Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Duncan MacFarlane 296245150474wildcat..........Duncan MacFarlane Teenansrobindccomicssup..........Duncan MacFarlane Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Duncan MacFarlane 39843828 Duncan MacFarlane 79830643

 

 Duncan MacFarlane

Go down 
SzerzőÜzenet
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Duncan MacFarlane Empty
TémanyitásTárgy: Duncan MacFarlane   Duncan MacFarlane I_icon_minitimeKedd Júl. 20, 2010 12:52 am

Születési név: Duncan MacFarlane
Egyéb név: Mac, (a sajtó később majd biztos elnevezi valahogy)
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1972. január 17.
Kor: 38
Magasság: 186 cm
Szemszín: Gleccser kék
Súly: 92 kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: 0-ás
Egészségi állapot: Enyhén alkoholista, erős dohányos.
Család:
-Angus MacFarlane-apa, elhunyt
-Sarah Wilson-anya, elhunyt
-Jessica Zaan-feleség, elhunyt
-Sarah MacFarlane-lánya, elhunyt
-Zackary Zaan -sógor, él

Foglalkozás: Magánnyomozó-fejvadász
Oldal: Jó (Megjegyzés: Bár a saját szempontjából a jó oldalon áll, a bűnözés ellen harcol, de a módszerei miatt a legtöbb DC hős esetleg bűnözőnek tarthatja, így összetűzésbe keveredhet velük, bár ártatlant semmiképp sem öl meg.)

Előtörténet:
1972. január 17-én született Gothamban. Apja Angus MacFarlane a Wayne műveknél dolgozott céges öltönykeként, anyja Sarah Wilson orvos a Gothami Központi kórházban. A fiatal Duncan elég vad gyerek volt, 15 éves korábban már rendszeresen belekeveredett mindenféle balhékba. Rock koncertekre járt, és a buli után társaival kirakatokat törtek be, bandatagokkal verekedtek. Angus megelégelte fia viselkedését, és elküldte apjához, a II. világháborús veterán Dugal MacFarlanehez Smallvillbe. Duncan először ellenkezett, de nagyapja nevelési módszerei megtették hatásukat. Duncanra egyre jobban hatással voltak nagyapja meséi fiatalkorából, a háborúról és amikor fejvadászként dolgozott. Dugal hazaszeretetre, becsületre, tisztességre nevelte unokáját, hogy segítse a gyengéket, a védteleneket. A nagyapa örült hogy legalább unokájára tudott hatni, ha már a saját fia inkább az üzleti életet választotta. Duncan kiváló eredménnyel fejezte be a Smallvilei Középiskolát, és nagyapja mellett a műszaki cikkek javítását is kitanulta (mivel Dugal egy műszaki bolt tulaja volt, és szerelést is vállalt), valamint a nyári szünetekben egy autószerelő műhelyben dolgozott kisegítőként. 18 évesen elhatározta hogy belép a hadseregbe a Rangerek közé, ahogy nagyapja is tette. Ezért elutazott Fort Beningbe, a Ranger iskolába. Itt ismerte meg Zackary Zaant, akivel barátságot kötött. A kiképzés után Duncan harolt az Öbölháborúban 1991-ben, ahol kitüntették a Bíborszív és a Legion of Merit érdemrendekkel. Ezután Szomáliában szolgált, itt ismét találkozott Zackkal. 1993-ban részt vett a balul sikerült mogadisui rajtaütésben. Zack súlyosan megsérült és Duncan az életét kockáztatva kimentette barátját az ellenséges tűzből. Ezért a tettéért megkapta a Nemzet Szolgálatáért Érdemkeresztet, ami az USA második legnagyobb kitüntetése. Ezután az eset után örök barátságot kötöttek Zackkal. ’95-ben leszereltek a hadseregből. Zack meghívta Duncant vendégségbe Metropolisi házukba. Itt ismerte meg Jessicat, Zack húgát. Első látásra beleszeretett a lányba és viszont. Jessica a Metropolisi Főiskolára járt tanár szakra. Zack örült legjobb barátja és húga kapcsolatának. Duncan örömébe egy kis bánat is vegyült, hisz nem sokkal leszerelése után meghalt a nagyapja szívrohamban. Duncant nagyon megviselte Dugal halála. Elhatározta hogy mindenáron betartja nagyapja becsületkódexét, ezért jelentkezett a Gothami Rendőrtiszti Főiskolára,Zackkal együtt. A főiskola végén megkérte Jessica kezét, és a lány igent mondott. Az esküvő után Gothamba költöztek, Jessica állást kapott egy középiskolában, Duncan pedig a közrend védelemnél kezdett el dolgozni. 2000-ben megszületett kislányuk Sarah. Duncan azt hitte örökké tart majd a boldogságuk. Tévedett.
2008-ban Duncan egy bevetés során lelőtte Fabritzio Falcone-t, Carmine Falcone fiát. Falcone-t megviselte fia halála, ezért parancsot adott Duncan és családja meggyilkolására. Hálaadás estéjén történt. Duncan-t meglátogatták a szülei, és az egész család együtt vacsorázott, kivéve Zackket aki szolgálatban volt. Falcone emberei betörtek a házba, foglyul ejtették a családot, majd rájuk gyújtották a házat. A tűzoltók hamar kiértek, de csak Duncan élte túl a katasztrófát, a többiek belehaltak a sérüléseikbe. Duncannek szinte eszét vette a fájdalom. Inni kezdett. Zack közben bíróság elé állította Falconet, de felmentették a maffiózót. Duncan ekkor az igazságszolgáltatásban is csalódott. Megszökött a tanúvédelmi program felügyelete alól. Elhatározta hogy elkapja Falconet, nem számít milyen módszerrel. A rendőrség tehetetlen a szervezett bűnözés ellen. Ha az állam nem tudja megbüntetni őket, akkor majd ő. Eladta mindenét, álnéven vásárolt magának egy elhagyatott raktárházat, valamint fegyvereket, és más felszerelést. Újra edzeni kezdett, és másfél év alatt elérte régi Ranger formáját. Egy-két kisebb kalibarű maffiózót már elintézett, és készül a magasabb ranglétrán ülő gengsztereket is elkapni. Keresi a rendőrség és a maffia is. Csak Zackban bízik, ő segít neki elkerülni a törvény embereit.

