| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Kedvenc játékok, legjobb pillanatok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Szomb. Aug. 28, 2010 8:32 am | |
| Na akkor én is nyitok egy topicot. Mindenki ide írhatja a legjobb pillanatait, amit átélt virtuálisan. Akár stratégia, akár lövöldözős akármi más. Várom a jó pillanatait Batmannak a FF-el kapcsolatban is | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Szomb. Aug. 28, 2010 11:25 am | |
| Amikor elsőnek próbálhattam ki a Prince of Persia Sands of Time játékot. Amikor végig vittem a Prince of Persia TtT részét és meglepődtem mennyire könnyen menet. Határtalan öröm ölelt magához, és egész éjjel táncoltam örömömben Amikor az NBA 06-ban a Chicago Bulls csapattal toltam, és a 3-dik szezonba Kobye, O'Neil, és Wade is a csapatomban volt végre, majd 2010-es szezonban beszerváltam Gilbert Arenast is. Amikor a Wolverine Revengeben előszőr harcoltam Kardfogúval. Azt hiszem ennyi eddig... | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Szomb. Aug. 28, 2010 12:15 pm | |
| Szerintem ez nyugodtan mehetett volna a játékos topicba.
Amúgy:
Amikor az NBA 2k10 -ben My Player módban a játékosommal bekerültem a Lakersbe, és Kobe Bryant adott egy Alley-oop pass-t.
Amikor elkezdtem játszani az AC2-vel.
Amikor a Kane and Lynch 2: Dog Days játékban 7 másik játékosal kirámoltam a bankot, majd végül mind a hetet agyonlőttem s 15 milla dollárral léptem le.
Amikor letöröltem a gépemről a Counter Strike 1.6-t..... Az a játék azért készült, hogy engem kiidegeljen ------> majd felraktam a Source-t.
| |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Vas. Aug. 29, 2010 3:37 pm | |
| Ezt csak azért mondod mert egyeduralkodó akarsz lenni a topic-ok nyitásában.
Nekem az egyik legnagyobb élményem amikor HoMMII -ben XXl-es pályán három barátommal harcoltunk. Több mint 10 óráig tartott, de végül egy olyan csatában nyertem ahol a hősök varázslatai több mint egy tucat sárlányt tudtak leszedni és majdnem minden erős hapsiból 100 feletti létszám volt. Hinnye azt a játékot aztán megizzadtam. | |
| | | Kawada O-Sawa "Kenjö" Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. Aug. 02. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Vas. Aug. 29, 2010 5:44 pm | |
| Hy
Amikor a HALO I. -ben a Legendary fokozaton kitakarítottam A Könyvtár pályát. Amikor a HALO II. -ben a városban snipert játszok cooperative módban One shot, one kill......
Amikor a Ghost Recon Summit Strike-ban cooperative módban éjszaka sikerült feltartóztatnunk a Kazak elit ejtőernyősök támadását. Amikor a ghost Recon Advanced Warfighter-ben kimentjük az elnöki konvojt... | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Vas. Aug. 29, 2010 6:49 pm | |
| A HALO I -ben nekem is volt egy nagy pillanatom amikor Legendary nehézségi szinten elsőnek megyünk fel a covenant anyahajóra és a bejáratnál megtámad három láthatatlan plasma rifle-es elit és elsőre kinyírtam őket sünivel meg plasma pistol-lal. Hát mire végeztem velük egy csík maradt az életemből és vagy 400 volt a pulzusom. Utána meg úgy visítottam mint egy disznó akit vágnak mert egy tetves grunt lőtt le hátulról. Olyan hosszút se gyakran káromkodok mint akkor csináltam. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok | |
| |
| | | | Kedvenc játékok, legjobb pillanatok | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |