| A világ legjobb csapata | |
|
+3Batman Kurt Bozek / Griff Adam Stamford 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 9:07 am | |
| Ide írjátok le, hogy szerintetek melyik öt Marvel/DC szereplő lenne a legatékonyabb csapat. A következő postoló értékelje 1-től 10-ig . A gonosz és a jó oldal nem számít
Szerintem:
Wolverine Batman Superman Zöld lámpás Thor | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 9:25 am | |
| Huh nehéz döntés:
Túlontúli Galactus Thanos Darkseid Szellem Mr. Mxyzptlk | |
|
| |
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 9:30 am | |
| Na ez a topic nagyon tetszik. Viszont értékelni nem szeretnék. Adam: Rozsomák és Batman... érdekes Kurt: Nagyszabású... túl nagyszabású Az én csapatom:Hal Jordan Superman Éjjszárny Storm Pókember (mert kell aki pofázik is) Amerika Kapitánya Reed Richards (kell egy okos tojás) Sue Storm Flash ... talán | |
|
| |
Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 10:38 am | |
| Sztem a felállás a következő: Magneto- A mágnesesség ura szinte mindenben aktív szerepet játszhat. Apokalipszis- Ő, és a lovasok. No comment. Amerika kapitány- A csapat esze. Rozsomák- Nem a kedvencem, de elpusztíthatatlan. Hulk- A titkos fegyver. Nick Fury- A muníció miatt.(De az Ultimate-s, mert az jobban tetszik.) Tudjátok mi a véleményem a gonoszságról, az én agyamban ők csakis a világ megmentésén ügyködnek. | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 11:28 am | |
| A tényleges legjobban összehozott bagázs az a "The League of Extraordinary Gentlemen", vagyis "A Liga" című filmben található. Aki látta, tudja miről beszélek. Világirodalom hősei egyesüljetek! Hmm... a fiktív csapatom előtt pedig értékelek: Adam: Érdekes, mert két "magányos farkas" is van a csapatban, kíváncsi lennék hogy melyikük dominálna, vagy eltűrnék-e hogy valaki a csapatban irányítsa őket. Griff: Overpowered. Amúgy csak annyi probléma lenne vele, hogy ennyi gonosz nem fér meg egy rakáson, egyik sem csapatjátékos, hamar fölbomlana a csapat és akár egymásnak is ugranának. Batman: Flash meg Storm nem kell, többi okés. Teodor: Magneto még elmegy, de Apokalipszis? Többivel nincsen bajom (na jó, még azzal, hogy az Ultimates Nick Fury ) Na, akkor az én bandám, bandáim: Egy nagyobb bagázs: Spiderman Toxin Black Cat Captain America Ghost Rider Superman Wonder Woman Green Lantern Desmond Miles (AC-ből ) És egy kisebb csapat: Batman Rorschach Doctor Who | |
|
| |
Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 6:07 pm | |
| Hűha... Nem is tudom... Superman Batman Jean Grey (Főnix) Rozsomák Dr. Strange Asszem így minden eshetőségre lenne biztosíték. Sheodon: Az Szövetség, nem Liga. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 6:13 pm | |
| Nem rossz csapatokat hoztatok össze, de sose értettem mi olyan nagy szám Rozsomákban, csak gyógyulni tud, az meg szentem nem sok. | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 6:40 pm | |
| Mivel megkaptam a magamét Adamtől, hogy miért nem 5 fős csapatokat hoztunk össze, ezért íme javítás: Spiderman Professor-X Batman (Dick Grayson) Batgirl Toxin Michael, a csapatod jó, és kösz a javítást. | |
|
| |
Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 6:51 pm | |
| Én Rozsi jellemét szeretem nagyon, meg gyerekkoromtól imádom a közelharcot, és ő majdhogynem csak azt műveli. A vágófegyveres harcokért meg külön odavagyok (kardok, ja ), s ez külön dobott rajta mindig. Nálam egyébként épp a gyógyulás miatt van a csapatban: képzelj el egy szobát, amiben nukleáris sugárzás és kriptonit sugárzás is van. A többiek nem biztos be tudnának jutni, Rozsi viszont simán. ... Na jó, talán Jean, nem tudom. Sheodon: Köszi és szívesen. | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 6:56 pm | |
| Na akkor topicnak megfelelően pontszámos értékelések:
Adam: 7,5/10 Griff: 7,5/10 Batman: 8,5/10 Michael: 8/10 | |
|
| |
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 7:12 pm | |
| Ez nagyon csúnya dolog volt, Sheo! 7,5 -t adni, csak azért, mert kiosztottalak, és megvertelek idézet-párbajban?
Ha nem bírsz veszíteni, akkor ez a te napod, mivel az értékelésem szerint a csapatod egy szenny!
Pókember meg sem közelíti a HÉTÉSFÉL PONTOS csapatom egyik tagját sem, Xavi kiborul a tolószékéből, mire besurranna a fejükbe, Batgirl ellen személy szerint fogpiszkálót használnék, mert attól legalább nem omlik össze. Toxinról nem is beszélve.
De mivel Dick Grayson Batmanje nagyon nagy kedvencem, ezért kapsz fél pontot. És még egyet, hogy ne sírjon a szád.
Sheodon: 1,5/ 10 | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 7:14 pm | |
| Félre ne értsd, de a 7,5 pont az nálam az simán a jó kategória, sőt, a fél pont miatt a jobbnál is jobb. 10 pontokat nem szoktam osztogatni csak úgy, de még 9 pontokat sem. Lassan kezdem úgy érezni amúgy hogy ez a poénkodás, amit itt művelsz, rohadtul nem poénkodás, hanem komolyan is gondolod ezeket. De akkor elárulhatnád, hogy mi a bajod velem... | |
|
| |
Adam Stamford Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 7:22 pm | |
| Mert annyira tetszik a karaktered képe, és pont ráillik az én karakteremre! ÉS te elloptad! . De tényleg csak poénkodok. Ha zavar abbahagyom. De még mindig nem értem , hogy | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 7:27 pm | |
| Mert a net nem adja vissza annak a hangulatát, hogy valaki poénkodik, vagy komolyan gondolja. Pláne hogy szmájlt sem raktál oda, így gőzöm nem volt, hogy most komolyan gondolod, vagy poénkodsz. Élőben érzi, meg látja az ember, de így, monitoron olvasva nem. Amúgy a csapatnál nem volt nagy célom, hogy a legjobb legyen, inkább az, hogy legyen egyfajta tematikája, ami viszont szerintem sikerült. Ja, és miről beszélsz, hogy lealáztál idézetek párbajban? Nem is válaszoltál az enyémre... Szóval azzal még adós is vagy. | |
|
| |
Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 7:45 pm | |
| Yooo káosz... párbaj lesz?
Amúgy bedobok egy Eszement Egységet: Joker, hogy vicces legyen meg legyen valaki aki a háttérből irányít. Deadpool, a halhatatlan bérgyilkos. Ő felel a fantázia dús fegyveres gyilokért. Mészárszék, még egy kis őrjítő kacaj még és nagyon cifrán tud ő is hentelni.
Ez egy kis szűk banda, de fantáziával kijátszva egy rövid ideig ellehetnének. Ha mondjuk Joker irányít, felbérel DP-t neki elég motiváció a pénz meg a móka és valami motiváció kell Mészárszéknek:D | |
|
| |
Adam Stamford Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 8:44 pm | |
| Kezdelek megkedvelni! Egy csomó dologban tök igazad van, és logikus dolgokat firkálsz az összes topicba...
De Mészárszék helyett talán Rébusz jobb lenne. Az első kettő amúgy is jó gyilkos, kell oda egy " ész" | |
|
| |
Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 8:51 pm | |
| Joker az ész, nem fejtet rejtvényeket és tökösebb megoldásai vannak. Mészárszék amolyan Marvel lámpása, mert nagyon képlékeny a szimbije. Ez amolyan kivégző osztag. Ha nagyon cselszövös okos tojás kéne akkor mehetne Lutor, de ő inkább egymás ellen fordíytná őket, hogy övé legyen a siker vagy ilyesmi. Bár a lista 2 perc alatt készült el és mondjuk vannak benne olyan hibák, hogy nincs benne olyan hős aki repül és úgy tudna hentelni. Ez azért van mert őket annyira nem szertem illetve nem illenének az általam ismert ilyen hősök ebbe a kaliberű társaságba. | |
|
| |
Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 11:41 pm | |
| Sheo, ezt megjegyeztem.Szóval az én csapatom pontozásra sem méltó? | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Kedd Aug. 17, 2010 11:58 pm | |
| Nem vettem észre. Amúgy legyen 8 pont. Vagy 8,5. Válassz. xD | |
|
| |
Joker Mesélő
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Szer. Aug. 18, 2010 12:04 am | |
| | |
|
| |
Teodor Black Bűnüldöző
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Szer. Aug. 18, 2010 12:08 am | |
| Legyen 9, és akkor én nyertem:D | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Szer. Aug. 18, 2010 2:57 pm | |
| Na akkor egy emberközelibb csapat:
Alexander Luthor (vezetőnek, tudományos zseninek; a Föld 2.-es luthor aki miatt a végtelen válság volt) Dr. Sors (kell valaki aki a mágiához is ért) Őrszem (a marveles; Kell egy tank is a csapatba) Főnix II (egy erős telepata nélkülözhetetlen és még meg is bízható, nem olyan mint az anyja) Dr. Fátum ( kiegyensúlyozni Alexet, ja meg zseni és tud irányítani is)
Na ez hogy tetszik nektek??? | |
|
| |
Joker Mesélő
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Szer. Aug. 18, 2010 3:14 pm | |
| "Alex sok hibát követett el...lebecsült pár hülyét(Lex, Suoerman, Batman), de a fő hibája... nem hagyta játszani Jokert. " | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata Szer. Aug. 18, 2010 3:33 pm | |
| na akkor csak több DC-t olvasol mint amit bevallasz | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A világ legjobb csapata | |
| |
|
| |
| A világ legjobb csapata | |
|