| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Victor Nelson- Mr.Pókerarc | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Mr.Pókerarc Gaztevő
Hozzászólások száma : 38 Join date : 2010. Sep. 29.
| Tárgy: Victor Nelson- Mr.Pókerarc Csüt. Szept. 30, 2010 2:24 pm | |
| Egyéb név: Mr.Pókerarc Magasság: 172 cm Súly: 69 kg Hajszín: Szőke Bőrszín: Kaukázusi Egészségi állapot: Elmebeteg, üldözési-mániával küzd, szerencsejátékfüggő, alvajáró. Család: Nincsenek ismert, élő rokonai. Foglalkozás: Divattervező, stilyst, sminkes, szerencsejátékos, tolvaj rabló Oldal: Rossz Ellenségei: Nincsenek Szövetségesei: Jackson Prime- Virtuóz. Törzshely: Bowery kaszinó. Jellem: Talpnyaló és álnok. Szivesen szemétkedik másokkal, örömet okoz, ha bánthat ( mint fizikailag, mint mentálisan) másokat. Nem riad vissza a gyilkosságtól, de nem szeret lövöldözni, inkább eljátszik a célponttal. Remekül álcázza magát, ebből adódóan nagyon jól meg tudja játszani, hogy ő egy kedves, ártatlan nő, vagy akár egy agresszív, izomagyú kigyúrt férfi. Szakképzettség: Képzett kártyahajító: képes a kártyáit hihetetlen erővel és pontossággal elhajítani. Pókerarc: Mr. Pókerarc remekül meg tudja játszani, hogy megijedt, hogy magabiztos, hogy minden a terv szerint megy stb... Ezt a sok szerencsejátéknak köszönheti. Hangutánozó : Viszonylag jól tudja utánozni mások hangját. Empátia: Bámulatos sebességgel meg tudja állapítani egy emberről, hogy éppen milyen hangulatban van, mit érezhet, stb. Sokan ezért gondolatolvasónak hiszik... Francia-nyelv: Perfekt beszél franciául. Vagyon tárgyai: Élezett kártyapaklik: Mr. Pókerarc fegyverei. Hihetetlenül élesek: 30 méteren belül pontosan képes dobni vele. Van néhány példány, ami meghatározott időn belül robban. NJK: Jackson Prime- VirtuózÖsszes Kredit: 5 Elköltött kredit: 4 Kártyapakli: 2 kredit NJK: 2 kredit Fennmaradó kredit: 1
A hozzászólást Mr.Pókerarc összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 24, 2010 3:02 pm-kor. | |
| | | Mr.Pókerarc Gaztevő
| Tárgy: Re: Victor Nelson- Mr.Pókerarc Csüt. Szept. 30, 2010 2:28 pm | |
| Az utóbbi három hónapban nem nagyon mertem kimozdulni, vagy bűntényeket véghezvinni. Féltem, hogy a többiek megtalálnak.
Aztán egyik nap a kaszinóban éppen nagy tétért mondtam All-int, amikor egy különös muzsika hangjára mindenki elhagyta az épületet. Rajtam kívül.... Én tudtam, hogy Jackson Prime, azaz a Virtuóz az.
Már éppen nyúltam volna a kártyámért, amikor elmondta, hogy nem marad a többiekkel. Nem fog engem hátbatámadni, és inkább szeretne velem dolgozni, mint régen. Mivel nagyon veszélyes ellenfél, és hasznos szövetséges, hát igent mondtam. Megkértem rá, hogy üljön le az asztalhoz, és játszottunk pár menetet. Hogy jó viszonyban legyünk, életemben először hagytam nyerni. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Victor Nelson- Mr.Pókerarc Csüt. Szept. 30, 2010 5:01 pm | |
| Elfogadva, de annyit kérnék, hogy tüntesd fel mire költötted a kreditet, még ha én tudom is. | |
| | | Mr.Pókerarc Gaztevő
| Tárgy: Re: Victor Nelson- Mr.Pókerarc Szer. Dec. 22, 2010 6:12 pm | |
| Gothami Enyészet: Virágszál bővítmény Egy jó hosszú pókerparti után értem haza éjjel. Kint a fák nőni kezdtek, és mozogni. Ezután egy istennő törte be az ablakomat, és repült oda. Méregcsók! Így hívták. Azt mondta, hogy ha megölök egy Brad Elson nevű férfit, örökké az enyém lesz. Felhívtam Virtuózt, és elindultunk hogy végezzünk a taggal. A cím, amit Méregcsók hagyott egy öreg lakáshoz vezetett. Virtuóz az alsó szintet nézte át, én pedig körülnéztem a tetőn. Ott egy hülye maszkos fickó volt. Azt mondta, hogy őt is Méregcsók küldte. Bepöccentem! Nem lehet, hogy MCS nem az én nőm lesz. Nekitámadtam a palinak. Az leesett a házról. Eközben Virtuóz felhozott egy csávót. Azonnal kifaggattam: Brad Elson volt az! Már emeltem egy lapot, hogy végezzek vele, amikor egy másik háznál megjelent az a srác, aki az imént leesett. Egy szikét dobott felénk, ami egyenesen Brad torkába fúródott. Hát, ez gáz volt! De sebaj, feltaláltam magam: kihúztam a szikét, és a helyére kártyákat dobtam, így a darlingom azt fogja hinni, hogy én öltem meg. Amikor visszaértem, sajnos nem volt alkalmam megmutatni neki a holttestet, ugyanis jött a GCPD, és elvitték az Arkham Elmegyógyintézetbe. Én megmenekültem, de ez nem boldogított. Most az az egyetlen célom, hogy kiszabadítsam onnan őt! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Victor Nelson- Mr.Pókerarc | |
| |
| | | | Victor Nelson- Mr.Pókerarc | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |