| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Film, mozi, sorozatok | |
|
+9Teodor Black Joker The Manipulator The Painter Sheodon Batman Genzo Kawada O-Sawa "Kenjö" Adam Stamford 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok Csüt. Feb. 10, 2011 1:51 pm | |
| Na kérem szépen, ma olyat láttam hogy sírnom kellett Lehet hogy ti már rég megnéztétek, vagy más a véleményetek, de ami igaz az igaz. Piszok sokat feccöltek a DCUO-ba. Nem láttam még a játékot csak a videókat róla, de az nem győzött meg túlságosan, és most nem is azt akarom isteníteni. Hanem az cinematic trailer-jéről. Apám hogy azt mennyire f*sza, majdnem magam alá hugyoztam amikor láttam. Ilyenkor szokott felmerülni bennem az a kérdés, hogy mi az anyám kinnyának fizetik a sok milliárdot az ilyen meg olyan színészeknek, csak hogy élőszereplős legyen a film. Ahelyett hogy a grafikusoknak adnák, és összerittyentenének egy tényleg jó szuperhősös filmet. Na mindegy a videót most nem linkelem ide menjetek a honlapra és nézzétek meg. Aki elsőnek felsorolja az összes szereplőjét annak nem adok egy kreditet. U.I. A Remény rabjai tényleg SK-ból készült? Ki gondolta volna, na mer az egy isteni film Azon bealudni? Egy hónapig nem szólnék az asszonyhoz! | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok Csüt. Feb. 10, 2011 3:42 pm | |
| Bizony, a tailer nagyon faja lett, Batman új rucija elképesztő, Jokerék is menők, az akció pedig isteni. Maga a játék is tök fasza, nézz meg egy Character creation videót róla, és meglátod, hogy nem kispályás játék.
Mondjuk az elég gáz, hogy tudtommal nem lehet Zöld Lámpással, Kiborggal meg Shazammal nyomulni. Bár ezek kasztok, szal lehet később berakják.
A szereplők (van pár hulla, de őket is felsorolom, már akit észreveszek )
Zöld Lámpás Wonder Woman Metallo Giganta Zöld Lámpás ( a néger ) Batsi Flash Cyborg Lex Luthor Kirké Deathstroke Joker Harley Black Adam Superman
| |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok Csüt. Feb. 10, 2011 6:06 pm | |
| Adamnak kérném a kreditet | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok Szer. Feb. 23, 2011 11:04 am | |
| Srácok, itt az újabb filmajánló ( az MTV-s senkik elbújhatnak a sorok mögött:) ). Mivel volt egy kis időm, pár témábavágó filmet pótoltam. Íme a lista: The Watchmen Először is a .... anyjukat azoknak, akik engem félrevezettek. Ez egy nagyon jó film, itt látszik, hogy sokan nem értették a lényeget, amikor elmesélték, hogy pár nyugdíjas szuperhősről szól. Ez kamu, ennek ne dőljetek be. A történet az 1986-os évben játszódik, amikor az amcsik félnek egy esetleges atomtámadástól. Míg a háttérben valami korrupt dolog folyik, addig Rorschach megpróbálja kinyomozni, mi is állhat a Komédiás meggyilkolásának háterében. A szálak természetesen összefutnak... Aki egy kőkemény szuperhősös-akciós-mindenkitlegyőzünkmint Batman-féle filmre készül, az ne is rakja be a lejátszóba a lemezt. A film nagyon hasonlít a Sin City-re. Elvont gondolkodás, vontatotnak tűnő cselekmény jellemzi a filmet, de a mögöttes tartalom mindenkit kárpótol a két és fél órában. És akkor még a képi világ szépségéről még nem is tettem említést... Kiemelném Rorschach karakterét, aki a filmben végig titokzatos marad, a maga recsegős-ropogós hangszínével. Eszméletlen. The Punisher 1 Itt is félrevezettek, amikor azt mondták, hogy Frank Castle nem durvul a képregényekhez hűen. Szerintem nem is kell. A Punisher 2-ben túl sok volt a vér, ott szerintem túlzásba vitték, míg az első részben minden benne van: láthatjuk, ahogy Frank Caste meghal, és a Megtorló megszületik. A film elején lévő mészárlás nekem nagyon szívbe markoló volt, az Orosszal való találkozás meg komikus, a fő leszámolás pedig magáért beszél. A srác nagyon jól játssza a szerepet. És John Travolta is remekül remekel a gonosz szerepében. Érdemes megnézni, főleg a Megtorló fanoknak, csalódást nem okozhat senkinek sem. | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok Hétf. Márc. 07, 2011 11:10 am | |
| Teo, amiről írsz Punisher 1 alatt, az tulképpen már a második. 1988-1989 körül volt egy másik, ami nálunk Büntető néven jelent meg Dolph Lungdrennel a főszerepben. | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok Hétf. Márc. 07, 2011 2:52 pm | |
| A remakelt 1-re gondoltam. A Batman: Begins-re is azt mondod, hogy Batman 1. Az új Batman 1. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Film, mozi, sorozatok | |
| |
| | | | Film, mozi, sorozatok | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |