Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 296245150474wildcat..........A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 39843828 A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 79830643

 

 A 27. Ház- 'Don Aurel' háza

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 3:14 pm

Teljesen kihúzom magam, és semmivel sem törődve belépek a szobába. Ha tényleg jól tudtam beazonosítani a hangokat, akkor odalépek Thorne elé, és azt mondom:
- Milyen embereket alkalmaz maga, a küldetés közben elkezdett ez az őrült... - Mutatok Thomasra, ha őt is jól halottam. - lövöldözni és mindent felborított, csendben kellett volna bejutnunk az elmegyógyintézetbe, de nem tudtuk megtenni emiatt a fegyverbuzi miatt. Túl nagy figyelmet kaptunk, a GYRE le fog vadászni minket, ha nem teszünk valamit azonnal.

Ha mégsem ők azok akiket halottam, akkor felszólítom őket a megadásra, és hogy engedjék el a túszt(okat), ha még él.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 4:56 pm

Kurt:
Kurt nem zavartatva magát rátör a lakókra, ezzel nem titkolva itt létét. Sejtése beigazolódott. Rupert tekint a behatolóra, és Thomas azonnal fegyvert fog rá, míg Mr. S és Mr. A a háttérben állva figyel, lábaik előtt egy halott kislánnyal, aki körül a vértócsa egyre nagyobb lesz. Viszont Karlo sehol. Míg Thomas higgadtan céloz, és lövésre készül, addig Rupert csak int, hogy eressze le a kezét.

-Nincs szükség erre. -mondja a férfi, majd Kurtre tekint. -Illetlenség rátörni másokra, és a saját otthonában kérdésekre választ követelni. Maga elárulta a társait, ennél fogva az egyességünk semmissé vált. Ne aggódjon, gondoskodom a dologról, és a kedves kis hölgy is megjárja, ahogy a rendőr, és maga. De nem most...

Mondja, majd hátat fordít, és megkerüli a halott kislányt, és leül egy fotelbe, majd int Thomasnak.

-... hanem most! -ezzel a Thomas meghúzza a ravaszt, és Kurtnek alig van ideje reagálni. A fegyverdörrenések hangja pedig közben elnyomják egy erőteljes behatolás hangját.Blaise:
Se golyóálló mellény, se fegyver nincs biztosítva a rendőr számára. Különös, de sajnos így áll a helyzet. A férfinek ennél fogva azok nélkül kell behatolnia, és egyben vezetni a 3 fős csapatot maga mellett, akiknek az utasítást kiadva cselekedni kezdenek. Minden gond nélkül törik be az ajtót, hisz a rács ajtaja nyitva volt, így a kertbe be tudtak hatolni, és se kutyát, kamerát, vagy más egyebet nem vettek észre. Még akkor sem, ha Blaise a képességeihez nyúlt. A debütálásuk túl könnyen megy, és hamar kiderül, mért is. Mással vannak elfoglalva a lakók, mikor több fegyverdörrenés hangját hallani ismét. Az egyik ebben a pillanatban hatalmas erővel rúgja a földre "parancsnokát", aki a földön köt ki, és mind a hárman fegyvert szegeznek Blaisre. Majd az egyik megszólal (senki mellényén nincs név, becenév, szám sem semmi más ami alapján szólítani, vagy beazonosítani lehetne őket).

-Mr. Thorne már várja önt!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 5:05 pm

A földre vetem magam olyan gyorsan ahogy csak tudok, így próbálva meg elkerülni a golyót. Majd négy kézlábról indulva nekiugrok Thorne-nak. Ha sikerül akkor a fotelt hátraborítva, így pajzsként használva a többi golyó ellen, sakkban tartom az ex-főnökömet. A kezeimet a nyakára kulcsolom, és vészjóslóan beizzítom a csőrlézeremet. Majd megadásra szólítom fel őket, vagy ha nem teszik akkor megölöm a férfit.

Ha nem sikerül elkapnom Thorne-t, akkor a sikolyomat vetem be, és Mr. A.-t célzom meg a karmaimmal, és megpróbálom kiütni őt az elektrosokkal.
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 5:56 pm

A kocsiban nem találtam fegyvert, vagy golyóállómellényt. Minden jól ment addig, amíg berontva a házba nem estem a földre. Egy hatalmas nyomást éreztem a testemen utoljára, amikor feleszméltem.
A 3 kommandós társ fegyvert emelt rám. Nem akartam hinni a szememnek. Ezek árulók. Vagy mégsem? Esetleg beépültek a rendőrségbe? Hisz a pszichológiai teszten tuti nem jutottak volna át. Esetleg a pénzért csinálják?
Jobban szétnézve nem tehetek mást, vagy meghalok, vagy követem őket. Ha megakartak volna ölni, már régen megtehették volna.
- Oké srácok. Csak nyugalom.- mondom feléjük félős hangon, persze nem féltem, de színészkedtem egy kicsit, hogy megtévesszem őket, és esetleg ha majd alkalom adódik, akkor kihasználjam a helyzetet, hogy elbízták magukat. Addig is szépen követem őket.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 19, 2010 11:26 am

Kurt terve sikert arat, és túszul ejti kiszemeltjét, Thomas lövedékei pedig találat nélkül fúródnak bele a padlóba. Amint Thorne áldozattá válik, nem csak Thomas de már Mr. A és Mr. S is készenlétbe állva támadásra készül. De főnökük megállítja őket.

-Nyugalom! -mondja, majd próbál Kurt felé tekinteni. -Mit akarsz tőlem? Mond, és megkapod, de ne tégy ostobaságot!

Mondja a férfi, majd ebben a pillanatban feszülten sakkban tartja Kurt a jelenlévőket. Egyikük sem akar támadni, mert talán féltik főnöküket. De a feszültség megtörik, megtörik abban a pillanatban, mikor a helységbe megérkezik a három kommandós, és köztük Blaise közre fogva, akik látván a kialakult helyzetet, azonnal Kurtre céloznak, ezzel kicsit elhanyagolva Blaiset. Ezzel esélyt nyitva neki a menekülésre, vagy másra.

-Befolyásos vagyok, és a kezem messzire elér, remélem tisztában vagy vele, fiam! -mondja még Thorne Kurtnek.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 19, 2010 11:38 am

Hát a lottó ötös jönne be így mint ez a tervem.
- Tudja Mr. Thorne, nekem semmilyen ellenséges szándékom nincs magával. Segített nekem és én ezt a legjobb tudásom szerint akartam viszonozni. Maga hatalmas ember, és sok mindent elérhet amiről én csak álmozni tudtam. Én csak hatalmat akarok, és ezért bármit megtennék. Még ha ez azzal is jár, hogy egy inkompetens barmot küldetés közben le kell vernem, mert csak a halálba vezetett volna minket. - Gyilkos pillantással mérem végig Thomast. Egy kis blöffel zárom, hogy hatásosabbnak tűnjön a mondandóm. - Nem akarom megölni ha nem muszáj, de még nem jött el a halálom napja, és keresztül fogom vágni bárkin magamat a túlélésemért.
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 20, 2010 10:30 pm

Ohh egy terembe érek, ahol Kurtot látom és a régi cimborákat. Ezt a meglepetést. A 3 kommandós, avagy exkommandós a fegyvert Kurtra szegezte. Nos őőő mi van? Engem figyelmen kívül hagynak? Én egy szuper hős vagyok, egy igazi akció zsaru. Hisz azért vagyok itt, hogy te olvas az én tetteimről. Így adom el magam. azt csinálom, amit csak Te " olvasó" az álmaidban szoktál, Hősködni. Nah de mit tegyek, hogy nagyobb legyen a nézettség számom? talán azt, hogy bekapcsolom a szuper képességemet, hisz egy szuperhősnek van szuper képessége, ha nincs szuper képességed, vagy valami szuper tárgyad, mint batmannak, akkor csak egy egyszerű átlagos hős vagy.

Az idő le lassul. Mindenki olyan, mint egy lassított felvétel. Ezt a közeget szeretem, amikor hamarabb reagálhatok, mint bárki más. Meg próbálom az egyik kommandós fegyverét elvenni, közben tökön óhajtom rúgni, hogy ne legyen könnyű a dolga. Majd a fegyvert Kurt foglyára szegezem.
- És most mindenki dobja el a fegyverét, mert különben meghúzom a ravaszt. Nem viccelek. Jah Kurt, nálad maradhat. akkor 3. ig számolok. 1

Közben úgy helyezkedem a teremben, hogy a többiek távolabb legyenek így meg hoszabítom a reakció időmet, mivel az akcióm után gyorsan kikapcsoltam a jó reflexeimet, így csak egy átlagos pasas vagyok, aki szórakoztatni akar téged.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 11:23 am

Míg Kurt faggat, az idő alatt Blaise képességeire támaszkodva akcióba lép, és pár pillanat alatt kezében tudhatja az egyik kommandós fegyverét, majd már is nekiállhat a fenyegetőzésnek. De abban a pillanatban Blaise rádióján keresztűl egy üzenet érkezik a kint várakozó hadnagytól.

-Van egy kis gond mr. Mulan! Úgy néz ki a társaink rossz csapatban játszanak! Pár perc és bent vagyok...

Hangzik el az üzenet, ami már egészen biztos, hogy nem újdonság a rendőrnek, akinek ebben a pillanatban Thomas egy villámgyors mozdulattal kilövi a rádióját, és egy ismét meghúzott ravasz kíséretében pedig a fegyvert a férfi kezéből, ezután két hátulról kapja el őt, és a földre taszítják, majd pedig ott is tartják őt.

-Elhamarkodtad!

Mondja az egyik kommandós, de még mindig nem tiszta a terep, hisz Kurt sakkban tartja az embereket. Talán épp ezért Thorne válaszokkal szolgál.

-Tehát maga is arra vágyik, mint mindenki. Hatalomra. Nézze! Én csak egy kis hal vagyok a tengerben, hogy egy ilyen elhasznált szólással éljek. Nálam vannak nagyobbak, de tény, hogy befolyásosabb vagyok, mint maga valaha is lesz. De esetleg segíthetek a problémáján, ha most azonnal elenged. Civilizált emberek vagyunk. Vagy nem?
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 1:12 pm

-Van egy kis gond mr. Mulan! Úgy néz ki a társaink rossz csapatban játszanak! Pár perc és bent vagyok...- mondja a hadnagy.

Mielőtt válaszolhattam volna, addigra kilőtték a kezemből, de még a pisztolyomat is. Ha ilyen jól céloz az ellenfelem, akkor már rég fejbe is lőhetett volna. Nem értem őket, nah meg most le is szorítottak a földre.

Hallgatom, ahogy a fogoly beszélget Kurt-tel. Szóval hatalmat akar.
- Kurt, jól hallottam? Hatalmat akarsz? Ezt hogy érti?
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 9:10 pm

A kérésén elmosolyodok, majd egyre szélesebbre húzódik önkénytelenül a szám. Egy önkénytelen pillanatban kitör belőle.
- Hahahahahaa - Csak egy pillanatig tart, de talán ez is elég volt hogy elvágja a felfelé vezető utamat. - Tudja Mr. Thorne nem azért éltem eddig ezen a világon, mert úgy mondva "eleresztettem az élő pajzsomat, miközben több halált okozó fegyver szegeződött rám". Tudom, hogy nem mondhatnám kifejezetten alku pozíciónak a helyzetemet, de egy javaslatom nekem is van.
Ti fiúk... - mutatok végig az egyik szabad ujjammal Mr. A., Mr. S. és Thomason. - ...eltűntök, egyrészt hogy ne okozzatok nekem gondot, másrészt mindjárt ránk törnek a zsaruk és ti nem hinném, hogy találkozni akarnátok velük. Mi meg szépen elrepülünk egy kis gothami körútra, és megbeszéljük hogy szüksége van-e rám vagy sem. - Ezzel befejeztem a mondandómat Rupert felé, és Lajhárhoz fordulok.
- Tudod koma, amit mindenki akar, pénz, nők, kocsik, befolyás, bármi amit csak el tudsz képzelni. Tudom hogy egy kicsit kapzsi vagyok, de hát ez hajtja előre a világot.- A következő lépésem a többiektől függ.

Ha a 3 ex-társam eltűnik, úgy ahogy mondtam, akkor mielőtt még a körútra mennék, a három mocskos zsaruból a karmaim baljóslatú indításával megpróbálom a legtöbbet leütni róla. Csak utána tűnök le az ablakon keresztül a maffiafőnökkel.

Ha megközelítőleg sem azt teszik, amit javasoltam, akkor mint élő pajzsot tartom magam elé Thorne-t, és várom a lehetőséget, hogy elhúzzam az időt míg megjönnek a zsaruk.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 9:33 pm

Míg Blaise lefegyverezve hever a földön, felfigyelhet valamire a padlózaton. Mintha kicsit... vizes lenne (?) és nem 100% -ig szilárd lenne a talaj. Ezt minden pillanatban jobban érezheti az arcán, ami a földön pihen, és kezein át. Közben pedig Kurt kérése sikertelennek tűnik. Thomas, és Mr. A, illetve Mr. S meg sem mozdulnak, egészen addig, míg nem Thorne bólint beleegyezően. Ebben a pillanatban ereszti le Thomas a fegyverét, és lép egyet hátra, ahogy a kommandósok is.

-Mennyetek. Elég lesz magamat kimagyarázni ebből a kényelmetlen helyzetből, hát még titeket. A zsaruk mindjárt itt vannak.

Mondja Thorne és emberei távoznak a helyszínről, így Kurtnek nem kell aggódnia senki iránt. Bár tény, meglehetősen könnyen távozott Thomas és Mr. A és S, kivéve a kommandósokat, de nem túlzottan tiltakoztak. A szobába végül csak Kurt, és Thorne marad illetve Blaise. Az utóbbi immáron felkelhet a földről, de érezheti, hogy mikor lépne, mintha kicsit nehezebb lenne... kicsit mintha oda ragadna a padlóhoz, és mielőtt még Kurt távozna túszával, az ablakra agyagszerű massza folyik a plafonról, és egy pillanat múlva a padló, plafon, és oldalfalak elkezdenek "olvadni", míg nem végül egy alakot formáz a lemálott massza.

-Oh, rólad meg is feledkeztem. -mondja ironikus hangon a maffiózó fogva tartója kezei között, mikor megmutatkozik Karlo.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 268949-33396-clayface


A lény hörögve lendíti kezét, majd megpróbálja elkapni Blaiset, míg másik kezével egy nagyobb iszapgolyót lő Kurt irányába. Így talán már érthető, hogy a három ex társ mért távozott olyan könnyen.

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 10:08 pm

- DE ÉN NEM! - Kiáltom mosolyogva - MÁR HIÁNYOLTALAK KARLO! - Ezzel amennyire csak tudom megemelem Thorne-t és a felém közeledő iszapgolyóba próbálom lökni. Akár sikerült akár nem, a maszkom plexi üvegét leeresztem, és nekirohanok Agyagpofának. Egész testtel belerohanok, nem törődök vele, ha be is szippant.

Ha magába fogad, vagy elég közel vagyok hozzá, hogy puszta kezes harccal is elérjem, akkor a karmaimat belevájom és beleeresztem a maradék töltésemet, minden elektromosság, ami maradta a hátizsákomba, beleengedem az iszapba, és megvárom mi történik.
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 21, 2010 10:34 pm

-Ohh na lám agyagpofa!- mosolygok felé.- RÉG láttalak . Hogy vagy?

Majd futni kezd felém, de én kicselezem előtte, hogy ideérjen és gyorsan az elektromos bottal a padlóba vezetem az áramot, rá nagy hatással lesz, ránk nem annyira. 5 másodpercig vezetem az áramot, majd felé rohanok és belenyomom a testébe.
- Hé Kurt hajrá!
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 11:53 am

Kurt elhajítja foglyát, aki ezzel egy jó adagnyi anyagba szorul, így biztos, hogy nem fog tudni menekülni. Ennek okán nem kell aggódni senkinek sem a maffiózó miatt, csak Karlora kell összpontosítaniuk. Kurt bele veti magát a lénybe, aki kapva kap az alkalmon, és testestül beszippantja a férfit, és magába zárja. Kurtnek számolnia kell azzal a ténnyel hogy a levegő hiánya igen hamar végezni fog vele, ha terve nem válik be. Mind ez idő alatt Blaise is cselekszik, aki az Arkhamban kapott botot egyenesen Agyagpofa testébe nyomja, és aktiválja. Ahogy az őr is mondta, nincs nagy hatása a fegyvernek, csak arra elég a feszültsége hogy kicsit terelgessék vele a foglyokat, ám jobb a semminél, és a lény kissé össze rándul, ám az elektromosság Kurtre is hatással van (bár páncélja miatt nem sérül) aki Karlo testébe ragadt, és belülről ő maga is neki lát tervének.

Blaise és Kurt közösen olyan magas elektromosságot gerjesztenek, ami ahhoz vezet, hogy Karlo üvöltsön a fájdalomtól, és iszapos, agyagos teste enyhén füstölögni kezd. A kínok ellenére nem engedi el a férfit, és mind ezek ellenére még Blaiset is megpróbálja bekebelezni, és karját kinyújtva megragadni a rendőrt.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 1:18 pm

Átkapcsolom a vizoromat hőérzékelésre, és megkeresem a a falakban futó elektromos kábeleket, vagy a szobában lévő konnektort.

Ha nem találok semmi ilyesmit, akkor minden erőmmel azon vagyok hogy kiszabaduljak. Elkezdek kapálózni, és ütök, rúgok, mindent amit csak érek. Hátha elérek vele valamit, ha egyszerű fizikai erővel nem megyek semmire akkor, a lézercsőrömet aktiválom, és megpróbálok azzal utat vágni magamnak, de úgy hogy Mr.B.-t nem találjam el.

HA megtalálom a keresett dolgokat, akkor minden végtagomat kilövöm felé, és megpróbálok, csatlakozni a hálózathoz, és azt belevezetni Karlo-ba. Nem törődök a társam testi épségével, most, mert súlyosabb sérüléseket is szenvedhetne az agyagtól mint, amit egy "kis" áramütés okozhatna neki.
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 2:12 pm

Nah szép mondhatom. Az életem egyre nehezebb hősként. De teher alattt nő a pálma Very Happy ! Agyag pofa elakart kapni karjával én elugrottam tőle és hátrálni kezdtem kifelé. Csak remélem, hogy találkozok a főnökkel. Közben próbálom kikerülni agyagpofa esetleges támadásait.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 10:26 am

Blaise próbálja elkerülni az ellene irányuló cselekedetek sorát, de hiába. Anyagpofa elkapja őt, bár nem elég erős a szorítása a fájdalom miatt, ellenben nem is amiatt kell aggódnia a rendőrnek, hanem a benne keringő feszültség miatt, ami rá is hatással van, és mind ez csak szörnyűbb fordulatot vesz, mikor Kurt sikerrel jár, és félig-meddig kiszabadul a lény testéből (arca, és kezei, illetve felső teste egy része szabaddá vált) majd pedig a falakban futó vezetékeket kitépve még nagyobb elektromosságot generál. Karlo teste itt-ott enyhén lángra is kap, egészen addig a pillanatig, míg nem ragacsos teste elgyengül és szinte kilöki magából Kurtöt, és Blaist is, aki szerzett egy két égési sérülést az elektromosság miatt, és nem igazán van jó formában. Mondhatni a két lábán is alig bír megállni. Csak úgy Mint Karlo, aki nyögve tántorodik pár lépést hátra, majd össze esik, és agyagos teste semmivé válik, csak egy kómába zuhant félmeztelen férfit látni.

Thorne pedig duzzogva forgyog magában, és próbál szabadulni a ragacsos iszapos agyagból, ami fogságba ejtette, de hiába. Alig telik el néhány másodperc és a gyors reagálású erők hadnagya rúgja be az ajtót, mögötte pedig néhány jól képzett kommandós áll szám szerint 6.

-Senki nem mozdul! -mondja erőteljesen, és a kommandósok szétoszlanak a teremben, fegyvert szegezve Karlora, Kurtre, és az agyagba szorult maffiózóra egyaránt. Blaise segítségére pedig a hadnagy megy, aki leülteti őt a sérülései miatt. A legtöbb figyelem a maffiózóra irányul, és három fegyveres fogta közre, míg Kurtot 2 és a kómás férfit egy.


Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 11:02 am

Megadólag felteszem a kezem, és úgy teszek mintha nem mozdulnék.
~ Hát végül is győztem ~ Mosolyodok el a maszk alatt ~ Csak azt kellene kitalálnom, hogyan meneküljek meg a zsaruktól. Lajhár most nincs nagy segítségemre, de majd lesz valahogy. ~ A hadnagyi rendfokozatú rendőr felé fordulok.
- A nevem Griff, a szép városunk új maszkos megmentője vagyok, a társukkal... - Mutatok Mr. B.-re - ...beépültünk Rupert Thorne bandájába, hogy kiderítsük mit terveznek, és ha a lehetőségeink engedik megakadályozzuk. Mint láthatják az érdemeink magukért beszélnek, Karlo-t visszavihetik az Arkhamba, és Thorne-t is elfogtuk, az egész kitalálóját. A cinkosai megléptek, de a kígyó fejét levágtuk, a test már csak vonaglik. - Elmondok mindent, hogy jobb színben tüntessem fel magam, és minél hamarabb eltűnhessek innen.

Ha nem veszik be, le akarnak tartóztatni, és a álarcom alá akarnak nézni, akkor egy sikolyt eresztek el, és kivetődök az ablakon. Megpróbálok az épületek között egérutat nyerni, és eltűnni a fakabátok szeme elől.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 12:39 pm

Kurt jól forgatja a szavait, és ezzel egyfajta bizalmat nyer a hadnagy előtt, aki bár pár pillanatig elmélkedik, de utána int embereinek, hogy tegyék el a fegyvert.

-Rendben! Kotródjon innen, de legközelebb nem leszek ilyen jó szívű!

Mondja a férfi, majd pedig a maffiózó felrivall.

-Nem most láttál utoljára, áruló! Sem Arkham, sem Blackgate nem tart vissza. Néhány nap és kint leszek!

Mondja Thorne és Kurt érezheti, hogy a szavainak súlya van, és minden bizonnyal így lesz. Vagy legalábbis nagy rá az esély. Hogy Karloval mi lesz, azt majd minden bizonnyal csak a hírekben hallja vissza Kurt, vagy talán még onnan sem, mert nem egy publikus és felvállalható dolog egy szökött fenevad. Minél kevesebben tudnak róla, annál jobb. Blaise ápolásra szorul, amit meg is fog kapni a rendőrség segítségével, így ha egy bizonyos szemszögből nézi az ember, sikerrel zárult mindenki számára ez az akció. Kurt álcája fent maradt, vagy épp csak most bontakozik ki, és Blaise is sikert aratott, aminek minden bizonnyal meg lesz az eredménye a munkájában.


//A kaland véget ért, nem éreztem túl kimagaslónak, de remélem ti jól szórakoztatok és remélem Rébusznak is kielégítő volt. Köszönöm hogy részt vettetek benne! Ezennel szabadok vagytok! Wink //
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 35
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 11:11 am

A hadnagy szavain nem lepődök meg túlságosan, nem kelthettem benne túl jó benyomást. A rendőr kollégáját jól elintéztem, és csak egy kicsit csökkent a dolog súlyosságán hogy elkaptuk ezt a két gerinctelen férget.
Thorne legkevésbé sem biztató szavaira csak biccentek egyet, búcsúzkodásképpen, majd egy kecses mozdulattal kivetődök az ablakon. Az éjszakában, ilyen magasságban hála istennek, nincs sok olyan világítótest az utcán ami jó fényt vethetne rám. Ezért könnyedén átsiklok a GYRE erők felett, úgy hogy észre sem vesznek. Egy közeli sikátorban húzódok meg míg elül a nyüzsgés a környéken, közben átvedlek a civil ruhámba. Csak pár óráig kell várnom, a hideg, nyirkos kis utcában, hogy elindulhassak a szokványos közlekedési eszközöm felé. A drága Gothami metró mit is kezdhetnék én nélküled.

Irány haza: Kurt Bozek lakása
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A 27. Ház- 'Don Aurel' háza   A 27. Ház- 'Don Aurel' háza - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A 27. Ház- 'Don Aurel' háza
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Joseph O'maile háza
» Vlagyimir Sputyinko háza
» Victor Nelson háza
» Marius Woodson háza
» A Schwarz család háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Gyémánt kerület-
Ugrás: