| Ki győzne egy harcban? | |
|
+6Teodor Black Batman The Manipulator Kurt Bozek / Griff Sheodon Adam Stamford 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Ki győzne egy harcban? Kedd Aug. 17, 2010 2:12 pm | |
| Ismét egy agyatlan játék a' lá Adam Stamford.
Írhattok csapatokat vagy külön-külön személyeket, a kövi postoló pedig leírja, hogy ki nyerne, majd ő is ír egyet. Marvel, DC vagy egyéb is lehet.
példa:
1. játékos: Jégember- Fáklya ( sztem fáklya) 2. játékos: Egyértelműen jégember: megfagyasztja; Batman- Rébusz és így tovább
-------------------------
Kezdem: Batman vs Darth Vader. | |
|
| |
Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Aug. 17, 2010 2:14 pm | |
| Darth Vader. Batman Batarangjait egyszerűen megállítaná az erővel, majd elkezdené fojtogatni addig, amíg meg nem fulladna.
Rorschach VS The Question | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 11:33 am | |
| EZ nehéz kérdés de szentem Rorschach mert ő használ kütyüket is míg Kérdés csak az öklét. Superman vs Hüperion Elég kiegyenlített csatákat írunk be | |
|
| |
The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 12:51 pm | |
| Superman, mert ő szerintem erősebb, de lehet tévedek.
Kockás fülű nyúl VS. Fekete Adam | |
|
| |
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 1:06 pm | |
| A nyúl, elvégre ő egy ládában edződött, és nagymenő spanjai vannak két srác és egy lány alakjában. Nem mellesleg nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy repülni tud a fülével, akár egy helikopter. Ki képes hasonlóra? Szóval Kockás Fülű Nyúl! Vajon ki győzne, ha...
Batman vs. Pókember | |
|
| |
Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 1:16 pm | |
| Pókember, ez egyértelmű. És miért? Nem az ócska fonál miatt, hanem a viccek miatt. Annyit poénkodna Póki, h Batman szétröhögné az agyát. Freddy Krueger VS Hana Montana(?) | |
|
| |
Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 1:17 pm | |
| Helyzet függő lehet, de én Pókira szavazok. Mind a kettő kis okos tojás de póki még gyúrma is, meg ruganyos hasonlók. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 1:20 pm | |
| Szentem Hana Montana a dalaitól mindenki agyvérzést és rémálmokat kap, azokba meg még Freddy se merne belemászni Skórpió(marvel) vs Batman | |
|
| |
Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 1:28 pm | |
| A régi ződ ruhás?(A szimbi változatot annyira nem ismerem...) Ha a ződ akkor sztem Bat, nem egy észlény az alak és vele sztem elbánna. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 3:06 pm | |
| Akkor még pár ilyet: Batman vs Megtorló Rozsomák vs Lobo Higanyszáll vs Flash Superman vs Hulk Wondergirl vs Vihar Perry White vs J.J. Jameson Hitelen ennyi jutott az eszembe tessék tippelgetni | |
|
| |
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 3:10 pm | |
| - Kurt Bozek / Griff írta:
- Akkor még pár ilyet:
Batman vs Megtorló Rozsomák vs Lobo Higanyszáll vs Flash Superman vs Hulk Wondergirl vs Vihar Perry White vs J.J. Jameson Hitelen ennyi jutott az eszembe tessék tippelgetni
Batman. Nem tudom indokolni, de számomra egyértelmű. Rozsomák. Szintén nem tudok indoklást modani. Flash gyorsabb, mint higanyszál, a crossoverekben is benne van. De amúgy találékonyabb is. Superman. Attól még, hogy Hulk erős, nem biztos, hogy megveri a szintén erős zuperment. Neki ugyanis ott a lézerszem, fagyasztás, repülés, gyorsaság. Vigaz. Wondergirl eltörpül mellette. Jameson. Nem tok indokolni. | |
|
| |
Joker Mesélő
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Aug. 18, 2010 3:22 pm | |
| Megtorló, mert radikálisabb és éles fegyverrel játszik, méghozzá egész jól Lobot nem ismeremxD szal ide nem mondok Flash, ő idősebb gyorsabb csak dimenziókon futott át vagy mixD Super, mert Hulk erejei + tápolja a nap meg lézer meg jegyes hapci ViharxD mert Wondergirl karkötői befoggják a villámot:D Perry-t nem ismerem:P | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Csüt. Aug. 19, 2010 1:46 pm | |
| Na akkor még egypár ilyen:
Thor vs Marvel kapitány(DC) Namor(Torpedó) vs Aquaman Jubilee(Jóbuli) vs Robin III Ezüst Utazó vs Zöld Lámpás(Kyle) Elektra vs Macskanő Peter Parker vs Jimmy Olsen
jöhetnek a tippek | |
|
| |
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Pént. Aug. 27, 2010 9:06 am | |
| Thor nehéz, de szerintem Namor Robin Nem tudom... talán az Utazó... Macskanő Parker
Akkor én is. Nem tudom eldönteni ezt tényleg:
HULK vs. Thor Thor vs. Beta Bill Rey HULK vs. Doomsday | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Pént. Aug. 27, 2010 11:06 am | |
| Ez annyira nem nehéz:
1. Többször is harcoltak és nagyrészt Hulk szokott felül kerekedni. 2. Ha nincs meg Beta Ray Bill-nek Thor ereje akkor Thor, de ha megvan akkor veszít a mi asgardi istenünk. 3. Gondolom a marvel-os Doomsday-re gondoltál ha a többi is onnan van. És itt bizony elbukna a zöld óriás mert igaz hogy erős de Végítéletnek szinte nincs is fizikai alakja és annyi mentális ereje van hogy városokat tudott volna kiirtani nem értem miért de nem tette. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Aug. 31, 2010 5:12 pm | |
| Batman vs Amerika Kapitány : X Batman vs Megtorló : 1 (erről nincs kép csak elmesélik) Macskanő vs Elektra : 2 Zöld Lámpás vs Ezüst Utazó: 2 Flash vs Higanyszáll: 1 Superman vs Hulk: 1 Aquaman vs Namor: 1 Lobo vs Rozsomák: 2 Marvel Kapitány vs Thor: 2 Csodanő vs Vihar: 2 | |
|
| |
Batman Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Aug. 31, 2010 6:33 pm | |
| Nem jó, mert a képek már befolyásoltak | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Kedd Aug. 31, 2010 8:00 pm | |
| Ez a végeredmény, már nem lehet többet tippelni mert már meg van a válasz. Gondoltam miután két hete csak te írtál reagálást a postomra kirakom a megoldást is okuljon mindenki belőle | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Szer. Szept. 01, 2010 10:37 am | |
| Ez kimaradt [img] [/img] Robin vs Jubilee: 1 | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| |
| |
Batman Admin
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Vas. Nov. 07, 2010 10:57 am | |
| Lényegtelen a kép, hisz nem befolyásol most, de az egyetlen igazi győztes itt akkor is csak az Acélember lehet Superman! | |
|
| |
Joker Mesélő
| |
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| |
| |
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? Hétf. Nov. 22, 2010 5:25 pm | |
| óóóóóóóó.... Te galád! Hát nem is tudom. Én aztat mondom, hogy Michelle Sinistreasang, méghozzá azért, mert a jelenlegi kalandjában túl sok- számomra kedves- NJK-m van a közelébe, akiket ha akar, akkor egy gondolattal elintéz, és hát valljuk be, hogy az nem lenne jó. Bocsi Lacrima | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Admin
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ki győzne egy harcban? | |
| |
|
| |
| Ki győzne egy harcban? | |
|