Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Kedvenc játékok, legjobb pillanatok 296245150474wildcat..........Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Teenansrobindccomicssup..........Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Kedvenc játékok, legjobb pillanatok 39843828 Kedvenc játékok, legjobb pillanatok 79830643

Kedvenc játékok, legjobb pillanatok

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

Kedvenc játékok, legjobb pillanatok Empty
TémanyitásTárgy: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitimeSzomb. Aug. 28, 2010 8:32 am

Na akkor én is nyitok egy topicot. Mindenki ide írhatja a legjobb pillanatait, amit átélt virtuálisan. Akár stratégia, akár lövöldözős akármi más. Várom a jó pillanatait Batmannak a FF-el kapcsolatban is Very Happy
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitimeSzomb. Aug. 28, 2010 11:25 am

Amikor elsőnek próbálhattam ki a Prince of Persia Sands of Time játékot.

Amikor végig vittem a Prince of Persia TtT részét és meglepődtem mennyire könnyen menet. Határtalan öröm ölelt magához, és egész éjjel táncoltam örömömben Wink

Amikor az NBA 06-ban a Chicago Bulls csapattal toltam, és a 3-dik szezonba Kobye, O'Neil, és Wade is a csapatomban volt végre, majd 2010-es szezonban beszerváltam Gilbert Arenast is.

Amikor a Wolverine Revengeben előszőr harcoltam Kardfogúval.

Azt hiszem ennyi eddig...

https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141

TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitimeSzomb. Aug. 28, 2010 12:15 pm

Szerintem ez nyugodtan mehetett volna a játékos topicba.

Amúgy:

Amikor az NBA 2k10 -ben My Player módban a játékosommal bekerültem a Lakersbe, és Kobe Bryant adott egy Alley-oop pass-t.

Amikor elkezdtem játszani az AC2-vel.

Amikor a Kane and Lynch 2: Dog Days játékban 7 másik játékosal kirámoltam a bankot, majd végül mind a hetet agyonlőttem s 15 milla dollárral léptem le.

Amikor letöröltem a gépemről a Counter Strike 1.6-t..... Az a játék azért készült, hogy engem kiidegeljen ------> majd felraktam a Source-t.

Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitimeVas. Aug. 29, 2010 3:37 pm

Ezt csak azért mondod mert egyeduralkodó akarsz lenni a topic-ok nyitásában.

Nekem az egyik legnagyobb élményem amikor HoMMII -ben XXl-es pályán három barátommal harcoltunk. Több mint 10 óráig tartott, de végül egy olyan csatában nyertem ahol a hősök varázslatai több mint egy tucat sárlányt tudtak leszedni és majdnem minden erős hapsiból 100 feletti létszám volt. Hinnye azt a játékot aztán megizzadtam.
Kawada O-Sawa "Kenjö"
Bűnüldöző
Kawada O-Sawa

Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitimeVas. Aug. 29, 2010 5:44 pm

Hy

Amikor a HALO I. -ben a Legendary fokozaton kitakarítottam A Könyvtár pályát.
Amikor a HALO II. -ben a városban snipert játszok cooperative módban One shot, one kill......

Amikor a Ghost Recon Summit Strike-ban cooperative módban éjszaka sikerült feltartóztatnunk a Kazak elit ejtőernyősök támadását.
Amikor a ghost Recon Advanced Warfighter-ben kimentjük az elnöki konvojt...
http://darkage.hu/news.php
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitimeVas. Aug. 29, 2010 6:49 pm

A HALO I -ben nekem is volt egy nagy pillanatom amikor Legendary nehézségi szinten elsőnek megyünk fel a covenant anyahajóra és a bejáratnál megtámad három láthatatlan plasma rifle-es elit és elsőre kinyírtam őket sünivel meg plasma pistol-lal. Hát mire végeztem velük egy csík maradt az életemből és vagy 400 volt a pulzusom. Utána meg úgy visítottam mint egy disznó akit vágnak mert egy tetves grunt lőtt le hátulról. Olyan hosszút se gyakran káromkodok mint akkor csináltam.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kedvenc játékok, legjobb pillanatok   Kedvenc játékok, legjobb pillanatok I_icon_minitime

Kedvenc játékok, legjobb pillanatok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Számítógépes játékok
» A világ legjobb csapata

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó-
Ugrás: