Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Falcone birtoka - Page 3 296245150474wildcat..........Falcone birtoka - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Falcone birtoka - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Falcone birtoka - Page 3 39843828 Falcone birtoka - Page 3 79830643

 

 Falcone birtoka

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Falcone birtoka - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Falcone birtoka   Falcone birtoka - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 3:47 pm

Talán kijutunk élve a birtokról! No, persze előbb le kell ráznunk ragaszkodó barátainkat. Viszont a motor elkezd fura hangokat kiadni magából. Ez nem jó. Remélem azért kihúzza Burnley-ig. Padlógázzal hajtok a város felé. A városi forgalomban és mellék utcákban talán majd eltudunk tűnni. Szólok Zacknak, hogy ha valamelyik szemétláda közelebb érne, lőjön rá, lehetőleg a söfőrre célozzon, bár a 9mm nem a legalkalmasabb erre. Én közben megpróbálok ráfordulni a Burnley-be vezető útra.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Falcone birtoka - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Falcone birtoka   Falcone birtoka - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 7:05 am

Duncan nem kíméli a ferrarit, és abba még van elég szufla. Zack próbál a soförre célozni, de kevés asikere. Mondhatni semmi. ÍGy át áll a kerékre, mait viszont kilőve, a vezető elveszti az irányítást, és a kocsija bele hajt a szomszédjába, így kisebb úttorlaszt alkotva, amibe újabb, majd újabb maffiózók rohannak bele. Duncan és Zack úgy néz ki megmenekült...

Vége

Epilógus

Falcone a birtokár haza érve, csak a káoszt látja. a tagok ész nélkül rohangálva sietnek a keresztapa elé, akit áttört birtok kapu, néhány hulla, és több helyen megtört autóroncsok fogadnak. A férfi még sem tűnik idegesnek. Egyik tagot hívja magához.

-Uram. Sajnálom. Duncan MacFarlane... több tagunkal végzett, és meszöktette a rendőrt is.

Falcone fa arccal nézi a férfit. Majd előveszi fegyverét nyugodt szívvel, egy pillantást vet a férfira, és habozás nélkül fejbe lövi. Majd egy másik embere felé fordul, miközben megigazítja zakóját.

-Öljék meg. Őt, és mindent ami hozzá köthető.

Adja parancsba Duncan megölését. A férfi ezzel az egész maffia figyelmét kiérdemelte, és talán hálát adott volna, ha nem ők, hanem a rendőrök körözik őt. De tetteivel felkeltette Falcone érdeklődését, aki a halálát akarja a férfinak ettől a naptól kezdve.
Falcone birtoka - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Falcone birtoka - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Falcone birtoka   Falcone birtoka - Page 3 I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 8:03 am

Denevérakták: A veretlen - Prológus

Falcone birtoka egy a családok közti megbeszélésnek ad ma otthont. A maffia krémje van ezen a napon jelen, a vezérek mindegyik a birtok kastélyának egy tárgyalótermébe ül, hatalmasan hosszú asztalánál, és az asztalfőnél természetesen Carmine „ A Római” Falcone ül. Kissé nagy a nyüzsgés a családfők között, és azoknak 1-1 képviselői között, de végül csendre inti őket Falcone.

-Üdvözöllek titeket, barátaim! Tudom jól, hogy barátságunk nem volt mindig felhőtlen, és szörnyűségeget tettünk egymással. De ezt mindenki jól tudja. Ebben a veremben csak úgy élhetünk túl, ha kivívjuk magunknak a tiszteletet. Ez a tisztelet pedig most az én kezembe van. Arra kérlek titeket, hallgassatok meg.

Mondja majd pedig feláll a székből, és egy komolyabb lélegzetvétel után bele kezd.

-Gotham akkor működhet olajozott fogaskerékként, ha egy kézben van. Ha fent ál la tisztelet, a becsület, és a félelem. De hatalmunk meginogott. Egyre többen szaglásznak utánunk. Egyre többen veszik el tőlünk embereinket, a rendőrök kezdenek meghátrálni a védelmünk irányából, és vannak olyan arcátlanok, akik a saját házamban ontanak vért. -Falcone erősen csap az asztalra dühében, majd folytatja. - De ahhoz, hogy felszámoljunk ezzel a borzalmas állapottal, tennünk kell valamit. A legelső közvetlen fenyegetés a Tolvajok Fejedelme, aki az elmúlt hónapokban több millió dollártól szabadítottak meg minket. Az embereknek meg mutatták, hogy nem kell félniük tőlünk, és nem kell tiszteletet mutatni a maffia felé! De ennek hamarosan vége!

Mondja a férfi, majd a beszéde még hosszasan tart. De mind az idő alatt a birtok kastélyának egy távolabbi szobájában egy férfi lóg le a csillárról... valaki felakasztotta. Órák telnek el, mire bárki is benyit a helységbe. Addigra a családok már távoznak a birtokról, és csak az után derül ki a szörnyűség. Alberto Falconet felakasztotta valaki...


Falcone birtoka - Page 3 1361242carminefalcone09


Falcone birtoka - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Falcone birtoka - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Falcone birtoka   Falcone birtoka - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Falcone birtoka
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Külváros-
Ugrás: