunyorosan. Ezekből a betűs nevekből kezdett elegem lenni, és nem vagyok elég jól nevelt ahhoz, hogy ezt ne mutassam ki. | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 5:44 pm | |
| - Szevasztok jövevények, én Mr.G. vagyok. Bennetek kit tisztelhetek? Hogy kerültetek bele ebbe az éjszakai őrületbe, amit ez az őszes férfiú szervezett nekünk. Majd Michelle mutatkozik be. Mr. M néven miért nem Ms. M? Ennyire titkos? Nah mindegy nem hagyom, hogy a gondolataimba merüljek. Rajtam van a sor, így hát bemutatkozok. - Üdv. A nevem Mr. B. =( ha már Blaise a nevem ) Hát kalandos utunk volt idáig, azt meg kell hagyni. Volt már olyan napod, hogy minden a feje tetejére állt? De a szó legszorosabb értelmében?- majd kezet rázok vele. Meg szorítom épp, hogy csak megérezze. Majd arcomat mosolyra húzom. - Te milyen jutalmat kapsz, ha végeztél az akcióval?- vetem oda a kérdést. Kissé felhúzom a szemöldökömet, hogy az érdeklődés jelei látszódjon rajtam. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 5:49 pm | |
| A fejsek tovább folytatják a taktikai megbeszélést, így még van pár perce a hármasnak, hogy ismerkedjenek... | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 5:59 pm | |
| - Ez a Rupert csak férfiakat gyűjtött össze? - sandítok az egész nőies Mr. M.-re. - Mielőtt még elszaladna velünk a ló és a profitról gondolkodnánk, beszéljünk valami fontosabbról. Szeretem ismerni a társaimat, és a képességeiket mielőtt akcióba lépünk. Én egy profi betörő vagyok, szárnyakkal. Nem sok különleges képességem van. Most ti jöttök, ki mit tud? Mondjátok el úgy könnyebben túlélhetjük ezt az éjszakát. - szólok szinte parancsolóan, ~ Valakinek vezetni kell ezt a társaságot ha netán el kell bánnunk a főnökökkel. ~ | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 6:26 pm | |
| - Ez van, de ha gondolod segítek neked keresni egy feminista szektát, ott sok nőt szedhetsz össze. - Úgy döntöttem ideje lesz leállni a poénkodással, mielőtt valaki valamivel beveri a fejemet. Sokan rosszul bírják a vicceim. Ha kevésbé magabiztos lennék, még azt hinném, az én poénjaim a rosszak! Szerencsére azonban nem vagyok önbizalomhiányos, vagy mégis? - Na jó, akkor hívjatok mondjuk Árnylánynak, ha már úgyis úgy címezték azt a vacak borítékot, ami ide hozott. Nekem egyszerű a képességem, uralom az árnyakat, egyre jobban. - mondtam viszonylag könnyeden. Nem volt valami bő magyarázat, de ha ők is elmondanak valamit, majd én is. | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 6:35 pm | |
| - Nekem nagyon jók a reflexeim. A reakció időm nagyon kicsi. Jobb hallás látás és szaglásom van. Szerencsém van, hogy az életmódon segített abban, hogy gyors is legyek. Tudok lőni és bombát hatástalanítani. Emellett kocsit vezetni is tudok.
azt már nem mondtam el, mennyire jók a reflexeim. Sem a hátrányát, ha túl lépem az egy percet, akkor szédülök és hányingerem lesz.
- Ohh de jó. Akkor tudsz repülni? Milyen érzés az? (erre majd válaszolsz) - Árnyékokat uralsz? Érdekes lehet. Ezt figyeld.- majd a kezemmel egy kutyát formáltam az árnyékbából- Hát nem aranyos- kérdeztem mosolyogva a lánytól. Tutira tudd ő is ilyesmit.- Le tudod másolni az árnyékomat? | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 6:40 pm | |
| - Olyan mintha sétálnál, csak egy kicsit magasabban. - engedek meg magamnak egy mosolyt - Abban a háromban ne bízzatok, bármikor a halálba küldenének minket ha tudnának, mi csak szolgák vagyunk nekik. Ha tudunk akkor fordítsunk mindent a hasznunkra. Értettétek? Megegyeztünk? | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 6:44 pm | |
| - Nagyon profi! - nevettem el magam. Végül is valóban semmit nem mondtam a képességemről, szóval úgy gondoltam, tartok egy kis bemutatót, tényleg csak egy csöppnyit. A kutyája árnyéka 3 dimenzióssá vált és sötét dobermannként vicsorgott rájuk, majd szétoszlott, ahogy meghallottam a szárnyas fickó hangját. A koncentrációm még nem tökéletes. - Már ne haragudj, de mennyivel több okom van benned megbízni, mint bennük? - kérdeztem idegesen simítva hátra az előbb fekete, de most ismét szőkére váltó hajam. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 6:50 pm | |
| A trió már nem tudja nyugodtan befejezni a beszélgetést, ugyanis Mr. A-ék készen vannak. Rupert sok sikert kíván, mindenkivel kezet ráz, Griffre még rá is kacsint. Ezután beszáll a csónakjába, és visszaindul Gotham városba.
Mr. S büszkén odalép:
-Üdv az újaknak! Mr. S vagyok! Azért vannak itt, mert kivételes tehetségük van az igazságszolgáltatásban. Az a céljuk, mint nekünk: a város megtisztítani, és átvenni az uralmat! Ehez azonban ki kell szabadítanunk egy szövetségesünket, Mr. B-t, vagy Mr. C-t. Kinek hogy tetszik! A terv:
Nem messze innen van egy lejáró a csatornákba. Onnan egyenesen az őrtoronyig mehetünk. Amint felértünk, találkozunk a megbízóval. Ő átadja nekünk a kulcsokat, valamint kezeskedik a kamerákról és az őrökről. Ha minden megvan, akkor kiszabadítjuk az urat, és elindulunk a csapat főhadiszállására, ahol találkozunk a többi taggal. Itt tájékoztatunk mindenkit a csoport további sorsáról. Már mindent tudnak. Induljunk.
Mondja, majd elindultok az aknához. Mr. S laza mozdulattal felnyitja, majd előreengedi Mr. A -t és a többieket.
A csatornák büdösek, és dohosak, a cipők és csizmák cuppognak a mocskos vízben, de Mr. A faviccei azok, amik a leginkább idegesítőek...
A hármas most befejezheti a beszélgetését... | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 7:07 pm | |
| Azta a kis csaj nem tréfál. A kis kutyámból egy hatalmas dobbermant varázsolt. Majdnem pisztolyt rántottam, de szerencsémre eltűnt. Majd a szárnyas pali következett. - Olyan mintha sétálnál, csak egy kicsit magasabban. - Höm az érdekes lehet.- tök gáz olyan mint ha sétállnák? Én úgy éreztem, hogy ha repülnék, akkor olyan szabad lennék, mint a madár és itt hagyhatnám ezt a mocskos társadalmat, amit az ősök ősei elb@sztak.
- Abban a háromban ne bízzatok, bármikor a halálba küldenének minket ha tudnának, mi csak szolgák vagyunk nekik. Ha tudunk akkor fordítsunk mindent a hasznunkra. Értettétek? Megegyeztünk? - Felőlem oké. - mondtam neki. Annyira nem akartam itt lenni. Nagyon furcsa érzések kavarogtak bennem. - Már ne haragudj, de mennyivel több okom van benned megbízni, mint bennük? - szólt közbe a kis szöszi, vagy fekete? A fene enné meg a hajváltoztatós trükköt. Ha őt követném az utcán tuti nem ismerném fel az arcát, mert az is változik. Akár egy kaméleon. De vág az esze. Senkiben sem lehet megbízni a mai világban.
Fura. Mr. S. tájékoztat minket a tervről. Ha bár én nem akarok uralkodó lenni. De tisztítani azt szeretnék, persze nem a cilit bangel, hanem a booom headshottal. Ha felnövök a feladathoz fejvadász leszek.
Nos valami Mr. B.-t vagy Mr. C, kell kiszabadítani. Sima ügy. Mindenki le van bundázva. De mire kellünk mi, ha ilyen egyszerű? - ŐŐŐ elnézést, de azt említette, hogy a megbízott elintézi az őröket és a kamerákat. Simán kitudjuk szabadítani az emberét. maga is elég lenne. Akkor minek kellünk mi?- majd nyomok felé egy vigyort- Valamit nem árult el a küldetéssel kapcsolatban. Halljuk tehát. Mire kellünk?- majd a karjaimat össze fonom és várom a válaszát, Remélem a többiek agyába is eltápláltam egy magot.
| |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Hétf. Nov. 01, 2010 7:32 pm | |
| Figyelek most a többiekre egy csöppet és rövid időre végre befogom a számat. Különös dolgokat tudhat meg ám így is az ember. Úgy tűnik a velem érkezett fickónak is bűzleni kezd a dolog. Nem meglepő, most már kezd tényleg baromi gyanús lenni az egész. A bölcselkedők valószínűleg azt kérdezik, ha én ennyire okos vagyok, akkor mi a fenének jöttem el ide? Nos a válasz egyértelmű, mert lökött vagyok és halálvágyam van. Nem is, ezt csak állítják, igazából egyszerűen csak vonzanak a kalandok és képtelen vagyok nemet mondani. - Egyet értek, mi a buktató? - csatlakoztam nagy bölcsen a bölcselkedőkhöz. Ha már lúd, legyen kövér, tisztázzuk a dolgot, habár szerintem én a hülyeségekben is benne lennék. | |
| Tárgy: Re: A 'kikötő' Kedd Nov. 02, 2010 8:55 am | |
| ~Hát ezek megőrültek, már az elejéén kiborítani a bilit. Miért lesz az nekünk jó hogy ha a börtön előtt álldogálunk és beszélgetünk. Így is éppen hogy nem vették észre az előző csatát, amit azokkal a különös őrökkel vívtunk. ~ gondolom magamban. De egy arcizmom sem rezdül, nem akarom elárulni milyen gondolatok járnak a fejemben. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A 'kikötő' | |
| |
| | | | A 'kikötő' | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |