Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
DC univerzum top10 296245150474wildcat..........DC univerzum top10 Teenansrobindccomicssup..........DC univerzum top10 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
DC univerzum top10 39843828 DC univerzum top10 79830643

 

 DC univerzum top10

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

DC univerzum top10 Empty
TémanyitásTárgy: DC univerzum top10   DC univerzum top10 I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 8:52 am

DC Univerzum top10
Legnagyobb Hősök

10. Alan Scott
DC univerzum top10 50527-alan_scott_www.kepfeltoltes.hu_
Talán az egyik legrégebbi hős, aki a DC képregény országútját járja. Ő volt az első, ki csapatot alapított az Amerikai Igazság Szövetség néven. Idővel mentorrá nőtte ki magát a hősök között.

9. Big Barda
DC univerzum top10 Fffbigbardaaaa_www.kepfeltoltes.hu_
Bár Apokalipsz polgára, még is hősiesen harcolt mindig az Igazság Liga oldalán, és mindig kételyek nélkül vonult harcba, Ám magabiztosságának ár, hogy Halhatatlan életét vette neki, és férjének egyaránt.

8. Atom I.
DC univerzum top10 Atom_1-1_www.kepfeltoltes.hu_
Egyike volt az első hősöknek Alan Scott mellett, és az első Amerikai szuperhőscsapat tagja is volt. Tettei meghatározóak voltak a jövő generációjára, hiszen nem egy mostani hős viselte nevét az általa érzett tisztelet miatt. Mi bizonyítja jobban hőstetteit, mint hogy vannak fiatalok, kik az ő álnevével ténykednek. Persze ebben a megtiszteltetésben csak halála után részesűlt.

7. Nightwing
DC univerzum top10 Nightwing_www.kepfeltoltes.hu_
Bataman mellett rengeteg kalandban volt része, és bár nem önként, de túl lépett a Robin néven, és létre hozta saját csapatát, a Tini Titánokat. Mai napig mindig jelen van a bűn elleni harcban, és egymaga vállalta a felelősséget, hogy teljes Blüdhaven városát őrizze.

6. Sandman
DC univerzum top10 Sandman_1-1_www.kepfeltoltes.hu_
Háborús hős, és még Odinnal is szembe nézett (skandináv mitológiai isten). Tetteit minden új generációs hős ismeri, és tiszteli. Ám a halál őt is utol érte, egy küzdelme során...

5. Aquaman
DC univerzum top10 Aquaman_www.kepfeltoltes.hu_
A kékség, Atlantisz védelmezője, és egyben a felszíni világban is nem egyszer megállította a gonoszt. Volt már Atlantisz hőse, otthona száműzöttje, és a felszíni élet sztárja is. Tettei rengetegszer mentettek több millió életet, és bár a halál utol érte, Orin nemes lelke tovább él a következő Aquamanben.

4. Flash (Barry Allan)
DC univerzum top10 Flash2_www.kepfeltoltes.hu_
Számtalanszor mentette meg a földet, és segítette az embereket. Saját életét áldozta fel, mikor a jövőben tett látogatáskor, rádöbbent a szörnyű igazságra. Egy önfeláldozó hős megtestesítője volt, akire társai büszkén emlékeznek.

3. Hal Jordan
DC univerzum top10 Green-lantern_www.kepfeltoltes.hu_
Talán a leghíresebb Lámpás, aki a Föld védelmét vállalta magára. Harcolt már a sötét utcák drogdílerei ellen, a kormány ellen, szuperbűnözők és galaxist fenyegetők ellen is, és egy időre maga is megtapasztalhatta milyen a sötét oldalon állni Parallax mivoltjában. De még is nemes szívű, és segítőkész, egy igazi hős jellemmel van megáldva akinek több millió ember köszönheti életét.

2. Batman
DC univerzum top10 Batman1024b_www.kepfeltoltes.hu_
Gotham örök védelmezője, aki nem egyszer mentette meg már a városát, és egész Amerikát is. Segédei mind az ő keze által nőtték ki magukat hőssé (többnyire) és számos társának példaképe. Egy igazi ikon. Nincs értelme tovább gépelnem róla.

1. Superman
DC univerzum top10 Super_www.kepfeltoltes.hu_
Komolyan mondom, szerintem nem szorul magyarázatra mért csücsül az első helyen. Ha valakinek még is, az sürgősen kezdjen el képregényeket olvasni.


Fontos megemlíteni, hogy a lista az én véleményem alapján készült! Lehet vele egyet nem érteni, vagy kritizálni, hogy kinek mi, mért nem tetszik, vagy mi tetszik. Viszont a véleményeket ha lehet ide kérném. Egy hét múlva a DC világ top10 legnagyobb gaztevőjét veszem sorra.


DC univerzum top10 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

DC univerzum top10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: DC univerzum top10   DC univerzum top10 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 8:06 am

DC Univerzum top10
Legnagyobb Gaztevők

10. Deathstroke
DC univerzum top10 298232_1252763162990_full_www.kepfeltoltes.hu_
A Titánok nemezise, aki fiától vette át a stafétát, hogy végezzen velük. Nevéhez nem fűződnek olyan szörnyűségek, ám az az ember, aki inkább védi titkát, mint hogy fia életét mentse, kétségtelenül megérdemli a helyezést. A küldetése mindenek elé helyeződik, és nem számít se ember, se Isten. Még a saját családja sem.

9. Sinestro
DC univerzum top10 Sinestro_large_www.kepfeltoltes.hu_
Saját szülőbolygóját rabszolga sorsra ítélte, aki Parallax suttogásának köszönhetően létre hozta Oa első igazi hatalmas fenyegetését, a Sinestro Corps-ot. Háborút indított a galaxisok őrzőivel szemben, amit bár elvesztett, de a Zöld Lámpásoknak azóta is kegyetlen ellenfele a bukott védelmező.

8. Mad Hatter
DC univerzum top10 88074-157108-mad-hatter_large_www.kepfeltoltes.hu_
Mért került ennyire előre? Látszatra senki nem mondaná meg, hogy ő bizony elvetemült. Pedig nagyon is. Skizofrém és depresszív viselkedés nem egyszer volt nyűg Gotham számára. Ám ami legszörnyűbb, hogy megszállottja az Alice Csodaországban c. mesének. Oly mértékben, hogy a képregény történelemben egyik talán legborzasztóbb tette, hogy elrabolt egy Alice nevű kislányt és pedofil viselkedésével korbácsolta a kedélyeket.

7. Darkseid
DC univerzum top10 Darkseid-3_www.kepfeltoltes.hu_
Egy uralkodó, aki hatalmas erővel van megáldva. Maga nem száll harca az ellenséggel, arra ott vannak a gyalogok. Ám ha még is arra kerülne a sor, hogy erejét fitogtassa, Superman számára is túlerőt jelenthet. Egy hódító, aki magát mindenki fölé helyezi. Ő az egyetlen, aki volt, van és lesz is.

6. Black Adam
DC univerzum top10 335789-126954-black-adam_super_www.kepfeltoltes.hu_
Marvel Kapitány ellentéte, aki szintén a SHAZAM erővel van megáldva. Egyiptomból indult, és a halálból vissza térve félelmetes ellenféllé nőtte ki magát, aki nem egy szuperhős életét vette el kegyetlen brutalitásával.

5. Black Hand
DC univerzum top10 774495-black_hand_super_www.kepfeltoltes.hu_
Nem igazán tudok róla sokat, de a Blackest Night után szerintem itt a helye. Hősöket hajtott igába. Olyanokat, mint Superman, Batman, Aquaman, és csak a különböző lámpás hadtestek voltak képesek összefogva megállítani (?)

4. Lex Luthor
DC univerzum top10 Lex-luthor-20051029024319757_640w_www.kepfeltoltes.hu_
Superman örök ellensége, aki volt már a Fehér Ház elnöke is. Briliáns elme, és megannyi vállalat áll birtokában. A DC történelme során temérdek alvilági üzletbe került, majd minden gonosztevővel, de nagyobb befolyása van, mint bárkinek, így az esetek többségében sose derült ki a köteléke. Volt már Amerika hőse is, miközben gonosz tervét szőtte a háttérben...

3. Prime
DC univerzum top10 305030-16216-superman-prime_super_www.kepfeltoltes.hu_
Superman fiatal énje, aki mérhetetlen erővel rendelkezik. Mondhatni nincs gyenge pontja, és mióta csak megjelent a képregények világában számtalan halál szárad a kezén. Csak a Crisis eseményeire kell gondolni...


2. Parallax
DC univerzum top10 207370-8656-parallax_super_www.kepfeltoltes.hu_
Hal Jordant és Kyle Raynert is megszállva, a teljes Univerzumot saját képére akarta formálni. Vissza forgatni az idő kerekét... emellett pedig számos húzása volt, a Zöld Lámpás Hadtest ellen (lásd Sinestro) és a világegyetemmel szemben. Szerintem ez önmagában eléggé nagy kegyetlenség és nem is szaporítanám a szót.


1. Joker
DC univerzum top10 Joker22_www.kepfeltoltes.hu_
Igen, Gotham elsődleges fenyegetése, aki mindig megszökik minden honnan, és senki sem tudja kiszámítani lépéseit, egyedül Batman, aki viszont maga is megfizeti az árát. Sorozatgyilkos, terrorista, rabló, és mind ezek fejében borult elméjű komikus. Elméje kész rémálom, és nincs ki ki tudná számítani előre gondolkodásmódját. A DC világ kétségtelenül legelvetemültebb karaktere, akinek nevéhez számtalan szörnyűség fűződik.


Fontos megemlíteni, hogy a lista az én véleményem alapján készült! Lehet vele egyet nem érteni, vagy kritizálni, hogy kinek mi, mért nem tetszik, vagy mi tetszik. Viszont a véleményeket ha lehet ide kérném. Egy hét múlva a DC világ top10 legszexibb nőjét veszem sorra.


DC univerzum top10 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
DC univerzum top10
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Képregény cikkek-
Ugrás: