Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Marius Woodson / The Manipulator 296245150474wildcat..........Marius Woodson / The Manipulator Teenansrobindccomicssup..........Marius Woodson / The Manipulator Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Marius Woodson / The Manipulator 39843828 Marius Woodson / The Manipulator 79830643

 

 Marius Woodson / The Manipulator

Go down 
SzerzőÜzenet
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 2:24 pm

Egyéb név: The Manipulator
Kor: 35 év
Magasság: 189 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Egészségi állapot: Egészséges
Család:Anya - Linda Carpenter
Apa - Nikolas Woodson
Foglalkozás: Gotham káoszba döntése, vállalkozó
Oldal: Rossz
Ellenségei: Joker, Batman
Szövetségesei: -

Törzshely: A háza, ami a külvárosban található.

Jellem: Egy barátságtalan és magának való alak. Ha valakivel mégis kivételesen kedves, akkor az vagy rosszat jelent vagy csak leakarja magáról koptatni az alakot. Ha pedig valakinek pénzt ajánl fel akkor attól végkép meg akar szabadulni. Hamar felfogja a dolgokat és meg is jegyzi azokat. Ha valamit elkezd, legyen szó tanulásról vagy egy kísérletről, akkor mindig ő akar a legjobb lenni és gyors felfogóképességének hála ez sokszor is sikerül. Ha olyasmiről beszél amihez ért, akkor nagyon ritkán lehet hibát találni abban amit mond. Meggyőződése, hogy Gotham úgy ahogy van romlott, legyen szó egy egyszerű polgárról, egy bűnözőről vagy rendőrről, neki mindegyik egyforma, romlott, hitvány, gerinctelen vagy bármi egyéb amivel csak a rosszakat lehet jellemezni. Szerinte az amit tesz nem rossz dolog, sőt inkább jó hisz ha káoszba dönti Gothamat és sikerül a mostani infrastruktúrát lerombolnia, akkor egy új, jobb Gothamat teremthet, ahol persze ő az úr. Civilben pedig egy üzleti zseni.

Szakképzettség:
Mentális képzések:
Biokémia egyetemet végzett és diplomája is van róla. Egy kitűnő vegyész, egyedül kísérletezte ki A Koktélt*.
Közgazdász és menedzsment egyetemet végzett. Ehhez is kitűnően ért.
Elvégzett egy 2 éves pszichológiai képzést, ennek köszönhetően elég jól ismeri az emberi természetet és viselkedést. Gyengébb akaratú személyeket A Koktél nélkül is képes őrültségekre rábeszélni.

Fizikai képzések:
Atlétikázott, ezért igencsak jó az állóképessége és az egyensúly érzéke. Ereje megfelel egy vele egykorú kisportolt férfiéval.

Képesség: Nincs

Vagyon tárgyai: Egy modern külvárosi ház, a pincében a jól felszerelt vegyészlaborral- 1,5 kredit
A Koktél: Egy vegyszer amit ő kísérletezett ki. A löttynek világos piros színe van és cseppfolyós állagú, de később szeretné gáz halmazállapotú formában is használni. Az cuccot az áldozat vérkeringésébe kell juttatni, ahonnan másodpercek alatt eljut az agyba. Az agyba kivált egy folyamat, mely során enyhe károsodások keletkeznek az áldozat agyában. A károsodások legfőképp a hosszú- és rövid távú memóriát érik, ezért az áldozat nem tudja ki és mi ő, emellett nem emlékszik semmire amit eddigi életében tett. A szérum még kiváltja a tudatalatti enyhe hasadását, de ez csak pár percig tart. Ekkor kell elmondani azokat a dolgokat amiket a használó kér az áldozattól. Ezután az agy úgy veszi a feladatokat, mint olyan célok amiket az élete árán is kell teljesítenie. Miután teljesíti a célt egyszerűen nem tudja mit kezdjen magával. A szérum mellékhatása az, hogy 24 órán belül agyvérzést okoz, ami halálos kimenetelű, nem lehet megakadályozni. Ennek az oka az agyat ért károsodás. - 1 kredit
Egy luxus autó - 1,5 kredit
Woodson Biotech- 2 kredit

NJK: Richard Simons - testőr

Jutalmak: +1 kredit (denevérakták)
+ 2 kredit bővítés
+ 1 kredit Karácsonyi bónusz
+ 2 kredit író pályázat

Összes Kredit: 11 kredit
Elköltött kredit: 8 kredit
Fennmaradó kredit: 3 kreditA hozzászólást The Manipulator összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 24, 2010 11:40 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 2:35 pm

Elfogadva, jó játékot!


Marius Woodson / The Manipulator Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeHétf. Nov. 08, 2010 6:25 pm

DenevéraktákAz egész egy átlagos jótékonysági partinak indult a Martha Wayne emléképületben.
Marius mint jó milliomos részt vett a partin, bár nem örömmel tette. Minden nyugodtan indult és úgy nézet ki Woodson úr egy kleopátra nyakék tulajdonosa lesz. Sajnos ezt az egészet egy érdekes eset zavarta meg. Hirtelen két macska ruhás nő ugrott be a tetőről és ellopták a nyakéket. Ez igencsak megkavarta a dolgokat, a felfordulás hatalmas lett és persze a GCPD is megjelent a helyszínen, a mélyen tisztelt Gordon felügyelővel együtt. Marius le is rohant a kocsijához és gyorsan magára öltötte Manipulator öltözékét. A gyors átalakulás után felfutott az emléképület tetejére, ahol már nem egy hős tartózkodott. A mi kis gonosztevőnk megbújt egy kisebb házikóban, ahonnan mindent lehetett hallani, de látni nem éppen. Nem sokkal ezután meghallja, hogy a rendőrökön és a jelmezes figurákon kívül a két macskanő is ott van a tetőn. Persze ez a kis összejövetel nem tart sokáig, mert a két nő szökni készül. Az egyik sikeresen átugrott a szomszédos épületre, ahová Manipulator rögtön követte is. A másik nő nem érdekelte Manit, de az biztos, hogy nem jutott át. A másik tetőre ő volt az első aki odaért, de nem sokkal utána a többi jelmezes alak is megérkezett. A nő és a jelmezbál résztvevői között egy kisebb csata tört ki, amit egy igencsak furcsa alak zavart meg. Egy denevér ruhás fickó érkezett, aki kimentette a macskanőt, de annyi infóval szolgált, hogy kaptak egy aktát.
Ezek után a társaság tagjai tovább álltak, még mielőtt a rendőrök oda értek volna. Egy másik, a központban lévő épület tetején tartottak kupaktanácsot. Persze mindenki szépen bemutatkozott, de Manipulator félvén attól, hogy a többiek felismerik inkább felvette a Kalapos nevet. Az aktát is megnézték, melyben a Tolvajok Fejedelme nevű csoportról, Frederick Johnsonról és Wilson Trabucklesről voltak információk. Természetesen itt is megjelent a denevér ruhás alak és csodák csodájára a társaság segítségét kérte abban, hogy találják meg Freddyt. Néhányan vállalták az utcák átfésülését, míg Manipulator, Genzo (egy repkedő szuperhős) és Aranyszem (akiről senki nem tudott semmit) elindultak Batmannal együtt Freddy klubjához, amit most Trabuckles vezetett.
A klubban igencsak feltűnő volt a három jelmezes alak. Nemsokára kisebb verekedésbe is keveredtek, de eközben a denevérnek sikerült kihúznia Wilsoból néhány infót, hogy hol keressék Freddyt. (Erről a részről nem nagyon tudok írni, mert nem voltam aktív a kalandnak ebben a szakaszában.)
Miután kijutottak a klubból elindultak a dokkok felé, hogy megtalálják Freddyt. A bőregér most is magában vágott neki, Genzo pedig elszállította Arany Szemet aki a dulakodások közepette elájult. Kalaposnak muszáj volt egyedül nekivágnia a keresésnek, bár nem mintha haragudott volna érte. A férfi el is indult keresni valami áldozatokat, hogy legyen néhány testőre. Szerencsére sikerült találnia négy munkást, akiket hamar be is oltott és parancsot adott nekik arra, hogy védjék meg. Ezek után elindultak tovább kutakodni. Az egyik raktárépületben újból összefutottak Genzoval, aki szerencsére nem kezdett el semmit sejteni a négy alak láttán. Az épületben találtak egy nőt, aki macska jelmezben volt, de az is látszott rajta, hogy nagyon meg van gyötörve. Egy lánccal volt megkötözve, a lánc pedig a plafonról lógott, de annyira nem volt hosszú, hogy a nő le tudjon feküdni. Mani odaszólt egy munkásnak, hogy szedje le onnan, szerencsére ez sikerült is. Ekkor Manipulator felvette a nőt és elindult volna kifelé, hogy a cicát elvigye a házához ahol tudta volna ápolni. Sajnos még az ajtóig sem jutott el, mikor minden kiút bezárult és felbukkant egy különös alak. Egy lila ruhás pasas volt bohóc festéssel az arcán és zöld hajjal. Mikor kiderült, hogy gonosztevő, akkor Kalapos nagyon megörült és végre levetette a jófiú álcát. A társa, Genzo, nem igazán értette a dolgokat és el akarta volna venni a nőt Manitól. A férfi egy enyhe dőhkitöréssel válaszolt, a bohóc nem nagyon rajongott érte, hogy nem vele foglalkoznak, ezért elkábította Manipulator egyik emberét. Ekkor azonban feltűnt egy újabb macskanő, aki hamar el is kezdett verekedni a bohóccal. Manipulator megpróbálta kihasználni az alkalmat és lelépni, de sajnos az ajtónál most sem jutott messzebb. Mikor ki akart menni, Batman berúgta az ajtót, ami elsodorta Manit, ezután pedig szépen leterítette az embereit. A rossz fiút megkötözték és nemsokára betuszkolták egy arkhami rabszállítóba.
Pár hét múlva meglátogatta az Arkhami lakosztályában egy doktornő. Feltett néhány kérdést, persze az őrültekhez hozzászokott őrült igencsak érdekesen kifejtette a véleményét a dolgokról. Egyszer csak belépett két FBI-os fickó és kiküldték a csinos hölgyet, aki mielőtt kiment volna odacsempészett egy fecskendőt a Koktéllal töltve a férfi ölébe. Nem kellett sok hozzá, hogy az egyik ügynököt ledöfje a tűvel, a másikat pedig hidegvérrel megölte. Ezután az ügynök segítségével kijutott Arkhamból. Mikor kiért egy férfi várta. A férfi autóval elfuvarozta, de közölt egy-két furcsa dolgot Manipulatorral. Azt mondta, hogy meg kell öljön embereket, akiket ő jelöl ki. És, hogy miért? Azért mert a pasas már unta a bűnözés elterjedését, és azt, hogy a rosszak nem Blackgatera kerülnek, hanem Arkhamba, meg persze, hogy sehonnan nem kapnak pénzt ezeknek a helyeknek a bővítésére.
Manipulatorral ez történt aznap és ez a nap elég volt ellenségek szerzésére.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 8:52 am

Hát lényegében az egész kalandot leírtad. Ami persze nem baj! Várom a 3 hónapot, és annak függvényében kiszabom a jutalmat!


Marius Woodson / The Manipulator Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 7:26 pm

1. hónap:

Miután sikeresen kijutottam Arkhamból visszavonultam a házamba.
Nem igazán tudtam mit kéne most tegyek, csak abban voltam biztos, hogy egy darabig el kell rejtőzzek. Pár napi semmitevés után lementem a laboromba és elkezdtem dolgozni. Kíváncsi voltam pontosan miért is halnak meg az áldozataim és hogyan tudnám ezt megakadályozni. Napokig kísérleteztem egy olyan lötty kifejlesztésével ami nem okoz halált. Egy hét után sikerült elérjek valamit és reménykedtem benne, hogy megtaláltam amit kerestem. Itt volt az ideje, hogy teszteljem embereken.
Mivel már látták az "arcom" a TVben ezért muszáj volt egy új álarcot keressek magamnak. Az interneten találtam is egy igen érdekeset, persze, hogy azonnal megrendeltem és egy nap múlva már a kezemben tarthattam.
Új arccal indult el Manipulator a kísérleti egerei után. Az első áldozatom néhány drogos kölyök volt. Épp egy sikátorban füveztek, vagy a fene tudja mit szoktak szívni. Mikor megjelentem közöttük azt hitték csak képzelegnek, persze mikor megkapták az én drogom rögtön rájöttek, hogy itt senki sem viccel. Egyszerű parancsot kaptak, csak annyit kellett tenniük, hogy kövessenek engem. Mikor hazaértem mind a három srácot hozzákötöztem egy székhez és megfigyelés alá vettem őket. 24 óra múlva meghaltak, sajnos rá kellett döbbenjek, hogy semmi fajta előrelépést nem értem el a szérumommal.
Ezt az esetet újabb kísérletezésekkel töltött hetek követték.2. hónap:

Beleuntam a sok kísérletezésbe és úgy döntöttem itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, persze a magam módján.
Felvettem a maszkom és elindultam áldozatot keresni. Úgy gondoltam itt az ideje egy kicsit keresztbe tenni a gothami fakabátoknak. Az éjszakai utcákon nem sokan járkáltak, de nekem épp elegen. Úgy gondoltam Hármassarok jó hely lenne egy kis rendőrgyilkolászáshoz, de az áldozataimat máshonnan kellett összeszedjem. Az első sakkbábum egy csöves volt akit a külvárosban találtam. A feladata az volt, hogy törjön be egy fegyverboltba és utána öljön meg tíz rendőrt. Öröm volt nézni ahogy a lepukkant pasas felállt és elindult teljesíteni a feladatot. Én ezután hazamentem és nyugodt lelkiismerettel lefeküdtem az ágyamba. Örömmel néztem a másnapi hírekben a rendőrgyilkosságokról szóló riportot.
Ezt az esetet még vagy kettő követte és valahogy egyre több örömmel néztem a gyilkosságokról szóló riportokat. Persze a legnagyobb örömmel az töltött el, hogy mindegyik végén ott volt az, hogy: Aki tud bármi fajta információt egy Manipulator nevű maszkosról az jelentkezzen a rendőrségen. Persze volt sok bejelentő, de egyik se adott használható információt.
Egy darabig szünetet tartottam, de nem bírtam túl sokáig a semmit tevést. Úgy döntöttem itt az ideje az újabb támadáshullámnak. Újabb portyázásra indultam. Most valami extrával akartam előrukkolni ezért tovább keresgéltem a városban. Keresgélés közben véletlenül hallottam egy beszélgetést két hapsi között akik valamiféle banda házról beszéltek. Követtem őket és egy elég népes kis bandára akadtam, voltak vagy húszan. Gyorsan elindultam keresni valakit aki jó kis vérengzést tudna ott rendezni.
Pár utcával arrébb találtam egy szépen kigyúrt pasast, pont ő kellett nekem. A hátához osontam és beledöftem egy tűt a nyaki verőerébe, igencsak meglepődtem, amikor azt tapasztaltam, hogy a tű hegye eltört. A férfi dühösen fordult meg és akkorát kaptam, hogy nekirepültem egy közeli autónak. Ez felébresztette bennem a vágyat a harcra, de akkor is be kell adjam neki a Koktélt. A legjobb megoldásnak az tűnt, hogyha a szájába teszem a fiolát és valahogy összetöröm azt, így megvágja a nyelvét és azon keresztül kerül a szervezetébe a szer. Odaugrottam a pasashoz és lekevertem neki vagy kettőt, ezután megint kaptam egyet és nekirepültem egy falnak, nem volt túl kellemes. Ekkor elkezdet felém rohanni, arrébb ugrottam és ő lefejelte a falat. Kicsit megszédült az tuti, mert igencsak furcsán elkezdett támolyogni. Kigáncsoltam és beletuszkoltam egy fiolát a szájába, majd kapott egy becsületes jobbost, hogy az üvegcse összetörjön. A tervem sikerült és a férfi vérébe juttattam a szert. Ezután megkapta a parancsot, hogy végezzen a bandával. Öröm volt végignézni azt a vérfürdőt. Ezek után szépen magára hagytam a vérbe álldogáló alakot és hazamentem.
Másnap a hírekben olyat láttam amire nem gondoltam soha, hogy fogok. Az a fickó akit azelőtti nap megszúrtam épp a belvárosban dühöngött és a mesterét kereste. A rendőrök nem bírtak vele és ő egyre jobban csak dühöngött és dühöngött. Muszáj volt rájöjjek, hogyan élte túl a szert és talán még tudom is majd használni valamire. Már csak azt kellett kitaláljam, hogyan tereljem el róla a figyelmet. Rájöttem, hogyha megmutatnám neki magam eltudnám csalni egy olyan helyre ahol elbújhat. Akcióba lendültem. A fél városon át kellett csaljam magam után és végül egy híd alatt sikerül elrejtőzünk. A pasas folyton azt mondogatta, hogy: Mesternek bármit! vagy Mester mi a feladat!
Ezek után a házamban rejtegettem a pasast és persze tanulmányoztam, hogy mégis hogyan élte túl a szer hatását. Rájöttem, hogy a meta-humán gén kiküszöbölte az agyvérzést és ezért nem halt meg és valószínűleg nem is fog, csak egy két lábon járó bábú lesz. De nekem fog engedelmeskedni.


3. hónap:

A következő hónapban kicsit visszafogtam magam, itt volt az ideje egy kicsit a magánéletemmel is foglalkozni.
A vállalatom egész jól ment, valahogy a titkárnőm mindent elintézett helyettem. A legrosszabb csak az volt, hogy mikor bementem arra kellett rádöbbenjek, hogy az íróasztalom tele van aláírandó, meg átnézendő papírokkal. Persze gyorsan leráztam magamról a felelősséget és elkezdtem egy újabb terven gondolkozni. Az volt az ötlet, hogy kialakítok egy külön részleget, ahol tudósok fognak dolgozni és helyettem ők végzik majd Manipulator tudós feladatai. Nem is rossz ötlet.
Ezek után elkezdtem megismerkedni a testőrömmel, merthogy az izompacsirta megkapta ezt a feladatkört. De arra, hogy hogy élte túl a Koktélt még mindig nem jöttem rá, de egyszer rá fogok.


// A 2 kreditet levonom az NJKért.//
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeKedd Nov. 16, 2010 4:31 pm

Rendben, elfogadva és +2 kredittel megtoldva.


Marius Woodson / The Manipulator Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 10:14 am

A magánkalandjában nyújtott minőségi szerepjátékért, Marius mától elkezdte építeni a vállalatát, karöltve Dean Root vállalatával, akik anyagilag támogatják őt.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Marius Woodson / The Manipulator
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: