Joseph O'maile Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Joseph O'maile Hétf. Júl. 26, 2010 10:47 am | |
| Egyéb név: Dr. Machine, Dr. M Kor: 27 Magasság: 190 cm Súly: 59 kg Hajszín: vörösesbarna Bőrszín: fehér Egészségi állapot: Egészséges Család: Apa: Jeremy O'maile(él) Anya: Penelope O'maile (halott) Feleség: Lily O'maile (halott) Foglalkozás: Biotechnikus a Wayne cégnél Oldal: Jó Ellenségei: Egyelőre senki Szövetségesei: Még senki
Törzshely: Otthon
Jellem: Társaságban kedves, és igyekszik a vitákat minél gyorsabban, fesztelenebbül megoldani. Békeszerető típus, kifejezetten utálja, ha két ember ellenségeskedik, vagy bántanak valakit. Ilyenkor, ha a szép szó semmit sem ér, erőszakhoz folyamodik. Valójában elég visszahúzódó és szófukar lett, mióta felesége meghalt, ám ezt az énjét csak akkor mutatja meg, ha fesztelenül érzi magát, tehát leginkább csakis mikor egyedül van.
Szakképzettség: Biomechanikából doktoráltam, gépészetből pedig lediplomáztam. Kifejezetten jól űzöm a karatét, és még néhány küzdősportot, valamint a fegyverek kezeléséhez is értek.
Képesség: Sokkoló: Mivel a kezei tulajdonképpen robotkarok, így szükségük van energiára, melyet a napból nyernek. Az akkumulátor 120%-os túltöltődésig képes feltöltődni. A karok képesek arra, hogy 20%-ot kiengedjenek magukból: ennyivel egy embert nagyjából egy-két óráig lehet elkábítani. Ezt a folyamatot a jobb kezével képes csak elvégezni, valamint ha az energiaszint 80% alá csökken, akkor mindkét kéz kezelhetősége drasztikusan csökken, így megeshet, hogy az utasítások összekeverednek, vagy el sem jutnak a megfelelő helyre: ha a vállamat akarnám mozdítani akkor esetleg a kisujjam, vagy valamelyik másik helyen mozdulna meg a karom. 50% alatt legfeljebb a könyökig jut el az üzenet, 30% alatt pedig csak a vállamat tudom mozgatni. Természetesen a bal kézre ez nem vonatkozik, mivel az 50%-nál már meg se mozdul, míg a jobb kéz csak akkor nem csinál semmit, ha teljesen lemerült. Összegezve: ehhez a képességhez csakis akkor fordulok, ha már semmi mással nem tudom kihúzni magam a csávából.
Vagyon tárgyai: Egy új Ford Fiesta, egy Desert Eagle pisztoly, amire engedélye is van, valamint egy kellemes külvárosi ház. NJK: - Összes Kredit: 5 Elköltött kredit: 1kr. Ford fiesta, 3 kr. Desert Eagle, 2 kr. ház= 6 kr./2= 3kr. Fennmaradó kredit: 2
A hozzászólást Joseph O'maile összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 28, 2010 10:05 am-kor. | |
|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Joseph O'maile Hétf. Júl. 26, 2010 10:49 am | |
| | |
|