Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Joseph O'maile háza 296245150474wildcat..........Joseph O'maile háza Teenansrobindccomicssup..........Joseph O'maile háza Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Joseph O'maile háza 39843828 Joseph O'maile háza 79830643

 

 Joseph O'maile háza

Go down 
SzerzőÜzenet
Joseph O'maile
Bűnüldöző
Joseph O'maile

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2010. May. 15.

Joseph O'maile háza Empty
TémanyitásTárgy: Joseph O'maile háza   Joseph O'maile háza I_icon_minitimeSzer. Júl. 28, 2010 11:41 am

Egy part menti ház, mely már évek óta az O'maile famíliáé. Eleinte egy park volt, később egy részét raktárrá építették át, de mielőtt Joseph megházasodott volna, szinte teljesen átalakította. A falat több helyen üveg helyettesíti, itt, ott megtoldotta pár helységgel és elválasztó fallal, valamit ajtókkal. A ház mellett néhány helyen még megtalálható a régi park maradványai, így kellemesebbé téve a helyet.

(a képen természetesen csak a házat kell nézni)
Joseph O'maile háza Cullen-house

A ház több szobás, bár Joseph egyedül lakik benne. Mind a négy hálószobában van ágy, és még néhány szükséges dolog. A konyha viszonylag jól felszerelt, bár nem használják nagyon gyakran. A nappaliban egy méretes TV, egy kanapé, néhány fotel, egy kis asztalka, valamint egy rádió található. Két fürdőszoba van, egy a második és egy az első szinten.


A hozzászólást Joseph O'maile összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 29, 2010 11:38 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Joseph O'maile háza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joseph O'maile háza   Joseph O'maile háza I_icon_minitimeSzer. Júl. 28, 2010 6:16 pm

Joseph hangpostáján egy üzenet tárolódott el. Valamikor, valaki felhívta őt, és ha lehallgatja, azonnal kiderül, hogy ki is volt. Egy komoly hangú férfi szól bele, eléggé udvariasan, de még is hivatalos hangnemben.

-"Jó napot kívánok! Itt Davidson Galler vezérigazgató, a TECH Corp.-tól. Az utóbbi napokban jutott tudomásomra az a tény, mi szerint Joseph O'maile-n egy sikeres... műtétet hajtottak végre. Rendkívül érdekfeszítőnek tartom ezen sikert, és örömmel venném, ha ellátogatna a cégembe. Bármikor jöhet, ha gondolja. Úgy hallottam ön is ismert a témában a Wayne cégeknél, ezért egy hasonló elmével mint jó maga, kikapcsolódás lenne elbeszélgetni. "

Ezzel az üzenetnek vége. Joseph ismerheti a TECH Corp.-ot szakmálya miatt, a Wayne művek egyik vetélytársa, ami az utóbbi időkben hatalmas áttörést ért el a műprotézisek terén. Nem kis dolognak számít, ha a vezérigazgató bárkit is telefonon felhív. Olyan érték, mintha Barck Obama, vagy Bruce Wayne keresne fel valakit.Joseph O'maile háza Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Joseph O'maile
Bűnüldöző
Joseph O'maile

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2010. May. 15.

Joseph O'maile háza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joseph O'maile háza   Joseph O'maile háza I_icon_minitimeCsüt. Júl. 29, 2010 12:10 pm

Mikor hazaértem, ledobtam magam a kanapéra, kicsit dühösen magamra és az egész világra.
- Már megint nem sikerült megtalálni azt az áramkört, ami elrontotta az új szenzort!- dühöngtem, miközben a telefon felé vettem az irányt. Már jó néhány napja hozzá se nagyon nyúltam, tehát lehet, hogy az üzenetrögzítőn van valami. Úgy is volt, ahogy gondoltam: a hangpostán volt két üzenet. Egyik apámtól a szokásos, hogy még mindig megvan-e a karom, és élek-e még. Minden héten küld egy ilyet, én pedig jóformán egyikre sem válaszolok, pont úgy, ahogy erre sem. Egyszerűen fogom, és kitörlöm. A második azonban már egy csöppet kényesebb. Davidson Galler hívott, a TECH Corp. vezérigazgatója.
~Engem? Személyesen ő? Vajon mivel érdemelhettem ki ekkora figyelmet tőle?~

Aztán persze elmondta. A karjaim miatt érdeklődött. Persze, ez várható volt. Hiszen ez még akkor nem volt olyan gyakori, és apám ezzel megmutatta, hogy nem is olyan nehéz a dolog. Bár azok után, amiket a TECH Corp. elért, nem hiszem, hogy pusztán ez érdekelné őket... Eleinte úgy éreztem, hogy valami nincs rendben a dologgal. Hiszen az ő cége valószínűleg már képes hasonló műtéteket, ha nem is pont ilyet. Természetesen ezt a gondolatot gyorsan elhessegettem, hiszen mi bajom eshetne egy biztonsági őrökkel telezsúfolt épületben? És minek akarna bármi rosszat is egy ekkora cég vezérigazgatója TŐLEM?
Ezért hát fogtam magam, gyorsan összedobtam magamnak egy szendvicset, melyet sebtiben megettem, majd előhalásztam a gardróbból egy bézs színű pólót és egyet a szebb farmerjeim közül, mert az öltönyömet tegnap véletlenül eláztattam olajjal, és tisztítóba vittem. Felkaptam a válltáskámat, melybe, csak azért, hogy kielégítsem a paranoiámat, beleraktam a pisztolyt, amit majd leadok a portán, vagy a vizsgálatnál, ha nem egednek be vele. Iratok a kocsiban, indulhatok! Beszálltam a házam előtt parkoló Fordba, és elindultam a TECH Corp. székháza felé.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Joseph O'maile háza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joseph O'maile háza   Joseph O'maile háza I_icon_minitimeCsüt. Júl. 29, 2010 12:28 pm

Joseph a kocsijába ülve, nagyjából tisztában lehet azzal, hogy úgy fél órányi út ál előtte. A forgalomnak köszönhetően ez talán hosszabbra is nyúlhat, de mivel nem időpontra megy, ezért nincs miért aggódnia. Ha útközben bekapcsolja a rádiót, egyes sávokon vagy a megszokott slágerek szólnak, vagy pedig az új jelenségről van szó, a több várost is érintő különös "hősökről", akik emberfeletti képességekkel harcolnak. Olyan ez most, mint az UFO híresztelés. Sokan hisznek benne rendíthetetlenül, sokan pedig kételkednek benne, vagy egyszerűen csak el sem hiszik.


//Folytatás: Gotham város :: Nyugati oldal :: TECH corp. //


Joseph O'maile háza Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Joseph O'maile háza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joseph O'maile háza   Joseph O'maile háza I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Joseph O'maile háza
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: