| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Frost vállalat kihelyezett irodája | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 16, 2010 4:58 pm | |
| A képen semmi érdekes nincs ( azon kívül, amit eddig láttál ).
Az újság azonban nagyrészt üres, csak a címlap alatt található nagy betűkkel:
Don Aurel háza: Gyémánt kerület 27.
Alatta ez található:
De nem fogadhatunk holmi jött-ment könyvelők: a képet azért adtuk, hogy rászedd azt a fatökű főnököd, hogy magasabb szintre lépj! Sok sikert! | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 16, 2010 5:11 pm | |
| Fogom a fényképet és odalépek az emeleti fénymásolóhoz, készítek belőle 10 másolatot, és zsebre vágom őket. Mikor visszaérek a kalitkámba, előveszek egy még tiszta használatlan borítékot és belerakom az egyik példányt. Még pár sort ráírok a hátuljára: "Most már tudom a titkod te mocsok, megkapod amit érdemelsz" ~ Talán előbb megtörhetném egy kicsit ezt a mocskot ~ vigyorodok el magamban, és megcímzem a főnöknek, és az irodán belüli postázóba bedobom. Pár perc múlva már Chaterine asztalánál vagyok két forrón gőzölgő kávéval, és mintha misem történt volna várom, hogy megkapja Beats a levelemet. - Ezt a kávét pont úgy készítettem el ahogy szereted. - teszem a lány elé a neki szánt italt - Remélem nem baj hogy idejöttem, és egy kis színt hoztam a munkádba. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 16, 2010 5:16 pm | |
| Amikor leteszed a kávét egy borítékra, az kicsúszik alóla, a gőzölgő ital pedig a nő fehér blúzára borul. Chaterine mérgesen néz rád, és majdnem kiabálva szól hozzád:
-Most ezt miért kellett?! Nem kaptam eleget ma még, most te is gyere ide, hogy leégess!
Mondja, majd sírva fut a lift felé. Villámgyorsan nyomkodja a gombokat, hogy bezáruljon az ajtó, de - ha akarsz- még beszállhatsz te is mellé | |
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 16, 2010 5:21 pm | |
| ~ Ó anyám most mit tegyek, hogy lehettem ennyire szerencsétlen ~ és már rohanok is a lift felé. Még el tudom kapni az csukódó ajtót, és "bevetődök" a kabinba. - Bocsáss meg, de nem akartam tönkretenni a ruhádat. Tudod hogy néha olyan szerencsétlen vagyok, én csak kedveskedni akartam neked. Tudod hogy olyan régóta nem tudtalak elvinni sehova, egy kis esdeklésnek szántam - szinte már könyörgően mondom a végén, és várom a lány válaszát. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 16, 2010 5:25 pm | |
| Chaterine a könnyeit letörli, majd azt rád néz:
-Nem, nem az a baj! Köszönöm a kávét, nagyon kedves vagy, és ne haragudj, hogy az előbb veled kiabáltam... Nem te vagy a hibás, hanem az a rohadt Beats! Máma egésznap morcos, mert valami kép eltűnt. Én pedig egy aprót hibáztam, és volt pofája kirúgni!
Amikor befejezi, megint kiszöknek a könnyei, de ezúttal a válladra borul, és ott folytatja a sírást. | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 16, 2010 5:50 pm | |
| Gyengéden átölelem, és magamhoz húzom. De csak annyira hogy meg ne érezze a páncélt az öltönyöm alatt, és halkan csitítgatom a nőből kitörni készülő vulkánt. - Nyugodj meg nem lesz semmi baj, megígérem neked, hogy minden rendbe fog jönni. - közben megnyomom a lift megállító gombját, és megvárom amíg kisírja magát, és megnyugszik egy kicsit. ~ Minden nő ugyanolyan. Csak hagyni kell őket kibőgni magukat, és utána már mintha mi sem történt volna abba is hagyják a nyivákolást. Csak az idő a különbség közöttük, néha sokáig is eltart az ilyen. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Vas. Okt. 17, 2010 12:51 pm | |
| -Hogy jöhetnének rendbe? Így is egy csomó tartozásom van, és most már munkám sincs. Nem hiszem, hogy ilyen állapotban valahova is felvesznek. Félek!
Mondja, majd előkap egy zsepit a zsebéből, és letörli a könnyeit.
-Most megyek haza. Még találkozunk valamikor!
Mondja, majd kiszáll a liftből, és elhagyja az épületet. | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Vas. Okt. 17, 2010 1:13 pm | |
| Elengedem az útjára Catherine-t és visszaliftezek az emeletemre. Visszatérek a kávékhoz, és várom mit fog tenni Beats. ~ Ha a számításaim jók akkor még ma visszakapja az állását, és én felemelkedek. Nem fog többet ugráltatni ez a pökhendi, felfuvalkodott öhmmm .... öhhmmm nem is tudom mi ~ akadok el a gondolataim szövevényében. Megpróbálok minél kevésbé feltünő lenni, és az asztalon ülve papírtokat magam elé tartva, olvasást színlelve várom hogy megtörténjen aminek meg kell legyen. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Hétf. Okt. 18, 2010 7:01 pm | |
| Jól gondoltad: Beats kilép az irodájából, és amint meglát téged, szigorú hangon rád szól:
- Maga meg mit csinál itt? Miért nem a saját helyén van?! Ha a hölgyet keresi, akkor közölnöm kell: kirúgtam! És hogyha azzal foglalkozik, hogy az asztalon ülve papirokat bámul, és kávét visz a munkatársainak, akkor hamarosan maga is erre a sorsa jut!
Mondja, majd elveszi elindul a postaláda felé. Előkap egy kis kulcsot a zsebéből, kinyitja a dobozt, majd előveszi a leveledet.
Amikor kinyitja, a szemei elkerekednek a szemei, és vörösödni kezd.
A borítékot, és a tartalmát széttépi, és ideges léptekkel visszasétál az irodájába.
Fél perc sem telik el, és egy kék borítékkal jön ki onnan, amit bedob a postaládájába. Ezután ismét elindul a termébe, de előtte még rád kiállt:
-Mard dolgozni! | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Hétf. Okt. 18, 2010 9:42 pm | |
| Mielőtt még teljesíteném a "parancsát", előveszem az egyik másolatot, és ráírom hogy "Vedd vissza a lányt vagy mindenki megtudja". Elindulok az íróasztalom felé, és mintha nem törődnék semmivel elsétálok a főnök ajtaja előtt még mielőtt vissza érne az irodájába. Megnyomom a gombot az övemen, és mielőtt bárki is észrevenne bármit, az asztalára csempészem a képet, majd visszaállok a helyemre ahonnan "elindultam". Megállok és szóba elegyedek az egyik munkatársammal, végül várom a fejleményeket. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szer. Okt. 20, 2010 1:23 pm | |
| A főnök idegesen trappol be az irodájába. Két perc múlva ordítás kíséretében egy éjjeli lámpa csapódik az ajtajának. Ezután egy levéllel a kezében odasétál a postaládához, és bedob egy másik papírt, majd egy másik alkalmazotthoz odamegy, és halkan beszélgetni kezd vele. Percek múlva a főnök beszáll a liftbe, aminek tetején lévő kijelzőn láthatod, hogy a földszintre tart... | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szer. Okt. 20, 2010 2:08 pm | |
| Lassan odasétálok az alkalmazotthoz akivel Beats sugdolózott, de a postaládát is útba ejtem. Mikor előtte haladok el megint aktiválom a szerkezetet, és hogy úgy próbálom kivenni a leveleket, hogy senki ne vegye észre. Ha sikerült akkor a zsebembe dugom őket, de nem abba amelyikbe a fotómásolatai vannak. Amikor odaérek az alkalmazott asztalához, ráülök hetykén az asztalára, és azt mondom neki: - Hát ennek aztán rossz napja van az biztos. - mutatok a fejemmel az elviharzott vezetőnk felé - Nem lennék senkinek a helyébe, akire így haragszik, az biztos. Ha semmi válasz nem érkezik tőle akkor még megkérdezem tőle: - Te tudod mi lelete? Csak azért kérem, hogy ne kerüljek az útjába, nem akarok én is úgy járni mint szegény Catherine. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Szomb. Okt. 23, 2010 10:12 am | |
| Az alkalmazott furcsán néz:
-Nekem nem tűnt idegesnek, általában ilyen a hangulata. Szegény Catherine? Csak nem történt vele valami?
Eközben a hangosbemondó recsegni kezd, majd egy női hang hallható:
-Figyelem, kedves alkalmazottak! Most ebédszünet következik, kérünk mindenkit, hogy fáradjon le az étkezőbe!
A férfi odaszól hozzád:
-Sajnos nekem még van egy kis dolgom. Most úgy is akkora sor lesz, nem várnál meg, kérlek? | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Vas. Okt. 24, 2010 11:59 am | |
| // Találj ki neki egy nevet , ne legyen szegény csak egy név nélküli statiszta// - Ez a Beats kirúgta szegényt, de nem tudunk érte semmit tenni - adom elő a sajnálkozó figurát. - Remélem ma nem talál meg engem, mert kell ez az állás de piszkosul. Majd a kérésére felelve: - Persze nekem is megvan a magam dolga még amit el akartam intézni kaja előtt. Az asztalomnál leszek, szólj rám ha indulni akarsz. Otthagyom had dolgozzon, és elindulok a mondott irányba. Magam elé veszek egy nagy halom papírt, és úgy teszek mintha azokat bújnám szorgalmasan. Titkon előveszem a lopott leveleket, és óvatosan kinyitom őket, hogy még vissza tudjam zárni. Ha nem sikerül akkor keresek pár hasonló borítékot, és majd abba rakom vissza a bennük talált papírokat. Az asztalon levő papírköteg között elolvasom a borítékban lévőket. Úgy hogy az ebédelni indulók között, bárki aki rám nézne ne vegye észre mit is csinálok pontosan. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Vas. Okt. 24, 2010 6:30 pm | |
| A lift felől egy apró csengés hallatszik, majd kinyílik az ajtaja. Az alkalmazott bólint a liftből kitrappoló Beats főnöknek, majd beszáll a liftbe, és eltávozik. Mielőtt becsukódik az ajtó, bűnbánó arccal néz rád, mintha bocsánatot akarna kérni.
Aztán ketten maradtok, a főnök pedig szúrós szemmel néz rád.
- Hallom aggasztja, hogy kirúgtam Catherine-t! Miért? Hiszen valami őrült leveleket küldözget nekem, ő pedig nem volt a segítségemre, pedig elmondása szerint, látta, hogy ki volt az! Hát ezt érdemeltem, Bozek úr?
Kérdi, majd félrsöpör egy csomó papít egy asztalról, és leül. | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Vas. Okt. 24, 2010 8:16 pm | |
| - Na jó van főnök - nyomom meg jól halhatóan az utolsó szót - Beszéljünk komolyan. Akkor már kiderítette, hogy ki "küldözgeti" magának a leveleket. És mivel itt van nálam, azt hiszi hogy én voltam az. Nem állítom hogy nem én voltam, de azt se hogy igen. Tartok egy elég hosszú hatásszünetet, hogy egy kicsit nyomasztónak találja a társaságomat. Majd felállok és közelebb hajolok hozzá, és halkabban szólok hozzá, de még az érthetőség határán. - Ha én lennék az az ember aki a leveleket küldözgeti MAGÁNAK - nyomom meg a szót - Akkor MAGA feltételezheti hogy csak egy postás vagyok, és nem én vagyok az értelmi szerző. És ha nem én vagyok az értelmi szerző, akkor MAGÁNAK tudnia kellene, hogy valaki igen veszélyes embertől kaptam a feladatot, és mivel MAGA szereti az életét ezért 24 óra alatt eltűnik a városból, de úgy hogy soha senki ne haljon maga felől még egyszer. De mielőtt ezt megtenné átadja a cégben betöltött posztját, a legrátermettebb embernek a cégben - mutatok magamra, és vigyorgok mintha most húzták volna ki a lottón a számaimat. - De mivel én tagadom hogy leveleztem volna magával, ezért én nem is adhatok ilyen tanácsokat. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Hétf. Okt. 25, 2010 7:00 pm | |
| -Bozek, miket beszél maga? Részeg tán? Azt hiszi, hogy most megijesztett?
Kérdi, majd előkapja a zsebéből a fotót, és összetépi:
-Probléma megoldva! Azt hiszem, hogy az lenne a legjobb, ha összepakolna, és elhagyná az épületet... örökre!
Beats a csuklóját kifordítva egy visszakezes pofont akar adni. Még van időd elkapni a csuklóját, ha gondolod, bár ha megnézed, a lift azt jelzi, hogy valaki beszállt az első emeleten. Lehet, hogy nem lenne tanácsos kockáztatni.... | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Hétf. Okt. 25, 2010 8:05 pm | |
| Nyugodtan tűröm a pofont, és nem teszek ellene semmit hogy megakadályozzam a célba értét. - Tudja főnök úr, emiatt most el fogja veszíteni a kezét. Ezt az atrocitást jelentenem kell Don Aurel-nak, és nem fog örülni a "válaszának". És ha nem fogja megszívlelni tanácsot amit hallott, sajnos igaz csak magára nézve, de halott lesz az elkövetkezendő 24 órában. Már csak azt kell eldöntenie, hogy egy kézzel akarja-e tovább élni az életét, vagy egy kézzel akar-e a koporsójában feküdni. - teszem még hozzá gúnyosan - Ha marad magából annyi amit el lehessen temetni. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 3:43 pm | |
| Ki az a Don Aurel, te idióta? És egyáltalán hogy mersz fenyegetni engem? Ha nem vigyázol, te a nyelvedet fogod elveszíteni, de rohadt fájdalmas lesz ám!
A hangján hallatszik, hogy megijedt.
-Biztos csak blöffölsz! Ha nem, mon hát, hogy miért nem hallottam eddig a nagy maffia-vezéredről?!
Teszi fel a -jogos- kérdést... | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 5:16 pm | |
| - Én csak egy ártalmatlan alkalmazott vagyok, akire semmit nem tud bizonyítani. Még ha én is küldtem volna a "leveleket", amit nem én tettem, akkor én csak egy futár lennék, és nem mondanának el nekem semmi fontosat, mivel csak egy alkalmazott vagyok. - próbálom leplezni, hogy vékony jégen járok. Minden magabiztosságomat megpróbálom beleerőltetni a hangomba, kicsit se hangozzak gyengének. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 5:28 pm | |
| -Ne szórakozz velem, te féreg! - ordítja, majd ismét jó erőves pofánvág [ bár ezúttal esélyt sem adott a hárításra ]- Ha nem mondod el most azonnal, hogy ki az a Don Aurel, akkor szétverem a pofádat!
Már megint ütésre emelné a kezét, ám a lift egy csöngéssel jelzi, hogy bizony látogatók érkeztek. Egy egész csoport alkalmazott lép ki, mind röhögcsélve ül vissza a helyére, ahol aztán megint belemerülnek az unalmas munkába.
Köztük van egy furcsa hapek is, kalapot visel, és kabátot, a kezében pedig a napi újságot tartja. Leül nem messze a főnöktől, majd olvasgatni kezd. Beats tudomást sem vesz róla, halkan hozzádszól:
-Most megúsztad, te köcsög! - ezután kicsit kedvesebb hangon mondja: Mr. Bozek, kérem jöjjön az irodámba!
Mondja, majd kinyitja az ajtót, és berángat maga után. | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 5:33 pm | |
| ~ A hapsi igencsak ugyanaz akivel a metrón találkoztunk. ~ teszem fel magamnak mikor meglátom ~ Nem jó jel, hogy folyamatosan figyelnek, nem lesz ennek a napnak se igazán jó vége.
Hagyom had vigyen magával a főnök, majd mikor elhaladunk az "újságos" mellett, megpróbálom kikapni a kezéből a lapot, de csak akkor ha engedi. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 5:46 pm | |
| A fickó nemhogy hagyja az újságot, ő maga tuszkolja a kezedbe, majd a fülére mutat, ezzel jelezve, hogy hall mindent. Bár kedvesen mosolyog, szóval nincs mitől félni, valószínűleg arra akar utalni, hogy mondj neki bármit a maffiavezérről.
Az irodában Beats ismét durva hangon beszél veled:
-Te lószar! Ne merészelj szórakozni velem! Ki az a Don Aurel? Én a pofádat szétverem, ha még egyszer felidegesítesz! ÁÁÁÁÁÁ!
A főnök jót tombot, leburít mindent, ami az útjába kerül, majd felkap egy virágcserepet, és feléd hajítja.... | |
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 5:59 pm | |
| Megpróbálok a földre vetődni előle, és ha sikerül, ha nem a földre kerülök. Ott az újságot takarom, hogy a főnök ne vegye észre. Belenézek, hogy kapta-e egy hasonló ajándékot az idegentől, mint múltkor, vagy csak szeret ő is viccelődni.
Ha nincs benne semmi akkor, csak várom a főnök reakcióit, és megpróbálok védekezni ellenük. Ha tényleg durvára fordulna a dolog akkor kimegyek az irodából, és eltűnök az emeletről a lifttel, de csak akkor ha komoly bajom eshet. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája Kedd Okt. 26, 2010 6:14 pm | |
| A cserép egyenesen a pofádba repül, de valami bóvli szarról van szó, nem árt az neked... Beats ezután örjöngeni kezd, ledob egy halom könyvet a földre, és ugrándozni kezd rajtuk, ki tudja, hogy miért....
Az újságban egy kékesszínű borítékot találsz, ha kinyitod, egy levelet találhatsz benne és egy töltényt, ami azzal a fura fehér porral van bevonva, amit a nyomozók használnak az ujjlenyomatok felderítésénél. A levélben ezt írják:
"A töltényen ott van Beats ujjlenyomata, valamint egy korábbi alkalmazott vére, aki pár hónapja rejtélyesen eltűnt. A skullót bevontuk valami spéci anyaggal, már nem lehet eltűntetni róla semmit, és nem fog rajta semmi.
Ha ez az állat bepöccenne, akkor ne félj, egy másik tetőn ott egy mesterlövészünk.
Innentől azt mondasz, amit akarsz, a főnök valószínűleg fél óráig él már csak..... maximum!
Üdvözlettem: Mr.S ! " | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Frost vállalat kihelyezett irodája | |
| |
| | | | Frost vállalat kihelyezett irodája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |