Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Szeptember 11. 296245150474wildcat..........Szeptember 11. Teenansrobindccomicssup..........Szeptember 11. Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Szeptember 11. 39843828 Szeptember 11. 79830643

 

 Szeptember 11.

Go down 
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeSzomb. Szept. 11, 2010 6:05 pm

Szeptember 11.

A kaland a szerptember 11.-i történéseket alakítja át a DC Univerzum világában. A történet:

Egy híres terrorcsoportt, a Sötét Szárnyak egy levelet küldött a GCPD-nek:

" Nem menekülhet senki! A Sötét Szárnyak suhogása Gotham Citynek sem kegyelmez! A holló kirepült, és a denevér válaszát várja. A varjú és a holló elől nincs menekvés....Nem menekülhet senki!"

Bruce Wayne tudta miről van szó: a Szárnyak meg akarják támadni a Wayne tornyot. Berekesztette a gyűlést, amit éppen a toronyban tartott, és hazasietett.

"Alfred! Nézze meg a légi-radart! Lát valamit?"

"Egy golyóálló repülőgép hajt a Wayne torony felé! 49 perc és eléri azt"

Bruce számára világossá vált: nekihajtanak a toronynak, és belülről szedik szét a tornyot.

" Riassza az összes szövetségest: jöjjenej a Wayne torony harmadik emeletére!"

Mondta, majd felöltve Batman álruháját eltűnt a sötétségben.

___________

A kaland nem lesz túl hosszú, maximum 20 körösre tervezem. Körülbelül 30 perc cselekményét fogja magába foglalni. A játékosoknak lehetőségük lesz, hogy beálljanak a Sötét Szárnyak közé, és a gépen megbeszélt taktikát alkalmazva elpusztítsák az ott tartózkodó személyeket. Batman szuperhősei pedig a civileket fogják kimenekíteni, valamint meg kell akadályozniuk a metahumánokból és profi bérgyilkosokból álló szervezet tagjait.

Csakúgy, mint a Homályzónába, itt is lehet bármekkora erejű karaktert indítani. A kalandot szeptember 14-én kezdem ( ha megvan az elegendő számú játékos, akkor előbb)


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeSzomb. Szept. 11, 2010 7:04 pm

Üdv!

No, akkor én jelentkeznék is a játékra! Karakternek Éjszárnyat választanám, ha lehet. Legalább gyakorlom a szerepet, míg összegyűlik a 150 hsz. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeSzomb. Szept. 11, 2010 7:28 pm

Szia!

Köszönöm, hogy jelentkeztél Smile

Sok sikert Éjszárnyhoz, és remélem, hogy beválik nálad, drukkolok nektek Very Happy

Szóval akkor a jó oldalra szeretnél csatlakozni?


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeSzomb. Szept. 11, 2010 8:55 pm

Üdv!

No akkor itt az előtörténetem a kalandhoz:

Név: Dick Grayson
Becenév,álnév: Éjszárny (korábban Robin)
Csoporthoz tartozás: Amerikai Igazságliga, Kívülállók, Új Titánok, Tini Titánok
Bőrszín: Fehér
Szemszín: Kék
Hajszín: Fekete
Magasság: 182 cm
Súly: 82 kg

Elősztori: Richard „Dick” Grayson akrobata családban nőtt fel (ők voltak a "Flying Graysons"). Mivel szüleit megölték, Bruce Wayne örökbe fogadta. Miután Dick rájött, hogy Bruce a Batman, a Sötét Lovag kiképezte, és kiváló társsá vált. Ő lett az első Robin, és az egész szuperhősdit egy kalandnak fogta fel.Talán ő volt az aki megakadályozta Batmant,hogy túl mélyre jusson saját magányos, sötét útján. Számtalan kalandon mentek át együtt. Nagyon jó kapcsolatban voltak,de mikor Dick felnőtt, már önállóan szeretett volna dolgozni. Így lett belőle az új hős, Éjszárny. Éjszárnyként átment Blüdhavenbe,és a város őrzője lett. Később viszont a New York-i banda a Kívülállók vezére lett. Annak ellenére,hogy az útjuk különvált, Batman és Éjszárny még mindig jó barátságban vannak,és többször is együtt dolgoznak,hogy megőrizzék a békét Gothamben.

Képességek: Dick kiváló akrobata és harcművész. A világ legjobb detektívjei között tartják számon.

Felszerelés: Gumival borított dupla ólmos bot, batarangok, hajítókések.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 9:07 am

Elfogadva!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 11:29 am

Na akkor itt az enyém:

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata
Becenév,álnév: nincs
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok embernek kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését is.

Háttér történet: Kevesebb mint száz évvel ezelőtt a Földön megvívta az emberiség az első világháborúját. Az istenek már rég nem avatkoztak bele az alattvalóik kicsinyes torzsalkodásába, de még mindig voltak olyan halhatatlanok akik szerették a háborúkat, még ha ezeket új fegyverekkel is vívták. Az egyik ilyen halhatatlan volt Herakles vagy ahogy ismertebb Herkules, 1914-ben leszállt az olümposzról, és belevetette magát a csatákba. Legtöbbet a Tengelyhatalmak ellen harcolt, és minden győztes csatája tivornyában végződött. Az egyik ilyen ivászatban elcsábította egy fiatal francia parasztlányt, és teherbe ejtette. Sajnos a lány belehalt a szülésbe, de öröm az ürömben, hogy egészséges fiú gyermeknek adott életet. A fiú félistennek született minden pozitívumával, együtt. Az életében sok viszontagságon keresztül kellett esnie. Egy nap a Herkules megint leérkezett a Földre, hogy megkeresse fiát és ajándékot adjon neki. Az ajándéka abból az időkből való, amikor a legnagyobb trófeáját ejtette el a Nimeai Oroszlánt, ezzel fegyverrel kötötte össze a lábát, és pusztíthatta el a bestiát. A félisten egy amerikai nagyvárosban találkozott egy szemrevaló, ámde részeg fiatal lánnyal aki egyből megtetszett neki. Eldöntötte hogy még aznap este megszerzi magának. Sikerült is neki és ebből a kalandból lett Trant, aki nem is tud a származásáról.

Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia.

Képességek: Emberfeletti állóképesség, erő, és kitartás. Éppen hogy erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál.

Felszerelés: Az általános gyalogos járőr felszerelés: Beretta m92; Gumibot; CB rádió; Gázspray; Sokkoló; Bilincs; és végül Golyóálló mellény.

(Ez lesz majd a multi karim is Very Happy)


Játékos szín: Crimson
Szeptember 11. 343hr7o


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 12, 2010 5:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 11:52 am

Ahogy mondottam, itt vagyok. Jelentkezek én is!

Név: Tarrence Harold
Becenév, álnév T, Zöld Lámpás,
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 182 cm/ 210cm
Súly: 80 kg/ 362kg
Bőrszín: fehér
Szemszín: barna
Hajszín: fekete
Hozzátartozók: nem ismertek
Foglalkozás: A Föld kirendelt szektorának egyik védelmezője
Csoporthoz tartozás: Zöld Lámpás Hadtest

Előtörténet: Kimagasló intelligenciája végett, az egyetem elvégzése után, egy hadi-technikai cégnél kapott állást, mint kutató-fejlesztő, és feltaláló. Mindig azon dolgozott, hogy a haza érdekét szolgálja, és csak a minőségi terveket adta ki kezei közül. Egy nap, elektromos meghibásodás végett kigyulladt a kutatólabor, ahol épp ő és kollégái dolgoztak, és a tűz hamar elterjedt. Félelmet nem ismerő bátorságról tett tanúbizonyságot mikor kimentette több társát, és mind ezek mellett a szomszédos épületben is segédkezett a tűzoltóknak. Cselekedete egy új hőst szült Metropolisban. Több hétig cikkeztek tettéről, de Terrence mindig csak szerényen válaszolt, és sosem bízta el magát, nem úszkált asikerben, és nem változott meg. Maradt ugyan az a visszafogott férfi, aki eddig volt. Talán éppen ezen jelleme miatt küldték számára Oa lakói a gyűrűt. Azt a bizonyos Zöld energia gyűrűt, ami rátalált Terrencere, és onnantól kezdve megváltoztatta a férfi életét. Néhány év alatt tudásvágyának köszönhetően kitapasztalta az ereklye működését, és egy olyan páncélt tervezett, amivel többszörösére tudja növelni annak erejét, és működésének hosszát. Nem egyszer mentette meg a Földet a fenyegetésektől, űrbélitől, és emberitől egyaránt, és ezek által több hőssel is szoros barátságot, ismertséget kötött. Metropolisban közkedvelt jótevő, ám még mai napig nem dúskál a hírnévben. Mind ez idáig megmaradt annak a Terrencenek, aki volt.

Jellem: Segítőkész, szerény, talán néha kicsit okoskodónak tűnhet, de mindig is a jó úton jár. Hitébe nem lehet megingatni, az emberek és ezzel együtt az élet védelme a legfontosabb számára. Elkötelezett és hű tagja a Zöld Lámpás Hadtestnek.

Képességei: Birtokában van a Zöld Lámpások gyűrűjének összes képességének, amelyek páncélja jóvoltából többszörösen erősebbek, mint bármely más Lámpásé. Továbbá a gyűrű akár napokig is képes működni a legnagyobb folyamatos megterhelés mellett, hála T öltözékének. A páncél mesterséges fémből készült, ami ellen áll a mágiának és a jelentős fizikai támadásoknak is. Továbbá több rakéta vető, gránát vető, és gépfegyver van beépítve a páncélba, a rengeteg hő, és infra berendezések mellett.

Szeptember 11. My_Green_Lantern_by_kameleon84


Szeptember 11. Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 2:09 pm

Üdv!

No hát, mindig öröm nekem, ha lőfegyverekről papolhatok! Az USA rendőrségi oldalfegyverei felettébb változatos képet mutatnak. Ahány állam, annyi fegyver, sőt akár ez városonként is változhat. Ezek általában 9mm-s pisztolyok, hisz elfogni akarják a delikvenseket, nem kinyírni. Sok vidéki zsaru szereti a .357-es revolvereket is. Szerintem a Gothami rendőrség az alábbi fegyvereket használhatja:

Beretta m92
Szeptember 11. Beretta92

Napjaink egyik legkedveltebb pisztolya, az USA hadseregének oldalfegyver pályázatára készült (és nyert). Súlyánál fogva rejtett viselésre nem annyira alkalmas, általában egyenruhás rendőrségi pisztolynak használják. Jelenleg Duncan ezt használja, de csak azért, mert ez a fegyver jutott eszembe először. John McLean hadnagy is ezzel írtja a rossz fiúkat. 15 golyó található a tárban.

SIG-Sauer P226
Szeptember 11. Sigsauer_p220-3

Szintén az USA hadseregének oldalfegyver pályázatára készült, csak az ár miatt maradt alul. Megbízható, pontos fegyver. Az USA 10 legnépszerűbb rendőrségi pisztolyai között van. 15 golyó van a tárban.

Glock pisztolyok
Szeptember 11. Glock-17-1

Rengeteg variánsa van, de ezek elég hasonlóak. Az USA kormányügynökségei (FBI, DEA, US Marshall Service) használják, de sok rendőrség is rendszeresítette. Mivel sok műanyag alkatrészt tartalmaz, igen könnyű, így kiválóan lehet rejtve viselni. Könnyű súlya egyben hátránya is, hisz a visszarúgást jobban megérzi a használó, így nehezebb pontosan célozni vele. Variánstól függően 15-17 golyó van a tárban.

Válassz kedved szerint, amelyik a legjobban tetszik. Smile

A jenki rendőrök fel vannak szerelve még sokkolóval is, valamint az egyenruhájuk alatt viselnek egy vékonyabb golyóálló mellényt, ami megvédi őket a kisebb kaliberű (.22, .38, 9mm) lövedékektől, de egy 357-est már nem vállalnék be benne. (Egy kisebbet se, mert bár a golyó nem hatol be a testbe, de csúnya zúzódásokat, esetleg töréseket okozhat.)

Remélem segítettem.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Szept. 12, 2010 5:23 pm

Isteni volt, és kimerítő és elnézést kérek Rébusztól hogy tudatlanságom miatt raboltuk a helyet:D


Játékos szín: Crimson
Szeptember 11. 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeHétf. Szept. 13, 2010 3:11 pm

A-a, igazából Én is tanultam egy keveset, bár picit értek a fegyverekhez, tehát igazából megtisztelve éreztem magam Very Happy

Batman és Kurt előtörténetét Elfogadom

A kalandra holnap (Kedd) 18:30 -ig lehet jelentkezni, és ha tudom, akkor ez időben küldöm az első postomat is.

Játékosok:

Duncan - Éjszárny

Batman - Zöld Lámpás (Tarrence Harold)

Kurt Bozek - Trant Hardwin


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 12:48 pm

Az utolsó pillanatban befutnék én is Very Happy

Név: nem ismert
Becenév, álnév: Sniper
Személyazonosság: Ismeretlen
Nem: Férfi
Magasság: 195 cm
Súly: 91 kg
Bőrszín: fehér
Szemszín: barna
Hajszín: fekete
Hozzátartozók: nem ismertek
Foglalkozás: mesterlövész, bűnüldöző
Csoporthoz tartozás: nincs

Előtörténet:
Sniper születésének helye, és ideje ismeretlen. Gyerekkorának nagyrészét Gotham utcáin töltötte egyedül, magányosan. Különleges képességeit már akkor kezdte felfedezni, ám nem tudta még irányítani őket. Megijedt saját magától, és ezt szó szerint kell érteni, ugyanis, amikor rájött, hogy képes saját magát sokszorosítani, igencsak meglepődött. Kicsivel később már jól tudott bánni ezzel a képességével, így az utcán történő koldulás is több helyszinen, ezáltal hatékonyabban zajlott. Tizenéves korában egy férfi, bizonyos Clay Williams megsajnálta, és elvitte a lakására. Úgy döntött, felneveli a fiút, mintha az apja lenne, majd, amikor élg idős, pontosabban 25 éves lesz, elvégzi rajta a titkos kísérletét, minekutána a fiúból egy mutáns lesz. Külső változás nem lesz rajta, azonban a képességeit még jobban tudni fogja használni, illetve a fegyverekkel mesteren fog bánni, és egy másik fő képessége ez lesz, hogy nem öregszik, és bármilyen sebet szerez, az képes 5-10 perc alatt begyógyulni, a kisebbek persze hamarabb. Ez volt Clay terve a fiúval. Türelmesen várt, amíg a "fia" felnőtt, és amikor betöltötte a 25. évét, kezdődhetett a móka. A kísérlet majdnem kudarcba fulladt, a fiú ugyanis a halál szélén állt, és amikor már Clay azt hitte, elvesztette a kísérleti alanyt, az hirtelen felébredt, dűhösen, ordítva tépte szét a kötelékeket, majd elszökött az "atyai háztól", de előbb kicsit felfegyverkezett. Magához vett egy snipert, és egy pár dobócsillagot Clay fegyverraktárából. Ezek után évekre eltűnt, készült a Clay elleni bosszúra. Most azonban visszatért, és egy másik ügy is foglalkoztatja: tudomására jutott egy terrortámadás, amely a Wany tornyot venné célba. Gyerekkorában csodálta azt az épületet, és Bruce Wayne is sokszor adott neki pénzt ételre, így kötelességének érzi, hogy most ő segítsen.
Jellem:
Segítőkész, bátor, elszánt. Mindent félretesz a Wayne torony védelméért, még a személyes bosszúhadjáratát is.

Képességei:
mesterien bánik a tulajdonában levő sniperrel és dobócsillagokkal, nem öregszik, képes magát sokszorozni, akár 10 "másolatot" is képes magából létrehozni, sebei max 10 perc alatt begógyulnk, legyen szó bármilyen sérülésről


Kinézet:
Szeptember 11. Sniperbf
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 3:10 pm

Elfogadva!

Ma 18:30-ig van lehetőség jelentkezni! Utána kezdődik a kaland...

Szeptember 11. Marvel911heroestributeb


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 6:51 pm

Mostantól a kalandra NEM lehet jelentkezni!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 12:38 pm

A kaland lezárult! Köszönöm a részvételt!

Később a történet innen fog folytatódni!

Addig is irány a Korszak-kaland!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 12:47 pm

Kösz szépen Rébusz. Szeretem az ilyen pörgős kalandokat, várom a folytatást.


Remélem ott nem ölsz meg ennyi hőst Very Happy


Játékos szín: Crimson
Szeptember 11. 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Szeptember 11. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szeptember 11.   Szeptember 11. I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Szeptember 11.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Alternatív kalandok-
Ugrás: