| Ki győzne egy harcban? | |
|
+6Teodor Black Batman The Manipulator Kurt Bozek / Griff Sheodon Adam Stamford 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lacrima Játékos
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Nov. 11. Age : 35
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Hétf. Nov. 22, 2010 11:11 pm | |
| // Szerintem jobban örülnétek egy szimpla iszapbirkózásnak xD //
Amúgy.... Lacrima biztos,hogy az elején egy kedves szópárbajjal indítani,amivel már önmagában ki tudja készíteni az embert.... xD nőből van xD szeret lelkileg alázni,labilissá tenni az ellenfelét,hogy utána kiszámíthatóvá váljon,és befolyásolják az érzelmei.Amikor Lacrima bőrében van akkor eléggé elvetemült némber hát Michellet olvasva neki is szuper képességei vannak,és jól kitalálta ezt a sötét dolgot ötletes,mert sok mindent lehet vele csinálni,Lacrima viszont érintés nélkül is tud elég nagy fájdalmat okozni,és A Körbe illő arcot faragni valakinek xD de amúgy fogalmam sincs,uh rátok bízom mit miért hogyan,csak gondoltam beírok ha már rólam van szó | |
|
| |
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Nov. 23, 2010 8:19 am | |
| Mivel egy fél-isten olvasta és bírálta el mind két hölgyemény előtörténetét, aki mellesleg megdöbbentően jóképű, úgy érzem ő tudhatja a választ erre a kérdésre. A nyertes: Batman Nem nagyon van értelme magyarázni, meg részletesen leírni az okát, hogy mért erre esett a választásom. Úgy érzem, ha mindenki a szívébe tekint, akkor beismeri a talán még egyesek számára fájó igazságot. Lacrima és Mich olyan párharcot vívna, ami hát valljuk be... elenyésző lenne egy olyan ember személyéhez... ember? Isten! Tehát olyan Isten személyéhez, aki kezében tart mindent, és mindenkit. Aki dönt, aki ítélkezik, aki rendelkezik, és mind ezek mellett hatalmas szíve van. Tehát remélem mindenki beismeri a tényt. Senki ne felejtse ezt a gyönyörű 6 betűs kis nevet, aminek minden szótagja kész zenei orgazmus az emberiség fülének. Batman | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Dec. 15, 2010 6:44 pm | |
| Na akkor itt a következő világromboló rangadó.
!!!!!!!!Dobpergést kérek!!!!!!!!
Alfred Pennyworth vs Edvin Jarvis | |
|
| |
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Dec. 15, 2010 7:13 pm | |
| Hát mire megütnék egymást, eltelne egy nap. | |
|
| |
Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Vas. Dec. 19, 2010 3:10 pm | |
| Egy kis érdekesség: Robocop vs Scorpion (Mortal Kombat) | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| |
| |
Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Vas. Dec. 19, 2010 4:45 pm | |
| Alfred tanult boxolni, szal egyértelmű, hogy odaverné Jarvist. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| |
| |
Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Vas. Dec. 19, 2010 9:16 pm | |
| Elhozom a megváltást, ha kell. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| |
| |
Teodor Black Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Hétf. Dec. 20, 2010 2:52 pm | |
| Nem, bereggeltem újra, hogy növeljem a híenevem. Előtte lyrens néven irogattam, de az már jó rég volt. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Dec. 21, 2010 10:42 pm | |
| Na akkor egy kis cicaharc:
Vadásznő (Huntress (DC comic)) vs Rejtély (Mmystic Marvel comic) | |
|
| |
Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Dec. 22, 2010 10:39 am | |
| Amondó vagyok, hogy kb egy szinten állnak, de Huntress az eszközeit használva leverné. | |
|
| |
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Dec. 22, 2010 11:41 am | |
| Sajnos én úgy gondolom hogy Rejtély győzne. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| |
| |
Batman Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Dec. 22, 2010 11:55 am | |
| Ha nekem szántad a dolgot, akkor indoklok: Szerintem Rejtély alakváltoztatása felül kerekedne Huntressen. A nő túl vad, és olykor figyelmetlen véleményem szerint, és ezt pedig Rejtély kihasználná, mivel ő a türelmesebb karakterek közé tartozik. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Csüt. Dec. 23, 2010 4:03 pm | |
| Akkor most egy kis gonosztevők összecsapása:
Joker a bűn bohócok hercege vs Zöld Manó a iparmágnások legőrültebbike | |
|
| |
Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Csüt. Dec. 23, 2010 9:18 pm | |
| Ez szerintem nem kérdés, mert Manó felrepülhet, használhat gránátokat, meg minden hi-tech cuccot... | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Jan. 18, 2011 2:34 pm | |
| Na akkor egy újabb összecsapás győztesére vagyok kíváncsi. Most nem kérek dobpergést Cassandra Elizabeth "Cassie" Sandsmark vs Conner Kent | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Feb. 08, 2011 12:38 am | |
| | |
|
| |
Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Feb. 08, 2011 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? | |
| |
|
| |
| Ki győzne egy harcban? | |
|