Jellem: Megkeseredett, zárkózott, cinikus ember. Nincsenek illúziói, számára a világ fekete és szürke. Még mindig betartja nagyapja becsület kódexét, a gyengék és az ártatlanok védelmét, de nem válogat az eszközökben. Elhatározta, hogy megtisztítja Gothamat a szennytől. Elsősorban Falcone bandájára koncentrál, de végez bármely más bűnözővel is, ha keresztezi az útját. Néha elmerül az önsajnálatban és átissza a napot, de általában inkább edz szabadidejében, vagy fegyvereit ellenőrzi. Sokat dohányzik, akár másfél doboz cigit is elszív naponta.

Szakképzettség:
Ranger kiképzés: Robbantási ismeretek (vízalatti és szárazföldi), felderítési és rajtaütési ismeretek, kiválóan lopakodik és rejtőzködik, túlélő training a legtöbb tereptípusra, vallatási technikák (tűrése és alkalmazása), ejtőernyős kiképzés, közelharci jártasság, magabiztosan kezeli a különféle lőfegyvereket, főleg pisztolyok , puskák, géppisztolyok, de tudja használni a nehézfegyvereket is.
Rendőr képzés: Nyomrögzítési ismeretek, törvényszéki eljárások, kihallgatási tehnikák, lehallgató eszközök kezelése, utcaismeret
Egyéb ismeretek: Műszaki ismeretek (egyszerűbb eszközöket tud készíteni és javítani), autószerelő gyakorlat, számítógépes ismeretek (informatika érettségi), középfokú spanyol nyelvvizsga,

Képesség: Nincs.

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Duncan MacFarlane Empty
TémanyitásTárgy: Re: Duncan MacFarlane   Duncan MacFarlane I_icon_minitimeKedd Júl. 20, 2010 5:52 am

Üdvözöllek a fórumon!

Nem rossz előtörténet, bár találtam 1 helyesírási hibát Smile
Kicsit jobban is részletezhetted volna a történetet, mert voltak itt 4-8 évugrások is. De végül is ezen kívül nincs benne hiba, és a lényeget tartalmazza.

Az előtörténet elfogadva, majd kérnék egy adatlapot még.
Duncan MacFarlane Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Duncan MacFarlane
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: