Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Marius Woodson / The Manipulator 296245150474wildcat..........Marius Woodson / The Manipulator Teenansrobindccomicssup..........Marius Woodson / The Manipulator Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Marius Woodson / The Manipulator 39843828 Marius Woodson / The Manipulator 79830643

 

 Marius Woodson / The Manipulator

Go down 
SzerzőÜzenet
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeSzer. Aug. 04, 2010 10:16 pm

Születési név: Marius Woodson
Egyéb név: The Manipulator
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: 1975. június. 2. Gotham
Kor: 35 év
Magasság: 189 cm.
Súly: 80 kg
Hajszín: Fekete.
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot: Egészséges
Család:Anya - Linda Carpenter
Apa - Nikolas Woodson
Foglalkozás: Gotham city káoszba döntése, vállalkozó
Oldal: Gonosz

Előtörténet:

32 évvel ezelőtt születtem Gotham cityben. Egy nem várt gyerek voltam, anyám nem volt felkészülve rá, hogy teherbe fog esni. Apám egy igen sikeres vállalkozás igazgatója és anyám pont ennél a cégnél volt titkárnő. Akkor találjátok ki, hogy lettem én. Anyám nem épp az eszéért és a jó munkaerejéért kapta a fizetését, szó se róla. Az a fajt titkárnő volt aki elfeküdt a főnöke előtt és szétette a két lábát. Egyszerű feladat és a pénzből nem volt hiány, csak egy kis hiba csúszott a számításba, én. Miután megszülettem anyám árvaházba akart adni. Apám mikor megtudta, hogy született egy fia akkor rögtön magához akart venni. Ám anyámnak volt annyi esze, hogy ne csak úgy ingyen adjon oda Nikolasnak. Nikolas kérlelte, de nem. A végén a bíróságra mentek, abba az ügyben, hogy kit illet a gyerek. Anyám pechjére apámnak sokkal jobb ügyvédre futotta, szóval a gyors meggazdagodásról lemondhatott és rólam is. Nem tudom eldönteni, hogy ez nekem szerencse vagy balszerencse volt, de így utólag már nem is érdekel.

Rendes gyerek voltam. Apám jól gondoskodott rólam és mivel a cég egyre jobban beindult pénzből se volt hiány. Nem mondhatom, hogy elvoltam kényeztetve, nem az volt, hogy apuci ezt vedd meg nekem, meg azt. Mindenből annyit kaptam amennyi szükséges, többet soha. Nem valami elit iskolába íratott be, egy egyszerű, de egy jó iskolában lettem diák. Mindig is kicsit különc voltam, ennek két egyszerű oka volt, az egyik, hogy soha egyetlen rossz szavuk se volt a tanároknak felém, a másik meg, hogy nem voltak barátaim. Egy amolyan magányos farkas voltam aki csak tanulni jár az iskolába és a barátok szerzése még másodlagos célom se volt. Kit érdekel a többi ember, ha egyedül is naggyá válhatok. A jó eredményeket természetesen osztályelső helyezés követte, minden évben ott volta képem azon a plakáton amin az iskola legjobbjai szerepeltek. Apám örült neki, hogy jól tanulok, de annak nem igazán, hogy nincsenek barátaim. Ám akármit követett el ez ellen nem járt sikerrel és legtöbbször csak az én haragomat sikerült kiváltsa. 15 éves korom után egyre gyakoribbak lettek a haragos szóváltások köztünk, én kezdtem megutálni apámat és ő kezdte elveszteni a reményt abban, hogy egy jó gyermeket nevelt fel. Az én tanulmányaim viszont nem romlottak. Rendszeresen volt részem tanári dicséretekben. A többi gyerek mindig azt mondta, hogy azért vagyok ilyen jó, mert apámnak sok a pénze, de ez korántsem volt igaz. Emellett még sokat jártam edzeni, atlétikáztam, ezért igencsak jó állóképességre és egyensúly érzékre tettem szert. Az izmaim pedig szépen fejlődtek.

Én egyre jobban haladtam felfelé a karrieremben, már amennyire egy iskolásnak van karriere, de apám, arról jobb nem is beszélni. Egyre jobban kezdte megutálni magát, hogy rossza apa volt és rosszul nevelt fel engem. Addig fajult a dolog, hogy az alkoholizmusba menekült. A vállalatát az egyik jó barátja irányította az ő nevében. Engem viszont nem érdekelt apám éppen hol issza segg részegre magát, nekem annál jobb dolgom is volt. Sikerült bejussak egy igen jó egyetemre, ráadásul ösztöndíjas voltam, nem mintha nem lett volna pénzem az egyetemre. Biokémiát végeztem és minden évfolyamban első voltam, bár ez engem nem nagyon lepett meg. Voltak esetek amikor még a saját tanáromat is kijavítottam és mindig kiderült, hogy nekem volt igazam. Nem érdekelt a dolog, csak egyszerűen a legjobb akartam lenni. Igazság szerint azért választottam a biokémiát, mert sok mindent ellehet érni egy biokémia egyetemmel. 24 évesen fejeztem be az egyetemet és a kezembe kaparinthattam a diplomámat. Még mindig sportoltam, de csak azért, hogy formába tartsam a testemet.

Állásom még nem volt, de a pénzből amit apámtól szereztem, nem mintha nehéz lenne egy részegtől pénzt szerezni. Sikerült vegyek egy igen jó házat Gotham külvárosában. Itt csend volt és nyugalom. A házban volt egy elég tágas pince. Némi befektetéssel egy egész jó kis laborrá tudtam átalakítani. Itt gyakoroltam és növeltem tudásom a biológia és a kémia terén. Sok mindennel kísérleteztem, de ősszintén célom nem volt. Néha-néha még elmentem edzésekre, de csak akkor amikor már tényleg nem tudtam mit csináljak. Apám állapota némi javulást mutatott miután elköltöztem otthonról, most már csak háromnaponta itta részegre magát, nem naponta. A vállalata viszont még így se dőlt össze, a barátja aki vezette igen jó vállalkozónak bizonyult és csak tovább gyarapodott a vállalat, az apám és persze a fickó bankszámlája. Mivel nem tudtam mit kezdeni magammal ezért beiratkoztam egy közgazdaság és menedzsment egyetemre. Ekkor voltam 25 éves. Itt nem voltam ösztöndíja, de nem mintha szükség lett volna rá. Az évfolyam első cím szintén meg volt, de itt már nem éreztem arra vágyat, hogy tanáraimat javítgassam, hadd mondják azt amiről azt hiszik hogy jó. Ennek az egyetemnek azért láttam hasznát, mivel tudtam, hogy apám végrendeletébe még mindig én állok az egyetlen örökösként, aki a vagyonát és a vállalatot örökli. 29 éves koromba fejeztem be az egyetemet, de az apám még mindig életben volt, úgy néz ki szívós az öreg. Az viszont jó hír volt a számomra, hogy az orvosok egy igen komoly vesebetegséget diagnosztizáltak nála, ami a túlzásba vitt alkohol fogyasztás okozott. Két hónap jósoltak neki, egyet se bírt ki. Természetesen a temetésen részt vett minden "jó barát". A végrendelet kihirdetése másnap volt. Apám ügyvédje bontotta és olvasta fel a végrendeletet. Meglepődtem amikor a végrendelet felolvasásánál ott láttam azt a nőt aki a világra hozott, egy egyszerű haszonleső és pénzszóró nőszemély volt. A vállalat vezetője is ott volt, remélve, hogy neki jut a legnagyobb haszon. És persze én is ott voltam, senki más, csak mi hárman. De ők hiába jöttek el, mert, hogy üres kézzel fognak távozni az biztos. Az ügyvéd felolvasta a végrendeletet, amiben apám úgy rendelkezett, hogy a Woodson céget és annak teljes körű irányítását én öröklöm, emellett apám teljes vagyonát is. Anyám dühöngve hagyta el az ügyvéd szobáját, amíg a fickó csak értetlenül nézett, hogy mi van. Én a szolgálataiért felajánlottam neki egy nagyobb összeget és persze fülig érő szájjal fogadta el az ajánlatot. Azután szépen kisétált a teremből.

31 évesen már egy éve a vállalat igazgatói székében ültem és élveztem az ezzel járó örömöket, mint például a sok pénzt. Persze nem holmi egyszerű baromságokra költöttem a "nehezen" megszerzett pénzem. A kis pince laborom tovább fejlesztettem, beszereztem jó néhány veszélyes vegyszert és persze az azok tárolásához és biztonságos használatához szükséges eszközöket. Egyik nap pont a TV előtt ültem, mikor rájöttem milyen gyarló és hitvány Gotham city mostani ábrázata. Sok a betörés és sok a bűnöző, a rendőrök meg egyszerűen nem tesznek semmit. Ebben a városban még az átlagos civil is lop és öl. Meg kell változtatni ezt a várost. Mivel nincs semmilyen szuper erőm ezért elkezdtem egy szérumon dolgozni, ami manipulálja az embereket, úgy, hogy irányíthatóvá válnak. Sok munka után sikerült egy kísérleti szérumot kidolgoznom, de nem volt tesztalanyom. A Tv-ben mutattak egy piti kis bűnözőt aki megölt pár embert. Éjszaka fogtam a szérumot és meglátogattam a kis gonosztevőt. Hozzá kötöztem az ágyához és felébresztettem. Nagyon megrémült, amikor meglátta az orvosi tűt a kezemben. A szérumot beadtam neki és vártam a hatást. Igaz volt egy kis problémám velem, mert elég rendesen rángatózott, de a végén csak én bizonyultam erősebbnek. A hatás bekövetkezett, de volt egy mellékhatás is. Az áldozat 24 órán belül meghalt. Erre úgy jöttem rá, hogy ennek az első áldozatomnak azt a parancsot adtam, hogy adja fel magát a rendőrségen, megtette. Ám másnap a hírekben szerepelt, hogy a börtönben egy agyvérzés megölte. Tudtam, hogy sikerült a tervem, de sajnos még nem volt tökéletes. Valahogy rá kell ijesszek ennek a bűnös városnak a lakóira. Elkészítettem még jó pár adag "koktélt" és elkezdtem böngészni a gothami rendőrség által körözött bűnözők listáját. Találtam is néhány áldozatot. Minden estére találtam egy partnert a tervemhez. A terv egyszerű volt, minden bűnözőnek parancsot adok arra, hogy kövessen el öngyilkosságot egy forgalmas helyen. Az áldozataim tarkójára rányomtam egy M betűt, mint az én jelem. Két hét múlva az újságírók el is kezdtek cikkezni az öngyilkosságokról. Arra az egyszerű összefüggésre még ők is rájöttek, hogy minden öngyilkos tarkóján ott az M betű. Ami érdekes volt az az, hogy arra nem gondoltak, hogy Marius Woodson a tettes, a Woodson vállalat igazgatója, ehelyett egy nevet adtak az M betű tulajdonosának: The Manipulator. Engem ez a név nem zavart, így utólag még tetszett is.

33 évesen már nem manipuláltam hetente bűnözőket, csak minden hónapban egyet, hogy ne felejtsék el ki az a Manipulator. Mivel az emberek manipulálása lett az egyik szakterületem ezért elvégeztem egy 2 éves pszichológiai képzést, persze főként azért, hogy még eredményesebben tudjam meggyőzni az áldozataim.

Most 35 éves vagyok. Nappal egy dúsgazdag vállalkozó, míg éjjel én vagyok a Manipulátor.Jellem: Egy barátságtalan és magának való alak. Ha valakivel mégis kivételesen kedves, akkor az vagy rosszat jelent vagy csak leakarja magáról koptatni az alakot. Ha pedig valakinek pénzt ajánl fel akkor attól végkép meg akar szabadulni. Hamar felfogja a dolgokat és meg is jegyzi azokat. Ha valamit elkezd, legyen szó tanulásról vagy egy kísérletről, akkor mindig ő akar a legjobb lenni és gyors felfogóképességének hála ez sokszor is sikerül. Ha olyasmiről beszél amihez ért, akkor nagyon ritkán lehet hibát találni abban amit mond. Meggyőződése, hogy Gotham úgy ahogy van romlott, legyen szó egy egyszerű polgárról, egy bűnözőről vagy rendőrről, neki mindegyik egyforma, romlott, hitvány, gerinctelen vagy bármi egyéb amivel csak a rosszakat lehet jellemezni. Szerinte az amit tesz nem rossz dolog, sőt inkább jó hisz ha káoszba dönti Gothamat és sikerül a mostani infrastruktúrát lerombolnia, akkor egy új, jobb Gothamat teremthet, ahol persze ő az úr. Civilben pedig egy üzleti zseni.

Szakképzettség:
Mentális képzések:
Biokémia egyetemet végzett és diplomája is van róla. Egy kitűnő vegyész, egyedül kísérletezte ki A Koktélt*.
Közgazdász és menedzsment egyetemet végzett. Ehhez is kitűnően ért.
Elvégzett egy 2 éves pszichológiai képzést, ennek köszönhetően elég jól ismeri az emberi természetet és viselkedést. Gyengébb akaratú személyeket A Koktél nélkül is képes őrültségekre rábeszélni.

Fizikai képzések:
Atlétikázott, ezért igencsak jó az állóképessége és az egyensúly érzéke. Ereje megfelel egy vele egykorú kisportolt férfiéval.

Képesség: Nincs semmi extra.

Felszerelés:
Marius Woodson: Minden esetben öltöny és nyakkendő, meg persze az ezekhez illő nadrág és cipő. Egy fekete, bőr aktatáska. Mint egy igazi üzletember.
Civilben

The Manipulator:
Egy nagykabát, kalap, csíkos nadrág. Egy mellkasvédő, fémből készült felfogja a kisebb szúró és vágó fegyverekkel történő támadásokat. Egy maszk. A kabát belső részében minimum öt orvosi tű A Koktéllal feltöltve. Egy vasgyűrű amin egy M betű van (ezzel jelöli az áldozatait). Néhány füst gránát, ha gyorsan el kéne tűnni.
The Manipulator

*A Koktél: Egy vegyszer amit ő kísérletezett ki. A löttynek világos piros színe van és cseppfolyós állagú, de később szeretné gáz halmazállapotú formában is használni. Az cuccot az áldozat vérkeringésébe kell juttatni, ahonnan másodpercek alatt eljut az agyba. Az agyba kivált egy folyamat, mely során enyhe károsodások keletkeznek az áldozat agyában. A károsodások legfőképp a hosszú- és rövid távú memóriát érik, ezért az áldozat nem tudja ki és mi ő, emellett nem emlékszik semmire amit eddigi életében tett. A szérum még kiváltja a tudatalatti enyhe hasadását, de ez csak pár percig tart. Ekkor kell elmondani azokat a dolgokat amiket a használó kér az áldozattól. Ezután az agy úgy veszi a feladatokat, mint olyan célok amiket az élete árán is kell teljesítenie. Miután teljesíti a célt egyszerűen nem tudja mit kezdjen magával. A szérum mellékhatása az, hogy 24 órán belül agyvérzést okoz, ami halálos kimenetelű, nem lehet megakadályozni. Ennek az oka az agyat ért károsodás.


Megjegyzés: A kezdő 3 kreditemet szeretném elkölteni egy modern lakásra, amit az előtörténetben is említek.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Marius Woodson / The Manipulator Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marius Woodson / The Manipulator   Marius Woodson / The Manipulator I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 8:42 am

Az előtörténetet nekem nagyon tetszett. Mind össze egyetlen kivetni valót találtam, még pedig hogy nem egyszer felfedeztem a szóismétlést. Volt, mikor egy mondatban 2-szer is megtörtént. Kérlek erre a jövőben ügyelj.

A ház 3 kreditbe kerül, de emberi mivoltod révén fele annyi. A szérumért is fizetni kell, ami 2 kredit lenne, de mint említettem ember fajod miatt fele annyi ez is.

Amúgy elfogadva minden és +2 kreditet kapsz bónusznak. Viszont amint lehet, kérlek cseréld le az avatárodat, mert az ismert DC karaktereket játékosok nem viselhetik, csak ha valóban őt alakítják.


Marius Woodson / The Manipulator Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Marius Woodson / The Manipulator
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: