Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 296245150474wildcat..........Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 39843828 Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 79830643

Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572

Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 2:36 pm

//Jól:)//

T a gyűrűjét Trantre szegezi, majd kettejüket egy gömbbe zárja, és odarepülnek a Hollóhoz, aki eközben - Éjszárnnyal a hátán- leszállt egy közeli épület tetején. A késeket Flash ügyesen elkapna, és a villámgyors sebességének köszönhetően már ő is a tetőn van.

A Holló ledobja magáról Éjszárnyat, és megtapsolja a hősöket:

-Brava! Kiáltátok a próbát!

-Elég a játékból! Megölted Batmant! Ezért meglakolsz!

Mondja, majd futni kezd. A Holló eközben két rágógumit húz elő zsebéből. Az egyiket bekapja, majd jókedvűen buborékokat fúj, a másikat pedig Flash fejére dobja, akit pár pillanat múlva beborít valami fekete trutymó...
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 2:55 pm

- Ember csinálj már valamit! - ordítok megint T-re, mostanában olyan mulya - Egy szkafandert, vagy oxigénpalackot, vagy csak egy tetves szívószálat idézhetnél Flashnek, hogy tudjon lélegezni!
Majd előkapom a gumibotom és a sokkolóm, nekirontok a denevérnek. Megpróbálom eltalálni a gumibotommal, és ha alkalmasnak látom a pillanatot akkor a sokkolót vetem be rajta. Hátha ártalmatlanná tudom tenni vele.
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 3:32 pm

Sikerült megkapaszkodnom a Holló hátán. Talán végre sikerül elkapni. Ám korai volt az örömöm, a Holló landol egy háztetőn, engem meg lehajít a hátáról. Mikor feltápászkodom, látom hogy megérkeznek a többiek is. A Holló egy rágót dob Flash-ra, aki beleragad a trutyiba. Hogy intézzük el ezt a fickót? Aztán támad egy ötletem. Fent, mikor eltaláltam a madarat, a Holló is megrándult a fájdalomtól. Lehet hogy a madárból nyeri az erejét? Egy próbát megér. Hozzávágok egy batarangot a madárhoz (még egy darab van), majd mindkét botommal püfölni próbálom a madarat. Ha a Holló meg akar állítani, akrobatikus képességeimet vetem be, hogy kikerüljem.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 6:38 pm

T már emelné a gyűrűjét, hogy segítsen Flashnek, amikor Holló hirtelen a hős mögé áll, és egyszerűen kitöri a nyakát. Az egykori lámpás holtan zuhan le a civilek közé. Lassan már Flash nyüszörgése sem hallható : megfulladt.

Amikor Trant nekitámad a fickónak, az egyszerűen orbaveri. Nem történt semmi komoly, ám akaratod ellenére leülsz a földre.

Éjszárny, amikor eltalája a madarat, annak a szárnyából pár fekete toll száll ki, majd ha ránéz Hollóra, láthatja, hogy fájdalmasan fogja a karját...
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 8:21 pm

Sikerül eltalálnom a madarat. Be jött a sejtésem, tényleg közvetlen kapcsolatban áll a Hollóval. El kell kapni a madarat. Amíg én tervezgetek, a gyilkos újabb áldozatokat szed. Flash és T és meghal. A rohadék! Nem ölsz meg többet senkit! Megpróbálom elkapni a madarat, be vetve minden tudásom, amim csak van.

-Lődd a madarat!-kiáltom Trant felé.

Ha sikerül elkapnom a madarat, megpróbálom kitörni a nyakát.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 10:33 pm

Gyorsan felpattanok a földről, és a kezemben tartott sokkolóval megpróbálom lesokkolni. Meg sem várom az eredményét, és elengedem a fegyver(sokkolót csak nem akartam szót ismételni Very Happy), majd előkapom a pisztolyomat. Célzok és a madarat célzom meg, és meghúzom a ravaszt. Kieresztem rá az összes golyót, ami a tárban van. Ha még marad időm akkor töltök és megismétlem, kieresztem rá az egész tárat.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 10:19 am

//2. rébusz -megfejtve! Köszönöm! ??//

A madár nem tud elrepülni az őt ért támadások elől, így Éjszárny és Trant akciója olyan szinten sikeres volt, hogy a madár félholtan zuhan le a földre. A Holló ebben a pillanatban vérezni kezd, és a földre rogyik... Nem halt meg, még mindig rágózik. A mosoly ott ül az arcán, de nyílván ő is tudja: ki van szolgáltatva a bosszúra éhes hősöknek!
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 10:50 am

Igen!!! Sikerült elkapnunk a madarat. A Holló vérző sebekkel a földre kerül. Bosszútól fűtve rávetem magam. Az ólmos botjaimmal veszettül csépelni kezdem Bruce átlőtt fejét látom képzeletben újra és újra. Ez a mocsok több hőssel is végzett. Pusztulnia kell. Aztán mégis vissza fogom magam. Nem, ez nem a hősök módszere. Nem Batman módszere. Bruce biztos nem akarná hogy gyilkossá váljak. Odébb lépek a Hollótól, majd Trant felé fordulok:

-Tartóztassa le, biztos úr!
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 10:59 am

Még egyszer a sokkolóval hatástalanítom a madarat, csak a biztonság kedvéért. Majd a férfi felé fordítom a figyelmemet, az övembe dugom a közelharci "fegyvereimet", majd előveszem a bilincset, és megközelítem.
Erőteljes mozdulattal megfordítom a férfit, hátracsavarom a kezeit, ég megpróbálom megbilincselni. Majd felállítom és felolvasom a jogait
(erre most nem emlékszek fejből), ha sikerül.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 11:26 am

- Jogomban áll hallgatni, ha nincs ügyvédem, a bíróság kijelöl nekem egyet,akire a pincsikutyáját sem bízná rá... Tudom, tudom!

Mondja a Holló, majd letépi a kezéről a bilincset, és gyengén megpofozza Trant orcáját. Megfordul, majd a két hős nyakát megarkolva eldobja őket magától.

-Bedöltetek! A Sötét Szárnyak köszöni, hogy játszottatok velünk egy menetet. 1-0!

Mondka, majd a rágójából fúj egy jó nagy buborékot. Pont abban a pillanatban, amikor a lufi kidurran, a Wayne torony is összeomlik.

A Holló meghajol, majd fekete köd kíséretében eltűnik...

// 3. Rébusz- Elbuktátok! Sebaj! //

A kalandnak vége!

Úgy döntöttem, hogy nem sokkal később innen fogom folytatni, de egy kicsit más kerettel. Az elhalálozott JK karakterek természetesen kérhetik , hogy a kövi kalandban is had alakítsák az általuk játszott szereplőt, erre PM-ben van lehetőség. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett, és remélem, hogy legalább annyira élveztétek, mint amennyire én!

Epilógust itt olvashattok!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.   Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet. - Page 2 I_icon_minitime

Szeptember 11 - Wayne Torony, 89. emelet.
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Szeptember 11- Wayne Torony
» Szeptember 11 - Wayne Torony, Bal oldal
» Szeptember 11 - Wayne Torony, Jobb oldal
» Wayne Torony
» A torony

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: