Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A világ legjobb csapata 296245150474wildcat..........A világ legjobb csapata Teenansrobindccomicssup..........A világ legjobb csapata Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A világ legjobb csapata 39843828 A világ legjobb csapata 79830643

A világ legjobb csapata

Go down 
+3
Batman
Kurt Bozek / Griff
Adam Stamford
7 posters
SzerzőÜzenet
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141

A világ legjobb csapata Empty
TémanyitásTárgy: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 9:07 am

Ide írjátok le, hogy szerintetek melyik öt Marvel/DC szereplő lenne a legatékonyabb csapat.
A következő postoló értékelje 1-től 10-ig . A gonosz és a jó oldal nem számít

Szerintem:

Wolverine
Batman
Superman
Zöld lámpás
Thor
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 9:25 am

Huh nehéz döntés:

Túlontúli
Galactus
Thanos
Darkseid
Szellem
Mr. Mxyzptlk
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 9:30 am

Na ez a topic nagyon tetszik. Viszont értékelni nem szeretnék.

Adam: Rozsomák és Batman... érdekes
Kurt: Nagyszabású... túl nagyszabású Smile

Az én csapatom:
Hal Jordan
Superman
Éjjszárny
Storm
Pókember (mert kell aki pofázik is)
Amerika Kapitánya
Reed Richards (kell egy okos tojás)
Sue Storm
Flash ... talán
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 10:38 am

Sztem a felállás a következő:
Magneto- A mágnesesség ura szinte mindenben aktív szerepet játszhat.
Apokalipszis- Ő, és a lovasok. No comment. What a Face
Amerika kapitány- A csapat esze.
Rozsomák- Nem a kedvencem, de elpusztíthatatlan.
Hulk- A titkos fegyver.
Nick Fury- A muníció miatt.(De az Ultimate-s, mert az jobban tetszik.)

Tudjátok mi a véleményem a gonoszságról, az én agyamban ők csakis a világ megmentésén ügyködnek.
cheers
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 11:28 am

A tényleges legjobban összehozott bagázs az a "The League of Extraordinary Gentlemen", vagyis "A Liga" című filmben található. Aki látta, tudja miről beszélek. Világirodalom hősei egyesüljetek! Very Happy

Hmm... a fiktív csapatom előtt pedig értékelek:

Adam: Érdekes, mert két "magányos farkas" is van a csapatban, kíváncsi lennék hogy melyikük dominálna, vagy eltűrnék-e hogy valaki a csapatban irányítsa őket.
Griff: Overpowered. Very Happy Amúgy csak annyi probléma lenne vele, hogy ennyi gonosz nem fér meg egy rakáson, egyik sem csapatjátékos, hamar fölbomlana a csapat és akár egymásnak is ugranának.
Batman: Flash meg Storm nem kell, többi okés.
Teodor: Magneto még elmegy, de Apokalipszis? Very Happy Többivel nincsen bajom (na jó, még azzal, hogy az Ultimates Nick Fury Very Happy)

Na, akkor az én bandám, bandáim:

Egy nagyobb bagázs:

Spiderman
Toxin
Black Cat
Captain America
Ghost Rider
Superman
Wonder Woman
Green Lantern
Desmond Miles (AC-ből Very Happy)

És egy kisebb csapat:

Batman
Rorschach
Doctor Who
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:07 pm

Hűha... Nem is tudom...

Superman
Batman
Jean Grey (Főnix)
Rozsomák
Dr. Strange

Asszem így minden eshetőségre lenne biztosíték. Smile
Sheodon: Az Szövetség, nem Liga. Wink
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:13 pm

Nem rossz csapatokat hoztatok össze, de sose értettem mi olyan nagy szám Rozsomákban, csak gyógyulni tud, az meg szentem nem sok.
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:40 pm

Mivel megkaptam a magamét Adamtől, hogy miért nem 5 fős csapatokat hoztunk össze, ezért íme javítás:

Spiderman
Professor-X
Batman (Dick Grayson)
Batgirl
Toxin

Michael, a csapatod jó, és kösz a javítást. Very Happy
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:51 pm

Én Rozsi jellemét szeretem nagyon, meg gyerekkoromtól imádom a közelharcot, és ő majdhogynem csak azt műveli. A vágófegyveres harcokért meg külön odavagyok (kardok, ja Very Happy), s ez külön dobott rajta mindig. Nálam egyébként épp a gyógyulás miatt van a csapatban: képzelj el egy szobát, amiben nukleáris sugárzás és kriptonit sugárzás is van. A többiek nem biztos be tudnának jutni, Rozsi viszont simán. ... Na jó, talán Jean, nem tudom. Smile
Sheodon: Köszi és szívesen. Wink
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 6:56 pm

Na akkor topicnak megfelelően pontszámos értékelések:

Adam: 7,5/10
Griff: 7,5/10
Batman: 8,5/10
Michael: 8/10
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 7:12 pm

Ez nagyon csúnya dolog volt, Sheo!
7,5 -t adni, csak azért, mert kiosztottalak, és megvertelek idézet-párbajban?

Ha nem bírsz veszíteni, akkor ez a te napod, mivel az értékelésem szerint a csapatod egy szenny!

Pókember meg sem közelíti a HÉTÉSFÉL PONTOS csapatom egyik tagját sem, Xavi kiborul a tolószékéből, mire besurranna a fejükbe, Batgirl ellen személy szerint fogpiszkálót használnék, mert attól legalább nem omlik össze. Toxinról nem is beszélve.

De mivel Dick Grayson Batmanje nagyon nagy kedvencem, ezért kapsz fél pontot. És még egyet, hogy ne sírjon a szád.

Sheodon: 1,5/ 10
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 7:14 pm

Félre ne értsd, de a 7,5 pont az nálam az simán a jó kategória, sőt, a fél pont miatt a jobbnál is jobb. 10 pontokat nem szoktam osztogatni csak úgy, de még 9 pontokat sem. Lassan kezdem úgy érezni amúgy hogy ez a poénkodás, amit itt művelsz, rohadtul nem poénkodás, hanem komolyan is gondolod ezeket. Rolling Eyes De akkor elárulhatnád, hogy mi a bajod velem...
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 7:22 pm

Mert annyira tetszik a karaktered képe, és pont ráillik az én karakteremre! ÉS te elloptad! Sad .

De tényleg csak poénkodok. Ha zavar abbahagyom. De még mindig nem értem , hogy Mért vagy ilyen komo
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 7:27 pm

Mert a net nem adja vissza annak a hangulatát, hogy valaki poénkodik, vagy komolyan gondolja. Pláne hogy szmájlt sem raktál oda, így gőzöm nem volt, hogy most komolyan gondolod, vagy poénkodsz. Élőben érzi, meg látja az ember, de így, monitoron olvasva nem.

Amúgy a csapatnál nem volt nagy célom, hogy a legjobb legyen, inkább az, hogy legyen egyfajta tematikája, ami viszont szerintem sikerült. Very Happy

Ja, és miről beszélsz, hogy lealáztál idézetek párbajban? Nem is válaszoltál az enyémre... Razz Szóval azzal még adós is vagy. Smile
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 7:45 pm

Yooo káosz... párbaj lesz?

Amúgy bedobok egy Eszement Egységet:
Joker, hogy vicces legyen meg legyen valaki aki a háttérből irányít.
Deadpool, a halhatatlan bérgyilkos. Ő felel a fantázia dús fegyveres gyilokért.
Mészárszék, még egy kis őrjítő kacaj még és nagyon cifrán tud ő is hentelni.

Ez egy kis szűk banda, de fantáziával kijátszva egy rövid ideig ellehetnének.
Ha mondjuk Joker irányít, felbérel DP-t neki elég motiváció a pénz meg a móka és valami motiváció kell Mészárszéknek:D
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 8:44 pm

Kezdelek megkedvelni! Egy csomó dologban tök igazad van, és logikus dolgokat firkálsz az összes topicba...

De Mészárszék helyett talán Rébusz jobb lenne. Az első kettő amúgy is jó gyilkos, kell oda egy " ész"
Joker
Mesélő
Joker

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 8:51 pm

Joker az ész, nem fejtet rejtvényeket és tökösebb megoldásai vannak. Mészárszék amolyan Marvel lámpása, mert nagyon képlékeny a szimbije. Ez amolyan kivégző osztag. Ha nagyon cselszövös okos tojás kéne akkor mehetne Lutor, de ő inkább egymás ellen fordíytná őket, hogy övé legyen a siker vagy ilyesmi. Bár a lista 2 perc alatt készült el és mondjuk vannak benne olyan hibák, hogy nincs benne olyan hős aki repül és úgy tudna hentelni. Ez azért van mert őket annyira nem szertem illetve nem illenének az általam ismert ilyen hősök ebbe a kaliberű társaságba.
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 11:41 pm

Sheo, ezt megjegyeztem.Szóval az én csapatom pontozásra sem méltó? Very Happy
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 11:58 pm

Nem vettem észre. Amúgy legyen 8 pont. Very Happy Vagy 8,5. Válassz. xD
Joker
Mesélő
Joker

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 12:04 am

Akkor már nekem isxD
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 12:08 am

Legyen 9, és akkor én nyertem:D
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 2:57 pm

Na akkor egy emberközelibb csapat:

Alexander Luthor (vezetőnek, tudományos zseninek; a Föld 2.-es luthor aki miatt a végtelen válság volt)
Dr. Sors (kell valaki aki a mágiához is ért)
Őrszem (a marveles; Kell egy tank is a csapatba)
Főnix II (egy erős telepata nélkülözhetetlen és még meg is bízható, nem olyan mint az anyja)
Dr. Fátum ( kiegyensúlyozni Alexet, ja meg zseni és tud irányítani is)

Na ez hogy tetszik nektek???
Joker
Mesélő
Joker

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 3:14 pm

"Alex sok hibát követett el...lebecsült pár hülyét(Lex, Suoerman, Batman), de a fő hibája... nem hagyta játszani Jokert.Very Happy"
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 3:33 pm

na akkor csak több DC-t olvasol mint amit bevallasz Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A világ legjobb csapata   A világ legjobb csapata I_icon_minitime

A világ legjobb csapata
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kedvenc játékok, legjobb pillanatok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó-
Ugrás: