Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Könyvek - Page 2 296245150474wildcat..........Könyvek - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Könyvek - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Könyvek - Page 2 39843828 Könyvek - Page 2 79830643

Könyvek

Go down 
+7
Kurt Bozek / Griff
Batman
Teodor Black
The Painter
Sheodon
Kawada O-Sawa "Kenjö"
Adam Stamford
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167

Könyvek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Könyvek   Könyvek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 05, 2010 10:38 pm

Szerintem érdemes venni őket, legalábbis eléggé gyűjtöm őket. Smile
Kronológia, hát... Ez érdekes kérdés. Bocs, ha erre nem vagy így kiváncsi, de hátha mégis, vagy mást érdekel. Smile Ha valaki ezeket jobban tudja és hatalmas marhaságokat beszélek össze, szóljon. Smile Szóval, az Aliens-hez tartozik a Predator is, így ezzel kell kezdeni.
Predatorból van a Betondzsungel-Jég és vér-Nagy játszma trilógia (az első kettő Schwarzi testvéréről szól, a harmadikban tök más a szereplő, nem értem miért trilógia, de az). Utána a Szerepcsere (nincs meg), de szerintem felcserélhető a Nagy játszmával.
Ezután Aliens. Még a filmek előtt játszódik az Acéltojás (nem tudom, milyen, csak megvan). A 3 film után van az alternatív 4. rész, amit Dunc is említett: Idegenek a Földön; Lidérces utazás, Ripley háborúja. Az elsőt ebből nem olvastam, a másodikat csak képregényben, a 3. nem rossz, csak úgy éreztem, nincs vége. Ha jól értelmeztem a többi könyvem (már amit olvastam, nem csak megvan), akkor az egész könyv-univerzum erre épül (bocs, ha hülyeséget mondok).
A trilógia után szerintem a Predator: Mindörökké éjfél (nem olvastam), majd Alienekből Rekviem (érdekes megközelítés, nem rossz), a Királynő nevében (nem olvastam), és a Halál árnyékában (nem olvastam). Az első a Földön játszódik, a többi már az űrben. Innentől viszont elég képlékeny a dolog, de szerintem Halálcsapda (nem olvastam), Labirintus (jó), DNS-háború (nem olvastam, csak megvan), Bűnös bolygó (szintén). És a napokban jelent meg egy Nincs menekvés címmel, amiről fogalmam sincs.
Kis csavar: Szerintem a Labirintus előtt játszódik Az örjöngő halál (jó). Azért hagytam ki, mert kb. egyidőben játszódik vele az AVP: Préda (jó). A Préda folytatása az AVP: Vadászok bolygója (nem olvastam). És a nagy csavar: Ez a három könyv az előzménye az AVP: Háborúnak (nem olvastam). XD
És van az Aliens: Eredendő bűn, ami a 4. film folytatása (csak megvan).
És még vannak a nem hivatalos regények, de azokat inkább hagyjuk. XDXD

De van egy külön aliens-oldal, ajánlom figyelmedbe a könyv-részlegét. Wink
http://www.aliensonline.hu/konyvek/
De itt van egy lista,
Vissza az elejére Go down

Könyvek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Off részleg :: Társalgó-
Ugrás: