Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Elhagyatott építkezési terület - Page 2 296245150474wildcat..........Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Elhagyatott építkezési terület - Page 2 39843828 Elhagyatott építkezési terület - Page 2 79830643

 

 Elhagyatott építkezési terület

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang


Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 11:57 am

- Na ide figyeljen! Én nem egy bábu vagyok és kimondottan rosszul viselem ha hülyének néznek! - kezdtem dühöngeni. Többnyire a nyugodtan mérlegelő típus vagyok, de egy idő után hajlamos arra is, hogy elveszítsem a fejem. Most jött el ez a pillanat. Nem értettem semmit, nem tudtam a célokat és az indokokat és közel álltam az idegbajhoz.
- Ha valamit akar tőlem, mondja el az igazat, de kíméljen meg az idegőrlő színjátékaitól! - mondtam, gyakorlatilag fogcsikorgatva. Attól tartok, hogyha ez még egy percig így megy tovább, hogy jönnek-mennek az emberek, ide-oda hurcolásznak és lökdösnek, akkor apró árnyakká változom és többet össze sem állok. Na jó, erre még nem vagyok képes, de minden esetre az ép elmémnek annyi.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 12:07 pm

-Köszönöm, Mr. Blaise! Előbújhat! És maga is nyugodjon meg, Ms. Sinistresang. Azt hiszem, hogy most lelepleztek... Ne haragudjanak, hogy eddig titkolóztam, és hogy fájdalmat okoztam... ez volt a feladatom.
A nevem Mr. A , és azt a feladatot kaptam, hogy mérjem fel a tehetségüket, ugyanis egy titokzatos alak egy csoportot szervez, ami ki akarja pucolni a szemetet Gotham Cityből. Szeretnék, ha benne lennétek. Most biztosan furcsán hangzik, de nincs idő elmagyarázni! Sietnünk kell: egy csoporttársunk, Mr. C az Arkham elmegyógyintézetben van bezárva, pedig nem csinált semmit... a korruptció jutatta oda. Ha segítenek kiszabadítani, komoly jutalom üti a markukat, valamint számíthatnak Rupert Thorne maffiavezér segítségére... bármikor!

Mondja, majd ledobja a botját, és megadóan felteszi a kezét...
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 12:30 pm

Nah ez furcsa. Egy felmérés? Most akkor átmentem? Segíteni? Meg csoport? Kavarognak a fejemben a gondolatok. Mekkora barom vagyok, hogy egy ilyen trükknek bedőltem. Lehajtom a fejem és búsan bámulok ki. De amikor meg hallottam, hogy egy szervezetbe benne lehetnék, ami a bűnt ki söpri a városból. Jól hangzik, de ezek után semmiben sem hiszek.
- Oké Mr. A. Benne vagyok, de volna pár kérdésem. Rövid leszek. Az akció során kell bántanunk, olyan embereket, akik nem érdemlik meg? ( majd válaszol erre és utánna jön a következő kérdés.)
- Áhh értem. A másik kérdés az lenne, hogy kapunk valamilyen fegyvert?

A mondóka után oda megyek Michelle-hez és a fülébe súgom.
- Légy résen.- remélem értette a célzásomat.
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang


Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 1:00 pm

Már amikor belekezdett az egészbe, valami nagyon rossz gyanú kezdte fölverni a busa fejét bennem. Hogy finoman szóljak, az egész helyzet baromira, de tényleg piszkosul bűzlött, mint a két hete a napon hagyott hulla. Volt stílusa a fazonnak, annyi szent, de hogy valami mégis bakizott nekem a történetben, az biztos. Aztán beugrott, hogy mi volt a gondom a dologgal! A vörösruhás szuperemberke az apámra emlékeztetett! Oké, nem kinézetre, mert ott voltak különbségek, de a drága papám talált ki ilyen eszement dolgokat és játszott rá az emberek érzéseire mindenféle lehetséges módon.
- Talán igen, talán nem. Engem nem különösebben érdekel a város megtisztítása, a gonoszokat ugyanis soha nem lehet kiirtani, de ha elég jó ajánlatot kapok, elfogadom. - mondtam szenvtelenül, karba font kézzel. Nem tehetek róla, ilyen voltam. Magam is gyakran gonosz, de legfőképpen célratörő. Nem voltam erkölcsi aggályaim és hősi képzeteim. Én nem vagyok hő, és nem is leszek, ahhoz túl önző vagyok, ilyennek születtem, kövezzenek meg érte.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 1:45 pm

-Félreértés ne essék: mi nem a gonosztevők irtjuk. Mi az olyan önjelölt hősökkel akarunk végezni, akik megkedveltetik magukat az emberekkel, végül pedig diktatúra lesz Gothamben, és mindenki behódol nekik, majd lassan vége lesz a városnak... Nos, Mr. Mulan! Maga rendőr.
Tudom jól, hogy a hősök elveszi ka munkájukat. De maga tökös fickó. Hallottam a híres kézségeiről. Tudok mind a kettejük képességéről. És a képességeik szükségesek ahoz, hogy létrehozzunk egy olyan Gothamet, ahol az emberek engedelmeskednek, nincs bűnözés, a hősök pedig nem szólnak bele a dolgokba. Véget akarunk vetni a gothami enyészetnek!

Mondja, majd tart egy kis hatásszünetet, és folytatja:

-Mr. Mulan! Ártatlanok sajnos már nincsenek. Mindenkinek mocsok és vér van a kezén, aki ott van. Maga biztos nem hisz ebben, de ez így igaz!
Fegyvereket pedig abban a furgonban talál! Van ott minden, amit csak akar.

Mutat a kocsira, ami az előbb még üres volt.


//Blaise: számodra ez a jutalom a kalandban: választhatsz tetszés szerinte egy PISZTOLYT //
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise


Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 5:19 pm

Hát, hogy hősöket akarunk kivégezni az nem jó. De ha tényleg diktatúrákat akarnak az sem lenne jó. Furcsa, hogy hallott a képességeimről. Valami nagyon nem tetszett az egészben, de a kíváncsiság hajtott. Nem régiben volt egy akcióm pár ügynökkel. Ez a pasas nem tűnik annak. Nem az önfeláldozás nagy mestere. Én nap, mint nap járom az utcákat, bűnt hajkurászva.
- Rendben. Ez alkalommal segítek. Akkor kérnék az akcióhoz egy colt1911-es modelt.
Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Colt_1


A hozzászólást Blaise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 30, 2010 6:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang


Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 31, 2010 3:15 pm

Még mindig nem tetszett a fickó, az a sunyi, célratörő nézés. Az rémisztett meg a legjobban, hogy gyakran láttam, amikor az árnyak kavargásában ezt láttam a saját arcomon. Most ismét nem koncentráltam, már régen elengedtem az árnytőreim, újra viszonylag normális, kék szemmel és hosszú szőke hajjal álltam. Mérlegre tettem magamban a dolgokat, hogy mit nyerhetek és veszthetek ezzel az egésszel. Végül arra jutottam, hogy nem tagadhatom meg a természetem, ezzel születtem, az vagyok, akinek teremtettek, még ellenkezni is kár.
- Felőlem akár indulhatunk is. - vontam meg a vállam. Nem tudtam kocsival megyünk-e, vagy vörös ködben fogunk utazni, elvégre úgy látszik azt nagyon szereti ez a fickó.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 31, 2010 3:50 pm

-Ahoz nekem is lesz 1-2 szavam!

Hallatszik egy férfi hangja a távolból. Ha a többiek odanéznek, egy szárnyas alakot láthatnak. A szárnyából ömlik a vér, a kezében pedig egy hatalmas kard.

- Derek! Látom Mr. S már elvégezte a dolgát! Ezesetben gyertek, srácok, indulnunk kell!

Mondja Mr. A , nem is törődve az angyallal. Megvrája, míg beugrotok a kocsiba, majd odaül a vezetőülésre. Az Angyal az utolsó pillanatban előkap egy pisztolyt, és a bal bokáját meglövi a fickónak. Az felüvölt, de aztán villámgyorsan elhajt, és meg sem áll az Arkham Elmegyógyintézetig....


// Folytatjuk: Arkham-sziget: A kikötő //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Elhagyatott építkezési terület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott építkezési terület   Elhagyatott építkezési terület - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Elhagyatott építkezési terület
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Elhagyatott ház
» Elhagyatott raktár épület

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Newtown-
Ugrás: